!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a BIOS is ugyanannyit ír mint az AIDA64
ráadásul most 65 fokos a cpu (a magok "hidegek")
a gép nemtom mennyire lehet idõs, használtan venne az alaplapot és a cpu -t, de nagyon szép állapotban voltak és a régi tulaj szerint csak a dobozában porosodtak
egy elég nagy spire hûtõ van rajta... nem értem miért nem tudja lehûteni... na majd megnézem, hogy paszta ügyben mi a helyzet, azt nem néztem meg mióta megvan
Bazinga!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Win7-nel igy mukodik:
Start --> Vezerlopult-->Programok-->Alapertelmezett programok-->Alapertelmezett programok beallitasa-->Bal oldali listaban kattintasz egyszer a Winampra es alul "Program beallitasa alapertelmezettkent".
Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy van egy A4Tech KL-600 multimédiás billentyûzetem. Amikor a zenelejátszó bill-t lenyomom, akkor eddig a windows media player jött be.. Ki töröltem a rendszerbõl, mert amúgy is a Winampot használom..Viszont azóta a Shell32.dll fájlt nyitogatja, most éppen wordpad formátumban, mert azt adtam meg (véletlenül)
Nem tudjátok, hogyan lehetne belevarázsolni a Winampot? Hogy azt indítsa el a gomb lenyomásakor? Drivere nincsen sajnos..
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Az xp tûzfala sajnos eléggé gyenge. Helyette inkább valami mást kéne felrakni pl.: ZoneAlarm, Outpost. A spyware terminator helyett pedig nagyon jó megoldás lehet a Malwarebytes. Vírusirtónak pedig Avast-ot javaslom.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
ellenben ezeken kívül még jól jönne egy vírusirtó, mert bár a felhasználó nem idióta, de ha kap egydimenziós józsibácsikától valamit mondjuk pendrive-on... lehet h nem az lesz az elsõ gondolata, h ezzel azért óvatosan kéne eljárni.
"The trees move. Do you not see it?"
ha valami jó ingyeneset/könnyen virágboltosíthatót tudtok ajánlani nagyon megköszönöm, nekem halvány lila gõzöm sincs a témáról.
"The trees move. Do you not see it?"
Kb. 7 eves most a lelkem meg mindig melyen csondben van,pedig van kikepzes rendesen 😄
Hatul kifele fuj egy akkora Papst 4124gx venti,amivel szerintem embert lehetne olni (full acel az egesz),alulrol meg egy masik regi tapegyseg 12cm-es ventije biztositja a "szellot".
Kb. 1 honapja jott meg a haziko egy jopar eves bitang Chieftec haz szemelyeben. Az elozo tulaj gondoskodott a hutesrol...😊
Egy processzor ujrapasztazas es komplett gep takaritas lehet hogy megoldana a problemat. Mennyi idos geprol van szo?
Nagyon ritka esetben elofordul,hogy az alaplap teves informaciot szolgaltat,mindenesetre a BIOS-ban is jo lenne megnezni hogy mi a palya.
rakjak fel valami más programot? lehet ez hibásan jelzi ki?
Bazinga!
Ezek a hõmérséklet adatok normálisak? Asus p5b alaplap és intel pentium dualcore e6500, terhelés nélkül, csak a windows fut és a firefoxban egy fülön az sg. Csak azért kérdezem, mert tegnap este CoD2 -zés közben elég forró levegõt nyomott ki magából a gép, elõtte még soha nem csinált ilyet... pedig játszottam már komolyabb gépigényû játékokkal is már.

Bazinga!
segítséget szeretnék kérni kb 2 heten vettem egy Mydlink DIR-605L wifis routert és néha megnyitok egy holnapot ezt hozza be
Katt
na végre hogy sikerült feltöltenem azt a rohadt képet szóval ez a probléma áll fent de olyat is csinál hogy nem hozz be semmit csak akkor javul meg ha a gépbõl a netkábelt ki-be húzom szóval mi lehet a probléma??
köszönöm a válaszokat további szép estét!
elnézést a kelemetlenségért!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

elnézést a kép lemaradt, meg azt is csinálja hogy nem jön be semmi csak úgy tudom megcsinálni ha a netkábelt a gépbõl ki-be húzom... és ez mitõl lehetnek??
segítséget szeretnék kérni kb 2 heten vettem egy Mydlink DIR-605L wifis routert és néha megnyitok egy holnapot ezt hozza be [url=
meg néha teljesen elmegy és csak úgy tudom újra megcsinálni ha a gépbõl ki-be húzom ez mitõl lehet mert nagyon idegesítõ
(Epp a mult heten csereltunk JBL E100-as hangszoroban domot,mert a gazdaja szilveszterkor ugy megkuldte valami ultrabrutal Onkyo erositovel,hogy gyakorlatilag kiegett a magas a fenebe. Oriasi szopas volt kicserelni 😄. Plane beszerezni az ujat... )
egyébként ez a páros így mennyire jó egy kis lakásba? nem szeretnék koncertet rendezni, csak azért jó lenne egy kis "hangzás"... 😊
http://9gag.com/gag/5135249
Windows 7 Professionalom van,és Audigy 2-es hangkártyám.Feltettem a hivatalos honlapról a win7 drivert,és hol tudok állítani a hangerõn,meg a mikrofon hangerején?Mert mikor TS-en beszélek akkor halkan hallanak.TS-en állítottam az erõsségen,de az se segített.Én úgy érzem hogy a hangkártyán belül kéne valahol.
A tálcán csak hangerõ van,meg a realtek...amibe most nincs bedugva semmi,de ha az alaplapiba teszem be,akkor meg olyan mintha üvegbõl beszélnék....
amúgy ha a hangszórókat bedugom oda,akkor nem hallok semmit,de ha a mikrofont akkor meg olyan mintha üvegbõl beszélnék.
Ha a hangkártyába van bedugva a mikrofon akkor meg mintha a "konyhából" beszélnék..
Ötletetek van esetleg?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Segítséget kérnék!
A tv tunner-rel kapcsolatban. Megcsináltam hogy mûködjön a neten/hálózaton keresztül a tv-m, de mégsem.
Más készülékekkel (laptop, asztaligép)mûködik.
De a telefonnál ezt az üzenetet kapom:
"Stream not available.
All resources of the server may be in use."
Van valakinek valami ötlete mit csináljak?
Vagy telefonon nem is fog mûködni, soha?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Szeretném kimenteni onnan az adatokat.
Elõre is köszi a segytséget!
volt alaplap lemezen egy EPU progi, ezzel tudok állítani autot, így relatív csendes, de amint betolok egy GTA 4et, olyan 60-70%-on pörög, amin már nagyon hangos, csere lesz.
Saor Alba