PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sony, EU, USA stb szarik ránk.
Örülhetünk, hogy lyuk van a seggünkön. 😞
Nem is értem mit is akarunk, tök mázli, hogy rajta vagyunk a térképen.
Magyarosítás ROFL. Én már annak is örülök ha nekik Budapest nem egyenlõ
Bukaresttel..vagy ha tudják kb hol is van Magyarország.
Na de most komolyan..

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

Lego Star Wars
tarti19
Heavenly Sword vagy a Viking a jobb játék? Utóbbit pörgettem egészen norma volt😊 Lehet beruháznék akkor egy csere keretébe erre a stuffra

tarti19
bár szerintem vana SOnynak magyar kirendeltsége is, akár fel is vehetnénk a kapcsolatot velük😊 Sosem lehet tudni😛 vagy ez hülyeség?

HAF Rigel
Nem teljesen igaz , csak ha a magyarositásról döntenek a sony Hungaryanal akkor a Ps2 magyarositanak , mert annak nagyobb a felhasználó tábora . Egyébként a Sony most kezdet el figyelni EUra ebben az évben ez érzõdik is , mert az össz ps3 eladásokban Eu vezet , itt adta el a legtübb ps3mat a sony .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

tarti19
mihez kell SOny support?
Sajnos 10 millás Hunföldön nehéz dolog sajnos és ráadásul ebbõl szerintem elenyészõ százaléálkuk rendelkezik ps3-mal😞 PErsze ez a mi fájdalmunkon nem enyhít lásd store 😞 , de idõvel ez is beindul , remélem😊

Army of Two? Abban van jó kis splitscreen coop

shaken, not stirred

MS-nak jobb a supportja, ennyi. Ha megnézed egész EU-ra szarik a Sony nemhogy ránk. A másik dolog meg a felhasználóbázis, nem véletelen jön ki pl Ps2-re.

aabelus
amugy ajanljatok legyszi valami jatekot amit a baratnommel tudnank jatszani! a virtua tennis-t eleg hamar meguntuk,a fifat viszont nagyon szeretjuk,de jo lenne egy kis valtozatossag is.😄

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

aabelus
😞 de miert kizart a 09 magyarul? ez hihetetlen,annyira tobb box jatek fogyik? vagy olyan nehez atpasszolni a ps3 verzioba a magyartot wazze'? k*rva anyjukat

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

EmThor
egy ideig poén volt de most már unalmas <#sir>

08 nem, 09 szinte kizárt. talán 360/PC-n/PS2-n lesz hun a 09.

Sziasztok!

PS3-ra a fifa 08 magyarul jelent meg? és a fifa 09 magyarul fog megjelenni?

Köszi a választ!
Csabesz100
Zsír! Akkor még pár hátravan!<#wink>

PS3 ID: Csabesz82

Úgy tudom 22.

Csabesz100
Egyet már megtaláltam, azt meg is csináltam. Megyek pár kört a városban, hátha találok még. Nem tudod, hogy hány ilyen küldetés van?

így van. Egyébként fix helyen vannak de ahogy haladsz elõre úgy adja be õket a progi, nem érhetõek el azonnal.

Csabesz100
A kék emberes küldetések hogy jönnek elõ? Csak kocsikázok a városban és rálelek?

Nexxuss
Nembaj. Az is bûn. TÉRDELJ A SAROKBA és számolj el 100-ig, attól megjön az eszed<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Kratos86
Szeva Jim! Az Obliviont gondolom nem fogod végigvinni! 😄
A héten valamelyik nap vissza tudnád hozni ha tényleg nem játszasz vele?

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Ja meg is nézem,csak a rádióbeszélgetések felét nyomom el.Nagyon komoly a sztori.

(beállt a sarokba)

Nexxuss
miaz hogy szinte???? MGS-ben MUSZÁJ MEGNÉZNI AZ ÖSSZES VIDEÓT!!!
Leülhetsz. egyes.<#vigyor>

holnap kikérdezlek. Tanulj rendesen<#idiota><#idiota>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Hát az inkább õsz hajú,direkt azért írtam így<#idiota><#idiota><#eplus2>
Igen rekord Fox,szeretem kiélvezni a játékot,meg nagy gémer se vagyok,valamint szinte az összes videot végignéztük eddig.

Nexxuss
Az szõke vaze' <#idiota><#idiota>

6h? Az rekord baxki akárhogy nézem. 😄 GTA-val jól jártál, új részig kitart! 😄

Szép jó napot kívánok!!!Nem sietem el az MGS2-t.6 órát nyomtam bele és még csak most vagyok az õsz hajú ifjúval😄D.Állítólag ez 40 perc lenne...Jól van basszus és???Barátnõmmel szétizguljuk az agyunkat!!!Kicsit félek,hogy be fog durvulni a játék..

Most úgy érzem kb 80-85h-nál lesz vége. Van 18 sztori küldim, 3. sziget,összes kékember küldije, 5 Most wanted rendör misszó, szóval van még teendõm Libertyben rendesen...😊

MGS1-rõl kedves melléksztori

Féltesóm, 3-4 éve kb, mikor ps1-et semmi pénzért lehetett kapni, gondolta vesz egyet a téli hónapokra (gazdálkodó, és elég keményen megdolgozik a pénzéért). Hát biztos nem fog kelleni neki komoly angol tudás, ezek ilyen ugrálós játékok (akkor kb 38 éves lehetett). Volt akció ps1 és 1 játék occsóért, bement a boltba, leemelt egy gémet a polcról ami megtetszett neki, és hozta hogy megmutassa. Hát persze hogy az mgs1-et fogta ki 😄 .

shaken, not stirred

Nexxuss
"MGS is azon kevés gémek közé tartozik amiben nem lehet, nem érdemes rohannni mert annyi a felfedezésre váró rejtély ill bújtatott infó."

tudom miért írtad ezt le!!! Hogy elõkészítsed a terepet a következõ postodnak miszerint:
GTA4 : 80%=120 óra <#eplus2><#eplus2><#eplus2> cseles vagy, de rajtam nem FOX ki<#eplus2>

Áhh. 😊 sztem max 5 lesz benne. Furcsa mert mondjuk kb 30 volt az 1-ben, 2-ben 12-15, 3-ban már csak 6. A játékidõ mindig dublázódik a részekben, szóval egy kb 30-40h lesz a 4-ben, átvezetõkkel. annak meg nem lehet nekimenni már ennyiszer, van más cím is azért. A másik meg az egyre komplexebb irányitás és az egyre bõvölõ lehetõségek száma amit a játékban megtehetünk. Ha elpöcsöl az ember, effektív szórakozik a katonákkal, felfedez minden szegletet baromi hosszú lesz a játék, gondolom itt is többezer sor codecbeszélgetés lesz rögzítve tele háttéranyaggal. MGS is azon kevés gémek közé tartozik amiben nem lehet, nem érdemes rohannni mert annyi a felfedezésre váró rejtély ill bújtatott infó.

Kratos86
Hát igen! Nem sok játékról mondható ez el! De az MGS az nagy kivétel!!!
Lehet a 4. részt is végigviszed 30-szor vagy többször 😄

XVII.ker, vmi lakótelepi konzolkuckó. Több gép beállítva, tv-k, gyerekek. Benéztünk haverral vmi gémért, talán Thrill Kill már nem emlékszem. Megakadt a szemem, egy kis figurán ami falhoz lapul meg japánul beszél vmi csajjal egy nem játékképernyõn, símaszkos katonák, lehellet a levegõben. Mondtam, had próbáljam már ki...5 perc után ez SZAR, menjünk. Pár héttel, vagy 1-2 hónappal késöbb MGS a csapból is...berendelem, megnézzük. Megjön, gépbe berak, ráismerek, hogy ez a kuckós szar... Kb 30x vittem végig azóta csak a Ps1 verzát...SZERELEM. 😄

Fog örülni miután belép és visszaolvas..😄

Kratos86
Pont azért raktam be a képeket! Az elsõ képet nézegetve a régi szép idõk jutnak eszembe 😄
De jó is volt annak idején! Emlékszem mikor elõször játszottam az elsõ résszel mennyit elidõztem az elején hogy hogyan is kell eljutni a liftig hogy a felszínre tudjak menni! Mindig megláttak és szólt a riasztó mint az állat! 😄

Nexxuss
"vagy nem..."

<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Na ez tökéletesen be is mutatja az evolúciót. thx

Kratos86
MGS1

MGS2

MGS3

MGS4

Passzolom. USA-t gondolom, az olcsóbb, tudunk rá tölteni add-on-t. 😊 Persze ha vki multizni akar vele lehet az EU-sal jobban jár a pingek miatt.

Olyan vágásokkal és rendezéssel operált már az elsõ rész ami a mai napig emlékezetes, illetve történelmet írt a játékvilágban.

Csabesz100
Egyébként MGS4-bõl melyik verziót érdemes megvenni? Az EU-sat vagy az USA-t? Lesznek hozzá letölthetõ dolgok?

Az kérlekszépen akkor világbüntetés volt...

Csabesz100
Most néztem az elsõ részrõl egy kis videót. Hát egy kicsit mosolyogtam! :-) Bár az annak idején biztos tuti ásznak számított! :-)

Jim épp vmelik nap kezdte el asszem a 2. részt. Vele is tudsz konzultálni, vagy nem...😄 Bocs Jim 😄DD
Amúgy jó teszed, kib.szott jó mindhárom rész. PS1-es elsõ az sztem egy igaz mestermû. Ha a graftól okádnál van alternatíva, GC-s remake Twin Snakes címen.

Csabesz100
Köszi Neked is és Fox-nak is! Mihamarabb beszerzem és elkezdem tolni a játékot! :-)

Scotty99
Ajánlom figyelmedbe a GameTrailers által készített retrospective részeket, ha tudsz angolul, akkor érteni fogod õket. Elég jól elmagyarázzák a dolgokat, ám ahogy sirpalee is mondja, el kell olvasni leírásokat a neten.

Metal Gear Retrospective

PS3 ID: ghost_hun

Mindenképp ajánlom az elsõ három epizód végignyomását, sokkal jobban képbe kerlülnél. Sõt hát az az igazság, hogy épp az MGS univerzuma az amiben nem lehet elég mélyre menni, több ezer információ a részekben amik az átvezetõkben illetve a codecbeszélgetésekben vannak. Az is megoldás persze amit Sirpalee írt de igazság szerint ha el is olvasod, töredékinfoermációhoz jutsz csak. Gyakorlatilag könyvet lehetne irni a sztoriról, és ez nem túlzás. Rengteg karakter, azok motivációi, történetszálai összefonódása más karakterekkel, akkár 30 évre visszamenõleg is. Szóval rettentõ összetett az egész. Aki pl abszolut MGS szûz, az kajak szinte semmit nem fog érteni a 4-bõl még akkor sem ha perfekt angol. Nekem is fel kell fríssitenem majd a memóáromat pedig igencsak MGS õrült vagyok, galériámban van is egy MGS fotó pár dologról A másik dolog amiért javaslom az elõzõ részek elõvételét az a fejlõdés átélése ami a sorozatot követte/követi a ami napig technikai téren, fantasztikus.

Irtózatosan kapcsolódnak, viszont van pár nagyon alapos és részletes történetleírás a neten, elvolvasod 2-3szor és az elég lesz. Persze ha van rá lehetõséged érdemes végigjátszani õket 😊

shaken, not stirred

Csabesz100
Olvasgatom itt a MGS4-es hozzászólásokat, nézegettem a képeket és videókat! Nagyon jónak tûnik a game. Gondolkozok rajta, hogy elõrendeljem-e, csak annyi a próblémám, hogy nem játszottam a korábbi részekkel! :-( Érdemes így nekivágni vagy elõször inkább az elsõ hármat kellene kipörgetni? Mennyire kapcsolódnak egymáshoz a részek?

A DDR2 az tényleg gáz 😞