64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • gergely1991
    Ha ezeket a windows ismerte fel akkor próbálkozz meg az eltávolításukkal.
    Eszközkezelőben kiválasztod és eltávolítás.A rendszernek automatikusan érzékelnie kellene a hiányt és magától feltelepül.
  • LeWyTy
    Az usb engedélyezve van biosban...
  • LeWyTy
    Létezik hogy felraktam az avastot és megkajdultak a gépen a vírusok?
    Ezt okozhatja vírus?
  • LeWyTy
    tegnap még működött..(megnézem)
  • Blum
    BIOS-ban nezd meg,hogy az USB vezerlo engedelyezve van-e.

"USB Keyboard - DOS or Enabled
    Legacy USB Support - Enabled"
  • LeWyTy
    én már lassan agyfaszt kapo... de nem akarom újrarakni a gépet
  • LeWyTy
    Akkor mivan ha a windows7 úgy döntött hogy semmilyen billentyüzetet nem ismer fel... A billentyüzet tulajdonságoknál csak azt írja: A windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztöprogramot. Az eszköz sérült vagy hiányzik. (Kòd:39)
    3billentyüzetet is kipróbáltam usbn és régi ps csatlakozosat is... HELP PLZ
  • pxxl
    kicsit komplikált, de nem a világ vége :) leírás
  • móni76
    Szia! Nem ismerem ezt a programot,de megpróbálom!Hova telepítsem és mik a lépések? Köszönöm a választ!
  • gergely1991
    Hát....
  • pxxl
    Link to SD program segíthet.
  • móni76
    Telenor One touch C telefonom van!Az a problémám,hogy nem tudok frissíteni játékot,programot illetve telepíteni semmit mert mindent a telefon memóriájára tesz,így tele van!Az SD kártyámon van hely,de minden alkalmazást a telefonra rak nem tudom hogy hol kell átállítani illetve megtaláltam de az alkalmazásoknál szürkén van az hogy"áthelyezés sd kártyára"!Segítsetek! Köszönöm!

• Zoli007
    Fúú, még jó, hogy expresscardos megoldásokat linkeltem.
  • Fülüke
    Az a baj, hogy nincs PCMCIA csatlakozó a laptopon. :/
  • Zoli007
    Próba.
  • oliwwer
    Sziasztok!

Ma bekapcsolásnál a gépem egy kékhalállal fogadott. A hibakód: Bad Pool Caller 0x000000c2. Bekapcsolom a gépet, lemezellenőrzést csinál, próbál bebootolni, kiírja, hogy "az ön személyes beállításainak betöltése" , majd kékhalál, és fizikai memóriát számol 100-ig, aztán restart, és kezdődik minden előröl. Csökkentett módban ugyan ez. Win xp sp3 van rajta. Ötlet? Új hardver nem került bele, új drivert nem telepítettem. Counter strike 1.6-ot telepítettem aznap, de kétlem hogy az lenne a gond. Nagyon fontos lenne. Köszönöm!
  • Fülüke
    Üdv!

Kéne egy kis segítség...

Van egy Sony DCR hc51 Mini Dv kamerám, és van egy Acer Aspire E1-531 laptopom. A kamerámról szeretném erre a laptopra átvinni az anyagot. A kamerán természetesen van DV kimenet, de sajnos a laptopon nincsen DV fireWire bemenet, egyik fajta se.

Mi lehet a megoldás?

3 elképzelésem van kábel illetve átalakító terén, az a baj, hogy fogalmam sincs, hogy ez technikailag lehetséges-e.

Ha valaki tud valamilyen megoldást a problémámra előre is köszönöm!
  • gergely1991
    Az bizony nagy kár...:)
  • Bris Shepard
    Nem zune-d van úgy tűnik :)
    a Zune nem tartalmaz uninstall.exe-t.
  • gergely1991
    Helló!
    Az "uninstal.exe"-t miért nem próbáltad ki? :/
  • Bris Shepard
    Sziasztok!

A Zune programot hogy tudom teljesen letörölni a gépről ?
    Egy régebbi laptopon van rajta, még xp fut rajta.
    letöröltem registryből (szerintem) letöröltem unzoone programmal meg shift fellel a program filesből, de akárhányszor elindítom a zune installer, mindig azt írja hogy naprakész és nem tud telepíteni...

Köszi a helpet aki tud segíteni!
  • Vadnokedli
    Már megcsináltam pont ma.. A Speciális Biztonsági beállításoknál kellett az öröklést átállítani.
  • gergely1991
    "Próbáltam állítgatni a jogokat"
    Hol/hogy is?
  • gergely1991
    Esetleg jumperelni kellene a "hardvert".
  • kaposi1
    Így van köszi már én is rájöttem.
    Akkor közben nincs netezés.
  • setuh
    Hi!

Nem tudjatok bekapcsolas utan,miert all a halozatom kb 5 percig,es csak azutan tudok netezni?
  • pxxl
    a vírusírtó nem engedi
  • kaposi1
    Sziasztok!

Előre is elnézéseteket kérem hogy itt kérdezem.
    Pro.Evolution.Soccer.2014
    Nem tudja valaki a megoldást hogy miért nem tudom a Crack könyvtárból átmásolni az rld.dll-t?

http://oi39.tinypic.com/2r3woow.jpg

Ez már a második játék rövid időn belül amivel szívok ez miatt, és elképzelni se tudom mi történhetett és hogy tudnám ezt megszüntetni.
    Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm.
  • amdopteron
    Helli valaki tudna segíteni DVR beálításában
    acesse 8ch dvr
    tplink router
    saját hálózaton belül tudom nézni viszont hogyha máshol lépnék be akkor nem kapcsolódik!
    valaki tudna segíteni nekem köszönöm
  • Ironman2
    Biosban miért nem jelenik meg a boot priorytinál a dvd-író? Pedig müködik rendesen,nem tudom boot-ra rakni az eszközt,csak az egyik hdd,és egy removable item jelenik meg a választási lehetőségnél
  • Vadnokedli
    Na senki se tud segíteni? Harmadszor is leírom; Nem tudok lejátszani iso fileokat/videót/mp3-at a külső HDD-ről, csak ha átmásolom a gépre és onnan indítom el. Ötletek? Próbáltam állítgatni a jogokat, de több volt a sikertelen próba mint a sikeres.
  • pxxl
    Olvasd el a kézikönyvet. De általában a piros LED gyakorlatilag a LAN chip működésképtelen állapotát jelenti.
  • JethroHUN
    Hálózati csatlakozón mit jelent a piros led? Villog a sárga, mivel van net kapcsolat. De akkor miért világít a piros? Bocsi nincs kéznél az alaplap kézikönyve ezért kérdezem itt.
  • Swarczi
    Sziasztok!

Egy átalakítókkal kapcsolatos kérdésem lenne: adott egy vga, 1 display 1 hdmi és 2 dvi porttal(az egyik be van fogva a monitornak), valamint van egy TV az albérletben scart vmint composite video csatlakozóval. Tud valaki valamilyen módot amivel össze bírom kötni a gépet a TV-vel? Filmnézésre kényelmesebb lenne mint egy 19-es monitor.

A válaszotokat előre is köszönöm.
  • Kly
    Üdv!

Megoldottam, hogy külső hálózatról fel tudjam ébreszteni az asztali gépemet android rendszerről.
    A probléma csak annyi, hogy ez valamiért nem működik mindig. Néha tényleg fölébred a gép, néha viszont nem.
    A konfiguráció rendben van (IP / MAC címzés, port forwarding, BIOSban a WoL enabled, stb.)

Tipp, hogy miért hazárdos a rendszer?
  • TomStorm
    Üdv!
    Asrock laphoz van ilyen,hogy 'AMD all in 1 driver ver:12.8
    Na most ezt úgy kezdi telepíteni mintha ATI driver lenne de nekem Nvidia van.
    Fel kell ezt tenni?
  • Vadnokedli
    Hozzátenném még hogy ha átmozgatom másik HDD-re a fileokat akkor olvashatóak..
  • Vadnokedli
    Hardware csere után kékhalálozott a windows- újra raktam. bedugtam a külső vinyót és ezt kapom ha leakarok játszani valamit róla-

"
    A fájl olvasása meghiúsult:
    A VLC nem tudta megnyitni a(z) „E:\torrent\Adventure_Time_S03_[HDTV_720p-Hun-Eng-GaRuRuMoN]\Adventure_Time_-_3x01a_[HDTV_720p-Hun-Eng-GaRuRuMoN].mkv” fájlt. (Bad file descriptor)
    A bemenet nem nyitható meg:
    A VLC nem képes megnyitni a(z) „file:///E:/torrent/Adventure_Time_S03_%5BHDTV_720p-Hun-Eng-GaRuRuMoN%5D/Adventure_Time_-_3x01a_%5BHDTV_720p-Hun-Eng-GaRuRuMoN%5D.mkv” MRL-t.

"

Ötletek? (Persze mindennél[wmp nél is] ezt csinálja, akad néhány amelyiknél nem.)
  • DarkHorSe
    Az a problema hogy minden 3ds alkalmazas utan leall a monitor es ujraindul a kovetkezo uzenettel
    "a képernyőillesztő nem válaszolt utána helyreállt"

az esemenynaploban pedig ez van
    A(z) amdkmdap képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt. Ati hd 4870-es kartyam van, de volt benne masik kartya is es azzal is produkalta ezt a hibat. Unalmamban ujrahuztam a win7tet, legujabb driver, ramcsere, kitisztottam a gepet, meg ezt megneztem http://support.microsoft.com/kb/2665946
    A problema meg mindig fent all.

Otletek?
  • Vadnokedli
    Másik gépben működik.. (laptopban)