PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
így van ps2, third age, de nagyon meleg, thx minõsítésû hang, melyek a filmbekbõl vannak mind, 'elmegy' grafika, de über classic fantasy hangulat;

és csak 5 ropi, használtam fele-ennyiért is megkapod

EmThor
szia,

most értem be melóba 😄 kösz hogy felhívtad rá a figyelmem, megnézem!

Nexxuss
Foxi. Drága Tesókám. A 62 órás játék idõt ne hozzuk már fel elõnynek 😊 Más fele ennyi idõ alatt letolja. De mi azért szeretünk mert ilyen kis benga vagy tudod<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

tarti19
2in 1-be becserélem ha gondolod😊 mondasz 2 jó stuffot és adom gta 4-t😛

Istencsászár
Igazad van minjá keresek egy homály PS3 képet😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

zozo2001hu
Istencsászár, 10e-ért azonnal átveszem tõled ha gondolod a GTA IV-et! 😊

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

Prince of Máté
Pont a legocsmányabb képet linkelted, ehhez azért tehetség is kell 😮
Ez a kép kb Concept artnak minõsül, ezzel a vízfesték feelinggel.

Hagyjuk el azt, hogy openworld játékot hozzunk fel ellene, való igaz kevés van. Bármilyen konzolos gém jöhet. Maradjunk annyiban, hogy az agyonajnározott (joggal persze) Uncharted is szinte teljesen statikus ehhez képest,,, Gémpléjhez: igen sok újjitás van benne és igen sok dolgot lehagytak az elözõ epizódhoz képest, való igaz ez hiba de valamit elárulok: közel 62 órám van benne, és csak 65%-on állok...Semmi extra csak a küldiket, sidequesteket, speciális missziókat csinálom, és alkalom adtán szórakozok a gémben.

Én nem tudok, de a Ps2-õn sem tudok ha a GTA-hoz hasonlítok. De nem csak ez a lényeg számomra hanem az újítás. Az meg a GTA3 óta ebben a részben a legkevesebb ha sorba vesszük õket.
Istencsászár is jön itt a graffal...okés, szép, jó, de akkor ez egy GTA3 Liberty city....ps3-ra.

Ui: természetesen az eddig megjelent legtartalmasabb nextgen játék és valószinüleg az is marad a következõ részig.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Alien!
jim!!! este cod4?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Na erre a vitára kíváncsi leszek😄..

Tudsz mondani olyan játékot ami ilyen grafikai fícsõröket alkalmaz és ekkora területet jelenít meg?

NEXUS6
Ennek ellenére nem lehet a graftól hanyatt zuhanni, és játékmenetben szerintem is gyikabb az SA-nál!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ússz át a folyón,egybõl 5 lesz😄D.Jön ott minden,csak azt nem tudom miért.Egyszer már átúsztam,akkor semmi.Legközelebb már 5 csillagos körözés.

Nem 5 a max? Amúgy lõj agyon egy rendõrt shotgunnal közelrõl, élbõl 3-mal indulsz 😄

Istencsászár
Unalmas játék mint a többi, ezzel egyetértek 2 hete már nem is játszok vele, pedig csak 30%on vagyok, de kifujt... kb addig tartott a láz mint a többi résznél😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

tarti19
6 csillagos szintet hogy lehet elérni? 4 csillagot simán lelehet rázni , de mondjuk ez votl amax is nálam , többet nem tudtam kihozni sajna😄

És ezeken a képeken nem is látszik, a 12 féle napszak modellnek megfelelõ bevilágítás, a terepen található lámpák, fényszórók fénye az opjektekre vetítve, az idõjárás speciális effektekjei és még lehetne sorolni. Kb annyi a köze az elözõ részekehez technikailag, hogy ez is openworld felépítéssel operál.

Scotty99
Nah, végre beüzemeltem a Network részt, regésztráltam egy UK accountot. Nézelõdtem kicsit a demok között, ám a DBZ: Burst Limit sehol sem volt, vagy csak nem láttam. Meg tudnátok mondani, hogy azt megtalálom-e UK Store-on?

Ja, egyébként ha érdekel valakit, akkor az ID-m: ghost_hun (tessék felvenni! <#vigyor2> )

PS3 ID: ghost_hun

tarti19
nem nagyon lehet ezt már tovább fokozni... jó játék😊 bár nálam sem éri el a 10 pontot, de ennek valszeg a ps2-es san andreas tett be mivel az volt az elsõ gta-m.
Persze azért túlmegy ez a rész minden eddigi rséznél, csak visszaköszönnek azok amiket már átéltél😊

Természetesen nem a grafra gondoltam, hanem a játékmenetre. Míg a GTA3 arról volt híres, hogy 3d-be öltözött a Vice City rátett egy lapáttal és jóval többféle lehetõséget lehetett csinálni ezt ûberelte a San Andreas a hatalma területtel, csajozással, öltözködéssel, mini játékokkal.

Most meg kaptunk egy hd grafikás GTA3-at.
Azt gondolom 10pontot olyan folytatásra érdemes adni ami mindenben fejlõdik, nem csak vizuálisan emelik a szintet.

Istencsászár

Majd kapod.

Egyelõre messze a legtöbb újjitást tartalmazza mint az eddigi folytatások amik a leköszönt generáción indultak.

A héten én is gazdagodtam a GTA4-el és pont olyan mint amire számítottam: tökéletes (persze szigorúan csak saját vélemény!). telefont hol lehet lecserélni?
köszi elõre is!

Istencsászár
Ne vicceljünk már...

Holvan ez a GTA4hez képest? SEHOL

Seth
ps2-es The Third Age

PSN ID.: Beegabor

NEXUS6
Szerintem nem, sajnos!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

tarti19
Gyûrûk Urával??? ps3-ra? nebazz már... mondd a címet😄😄😄😄😄

tarti19
szasztok😄
Resi 5á-rõl ássatok már nekem valahonnan valami infót😊 bevagyok rá vadulva😄

Én már nem is írok semmit..😄

Istencsászár
"Szinte ugyanezt tudta a ps2 is nagyon kevés az újitás"

Ügye most lehet röhögni?

Én is GTA-t toltam. Érdekes, hogy a ps2-es GTA3 és az utána megjelenõ Vice City vagy a San Andreas között jóval több volt az elõrelépés mint a San Andreas és e között. Szinte ugyanezt tudta a ps2 is nagyon kevés az újitás. A grafika néha nagyon szép, néha meg olyan mint ps2-õn.
Persze ettöl függetlenül pöpec, de a maximum pontos értékelések necesek.

Attila8805
Hát úgylátom elég sokan örülnek ennek a 90 perces atvezetõnek.
Számomra ez elrettentõ lenne fõleg mivel nincs a toppon az angol tudásom.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Csabesz100
Én is most akarok GT5-özni! Nem megyünk pár versenyt? Ami Ballor oldalán van verseny, azt próbáltad? KATT

PS3 ID: Csabesz82

Én meg 6 órát az MGS-be😉)

EmThor
én még mindig szüneten vagyok.

felnéztem gt5:p-online részbe, tökre tetszik, hogy hétrõl hétre változatos kihívások vannak + mentem 1 normális online versenyt.

utána gyûrûk urával játszottam. nem tudom mi fogott meg benne ennyire. talán a klasszikus fantasy hangulat + egyszerû játékmenet.

Na egy közel hat órát megint beletoltam a GTA-ba.

Jah azzal a különbséggel, hogy a Jericho azért jobbnak tûnik kissé mint a Haze. Jóval több egyedi vonással rendelkezik és az engine is szebb.

EmThor
haze = jericho sorsa

EmThor
grat, multi aszongyák jó

<#worship>

HAF Rigel
Haze gyors értékelés a Single alapján 7 pont , kb mint a Turok AOT stb stb . Jó játék de csak akkor ha játszani szeretnél vele , nem másik konzol verõ exclusiv überbrutál szétkeniaszájátaxboxnak típusú játékot keresed. Nem kihagyhatatlan de akinek bejön a sztori , egy kicsit jobban vonzodik a nektárhoz mint a dinokhoz akkor ajánlom, Hétvégén kiprobálom a multit is , ma este wow raid majd hajnalban járszom még . Írok majd .

Ui: A grafika nem egy nagy szám viszont gyors , nem ez lesz a húzócím a gépen az biztos , de jol el lehet szorakozni vele , talán jobb lett volna ha nem a GTA4 és MGS4 között adják ki hanem februárban.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

EmThor
hibátlan!!! 😊

Ez közel sem biztos, Kojima fontolgatja, hogy kilép a cégbõl. Persze a Kojima Productions azért megmarad.

Papesz

wow. azert nemsemmi vegignezni 90perces vagott szinteret. de nekem azok a kedvenceim a mgsbe. azert szeretem. nekem mindig is ugy tunt mint 1 booorjasztoan jo muvi es a jatek meg 1 kellemes bonusz hozza 😊

PS3 ID: iib

Óóó kedvenc kis pedobear-em..LOOOL

Seth

Az a jóóó... 😄

Seth
A lánya benne lesz a 4-ben ,neki még nem szõrõs^^

NEXUS6
Az IGN-en fenn van az ausztrál review és az már 6,2-õt ad rá. Nem azért mondom, de 4,5 és 6,2 között óriási különbség van!!!!

Most melyik igaz? Egyik se?;(
Szerintem.