PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
okos emberek vitatkoznak!
azért van a topic hogy megosszuk 1mással a dolgokat....
van aki részletre veszi mindezeket.de ez már más tma!
amugy az msg evolúció király volt!
asszem majd megvexem😛
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
ok
de akkor se xarezolok<#felkialtas>#felkialtas><#banplz>#banplz>
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Te, ezeket melyik postból idézted?
Szégyen-nem szégyen én még csak 24 vok és a szüleimnél élek!
Amiben tudnak támogatnak: auto, telefon, van hol laknom...stb!
Nekem igy könnyû...de ha már külön kecóba laknék akkor éves szinten 4-5 gammát engedhetnék meg magamnak!Az az 1xi 100k rosszabb helyre is elmehetne nem?
Mondjuk bele lehetne dobni a gépbe meg drogok,pia qrvák...de nem!!!otthon ülök mikor gamelok és tudják h jo helyen vok_!!!
ennyi
Ja a hosszért bocs.
PS4 PSN: angyisz
Mi sem élünk a legjobban, ám a jelenlegi és jövendõbeli munkámból kifolyólag a videójátékokkal szoros kapcsolatban vagyok, ezért szükségem volt egy megbízható, hosszú távon is életképes konzolra, amire úgymond számíthatok. (sajnos az X-em meghalt, én meg még fiatal és buta voltam mikor vettem, és hát a garancia úszott). Tehát szerintem nem számít akkor luxusnak egy konzol + eredeti game havonta. Ez kizárólag a személyes véleményem, belém szabad kötni 😊
PS3 ID: ghost_hun
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Nem vagyok átlag nyomorult az igaz szóval nehezemre esik borusan látni a világot
elmondom nekem eziáig úgy kb 160 ezerbe került a ps3 5 játékkal több mint egy éve megvan szóval ezidáig havi leosztásban nem került többe mint 10k , nem iszom nem dohányzom erre költöttem
Üdv nektek!
shaken, not stirred
PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal
de inkább befejezem mert durva flém lesz ebbõl XD
a 130 ezreket minimál bérnél komolyabb keresettel lazán össze lehet szedni még ha az asszony nem is dolgozik 😊 , de számoljunk 200al akkor is maradhat aháztartásban legalább 50000 havonta amit vagy félre raknak vagy elköltenek szerintem nem rossz elsõ közelitésnek van
Nálunk is a rezsi vagy 100K igaz vagyunk rá 3-an és még van 2 öcsém és a nagyanyánk, és egy sima családi házban lakunk vidéken , ergo ez nem így mûködik, hogy félreraksz a kajapénzbõl vagy a rezsipénzbõl... Nekem mindegy, mert x összeget hazadok és a többit magamra költöm ,de mondjuk azért megnézem, hogy azok akik hónapról-hónapra élnek többek közt mi is azoknak hogy jut csak úgy 200-300K csak úgy szórakozásra.
shaken, not stirred
100k forma holmi miota luxos cikk? 200-300ezres pc konfigok mellet nem is tudom mirõl beszélünk 😛