PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Szerver oldali hiba volt ND részérõl úgyhogy nem kellett patch hozza. Màr jó minden

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kirol
Most akkor már van 1.02 Patch, vagy ez mit jelent?

Kongy
Autosave bug fixed Nem kell itt aggódni, elvégre Naughty Dog-ról van szó 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Nekem egyszer fájóan sokáig töltött, de azóta nem volt ilyen csak egyszer esett meg. A mentési probléma pedig a patch letörlésével megoldódott, el is vittem 22%-ig, és nagyon jó a játék tényleg! De azért kicsit túlzásnak tartom a 10/10-es értékeléseket... Azért technikailag nincs minden rendben, legfõképpen mentési problémák miatt... de remélem hamar javítják.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
The LoU demo mikor lesz public?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

AnuluWork
Mármint a manual save áll 11%on, én a Capital Buildingben jártam éppen ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Tibi7
Tök fura, hogy mennyi teszt készült már a játékról, és sehol nem írtak ilyen hibát. Nyilván javítják majd, de kicsit lelombozó ezt
hallani.
AnuluWork
Belefutottam én is.

Az eddigi legszebb pályáról, ahová igyekeztek kijutottam, erre miután megfürdettem a gyereket, és töltöm vissza, bebasz a legutolsó manual savelt pályámra.

Jó játék, de elsõ nap nem nyomnám végig újból addig, szóval van arra lehetõség, hogy onnan folytathassam, vagy cseszhetem? Ismét le kell nyomni az egészet. (Épp 11%on állok, és egy ideje már nem engedte manual menteni ...)

kirol
Ja meg milyen 1 óra töltésrõl beszélsz?

kirol
Semmi ilyen bajom nem volt vele. Most játszottam vele 1 óra 10 percet.

Amit fájlalok, hogy már 11%-nál járok. Pedig nem csináltam még semmit. 😞

LeventeV
Elvileg ha nem jelentkezel be, vagy letörlöd a javíítást akkor menni fog a mentés.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
Épp nézem. Nem semmi azért.

Kongy
Nem. PS fórumon lázonganak, mert a patch után fagy az automentés. Letöröltem a patchet, most minden OK.

DarkSector
Köszönöm, illetve a kollegának aki megajándékozott privátban egy kulccsal, FF rajongó vagyok, ezért bátorkodtam elkérni tõle, ha másnak nem fontos!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

AnuluWork
Nálam pl. ez nem jött elõ. Viszont azért elõjött egy bug még az elején: leugrottam lámpával a kezemben az emeletrõl, és elsötétült minden, még a feliratok is halványan világítottak.

Reload, és minden ok volt. Minden esetre furcsa, ja. Szóval az is simán elképzelhetõ amit Kongy ír.

Nagyon fasza a hangulata. És valahogy minden szinten kihozták a maximumot a PS3ból.

DarkSector
Van már tegnap írtam de nem tudom megvenni!!!

davidka003
Van újra Uncsi 3.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

LeventeV
Nem lehet, hogy nálad van a hiba?

Kongy
Most ugyanez. Befagy az autosave, én játszok mint a hülye, de nem menti ez a szarság (Y) hát ez király. Hogy lehetett ezt így elbaszni?! Ugyanaz a rendszer mint az Uncharted-okban, de ott mûködött mindig.... -.-'

Kongy
Na a remek Last of Us 😄 Eddig csak szívtam vele. Maga a játék király, az tény,de hogy tényéeg szükséges 1 óráig töltenie (nem viccelek, legalább félóra volt mire betöltötte) az már érdekes. Ja, és 1 órát játszottam hiába, mert nem mentette el, mivel befagyott az Autosave 😄DD Kezdhetem a Prologue-tól újra. (Y) A hab a tortán, hogy ha kilépek a játékból befagy a PS3 és újraindítja magát 😄 Azt hittem, csak egyszer csinálja, de nem rendszeresen ha kilépek a Last of Us-ból! NICE. 0day patch már volt hozzá, de ha igy hemzseg a hibáktól akkor nemtom mit javít XD

Seth
Nekem jöhet. Mikor indul a béta?

PSN ID.: Beegabor

Győri Devi
5 gigát ír letöltéskor, szóval elvileg elég annyi. Illetve nekem is van egy fölös FFXIV:ARR kulcsom ha kell valakinek.

やられたらやり返す。倍返しだ!

Valami hiba lehetett a store- ban , mert most 34 giga lett amit le kell tolteni.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

DarkSector
Uh én kipróbálnám ha netán másnak nincsen rá szüksége, és 12 GB szabad helyen elfér.
Ha nem akkor tárgytalan.

Valakinek kell Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Beta Registration Code?
DarkSector
K.rvajó...:S

Akkor nekem befagyott vagy mi, enkem legfellül van, és In Stock, csak ha rányomok hogy checkout, akkor bejön egy oldal, egy fehér-lila menü vagy mi de nem tudok sehová belépni a menüpontokba...érdekes, kapják be!

davidka003
Már nincs. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Van újra Uncharted 3 Game.co.uk 1+1 akcióban!

De valamiért nem jutok el a fizetésig....😮

Nektek mûködik még?

LeventeV
Biztos nincs ott? Valami mappába vagy valahová nem teszi?

Bil Ur Sag
Én megmondom az igazat, de velem még sosem történt ilyesmi. Segítenék, de így nem tudok sajnos.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Bil Ur Sag
Én az aláírásomban szereplõ TV-monitort használom. A beépített hangszóróival is megvagyok elégedve. Csodálatosan szép színei vannak. A képernyõ mérete is bõven elég nekem, lévén a két szobámból a nagyobbik is eléggé kicsinyke. El nem tudom viselni ha látom a pixeleket. Persze kinek a pap kinek a papné.

Vadnokedli
Én még a PC-met is <#banplz>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

DarkSector
Én is, régen monitoroztam 1-2 évet, de tv-n ég és föld.

Kongy
Én már a PS3-at is csak HDTV-re voltam hajlandó kötni, pedig gyárilag csak SCART van hozzá, HDMI nincs (legalábbis a 12 gigáshoz)

DarkSector
Én a kérdést sem értem...manapság DS? 😄
Mi az az SD? 😄

A Mobiltelóm HD. 😄

The Protector
Én is pc monitoron játszok amin csak VGA bemenet van,de egy speckó kábellel rá tudtam kötni és a még a hangot is rá tudtam tenni a hangrendszeremre.
Én azon lepõdök meg h a legtöbb embernek elég tv hangszórója vagy egy tescos hangfal.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Valaki tudna segiteni? Masodszor szedem le az uncharted 3- at es telepitest kovetoen eltunik, se a feltelepitett jatek se a telepito nincs meg. Keteszer egymas utan leazedtem a 12 gigat, raadasul korant sem kielegito sebeseggel jon lefele a store-rol.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Bil Ur Sag
Az SOTC egy remekmû. Ezt bátran kijelentem. A hangulata, a zenéje, a története, egyszerûen varázslatos. A kolosszusok hatalmasok, és még ma is! lemásznak szinte a képernyõrõl. Az egész játékot végigkíséri egy melankolikus, szomorkás hangulat. A vége pedig... Minden általam ismert, megismert játékra köröket ver. Maga a nagybetûs mûvészet. Azt a fajta katarzist amit a végén átéltem, egyedül az inFamous elsõ részének a végkifejlete tudta megközelíteni. De nyilván ez is emberfüggõ. Ja és a "platform részek" <#eljen> a valaha készült legjobbak. Felkapaszkodni - leesni - majd vissza - energia elfogy - leesni - majd vissza - akkor is megcsinálom! Ilyen játék ez. Páratlan. <#worship>

Bil Ur Sag
Én egy full hd monitorom játszok, és nagyon pozitívak a tapasztalataim. Relatíve olcsón már hozzá lehet jutni nagyszerû monitorokhoz, bár az is igaz, hogy egy igazi HD nagyképernyõs tévével nem vetekszik semmi. Tapasztalat. De így is bõven élvezhetõ. Jóval élvezhetõbb mint ha SD-re lenne csatlakoztatva.

TDC Geronimo
Csak HDMI lesz rajta, de 2013 végén szerintem ez nem nagy áldozat, fõleg aki PS4et vesz nem hiszem, hogy SD tvre kötné.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

The Protector
Egy kérdés.
SCART-al valyon menni fog a PS4?
Bár gondolom akinek telik ps4-re annak hd tvre HDMI kimenttel is,de vannak ugyebár még katódos tv tulajok.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Teljesen korrekt ár. A ps 3 ha jól emlékszem 200 felett indított.

Laza
Ugyanaz, mint az FF Versus ... a most múló generáció elején ígérték, most meg bemutatták a következõ generációra .... jah, várj, az LG-t még arra se, eddig 😄
Szóval reménykedünk, de konkrétan nem várom ... hozzáteszem, már inkább egy SotC szerûségnek örülnék, nem egy ICO (kísérgetõs) szerûségnek ... fõleg ha csak 10 évente jön egy új játék 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Bil Ur Sag
Szintén nálam is. Még a HD collectiont is beszereztem, pedig ps2 õn mind a kettõ megvan.
Lassan én is a "hiszem ha látom" kategóriába kerülök a LG-al kapcsolatban.

Bil Ur Sag
Háhh! Jó kis grindcore csépelés. Régen mennyi ilyet hallgattam. Nem is gondoltam volna, hogy egy zenekar valamikor is ennek a kiváló játéknak a nevét fogja kölcsönözni. <#pias>

Laza
Az ICO meg a SotC nálam a best of játékok között vannak, de a LG-t majd akkor hiszem el, ha látom 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Vadnokedli
Én is , sõt a játék zenéjének is- meg ennek a zenének is akik fanok. 😄 <#banplz><#banplz>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Bil Ur Sag
Hát igen. De ha ezt elmondod egy pécésnek, akkor hülye vagy, nem értesz hozzá, meg milyen már, hogy a képernyõn a 30 ezer fûszál helyett mondjuk csak 25 ezer van... Teljesen rendben van az ára. Az pedig, hogy a Béla homlokán 5 ráncot vélek felfedezni vagy csak 4et számomra teljesen mindegy grafikai szempontból. Egy valamit sajnálok eddig. Jó ideje semmit nem hallok a SOTC készítõinek új játékáról a The Last Guardianról. Nagy rajongója vagyok az ICO és SOTC játékoknak. Remélem nem fog eltûnni a földben a project. Az elsõ képkockák óta fel van vésve a játék neve a várólistámra.

Szabi84
6-7 évre nem mondanám soknak

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kongy
Szerintem egy normál PC ára manapság. Egyáltalán nem megfizethetetlen... Sõt, ha mindent sokáig maxon akarunk futtatni PC-n ennél azért még jobban a zsebünkbe kell nyúlni!