PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Basszus ez a ps2 emu még mindig 30fps-el fut, de 60 kéne hogy ne lassuljon be...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Másik. Nagy kedvelõje vagyok D. Cronenberg munkásságának, és a játék sokszor juttatta eszembe az úr egyik leghíresebb mozifilmjét a Scannerst.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Analóg karok-rezgés meg ilyenek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Meglesem az uj emulátorral a GOW1-2-õt, mert ps-re sem letölteni nincs elég helyem, megvenni meg 3-4k-t nem akarok 1 részért adni, ha az elsõ 2 rész egyben lenne 3-4k még meggondolnám.
Videókat néztem de nem tûnt túl érdekfeszítõnek.
Ha mondjuk 2-3 mondatban el kéne mondani hogy miért jó az Infamous te mit válaszolnál? 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Tipikusan az a játékos vagyok, aki szeret megállni és körbe nézni a pályákon két lövöldözés között, és ebben a játékban egyszer nem éreztem azt, hogy sietnem kellene. Volt, hogy csak álltam és néztem a környezetemet. Az Uncharted széria kiváló játék. Ez is az.
Így a gen végére a ps3 top3 nálam (ez egy eléggé instabil kategorizálás, hiszen hangulat függvényében változik a dolog, de nagyjából õk mindig benne vannak).
1. inFamous
2. Uncharted (elsõ rész)
3. The Last Of Us
Hallottam amivel egyet is értek hogy a Crysis 3 ami PC-n szép, attól ez nem szebb, viszont dizájnt nézve és nem pixelmennyiséget/ másodperc, akkor az eddig létezõ játékokból a legszebb és ami nem utolsó, játékmenetben és másban is egy új átugrandó léc.
Microsoft is ahogy hallom elismerte hogy nagyot alkottak, ez így volt fer tõlük
én még nem próbálhattam ki, de eléggé érdekel, nem biztos hogy annyira mint a God of War sorozat, de érdekel.
Uncharted-ektõl nálam elõbbre van, a GoW részek és ez is..
Amúgy, én is ugyanígy nyomulok.
Az átlag meg 15-17 óra. Én is lassan haladok, megnézek minden sarkot, forgatom kamerát. A színészi játék/animációk/voice acting is megér egy misét. Eszméletlen minõségû cucc.
Grafikailag csúcson, játékmenet korrekt, a fegyver fejlesztés jó móka. Annyira megszerethetõ a legutolsó karakter is, hogy pl. egy Assassin's Creed III. Connor után élvezet játszani a játékkal. És egyik sem idegesítõ! Ritka. A történet nagyon eltalált. Összeszorul az ember szíve amikor pl. elhagyott gyerekszobába megy be, vagy lát egy lepusztult, valaha csodás kis házat.
Az ellenfelek közül van pár, ami idegesítõ, de szintén jól eltalát az arány a lopakodás-harc között.
A helyszínek annyira hangulatosak, pl. az éjszakai esõzés, amit játékban - szerintem -ennyire nem találtak el. Utána pedig kitisztul az égbolt. Olyankor gyönyörû a táj. A kis lámpákkal kutakodó ellenfelek remekül reagálnak ránk.
Kinézetileg és grafikailag féltem az erdõtõl, hogy ezen a jópár éves konzolon mit hoznak ki belõle, de roppant szép lett. Le a kalappal! És a fények-fényhatások is nagyon eltaláltak.
Most tartok a tornatermes résznél ... 😊
Baromi lassan haladok, pedig a hírek szerint végig lehet rohanni rajta pár óra alatt, de egyszerûen magával ragadja az embert.
Pár kép (bocs, de sajna nincs screen capturere alkalmas kártyám):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha tovább zúzom lehet esik még pár pure mire lesz elég chunkom? XD
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Igen megoldódott. A free to play uncharted 3 multiplayer-ert elindítom és azon belül a single player-t. Neked hány gigát szedett le?
De kár hogy USB-n nem jó pendrive vagy fat HDD
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Most hogy amugy is tönkrement vagy a ps3 nyírta ki, nem tudom, de a ps3 miután megcsinálta magának a HDD-t az egész ps3 belassult, kiszedtem a vinyót, már pc-n sem megy, szóval kell szereznem újat.
Mondjuk nem kerettel tettem a gépbe, de kötve hiszem hogy ez mükõdést illetõen hibát jelentett volna, gondolom a retesz csak arra kell hogy könynen tudd kiszedni és betenni.
Nemtudom, ha egy új vinyót szerzek és azzal is gebasz lesz visszaküldöm a ps3-at hogy nézzék meg.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Gondoltam valami akciós játékot megveszek, de így nem, mert HDD-t kell még intéznem, vagyis kéne, ha ezt akarnám csinálni, mert a legtöbb játék sok GB.
Ja és még 1 hülye kérdés, a torrent-rõl leszedett demo-kat le lehet játszani valahogy vagy csak warez géppel?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
2 hete én is beújitottam egy ps3-ra most jönnek csak a játékok, ha volna kedvetek coop multi mehetne a következõ cimekkel a köv. hét során: Killzone 3, The Last of Us, GoD of War: Ascension!
Akinek az aláirásában ott volt a psn id azokat felvettem, a többiek is nyugodtan felvehetnek!
PSN ID: FuRiONight
Jó játékot és szép napot mindenkinek!
[PC GAMING]
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Nézd meg a PSN keresõjében hogy kidob-e ilyet.
ha megveszem használtan menni fog a multi is?
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
De jó tudni, hogy ezt ilyen hamar megoldották.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Sosem szabad 0 day nyomni bármit is, mert úgyis jön valami patch pár napon belül.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑