PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
LAirról tudtok valami jót mondani? mert nemtom nekem valahogy megtetszett név alapján meg wallpaper alapján😄

Megéri végülis. A TV amúgy 270k, nem a hülyéknek való boltban persze.
Szerk: látom irták elöttem.

tarti19
Elektro World-ben volt asszem 0%-os THm-re

MGS4 gameplay

Az igazi nextgen élmény 😉

5c0rp330n
szóval a MediaMarkt reklámozta, nem a Sony? ez az õ akciójuk? csak ehhez a tv-hez adnak ilyet? jó, gondolom te sem vágod ezeket.
azt a tv-t 270ezerért is megkapni a legolcsóbb helyen egyébként, nagyobb helyeken 320k körül szórják. szóval bõven megéri még így is.

tarti19
hmm..😄 azért annyira nem para, sõt😄 picit még figyelemfelkeltõ is😄
tudtok mgs 4 linket adni amiben van úgymond gameplay?😄
Hivatalosan mikor jelenik meg? lehet megvásárolom😄

EmThor
Star Wars The Force Unleashed-ben nem lesz multi O_O

LOL

EmThor
fox, én még emléxem a kesztyûs képedre, lenyúlták az 5leted 😄

Prince of Máté
Asszem a Media Marktban, de lehet h az Electroworldben.
350k-ért PS3 plusz egy Sony Bravia, azt nem tom h full HD-e.

kicsit gyengének tûnik így kép alapján, nem?
trogerzsiger
Nemsoká kijön a Ferrari Challenge. Elõrendeltem nagy merészen, remélem nem lesz Grid 2 belõle( =nagy csalódás).
trogerzsiger
A tévében tegnap!

5c0rp330n
ezt hol láttad? engem még akár érdekelne is 😊 külföldön volt ilyen akció régebben, most elért volna ide is?

NEXUS6
Na ja, jogos. De, hogy visszakanyarodjunk Chris Lowe eredeti üzijében kifogásolt dologra, azért ennek a topiknak, nem is az a címe:

DANIEL-T: AVAGY MIÉRT ADTAM EL A PS3-AMAT 3X IS!

<#nevetes1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
micsoda érvelés, mintha kilóra mérnék a "bölcsességet" :\

Kandurex
mert? õ hasonlítgatott? pont azért oltottam mert nem!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Persze, pláne, hogy az árba be van építve a PS3 is...LOL

trogerzsiger
HAli!

Reklámozzák most a tévében hogy tökötudja melyik full hd tévéhez, sztem sony, de nem gagyi ami a lényeg ajándék ps3t adnak, ráadásul a tv full hd. Megéri nem?

NEXUS6
Ha nem hasonlítgatsz, akkor meg minek szólsz bele, amikor más azt csinálja?😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

SH5 HD gameplayek
Sorry ha már volt.

JohnnySmith
Szar szemét leszek..... nekem az autós és a GTA stílusú játékok tetszenek de mivel GT5P-m (f1,Burnout,Motor Storm) és GTA4-em van egyenlõre elvagyok (barátok meg imádják az EoJ-t) nem is várok semmi különöset....
Habár jó lenne a full GT5 és a SW:Force Unleashed😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

😄

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

Csabesz100
Igen, a GTA! De már megoldottam! Döntöttem, majd kiderül, hogy jól vagy nem! :-)

PS3 ID: Csabesz82

Kandurex
nyem, de nem is hasonlítgatok...!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Jó napot házigazda úr!Milyen játékot várna ön Ps3-ra?Gondolok itt mûfajra vagy esetleg folytatásra.😉

JohnnySmith
Rendesen pörög a topik olvasni alig tudom.... 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

További jó szórakozást danival 😊 . Megyek terepre cetliket vadászni<#help>

shaken, not stirred

Sajnos egyiket se ismerem.Mondjuk egy Rygar 2 is ütne.Gondolom nem sokan ismeritek..

5c0rp330n
az sztem átköltözött psp-re, ki tudja, visszaköltözik-e még 😊

Beyond Good and Evil 😊 Pont ma volt hogy már elkezdtek rajta dolgozni egy kis csapattal. Vagy egy little big adventure 3, az még ütne de nagyot.

shaken, not stirred

Akkor mi pont ellentétek vagyunk😊Node beszélgessünk a játékokról.Ki milyen fajta játékot vagy folytatást várna a konzolra ami esetleg régen volt,de már nincs?Én örülnék egy Syphon filternek😉

Ne basztassátok már egymást. <#wow3>

értem... jah éppen azon vagyok hogy kitaláljam hogyan jövök ki a legjobban!! hát igen, olyan oldalt már én is találtam, ahonnan nem rendelnék! mondjuk én jobban szeretek elmenni az üzletbe és úgy vásárolni!
wordsworth
Miért is lennél az? 😄 Ennyierõvel lehetnék én is az mivel utálom 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Akkor jó,mert én bírom Danielt.I'm the public enemy?

5c0rp330n
ne is rágódj ilyeneken, majd jön itt MGS4 meg GT5 és visszaveszi egybõl. kicsit ezt is kipróbálja, kicsit azt és, végül úgyis a szuperkompjúter mellett fog megállni 😊

Téged mi is érdekel?
Valami csomagkézbesítõ szimulátor ? XD

Talán észre kéne venni a Smile-kat !!

Ez koppanás? <#hehe>

Legalább felviszed a hangulatot, én jól érzem magam itten.

shaken, not stirred

Régebben már emlegették a topicban hogy jó áraik vannak, bár biztosan van olyan üzlet ahol mégolcsóbb. Csak keresni kell, bár amikor nézelõdtem belefutottam pár olyan oldalba, ahonnan.. hát nem rendelnék semmi pénzért.

shaken, not stirred

DanielT
Mert semmi nincs rá ami érdekel jelenleg, ami meg van, az van 360-on is amin szebb vagy jobban fut.
wordsworth
Monddcsak ki is koppant? Nem, nem veszem magamra, csak hogy elkerüljek egy felesleges post-ot.

PSP user n\' soon ps3 user too :)

DanielT
Koppantál. Az a lényeg.
DanielT
Ti ugrotok nekem, aztán meg koppantok úgy vissza, hogy nézni is fáj.
Miért adtad el?Most már ideje lenne kiprószálnom egy X360-at is..

És?

Itt nem az a lényeg, hanem hogy milyen büszkén vered a melled, biza én itt 10 éve fórumozok. CV-ben benne van-e?

shaken, not stirred

Lehetek Gameren az elsõ barátod😊?