89387
PlayStation3
  • LeventeV
    Ha jó helyről vette akkor igen.
  • arty
    szerintem ezzel már most lehet gariztatni
  • LeventeV
    Ha van rá garancia akkor használd sokat, mert ha esetleg egy hibás gépet kaptál ki, akkor az pár hét múlva úgyis kiderül.
  • Samurai84
    Amennyire tapasztalom mindnél. Tegnap még flottul ment all day. Ma délutàn kezdte Graw2 közben... de semmi megterhelőt nem kapott.
  • Vadnokedli
    BF3 i guess
  • Ulthane
    Naughty Dog akciók
  • LeventeV
    Mindegyik játéknál előfordul ez, vagy csak egynél? Ha csak egynél, akkor melyik az? Vannak olyan játékok amelyek jobban igénybe veszik a gépet.
  • Samurai84
    PS3 Super Slim. Játék közben egyszercsak venti ezerrel elkezd pörögni, félek hogy a Holdon köt ki a gép... 2 hetes készülék. Nincs semmivel akadályozva a szellőzése, dögvész meleg sincs a szobában. Valakinek hasonló tapasztalata?
  • Kongy
    Igen, én is azért vettem meg mert most féláron van :) És nem bántam meg! 3000 Ft szerintem bőven megéri ezért a remekműért! Egyszerűen élvezet játszani, élvezet az ecsettel kaszabolni, a grafika pedig gyönyörű, és nem azért mert valósághű (ennél a játéknál nem is lehetne az) hanem mert eszméletlenül stílusos, és nem fog rajta az idő. Szóval aki még nem próbálta, most 3k-ért kihagyni vétek!
  • Ersiman
    Az egyik meghatározó játék szerintem. Én csodálkozom hogy emlegethetik a GoW-t meg hasonlókat, amik agyatlam püföldék az Okamihoz képest. A megjelenítése meg fantasztikusan hangulatos!. Én nagyon sajnálom, hogy az Okamihoz hasonló játékokból kevés van, és nem tudnak olyan átütő sikert elérni, amit megérdemelnének! De ez azt hiszem nem a játékok hibája... Most ráadásul már a HD sem olyan drága a PSN-em. Épp most tervezem megvenni. :)
  • Kongy
    Apám! Erre az Okami-ra miért csak most figyeltem fel?! Ez egy hatalmas játék, és már kb 7 éves :D Hogy maradhatott ez eddig ki... #PlayStation Memories
  • LeventeV
    Open world stílusú, arcade autós játék a Rockstartól.
    Jó nagy terület (Los Angeles), sok autó, tuning. Van belőle Complete edition, ami tartalmaz még pár autót és egy plusz városrészt.

Amiben alul marad az undergroundokhoz képest azok a versenytípusok. Mivel checkpoint alapú az egész, így csak Circuit, Sprint meg Time trial van benne. A Drag hiányzik nagyon. Összességében én nagyon jól szórakoztam a játékkal, elég hosszú is, és már nagyon olcsón hozzá lehet jutni.
  • Bil Ur Sag
    Na látod azt nem ismerem, de köszönöm a tippet! :)
    Utána nézek. Ha hajaz az undergroundra rossz már nem lehet.
  • LeventeV
    Az Undergroundok tényleg nagyon jók voltak. Ps2-n és PC-n is végigvittem a második részt, kb hatszor.
    Tégy egy próbát szerintem a Midnight Club Los Angeles-el is. Nekem az visszahozta az Underground feelinget. :)
  • Bil Ur Sag
    A "régi szériából" a két underground volt a legjobb. Sokkal maradandóbb élményt adott számomra mint az új csili-vili részek. Ma is szívesen játszok velük. Az underground 2-öt a lánnyal toltuk ki ketten. Mindig vitatkoztunk, hogy milyen legyen az új verdánk. Vitáink addig fajultak amíg mind a ketten két külön profillal rá nem nyomtunk a "új játék" feliratra. Utána már csak azon ment a balhé, hogy ki mikor játszik.
  • Moby
    Én ezektől jóval komolyabb, profi kártyákkal dolgozok. Játékra azok sem alkalmasak.
  • DarkSector
    Tudom, de a kérdésben nem is volt feltétel a lagmentesség. :D
  • Vadnokedli
    A Drágábbik jó lehet, ha elég gyorsan lekezeli a cuccokat.
  • Moby
    Ezek nem alkalmasak arra, hogy ezen keresztül játsz (inputlag).
  • Kongy
    The Run-t én jobban élveztem mint a Most Wanted-ot.. Vagyis mondjuk úgy, hogy a The Run-t élveztem még úgy ahogy.. és az volt az utolsó NFS ami tetszett. A Hot Pursuit se volt rossz, de abszolút nem tudott lekötni, főleg mert felb.szott mivel baromira csalt az AI.
  • Vadnokedli
    Persze hogy erőltetett, a The Run még épp hogy is is volt határ. De ez a legutóbbi NFS egy szar volt.
  • DarkSector
    Tudom, csak mondtam. ha van akkor minden egyébb akadály nélkül. :)

Csak ezeket nevezik CAPTURE CARD-oknak, és alapon nincs semmiben. :D
  • Kongy
    Mégis a lényeg hiányzik belőle: a lélek. Ez egy ezredik erőltetett rókabőr, a hülye is látja.
  • Vadnokedli
    Csak a MostWanted eket kell kilökni, ugyan az az egész. Kivéve az irányítás. Ugyanúgy orbitális jumpok, crashek, ugyan olyan drift rendszer
  • Kongy
    Aha csak a burnout paradiset lehetett iranyitani meg mem alltak az ut szelen autok hanem elobb ki kellett lolni oket h megszerezd... A hangulatrol nem is beszelve mekkora fos. Egy lapon nem emlitheto a 2 jatek
  • arty
    takedown a legjobb rész :)
  • Vadnokedli
    az NFS Mostwanted, egy az egyben Burnout Paradise, mondhatni Paradise 2.
  • Kongy
    Kár, hogy a Criterion beállt gagyi NFS-Burnout fattyakat csinálni, kéne egy Paradise 2 vagy valami.. A régi PS2-es részeket is imádtam. Kedvencem a Takedown volt, na meg a Revenge is jó volt. Manapság meg alig találok olyan élvezetes árkád autós játékot mint anno a Burnout volt. A Motorstorm hasonlóan leköt és tetszik mint a Burnoutok anno.
  • Vadnokedli
    Max a Mostwanted nál. Unalmas mindegyik már. Én a DriveClub-tól várok sokat.
  • Kongy
    Ha már PS akkor Gran Turismo vagy árkád Motorstorm. A (mostani) NFS-eknél minőségibb szórakozást nyújtanak.
  • Vadnokedli
    Szerintem ez sok az NFSekért. ha darabja 5 ezer- tekintve hogy az új ára is 5 Bár ha együtt a 3 akkor jó lehet.
  • budale02
    Eladó vált pár eredeti játékom. Mindegyik karc és hibamentes. Debrecenben átvehető vagy ha kell akkor postázom is.
    NFS - The run, Shift2, Hot pursuit - 5 ezer
    Fifa 12 - 4 ezer
    Valamint egy joyra pattintható vezeték nélküli billenytű (nem zavar a játékban) - 4 ezer.
    Érdeklődni privátban.
  • AntiHero
    Köszönöm a válaszokat :)
  • Moby
    Van néhány gamernoti, amin van bemenet is(alienware-ek talán). Mondjuk nem jellemző, ez tény.
  • arty
    nem, laptopokon KINENET van, nem BEMENET
  • Vadnokedli
    Nálunk munkahelyen a Dell-eket lehet használni ilyen kis dokkolóval monitorként. de az a dokkoló kb 20-30 tököm tudja mennyi ezer.
  • Ersiman
    Ami azt jelenti, hogy képes külső megjelenítőt kezelni, de azt nem hogy önmaga képes külső megjelenítőként működni mint egy különálló monitor.
  • LeventeV
    De az Out és nem In.
  • FuRiONight
    A mai laptopokon szinte minden van HDMI csatlakozò.
  • LeventeV
    De az esetek többségében nem szokott lenni rajtuk. :P