PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SD456
Hi all!

Tudnátok nekem mondani valami jó játékot amit érdemes megvenni ? Kaland, akció fps játékok azok amiket szeretek. Most a Viking-et néztem, érdemes megvenni?

PS3 ID: SDani456

De az elég fura, hogy egy sata vinyóról is ennyi ideig tart texturázni.

HAF Rigel
Ja a Haze fotokhoz még annyit hogy a kanapéból fotoztam este a feketeség a tvm kerete .

Egyébként nem zavar az a texturás dolog , csak néha ezek alapján pontoznak le. én megszoktam , pl várok 5 mp elindulás elött

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

NEXUS6
Hát az ilyen kis apró finomságok hiányoznak nekem a GTAIV-bõl!;D

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Elég sok játéknál van ilyen, pl az Uncharted is produkálja helyenként. Arról van szó, hogy a progi a háttértárolóról tölti a nagyobb mennyiségû adatot és néha egyszerûen lemarad.
Nem nevezném hibának, sajna ennyi idõbe tellik ezeket a dolgokat betölteni, inkább technikai korlát, amit el lehet persze kozmetikázni.
Talán a leggyorsab eredményt a Lair tudja produkálni, de mivel mindenki lexarja azt a progit, ezért a grafikai enginet sem igazán veszik számításba, pedig lehet, hogy jobb, mint az UE3 PS3 verziója!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
ennyi, meguntad?

EmThor
és még a kurváid is vered? milyen strici vagy te? 😊 san andreas-ban lehetett striciskedni asszem, na majd a gta4: vice city-ben 😄

Kitûnõ állapot,Liberty City-s térképpel és kézi kiskönyvvel,hibátlanul müködõ multi!!!Tesztelve!!13k elõreutalással!!

Ezek itt mind rendõrök😄D.4 csiilag

Sztriptízbárban vérontás??? Milyen ember vagy te?! 😄

Ic máááj láááájf😄D

Coded Arms Assault törölve.
Talán nem is baj....

Ez a késõi textura kirakás tipikusan az UE3-nak a bugja.

EmThor
😄

én csak régi ps2-es cuccokat + dobozokat szoktam nézni, azért linkeltem hátha kíváncsi vki a borító hátsó felére, azon szoktak infók lenni

HAF Rigel
13900ft EU a platinumban. CD galaxisban a Wow kiegett vettem útoljára több mint 1 éve , és az sem volt kellemes 450 wow fanatikussal harcoltam hogy 3 óra várakozás után megegyem , guild társam elment a Tecsoba és mire haza értem már régen játszott

EmThor
😄 persze, járj a barátaiddal sok helyre!

haze 17.990...

Jó tesz a barátságomnak Romannal,ha szanaszét verem dartsba?😄DTiszta Phil Taylor vagyok😊)

EmThor
pc-n láttam ilyet bioshockban -> gyanítom, hogy az unreal 3 motor ill. hasonló technika okozza: memóriába be kell tölteni, szarul programozták.

van red alert 1 is EU store-on

EmThor
Viking

rövidke teszt, úgy 2-3 óra játék után, játékelemekrõl is írok, szóval aki maga fedezné fel, mondjuk csak az elsõ 2 bekezdést olvassa el 😊

grafika szép, animációk is kidolgozottak, csata nem olyan dinamikus mint egy conan-ban, de amint megjönnek a nem 1ütés 1ember ellenfelek, élvezetesebb lesz a cumó, lehet csonkolni meg minden 😊 hullák + vér eltûnik: hullák élõholtak ez ok, vért meg mondjuk felitta a föld 😉 tenger szépen hullámzik, csillivilli. emberekhez közelebb érve néha így részletesebbek lesznek, de ennyi belefér, nagyon sok karaktert mozgat a cucc + v-sync hiba annyi mint az unchartedben, nem zavaró és csak ritkán van!

élõhalott ellenek által megszállt terület be van borulva, eszegetnek a halottakból (látszik a katona feltépett hasa, 18+), esik az esõ, szal hangulatos. hangok is jók, madarak csicseregnek, stb. van egy romos hely, lehet ugrálni, kapaszkodni, stb., nem egy tomb raider, de jól ki van dolgozva. van egy pár bug, nem ilyen belelógás féle, hanem pl. van egy miniboss és megy az úton, kicsit beakadt, nem ért oda ahol le kellett volna gyaknom nem tudom, de nem volt para. elején tölt nem egész egy percet úgy tippre, utána megy a game.

ha az ellenfeled nem lát, alapból lehajol a fõhõs és ott úgy odakummanthatsz az ellen mögé. néha nem értettem miért hajol le a fõhõs, de rájöttem valahol enemy lehet, ez kicsit fura volt, de 5letes. ahogy fedezed fel a világot, eléggé el lehet veszni benne. elsõ sziget 2 részbõl áll, kb. 3-4 órára saccolom ha mindent felfedeznél. na és ebbõl van még 2, tehát összesen 3 sziget. normal és hard fokozat van. kár hogy ps-en nincs achievment, vagy trófea (ez a trófea lesz ps3-on valamikor, de nem tudom h csak ps3 exkluzívoknál-e.) megsebzed ellent, van h felvillan gomb kivégzéshez: kettécsapod törzsénél, alsó fele lép még egy pár lépést s eldõl, meg ilyenek 😄 szóval oda se figyelsz és csak játszol -> ez jó! nagyobb csatában még nem voltam, de várom! a game amúgy folyamatosan visszajelez mindenrõl, van részletes térkép is.

kombókat pénzért lehet venni, pénzt találsz ládában, vázákban. csata közben manahasználatért cserébe egy kis ideig felvértezheted kardodat jéggeltûzzelvillámmal, s ezek megfelelõen hatnak ellenre: jég, s széttöriklelassul, tûz s besgyullad, stb. lehet venni dobóbárdot, életerõ visszatöltõ italt, kincsestérképet (jelzi térképen a pénzeket). küldiket kapsz a játék közben folyamatosan, s kell a fogoly viking barátaidat szabadítgatni. távoli helye között ilyen teleportkövekkel utazhatsz.

kb ennyi, tetszik!

HAF Rigel
Egyébként a Hazeval is az a tapasztalatom , hogy vannak részek ami nagyon jól néz ki és vannak elnagyolt részek. Meg olyat vettem észre hogy nem mindig rakja fel a texturát , de nem csak hazeban hanem pl Rainbow six vegasban . Mikor elinul egy pálya vagy mentés akkor még nem részletes a fal , fegyver grafik aztán egyszer csak éleseb szebb lesz . mintha a HI-res grafikát utólag töltené be. Más nem tapasztalt ilyet ?

Már kapható? Szupi 😊

shaken, not stirred

EmThor
szépek! köszönjük a képeket & a tapasztalatot

EmThor
ez egy alu tok, amiben a ps3 game doboza van. 25 fontra volt leértékelve 2 hete, a sima verzió is ugyanennyi volt akkor.

Már kapható a quake wars.
Esetleg valakinek megvan már?? Érdemes megvenni??

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Jó reggelt!!
Srácok,aki kap egy ilyen mailt😛AYPAL INC...YOUR ACCOUNT HAS BEEN FLAGGED,azonnal törölje ki!!!El akarják lopni a jelszavakat és felhasználóneveket.Ez egy fake PayPal oldal.Íme a bizonyíték:
[/img]

HAF Rigel
Képek a Hazeból by Rigel

Tegnap végig értem a Mantel dolgon ezek a képek már utána készültek szabad emberként. Nekem tetszik a progi , bár coopban még nem probáltam ki , majd ha a single kész .

Most kaptam egy klónozott PayPal oldalra mutató emilt amiben azt kérték erõsitsem meg a loginomat... meleg.

narumon
Azt a kaja kérdést nagyon elszámoltad szerintem. Mi ketten vagyunk párommal a havi kaja az olyan 50-60e forint kettõnkre. Bár egyébként is, nekünk csak a havi kötelezõ fizetnivalók (számlák, törlesztés, kaja, stb) 220e forint, és akkor még nem költöttünk se ruhára, se konzolra, nem mentünk sehova stb. Persze nem siránkozok mert én csináltam igy, csak akkor el tudom képzelni, hogy egy tényleg átlagember ahol vannak 4-en; 2 felnõtt 2 gyerek és apu keres 120-at anyu meg 100-at azok hogy jönnek ki belõle. Biztos nem úgy, hogy játékokat vegyen a konzol mellé, persze akkor minek vett konzolt, vagy legalábbis miért olyat amilyet. Gondolom felvágásból 😞

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Egy egy alu tok amiben a PS3 gémdoboz van?

EmThor
hali, hogy tetszett a dark sector?

most néztem demóban, fagyasztópenge rulez 😊 (meg elektromos meg lángolóóó 😄)

addig is:

2 nap múlva UBI Days Paris. Far Cry 2 és POP amtériák érkezése!

Alien!
sztem is az lehet,hogy az ign-es 4 pontos lehúzás inkább a túlhypoltság miatt volt,odab*szott rendesen a cikkíró függetlenül attól,hogy az oldal tele volt haze reklámokkal...De a mostani médiára amúgy is jellemzõ,hogy a review-k amúgy is húzzák egymást vagy felfelé(lsd: GTA4),vagy lefelé...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Csabesz100
Nem tudjátok, hogy a game.co.uk-n tudom-e nézni valahol, hogy melyik blur-ray-es filmen van szinkron vagy magyar felirat? Vagy esetleg melyik külföldi oldalról lehet olyan filmet rendelni, amelyiken van szinkron?

PS3 ID: Csabesz82

Persze, pontszám is korrekt. Majd meglesem sztem olyan juli vége fele, ha nem akkor jön ki a Resistance 2. Szerk: bár asszem a Resi szept-október. Cikkhez, spoilereket azért lehagyhatta volna az iró.

balljuggler
na jo 8!

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

NEXUS6
Korrektnek tûnik az értékelés. Ha a promóciós anyagokban közzétett nagy felbontással csinálták volna meg a gámét, akkor bizony jó pár ponttal többet érne. Így a visszájára sült el a dolog. Sajna az újságírók egy része az igazságot hûen védelmezõ lánglelkû lovagként jó néhány mínúsz ponttal honorálja az ilyen fajta alaptalan fényezést. Szerintem ettõl függetlenül az újságírónak a produktumot magát, nem pedig a marketing stratégiát kéne értékelnie. ez a cikk ilyen szempontból szerintem elég objektív.

Egy ideig még igen. 😊

Gondolom még várat magára Katona!!😄

Aha...Értem. thx

Nem a 40 gigás az 65 nanos, az eredeti 90 nanos. Ezért kisebb fogyasztású és halkabb az egész.

shaken, not stirred

Semmi gáz, de nem rólunk, elvakult állatokról van szó.

Szerk: Hanem, ahogy Sirpalee utolsó postjára levezteve a tömeges elterejedésrõl. Ami nem tud megtörténni ilyen életszinvonal/árak mellett.

HUNMarcus
mindenki beszél itt az anyagi helyzetérõl, mibõl mit hogyan tud elõteremteni, közben meg ugyan úgy ott van a polcán a konzol meg az eredeti játék, és sírunk hogy milyen szar nekünk...
ne haragudj az elõbb rosszul fogalmaztam a végén, de ha ezt is rosszul látom kövezz meg

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Már 45 nanosok a 40GB-osok nem?

balljuggler
Én örülök is....
csak van akinek sajnos nehezebb az élete...és mégis szeretné a jot(konzolok) csak hát nálunk 1 átlag havi fizuból nem nagyon tellik az emberkéknek...SAJNOS
Kint a kis fritz bemegy a bótba oszt vesz 1et, na bummm...de jo nekik mi?

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Na igen, ebbõl indult az egész 😄

Hanem arról, hogy a jelenlegi körülmények között ne várjuk hogy akkora alapbázisa lesz egyhamar a ps3-nak, hogy lesz itt is store. Ahhoz legalább 100ezer gép kéne, hogy sony szüljön egy store-t. Talán 3-4 év múlva mikor jönnek a 45 nanométeres változatok kicsiben, 40-50ezer körüli áron, az már reálisabb.

shaken, not stirred

Pontosan errõl van szó. Az meg, hogy xy ilyen-olyan támogatást kap jobbról- balról megint egy másik dolog, annak örülni kell, hál égnek. De nem is errõl szólt a vita.

balljuggler
msg=mgs

balljuggler
a válaszom az üzidre szerintem magasak
thats all folks...
de nálunk minden magas,kivéve az élestzínvonal mert az kurva alacsony!
de ezt 1 másik topicba kéne megbeszélni...