PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
shaken, not stirred
Addig tolom a single player-t ha esetleg van valami hír a multi-ról hogy mûködne akkor dobjatok egy üzit!
Foxhound, OliApa felvettelek benneteket friend listámra!
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Érdemes végigolvasni 😊 , ha lesz idõm én is átbányászom.
shaken, not stirred
shaken, not stirred
Credit Card Start Date:
CVV Number (More Info):
Ide csak a CVV számot írd be, a többit hagyd üresen. A felettük lévõ gördülõ menüben meg válaszd ki az Electron-t vagy ha nem megy, a Visa-t. És oda írd be a kariszámot.
PS3 ID: ghost_hun
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
shaken, not stirred
Nobel, igazad van ebben 😊 . Amúgy a burnout meg jobb ps3-on. Kb ennyi...
shaken, not stirred
amúgy meg szerencsések vagyunk, hogy xbox360 vs ps3 gondjaink vannak, kívánom, hogy ennél nagyobb senkinek se legyen <#worship>#worship>
shaken, not stirred
meg mostanság idõm nuku...ps3 bekapcsolva se volt utobbi napokban...pedig itt van 1 uj kormány is amit eddig csak 1x-2x tudtam kiprobálni
Ezek a játékok várnak még kijátszásra nálam:
Burnout= felénél se tartok még sztem
Assasin creed= Ezt lehet be se fejezem elég sablonos,,,
Lego Star Wars= 😄 ez jó de haverokkal tolom inkább szóval még ebbõl is van sok
GT5P= A classnál tartok...erre sincs idõm...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Engem amikor elsõnek bekapcsoltam a ps3-at nagyon meglepett, hogy milyen halt, a pc-m sokkal hangosabb, amellett például nem tudnék aludni, de bekapcsolt (és maximumon pörgõ mellett) már nyugodt szívvel...
De ha már errõl van a vita... Szerintem az x360 grafikai és fejlesztõi szempontból sokkal átgondoltabb konstrukció (fejlettebb és valamivel erõsebb grafikai egység, és a legjobbnak tartott fejlesztõi környezet). De nem ez döntött, amikor válaszottam a kettõ között, hanem a játékok miatt (MGS4, FF13, LBP, KZ2 stb... és itt is legfõbb indok az MGS4 volt). Aki nem a játékok miatt választja az egyik vagy másik konzolt az hülye... A multiplatform játékok különbségei lényegtelenek (ha tényleg a játék érdekel), pár apróság lényegtelen.
Ha mint fejlesztõ kellett volna hogy válasszak (a stream out, és hasonló aranyosságok, no meg a 10 mega iszonyú gyors vram), de gamer szemszögbõl a ps3 jobb választásnak tûnt, és az mgo-t elnézve nem is fogom megbánni.
A többi meg csak az exclusive cuccokon múlik, és abban egyelõre a ps3 az erõsebb, mivel szinte az összes x360-as cucc megjelenik pc-re is (elõbb utóbb), ami meg nem az elég valószínû hogy x360 / ps3 -ra jön ki.
shaken, not stirred
meg a ps3-nak van hordozható változata is...
http://www.youtube.com/watch?v=BHSs6odWYbs<#eljen>#eljen>
ez az összehasonlítás dolog már rég átcsapott egyfajta önigazolásba..., aminek nem sok értelme van. Sebaj MGS4
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
amúgy lehet, hogy rossz a tévém, de az összehasonlító screenshotokon ps3 kicsit homályosabb, nálam ez a különbség általában a szemüveg felvételével küszöbölhetõ, így nincs okom panaszra <#hawaii>#hawaii>
Ez megint nem kötözködés, hanem reakció. 😊
the vast majority of the game feels as smooth as the Xbox 360 version
(ebbõl nem az derül ki, hogy az egyik szar, a másik jó...)
az összehasonlításokban meg vannak különbözõ trükkök, amiket szívesen használnak screenshot, video esetén - attól függ, hogy melyiket akarják jobbnak kihozni. Ártani azzal sem árt az ember, ha csendben van - nem biztos, hogy egy írás hatására az összes ps3 tulaj dobja ki a gépét és szalad xbox-ot venni.
belépéskor választhatsz, hogy melyik user névvel lépsz be
Amcsi store-on vagyok regsiztrálva, megvettem a Cod 4 új pályacsomagot, installál aztán bacik felismerni a játék. EU verzió. Gondolom üti egymást. Az lehet?
Egy gépen hogy regsiztrálok angol store is ha már amcsin vagyok. Pár sorban aki csinált ilyet. Köszi!!!
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Ártani senkinek nem akarok.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Már írnom kellett valamit mert kezdett már zavarni hogy folyamatosan az ilyen jellegû írásaidba botlok...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
megy ps3on ? igen . Szép ? igen . Csúnyább mint Xbox360on ? Nem . Örülük ? Igen. Kell egy boxfannak ide tolni a képét és minden szõrszálba belekötni ? Nem .
Köszönjük Emese( DanielT) A ps3 topicban mindenki játszani szeretne a ps3 gépével .
Válassza a Ps3 topicot és térjük a lényegre .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Nah kérném szépen mibe vettétek a GTa 4-t és Pesten kb hol a legolcsóbb idézõjelbe , én pénteken szeretném megvenni😄 a megvásárlás nem kérdés😄 csak 17K-ba árulják nálunk. Szerintetek?
MESÉLJETEK DE IZIBE MILYEN IS A STUFF:d
Tök jó ez a fórum nem kéne ilyen apróságokra 20hsz-t pazarolni....arra ott a g365 vagy az 576.
Más: japán psn-re felraktak egy cel-shading stílusú verekedös demót.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Previous face-offs felsorolás alatt.
Lehet nézegetni vagy 60 játékot összehasonlítva melyik milyen k*rvára erõs gép...