PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
red alert 3 tavaris
zene régi emlékeket idéz, 1. rész nagy kedvenc volt, még a generals tetszett, de azóta 1 kaptafa :\
zene régi emlékeket idéz, 1. rész nagy kedvenc volt, még a generals tetszett, de azóta 1 kaptafa :\
dead spacaaaaaaaaaarrrrgh
ha ilyen lesz a full game, akkor day 1 buy! fõleg ha lesz benne trophy is (trophy whore-ság rulez 😄)
ha ilyen lesz a full game, akkor day 1 buy! fõleg ha lesz benne trophy is (trophy whore-ság rulez 😄)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
gta4-ben 1 parám, hogy most pl 35-40% körül tartok és h 70%-nál monnyuk vége lesz, a többit meg ilyen rendõrös meg stb.
Na. megjött az 1-es régiójú CoD4! rátette a 2-es (EU-s) verzióra az 1.30-as upgradet és kész. csak a custom fegyver-perk beállítás ürült ki, de megmaradt az LV. és végre letölthettem az új map pack-et... <#vigyor2>#vigyor2>
Az új Cell ---> katt ide
így már megvan, de egy vicc az ár. 320k-ért láttam kiírva normálisabb helyeken, 180k-t messze nem ér az a kis szar tv mellé. ha meg érne is, akkor is hol lenne ez ajándék? elméletileg nem kéne az árban benne lennie a kicsi ára, ettõl lenne nagy akció.
Egyébiránt beszélj Cloud kollégával, hátha hajlandó TV helyett - persze némi ráfizetéssel (30-40-50e ?)- Tv helyett PS3-mal adni 😉
GTA IV nagyon király játék lett még az összes hibájával is, nagyon állat. Legutoljára Baldurs Gate-et élveztem ennyire és eddig egyik GTA se jött be nagyon, de ez nagyon állat lett.
Te, elég lett volna, ha belelapozol abba a virtuális szórólapba... 😊 2. oldal
www.digimomentsvideography.com
ez itt D3500 és pedig W4000-rõl beszélek 😊
Prince: tökmind1, így is kétszer annyi, mitn az eddigi csúcsbravia-ké, nemhiszem h sok LCD tv überelné ezt, a plazma meg nem jön szóba mert az szar.
Prince: tökmind1, így is kétszer annyi, mitn az eddigi csúcsbravia-ké, nemhiszem h sok LCD tv überelné ezt, a plazma meg nem jön szóba mert az szar.
az új dragonball demot próbálta valaki? kár nincs benne multis rész...sztem jo lesz, még gondolkodom a vásárláson
PS3 ID: marcogi zsírkutya
+ Tv adnak mellé nem PS3 -mat KATT
mégegyszer, nem tudjátok h ehhez adnak-e: KDL-40W4000
nehogymár a jobbhoz ne adjanak 😊 ez alá meg én nem fogom adni. Bravia Engine 2, XMB menü, 33000:1 kontraszt, Dolby® Digital Plus, HDTV tuner. minden, ami kell a teljes élethez 😊
nehogymár a jobbhoz ne adjanak 😊 ez alá meg én nem fogom adni. Bravia Engine 2, XMB menü, 33000:1 kontraszt, Dolby® Digital Plus, HDTV tuner. minden, ami kell a teljes élethez 😊
40D3500-as van ott PS3+GT5P-vel. 350e.
279e Sony Centrum-ba május 20-ig csereakcióba ez a tv, 1080 nap garanciával.
279e Sony Centrum-ba május 20-ig csereakcióba ez a tv, 1080 nap garanciával.
www.digimomentsvideography.com
nincs ötletetek miért csatlakozik olyan szarul nekem a ps3 network ha az internet signal 100% és a testnél csatlakozik mindig mindenhez...kivéve egyhely a network alatt?
Gondolom ebayen olyan 50-60 dodó lesz a gém. Az LE verza az alaphangon 120 most ott. Nekem 85 az LE (Gamestop ár) plusz jön hozzá az MGS Saga vol2 mint elõrendelési bonusz.
USA-ban lévõ ismim küldi a LE verzát.
Sima stereoba is ki lehet nyomni ps3-at nem? vagy csak TV-re a hangot. Mi kell hozzá? HDMI kábellel alapbol átmegy? vagy rca:
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Te honnan rendeled meg a játékot?😄 mert engem nagyon érdekelne.D akár privibe is jöhet a válasz
? Akkor mivel?
Szerk: leesett. Az egy easter egg a játékban, hogy a Sony joyal lehet tolni.
Szerk: leesett. Az egy easter egg a játékban, hogy a Sony joyal lehet tolni.
MGS4 OPM Review szkennek.
Spoiler alert természetesen.
Spoiler alert természetesen.
Majd a Home elhozza!
A WipEout-ot megint eltolták? Májusrol volt szo...<#falbav>#falbav>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Optikai kábellel amit 5.1-re kiküldesz.
Sziasztok!
Vettem egy BenQ G2400W monitort, kérdésem az lenne hogy h tudom elõcsalni a hangot a ps3-as játékokból? Mivel monitorra köttöttem a ps-t ezért nincs hang:/ .
Vettem egy BenQ G2400W monitort, kérdésem az lenne hogy h tudom elõcsalni a hangot a ps3-as játékokból? Mivel monitorra köttöttem a ps-t ezért nincs hang:/ .
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Egyébként ez volt már belinkelve? XD metal gear (részben) dióhéjban
metal gear awesome
metal gear awesome 2
metal gear awesome
metal gear awesome 2
Jé, én az X-emet akarom eladni most. Egyre jobb játékok jönnek a "zújgenerációra" és egyre kevésbé meggyõzõ, amit nyújt. Szegényke nem bírja már a grafikai revolúciót, vagy csak a DVD kapacitás kezd meghalni? Lehet... <#vigyor3>#vigyor3>
De most komolyan: nem kell valakinek? Nem tudom elsózni sehogy!
De most komolyan: nem kell valakinek? Nem tudom elsózni sehogy!
Ütõs graf, frankó játékmenet, tuti vétel! <#worship>#worship>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Láttad azt az Emese reklámot mikor magának mondja gúnyosan, hogy köszönjük Emese?😄 na akkor ezt képzeld el DAnielT-vel😄
Amúgy is most adtad el a ps3-d , ergo tökre nem vagy már topikhoz közeli személy...<#bohoc>#bohoc>
Amúgy is most adtad el a ps3-d , ergo tökre nem vagy már topikhoz közeli személy...<#bohoc>#bohoc>
Az igaz. Akármi veri. Most wantedtõl felfele <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#vigyor3>#vigyor3>
PlayStation3 ID: zSul
Szerintem cserélem:d de lehet majd megveszem az MGS 4-t és az ALonet június elején...
Nagyon szereteam TPS játékokat, ps3-ra fps-t meg amúgy se szeretem
Nagyon szereteam TPS játékokat, ps3-ra fps-t meg amúgy se szeretem
LAIR az erõsen megosztja a népet. Van aki imádja, van aki utálja. Egy próbát tegyél vele vásárlás elõtt. Én gyûlöltem. 😊
Hát tegnap havernál próbáltam Gridet PCre. Mit mondjak????? GT5 az GT5 de nfst azt veri szerintem<#vigyor3>#vigyor3>
PlayStation3 ID: zSul
en ajanlani tuom. vegivittem es naon bejott. ha teccik a tema vedd meg nyugottan ha meg nem jon be elcserelled masra.
PS3 ID: iib