PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holnap visszaigazollak, ma nem vagyok otthon.

tanulmány linkje

Ez lemaradt 😊

shaken, not stirred

Kratos86
Jo lenne hamár megcsinálnák a szervereket nem tudom mit szarakodnak ennyit!
Addig tolom a single player-t ha esetleg van valami hír a multi-ról hogy mûködne akkor dobjatok egy üzit!
Foxhound, OliApa felvettelek benneteket friend listámra!

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

cell és egyéb szerverprocik összehasonlítása

Érdemes végigolvasni 😊 , ha lesz idõm én is átbányászom.

shaken, not stirred

Nem az a gond, hogy nem tudok meghívni a barátlistán lévõket a meccsbe, mert mire fellépne addigra kiírja hogy nem létezik az adott szerver. (privát slotok be vannak kapcsolva)

shaken, not stirred

OliApa
Issue Number (Switch/Maestro/Solo cards):
Credit Card Start Date:
CVV Number (More Info):

Ide csak a CVV számot írd be, a többit hagyd üresen. A felettük lévõ gördülõ menüben meg válaszd ki az Electron-t vagy ha nem megy, a Visa-t. És oda írd be a kariszámot.
OliApa
Csak onnan meg nem tudja letölteni a CoD4 pakkot... Legalább is másoknak nem sikerült eddig, ha jól tudom. Nekem se'. . . <#rinya>
Scotty99
Ha minden igaz, akkor mostmár játszhatjátok a GTA-t, mennek a szerverek. Valami gond volt a PS szerverekkel, de már megy minden. Jó játékot!

PS3 ID: ghost_hun

OliApa
Megtelt a pufferük. Gondolom, összejön pár száz (ezer) megrendelés egy termékrõl, egyszerre postázzák. Ha jókor adod fel a megrendelést, az indulóba tesznek rögtön. Talán ezért nincs postaköltség, egy ember felad százat, nem száz ember egyet-egyet. Gondolom én...
wordsworth
Nah itt vagyok, csak pókerezni voltam ( nyertem 😄 megy a ps3 alapba,) DanielT bocs az agresszív postért csak úgy kellett, és valamivel most jobb a legkör, legalabbis olyan szempontból, hogy tudom mi a pontos hozzáállásod. FF13-at viszont nem kicsit várom 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Srácok tudnátok abban segíteni, hogy a PS miért nem ismeri fel a külsõ vinyót? FAT-ra van formázva de vmiért nem látja. Kell esetleg vmi beállítást eszözölni a PS-en, hogy látható legyen a vinyó??

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

DanielT
Játsszam végig 8x? Netán az idõk végezetéig? Vagy azért várhatom a második részt? Az elsõt úgy vittem végig, hogy reggel leültem és felkeltem a végén délután/este.
Amúgy van valami új hír a magyar PS Store-ról? Sikeresen folynak a tárgyalások, vagy mindenki lemondott már róla? Csak mert a bannerban lévõ link nem mûködik.

Kratos86
Szerintem külön topic-ot kéne nyitni ahol lehet fikázni a másik gépét,de ne itt! Most én annak örülnék a legjobban és késõbb más is szerintem hogy a GTA 4-es multi gondot megoldjuk! Vagy nem jok még a serverek vagy valami mást be kell állítani elõtte nem tudom mert idáig nem tudtuk megoldani hogy egymást meghívjuk a multi meccsekre! The game session no longer exist! -- ez az állandó hiba amit kiír és visszadob a single player-be!!

Uncharted 1 miért nem volt neked elég?

DanielT
Ha lesz épkézláb exkluzív cucc. GT5, God of War 3, Uncharted 2. Illetve, ha a multiplatformok közül TÉNYLEGESEN lesz olyan ami jobb mint Boxon és érdekel.
Kratos kérdéséhez csatlakozok, próbálgattuk, de nem tudtunk behívni senkit sem a gta 4-es meccsekbe...

shaken, not stirred

Evogordon
Miért akarsz megint PS3-at?

Nem mindenki annak a konzolnak a rajongója amilye van... Egy konzol rajongójának lenni a legnagyobb baromság, inkább tetszen egy játéksorozat, vagy egy film...

Nobel, igazad van ebben 😊 . Amúgy a burnout meg jobb ps3-on. Kb ennyi...

shaken, not stirred

DanielT
Miért mondanék ellent magamnak? El kellene tudni vonatkoztatni attól, hogy minden ember annak a konzolnak a rajongója amilye van. Nekem vagy egyszerre most is 4 gépem van(Sony, Nintendo és MS is). PS3 is volt, lesz is megint. Mindenrõl elmondom az õszinte véleményem, lehetõleg saját tapasztalat alapján. Ha valami szar az szar, ha valami jó, az jó. Nálam ez hihetetlenül egyszerû.
köszi, már amikor belinkeltem tudtam, hogy hibáztam

amúgy meg szerencsések vagyunk, hogy xbox360 vs ps3 gondjaink vannak, kívánom, hogy ennél nagyobb senkinek se legyen <#worship>

Ugyanez van xbox 360-ban és talán wii-ben is. A ps3-asat tartott a srácnak a legtovább megépítenie. Csak ne mondj olyan dolgokat amibe bele tud kötni, erre figyelj 😊 .

shaken, not stirred

fsgh
nincs meg😞((

meg mostanság idõm nuku...ps3 bekapcsolva se volt utobbi napokban...pedig itt van 1 uj kormány is amit eddig csak 1x-2x tudtam kiprobálni

Ezek a játékok várnak még kijátszásra nálam:
Burnout= felénél se tartok még sztem
Assasin creed= Ezt lehet be se fejezem elég sablonos,,,
Lego Star Wars= 😄 ez jó de haverokkal tolom inkább szóval még ebbõl is van sok
GT5P= A classnál tartok...erre sincs idõm...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

most kezdhetem elõlrõl <#conf>

Pontosan 😊 , magadnak is ellentmondasz nem?

Engem amikor elsõnek bekapcsoltam a ps3-at nagyon meglepett, hogy milyen halt, a pc-m sokkal hangosabb, amellett például nem tudnék aludni, de bekapcsolt (és maximumon pörgõ mellett) már nyugodt szívvel...

De ha már errõl van a vita... Szerintem az x360 grafikai és fejlesztõi szempontból sokkal átgondoltabb konstrukció (fejlettebb és valamivel erõsebb grafikai egység, és a legjobbnak tartott fejlesztõi környezet). De nem ez döntött, amikor válaszottam a kettõ között, hanem a játékok miatt (MGS4, FF13, LBP, KZ2 stb... és itt is legfõbb indok az MGS4 volt). Aki nem a játékok miatt választja az egyik vagy másik konzolt az hülye... A multiplatform játékok különbségei lényegtelenek (ha tényleg a játék érdekel), pár apróság lényegtelen.

Ha mint fejlesztõ kellett volna hogy válasszak (a stream out, és hasonló aranyosságok, no meg a 10 mega iszonyú gyors vram), de gamer szemszögbõl a ps3 jobb választásnak tûnt, és az mgo-t elnézve nem is fogom megbánni.

A többi meg csak az exclusive cuccokon múlik, és abban egyelõre a ps3 az erõsebb, mivel szinte az összes x360-as cucc megjelenik pc-re is (elõbb utóbb), ami meg nem az elég valószínû hogy x360 / ps3 -ra jön ki.

shaken, not stirred

Nemhogy inkább nyomtátok a GTA-t mint, hogy itt számoljátok a pixeleket 😊

errõl egyszer végigolvastam egy részletes elemzést, bele is fájdult a fejem - a lényeg, hogy egyik sem a hivatalos specifikációkat mutatta (legfeljebb kozmetikai számítással), de vagy ezzel foglalkozik az ember, vagy játszik <#vigyor2>
meg a ps3-nak van hordozható változata is...
http://www.youtube.com/watch?v=BHSs6odWYbs<#eljen>

DanielT
Persze. Addig a pontig amíg nem jön elõ, hogy melyik gép milyen k*rva erõs 😊 Ettõl a ponttól kezdve már nem arról szól, hogy mindkettõn élvezhetõ.
nálam akkor is jobb a kép, mint a screenshotokon <#vigyor>

ez az összehasonlítás dolog már rég átcsapott egyfajta önigazolásba..., aminek nem sok értelme van. Sebaj MGS4

de amikor egy IGN vagy Gamespot leteszteli õket, csak annyit írnak: "szinte hajszálra ugyanolyan a két verzió" (GTA vagy Darksector, tök mindegy). tehát nem veszik észre a felbontásbeli különbséget! innentõl kezdve meg teljesen mindegy a technikai oldal, ha a játékos ugyanazt éli át. vagy nem?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

reakciónak gyors 😊
amúgy lehet, hogy rossz a tévém, de az összehasonlító screenshotokon ps3 kicsit homályosabb, nálam ez a különbség általában a szemüveg felvételével küszöbölhetõ, így nincs okom panaszra <#hawaii>

DanielT
Dark Sector szintén alacsonyabb felbontásban van, hogy tudja tartani a frémet. Ugyanúgy 640p mint a GTAIV 😊

Ez megint nem kötözködés, hanem reakció. 😊
DanielT
És, még egyszer. Nem lököm az áldást. Ex és leendõ PS3 tulajként rendszeres olvasója vagyok a topiknak, ha véleményem van, fõleg ha nem akció, hanem reakció, akkor tehessem má' meg 😊 Köszipuszi 😊
csak belenéztem az összehasonlításba, pl dark sector:
the vast majority of the game feels as smooth as the Xbox 360 version
(ebbõl nem az derül ki, hogy az egyik szar, a másik jó...)
az összehasonlításokban meg vannak különbözõ trükkök, amiket szívesen használnak screenshot, video esetén - attól függ, hogy melyiket akarják jobbnak kihozni. Ártani azzal sem árt az ember, ha csendben van - nem biztos, hogy egy írás hatására az összes ps3 tulaj dobja ki a gépét és szalad xbox-ot venni.

DanielT
Én is adhatok képet. Szekrénybe építettem be, hogy el tudjam valahogy viselni a zaját.
new user, és végigmész ugyanazon a regisztrációs folyamaton csak angol címmel.
belépéskor választhatsz, hogy melyik user névvel lépsz be

Sziasztok!
Amcsi store-on vagyok regsiztrálva, megvettem a Cod 4 új pályacsomagot, installál aztán bacik felismerni a játék. EU verzió. Gondolom üti egymást. Az lehet?
Egy gépen hogy regsiztrálok angol store is ha már amcsin vagyok. Pár sorban aki csinált ilyet. Köszi!!!
wordsworth
Én leszarom igazábol, hogy ki mit mond, a ps3 elegancia, stílus, és garancia, a fosboxosok mennyenek gányolni, küldök holnap a barkácsboxrol pár képet ismerõseimtõl, hogy hogy néz ki a gépük... Mostmar sirnak h xboxosok. Én nem fikaztam soha, de mostmar elég kicsit, hogy ps3 topikba lököd az xboxról az áldást.. Kicsi a játszótér az xbox topikban? <#levele>

PSP user n\' soon ps3 user too :)

DanielT
Ha valaki leírja, hogy jobb az egyik gépen, asszem én is megtehetem, hogy leírom, hogy ha más a véleményem. Fõleg, ha alátámasztom tényekkel. Ennyi történt.

Ártani senkinek nem akarok.
Kratos86
Kipróbálta már valaki a multiplayert az ismerõsével hogy mûködik-e? Mert nekem még nem jött össze mert mindig ezt írja ki : The game session no longer exist! Másnál is ezt írja ki!Hálózat pedig van! Lehet hogy még nem állították be a servereket?!

nem láttad a 2 verziót élõben, csak a netes szarságokra hivatkozol feszt. nagy ismeret

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

fsgh
Kiváncsi vagyok többet játszol-e annál mint amennyi idõt beleölsz a legkisebb dologok belekötésébe...Menjél üljél le géped elé és nyomd! Örülj a fejednek, hogy szerinted jobb a Te gépeden mint másén és ennyi...Nem kell orászágot-világot (topikokat az sg-n)járva mindenkibe belekötni aki esetleg mást gondol...Miért fáj neked hogy valaki élvezi a játékot esetleg más platformon is? Szegény gyerek nyomja a gtaIV-et és nagyon tetszik neki, esetleg ezt meg is osztja itt a forumon aztán máris jösz és nyomatod a ps3-on szar elmosodot fos...(ps3 topikban fõleg nem túl okos dolog ez)

Már írnom kellett valamit mert kezdett már zavarni hogy folyamatosan az ilyen jellegû írásaidba botlok...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

DanielT
Elhangzottak dolgok amelyekre ismereteim birtokában reagáltam. Bocsmá. <#szomoru1>
HAF Rigel
DanielT téged ki a fene hívott ide fogadatlan prokátornak ?
megy ps3on ? igen . Szép ? igen . Csúnyább mint Xbox360on ? Nem . Örülük ? Igen. Kell egy boxfannak ide tolni a képét és minden szõrszálba belekötni ? Nem .

Köszönjük Emese( DanielT) A ps3 topicban mindenki játszani szeretne a ps3 gépével .
Válassza a Ps3 topicot és térjük a lényegre .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

tarti19
Szaisztok😄
Nah kérném szépen mibe vettétek a GTa 4-t és Pesten kb hol a legolcsóbb idézõjelbe , én pénteken szeretném megvenni😄 a megvásárlás nem kérdés😄 csak 17K-ba árulják nálunk. Szerintetek?
MESÉLJETEK DE IZIBE MILYEN IS A STUFF:d

baggins
OK, igazad van, nem vitatkozok. A PS3 szar, a GTA is, és csak X-en élvezhetõ, mert ott héccázhúszpé. Kell vennem egy új szemüveget, valamint számtech tanulmányaimat is fell kell újítanom, hogy "veterán" legyek. Ehhh...van nekem fontosabb dolgom is.

Lol, éljen az értelmetlen 'melyik a jobb verzió' vita!
Tök jó ez a fórum nem kéne ilyen apróságokra 20hsz-t pazarolni....arra ott a g365 vagy az 576.

Más: japán psn-re felraktak egy cel-shading stílusú verekedös demót.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

DanielT
Azért, mert az a játék az elsõ kódsortól kezdve egy középszerû, ugyanakkor iszonyatosan ocsmány romhalmaz.
DanielT
Tessék

Previous face-offs felsorolás alatt.

Lehet nézegetni vagy 60 játékot összehasonlítva melyik milyen k*rvára erõs gép...
most nyomtam(om) a Halo3-at, felmerült bennem a kérdés, hogy vajon mért nincs ez se 720p? talán nem bírja az X? kétlem.... ugyanúgy, mint azt is, hogy a PS3 nem bírja a 720-as GTA-t. valami oka van hogy így csinálták, de nem nekünk kell megadni a miért-re a választ, fõleg, hogy egyik verzió sem csúnyább a másiknál.