PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olga Gurlokovich

Győri Devi
látom te erre izgulsz 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

Seth
Túlélõ felszerelés, vizelet desztilláló bekészítve 😊

PSN ID.: Beegabor

Nézzétek a hónaljkutyát😄DD Metal Gear 2. lemezén van a trailerben😄
[/img]

Győri Devi
kezdek félni 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

uhh te jó ég mi lesz itt...😄

Apu kezdõõõdiiiik!!!Megjött az MGS-em,lesz haddelhadd😄D

Összesen valami 10-12 óra cutscene lesz.

shaken, not stirred

Fasza, de a konzolos képek hol vannak? Bár addigra úgyis egy 4870x2 fogja hajtani a gépem, szóval inkább PC mint konzol 😊 .

shaken, not stirred

Dehogyis. Ne viccelj már, az elsõben volt min 3 óra.

EmThor
osszesen 90 perc lesz benne

Nézd, ez egy szemét. Nem lehet benne kocsikat lopni... 😄 amúgy meg... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MOST AKAROM!!!!!!

Aztakurva 😄

tizenvalahányezerért kapunk 1 jó játékot, 2 kiváló sztorit, 3 hosszú filmet, 4 vinyóról zenelejátszást a gém alá 5 egy jópofa, hangulatos és kiegyensúlyozott online módot

Mi kellhet még?

shaken, not stirred

Lesz egy 90!!! perces cutscene a gémben, szerencsére pauzálható.

Mondom hogy jó cucc lesz az mgs4 😄

shaken, not stirred

Lesz a játékban egy iPod.

EmThor
MGS4

"You can play music on the portable mp3 player snake has from the PS3's hard disc."

EmThor
reggelt

a telepítés szerintem jó dolog, ha lehet használja csak ki sok játék.
a hely probléma ennek kapcsán: legálisan és könnyen lehet vinyót frissíteni, 20on ezerért kapsz 200-250 gigás sata2 laptopvinyót, más konzolba ennyiért 20 gigásat se kapsz (idézve 576 április, gt5 teszt)

Még 20 nap!!!Kapaszkodik a kanyarban😄

Seth
MGS4 már a sarkon van?? 😊

PSN ID.: Beegabor

Esetleg érdekel valakit cserére tok nélküli Forma 1?

gyorsan,gyorsan,gyorsan,gyorsan..😉)Bocs nem lehetett kihagyni😊Akkor hamar azt gyere közénk😉

Sephi
Surgosen keresek megvetelre egy PS3 40gb uj revizios gepet. Lehet hasznalt is.

Privit ha van valakinek elado.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

jajaja,mondtak már mindent😄D.Azért Resistance 2-re egyre kíváncsibb vagyok.Anno az 1 nem érdekelt túlságosan,de kölcsön kaptam és nem tudtam letenni!!!Óriási élmény volt!!

A home-ra idén modták, hogy õsszel lessz nyilvános béta.
JRPG-t a népnek. 😊

Irigyellek vazz,hogy neked megvan😞(Majd én is beszerzem valamikor..

Reggelt!Bocs tegnap bealudtam.Gondoltam Fox,hogy lesz MGS5,mert tovább akarják vinni a sztorit,de Snake nélkül.EmThor!!Szerintem a Grid elég ütõsre sikerült,igaz,ízlések és pofonok.Állítólag valóban jobb kormánnyal.Amint hazamegyek ki is próbálom.Valószínû tényleg 4 giga felett lesz az MGS4 telepítõje,én is hallottam sokfelõl.Ja igen,az valóban mókás lesz,ha a Resi 5-ben lesz online coop😊).Hiába,a játékok jövõje a multi mód,fõleg a coop.Uncharted is jobb lett volna egy kis multi mókával,de hát ez van.Reméljük 2-ben lesz.Azért az Eight days-re kíváncsi lennék...vagy az csak egy renderelt hülyeség volt,hogy menõzzenek mire képes a gép??Na majd figyelem azt a bejelentett,de még nem kiadott játékok oldalát,ahol most állítólag a Getaway-jel foglalkoznak.Azért jó lenne,ha a Sony nem az ígéreteibõl élne!Várjuk a Home-ot.Úgy volt még tavaly olvastm,hgy most(!!!)februárban már KZ2 nyilvános béta!!Na jah,majd talán jövõ nyár...

Kösz. Akko marad ebay.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Nexxuss
természetesen csak USA.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Bocs Rock band akart lenni.

Más. Akinek megvan a singstar az meg tudná mondani, hogy a singstore része mûködik, vagy az usa verziót vegyem meg ebbõl is.
Ha valakinek megvan írja már meg. Fontos lenne. Ettõl függõen venném meg.
Elõre is kösz.

Na asszem valakit gyorsan fognak bannolni 😊 , hol van ilyenkor egy mod?

shaken, not stirred

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=nagygm
Ez az url egy, "pénz" szerzési lehetõséget nyújt, persze kis összegben, ha valaki regisztrál erre a címre akkor én kapok 1.25$. Tudom hogy nem ide való. Arra kérlek csak hogy regisztrálj, alapból kap az ember vagy 27 dollart, viszont van benne egy szemét csel, az összegyûjtött pénzt csak akkor tudod átutalni ha van legalább 75$-od. Ezért kérek mindenkit aki nem sajnál két percet hogy regisztráljon. Elõre is köszönöm mindazoknak akik ebben segítettek. Üdv nagygm

Nexxuss
Jó reggelt. Dolgozzatok ne forumozzatok.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Nincs meg valakinek a Rock Bamd mert már 3 hónapja tolom, de jó lenne egy magyar zenekart alakítani, nem csak amcsikkal multizni.

????

EmThor
jóvan, több AitD trailert nem is nézek, úgy flash ahogy van, kár h ps-re késõbb jön.

EmThor
most nézem, tök fura phil harrison-t nem a sony-nál látni 😄

kicsit esik széjjel a kép a gammában, de hangulatos, resi 4 + a boxos tömegzombis game jut róla eszembe.

EmThor
ja igen ez az alone in the dark story számomra nem világos majd utánanézek, mert hardwireden vagy hol volt anno, hogy epizódos, meg mióta csúszik, stb.

EmThor
jövõ héten ubi days.

addig élek youtube-os + gametrailers-es haze multi videókon... kicsit gagyusz, de 5let 1-2 azért van

EmThor
én a grid 8.9-én csodálkozok.

multi, mesélték: 3 német gyerek, klántársak, 2 elöl megy, 3. meg megfordul és tolja le a mezõnyt, stb... no comment.

grafika elmegy, törés meg szódával, nem olyan nagy szám. a kocsik vezetése meg borzalmas, dirt jobb volt. jogos, kormánnyal ki kéne próbálni.

ha már kormány: magyar oldalon is fenn van végre a logitech driving force gt, ár még nincs, továbbá tippem sincs hol lehet majd kapni.

4.6GB kötelezõ MGS4 install, only 720p
Nem sok, ahhoz képest hogy majd 50GB (ha igaz) a gém.

Ha GAF-on volt akkor szinte biztos, hogy úgy lesz. AOD-hoz: Sztem nem, lesznek hozzá DLC-k inkább nem? Vagy Ps3-mast darabolják?
Szerk: egyébként kétlem, hogy darabolnák mivel a gém elõrendelhetõ. és teljes árú. Amellett 360-ra jön elöbb, nem hiszem hogy annak a felépítésén változtatnának.

EmThor
asszem ja. resident evilt meg neogaf-on olvastam. de ez az alone is ilyen havi epizódos lesz nem? elmennek a sunyiba.

mindneki szurkoljon h megjöjjön a viking + essen 15 fontot a haze 😄

Phil Harrison interjúsat mindenképp érdemes megnézni, baromi jó jelenetek vannak a videóban. De valamit nem vágok, PS2-re is jön???!

Forrás? (egyébként végre)

Õõõ...talán azért mert vannak arra is exklúzív cimek vagy mert a kommersz szarokért megteheti az amber , hogy nem fizet?! Minek a PS3 mellé fullos PC játékra? Ezen az alapon...Blackshitre épp jó volt, ugye... Mielött leirnál ekkora baromságot elötte gondold már végig. Thx

Piff Puff Ááá Lelõtted azt a zombit amit én akartam! Akkor ez a másik harapjon csak beléd te hulya kocsog! (Egy élmény lesz a co-op ^^)

wordsworth
Naneee 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)