89387
PlayStation3
-
#85251 De nem érted meg, hogy egyben a kutyának nem kell?
Nincs olyan ember akinek pont ezek kellenek.
Kb 10k is sok érte egyben.
Ha nem lennél lusta külön külön is postázni akkor már a fele el is ment volna tutira. -
budale02 #85250 Mivel drágálltátok a múltkor így felrakom még egyszer olcsóbban.
El szeretném adni 4 játékom plusz egy vezeték nélküli joyra pattintható billentyűzetet. Továbbra is karcmentes állapotban vannak.
Need for speed-The run
Need for speed-Shift2 unleashed
Need for speed- Hot pursuit
Fifa-12
Plusz a billentyűzet EGYBEN 15 ezer (4 játék+a billentyűzet)
Érdeklődni a budaialex2kukacgmail.comon vagy privátban. -
#85249 Ha nem sürgős (last of usról van szó tehát ez nem opció :D ) nézz szerintem egy akksit ebayen. Pár dollár az mégsem egy új gamepad -
#85248 a li-ion akku lemerülhet olyan szintre, hogy többé nem éled fel... -
pike011 #85247 Barátnőm meglepett egy Last of Us-al. Messze dolgozom így ritkábban psezek, egy pár hete nem is vettem elő. A kontroller be sem kapcsol, annyira lemerült (szerintem), rádugom töltőre bejön, minden oké de amint a játékba van egy olyan rész, hogy megrezzen a kontroller ki is kapcsol. Újra bekapcsolás és előröl. Szóval játszhatatlan és fogalmam sincs miért. Szétkaptam a kontrollert és semmi rendelleneset nem láttam. Valakinek volt ilyen? Kuka ez a kontroller? Lehet másikat venni?
Egy óráig csak úgy rajtahagytam a töltőn, de semmi, bekapcsoló gombra se reagál a kar. -
#85246 No jól van elég a 80-as iq is, ha nincs mikrofon :D Aki esetleg benne lenne egy kis last of us multiban (és nem csekmet ) vegyen fel : shaddam91hun Singlében tolta már valaki surv+ on? Mennyire macerás minden kacatot kimaxolni? -
#85245 Nem szoktam mmorpg-zni, de úgy tudom, a Demon Souls ilyen. Meg lesz Diablo 3 is. -
#85244 +1 megerősítem :) -
#85243 ok, de ... remélem már intézed az első kettőt :) -
#85242 Erre tudtam elcserélni egy másik játékom.
-
#85241 és mi volt az indíttatás?
tul jo az uncharted, nosza legalább rontsuk kicsit a játékélményt az össze vissza játszással? ;) -
#85240 Sejtettem. :D -
#85239 Hónapok óta laptopról írok, és baromi puha a billentyűzete. -
#85238 Amúgy miért jobb? A kettőben
At U3 tudja a 3Dt, ami nagyon brutál élményt ad, ráadásul az Uncharted széria hat legszebb helyszíne (egy területre értem) közül négy az U3ban van.
Jók a fejtörők, és nagyon szépek is, sokkal kevesebb a lövöldözés, mint a korábbiakban, a történet is teljesen elfogadható volt, és végre nem erőltetik a boss harcokat sem.
A második részben a falu volt nagyon korrekten megtervezett, a Himalája, és a végső fejezet az utolsó bossharcig. A többi nagyon, nagyon kevés volt nekem. A végső bossharc valami hányás volt.
Az első részben a környezet tuti volt, a tengeralattjárót amikor megláttam, kifeküdtem annyira jól meg volt csinálva, a történettel is tökéletesen meg voltam elégedve, de túl sok volt a lövöldözés. Nagyon sok.
Lehet, hogy a THe Last of Us is azért tetszett, mert a szép helyszínek mellett rendben volt a történet, balansz volt a harban, és ötletes volt az egész megvalósítás is.
-
#85237 Igen,így jött ki:D
brutális nagyon -
#85236 tehát a harmadik résszel kezdted??? -
1gator1 #85235 Hi! Egy olyan kerdesem lenne, hogy van-e PS3-ra olyan tipuso online multiplayeres jatek, mint peldaul PC-re a WOW vagy Diablo, ahol fejleszteni kell a jatekosokat, el lehet erni uj szinteket, szoval az igazi függős MMORPG? -
#85234 én fps kedvelő vagyok,eddig a listába a cod 1,2,4 és a bf 2142,bf3 volt a legjobbak számomra ,mostmár a killzone 3 is csatlakozik a sorba:) -
#85233 1+1 -
#85232 Meghoztátok a kedvem a múltkor a Killzonehoz. Tegnap megint megvettem a 3. részt. :D -
#85231 A Killzone az egyik legjobb fps cím ami valaha született. Bár én a szériából a kettőre esküszöm (mint kedvenc) de a három is kegyetlenül jó! Több lopakodós küldetést el tudnék viselni a fejlesztőktől a jövőben is. Persze csak akkor, ha azok nem szorítják háttérbe a mészárlást. Mert valljuk be. A KZ igazi ízét, mégiscsak az adja, hogy gránát robban jobbról, majd balról. Üvöltés jobbról majd balról. Bajtárs elesik jobbról majd balról. És ez mind olyan intenzitással előadva ami elképesztő! Kegyetlenül várom a Shadow Fall-t. -
#85230 Az ütőkártya nálam a GTA 5 lesz.:) -
#85229 Na azt már elsem tudom képzelni,ha jobb még:D Megveszem vmikor.
Killzone 3 at is megszereztem brutális komolyan mondom. -
#85228 2 jobb mint a 3 :D Szóval mielőbb beszerezném. Asszem pont akciós is PSN-en. -
#85227 Egy accounthoz hány gépet lehet csatlakoztatni? (játék megosztás végett) -
#85226 Én igen, de micem nincs -
#85225 Ez az uncharted 3 nagyon jó lett,igazi játékélmény,ami már ritka manapság,talán ezért is jó döntés volt egy ps3:D
1-2 vel nem toltam még:( -
#85224 JA.. nemszoltam leesett XD -
#85223 Még nem. De ha Darksectornak címezted akkor nem is fog XD -
#85222 Véletlenül neked címeztem :DD -
#85221 tőlem kérdezed? :D -
#85220 Kongy mester megékezett a játék? -
#85219 Tudtuk. :)
Felesleges felhánytorgatni. :D -
#85218 Multiznék:D de nincs mikrofonom meg az IQ-m is megkérdőjelezhető :( 12 éves vérpistike vagyok. -
#85217 Srácok hamar-hamar mi az a Founding Ammount a PSN-en!!!!!!!!!??? -
#85216 mikrofon van, iq 143, csak TLOU nincs. :D -
#85215 Last of usozik valaki multiban? Lehetőleg mikrofonnal és 80-as iq felett :D -
#85214 Annyit segít mint halottnak a csók- mint az a döntött PC ház aminek 5 fokban megvan döntve a hátsó része hogy "gyorsabban" áramoljon ki a meleg levegő. Ha az viszont a Box 5 centin belül van vagy ráfújja a meleget a box a PS-re, vagy esetleg a PS a Box-on van az nem jó. -
Samurai84 #85213 Ahogy megfigyeltem tegnap, csak az történt hogy felpörgött, nagyon minimálisan meleget is tolt ki, de keveset.
Ma azonban semmi, pedig pár óra Infamous, GRAW2 és Killzone 2 hevítette és semmi.
Érdemes pl. 2 dvd tokot alárakni hogy alulról is szellőzzön vagy ez hülyeség? Meg leveszem mellőle az UPCs boxot, hátha az is segít...
-
#85212 Még valami: melegszik is a konzol és forrósodik a kifújt levegő, vagy csak nagyon pörög a ventilátor? Mert lehet csak az érzékelő romlott el. Volt már erre is példa.