!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
púúúúú
1 : A Socket754-es procik nem támogatják a DDR2 ramot (még az S939 se). Jó, hogy nem vettél már magadnak még egy giga DDR2-t, lett volna otthon csodálkozás 😊.
2 : NAGYON ajánlatos egyezõ márkát (sõt TÍPUST) is venni, én nem kockáztatnék, nem biztos, hogy együttmûködik két más márkájú ram.
3 : Sajnos mivel 512 ramod van, ahhoz, hogy DUAL módban mûködjön a két memória, a MÉRETÜKNEK is egyezniük kell! Szóval, ha van 4 memória slotod (ÉS AZ ALAPLAP SLOTONKÉNT TÁMOGAT LEGALÁBB 512 MB-OS MODULOKAT), akkor vegyél 2 db 512-est, majd úgy rakd a megvett két ramot, hogy azok dualban mûködhessenek. Nálam 4 slot van, az elsõ kettõbe megy az elsõ adag, a másik kettõbe a másik. Nézd meg az alaplap leírásában, hogy hova kell rakni a ramokat, hogy dualban együttmûködjenek.
púúúúú
De sztem ezt érthetõen leírtam.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Amúgy meg a dual módhoz páros számú ramra van szükség, kivéve ha nforce2-es lapod van, mert abban megy a dual 3 rammal is...
Az everestben a sebességmérõ résznél, mérés után kiírja hogy Dual DDR400...
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
BattleTag: zydar#2910
Most vettem a gépembe 2x512mb 400mh Kingmax ramot így most van a gépembe 3x512mb ram, Dualós az alaplapom de nem tóm hól tudnám megnézni vagy bekapcsolni hogy dualba fusson. Valaki tudna segíteni?
Everest Home-ban kerestem de nem találtam.
HELP
thx a helpet 😄
Core 2 Duo E6400 @ 2133MHz, Gigabyte 965P-DS3, 2 GB DDR2 Kingmax, Sapphire X1950 pro,
mit is jelent aza 1,4ns ? a gyártás technológiát vagy nanosec-t vagy mit ?
sokat számít ? h pl 1,2 avagy 1,4 ?
thx a válaszokat
Core 2 Duo E6400 @ 2133MHz, Gigabyte 965P-DS3, 2 GB DDR2 Kingmax, Sapphire X1950 pro,
mert az eredetit már semmire nem tom használni!!!
Valaki tudna adni egy címet, ahol le tom tölteni?
Elõre is köszi. (Légyszi ide írj! :nagyveru@vipmail)
A HP nyomtatóban patront cseréltem de nem erdetire mert az túl drága volt.
Mûködött is vagy 4-5 szines nyomatig de most már nem hajlandó nyomtatni mert nem eredeti patron van benne szerinte. (Most jön rá...?)
Na szóval hol lehetne a patron ellenõrzését kikapcsolni?
Köszönöm.
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
Pinnacle PCTV Analog Pro PCI tv tunerem van és néha sistereg a hang de fõleg mélyebb hangoknál. A tv tuner kártyán van pár csatlakozó (3 kiálló fémpálcából áll egy csatlakozó)(audio, video, stb...). Ezekkel a csatlakozóval kell valamit csinálni vagy a koax-kábellel van baj? A kép jó ahhoz képes hogy minden tv-nkün szar a kép de csak a tuneren sistereg a hang. HELP!!!
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
Pinnacle PCTV Analog Pro PCI tv tunerem van és néha sistereg a hang de fõleg mélyebb hangoknál. A tv tuner kártyán van pár csatlakozó (3 kiálló fémpálcából áll egy csatlakozó)(audio, video, stb...). Ezekkel a csatlakozóval kell valamit csinálni vagy a koax-kábellel van baj? A kép jó ahhoz képes hogy minden tv-nkün szar a kép de csak a tuneren sistereg a hang. HELP!!!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Mi az a windows?
segítene hogy ,hogy van bekötve a TV kimenetes rész.Apolusok 2-4-3 melyiket használja? Asegítséget elõre is köszi.
p4 2.8,ati x1600pro 256 ddr2, 768 ddr 400mhz.
Thx!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem olyan gondom van hogy újraraktam a windows-t és most akármilyen videokártya drivert rakok fel nem indul el a windows, bejön egy fekete kép és az egér, de az is csak szaggatva mozog.
De ha csökkentett módba inditom egybõl megy, meg ha nincs fent a driver.
Ha el is indul a windows akkor is max egy óráig birja majd elkezd akadozni az egér, a hang és lefagy.
Hardver hiba lehet vagy mi??
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#falbav>#falbav>
vagy ilyesmi
😄
Köszönöm
Az a baj, hogy miután tölt a windows, nem jön be rendesen, hogy üdvözöjük, meg minden, hanem ez jelenik meg és így nem tudok semmit csinálni, nem jön be a windows: (telefonnal csináltam, de attól szerintem ki lehet olvasni)
Hiába indítottam újra a gépet, vagy próbáltam csökkentett módba belépni, vagy úgy, hogy arra megyek, hogy a legutolsó helyes konfiguráció használata, mindig ez jön be!!!😞
Az lenne a kédésem, hogy mi a baja, meg mit, hol kell csinálni, hogy jó legyen, mint eddig???
<#help>#help><#help>#help>
Elre is KÖSSZ A SEGÍTSÉGET!
kerestem már ott is!<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Légyszi segítsetek, ha tudtok! Van egy Fujitsu Siemens amilo a notebook, 1,7 GHZ AMD Athlon xp proci, 256 mb DDR ram, integrált Ati Radeon Igp320M videókártya, integrált hang, hálókártya, modem (ALI lapkakészletes az alaplap), Seagate 20 GB-os hdd, Windows xp professional sp2-vel.
A Windows-t frissen telepítettem legutóbb csütörtök éjjel, és eddig minden driver és egyéb program, szal az egész tökéletesen mûködött, tegnap viszont elkezdett érdekes dolgokat móvelni. Win Xp betöltése közben szokatlanul lassú lett, nagyon sokat keresett a winyón, még hallani is lehetett a winchester hangját, aztán végülis elindult a rendszer, bejelentkezett, innentõl kezdve semmi baj nem volt. Ma viszont használat közben egyszercsak kékhalál majd reboot, és bootolás közvetlen kezdésekor a hdd-n elkezdett keresni, ha nagyon hallgatózik az ember akkor hallja is hogy használja a winyót, de a kép teljesen sötét, nincs semmi, aztán a winyón a keresést is abbahagyja, és ennyi. Legalább tizedik próbálkozásomra elindult a rendszer, ezúttal tökéletesen. Lefuttattam mindenféle winyókarbantartó programot. Scandiskeltem, asszem vírust is irtottam a biztonság kedvéért nod32 legfrissebb adatbázisával, töredezettségmentesítettem is. Scandisket felületellenõrzésre konfiguráltam, végigfutott, nem talált hibát. Most mûködik rendesen, ha bekapcsolom a gépet akkor bejön a windows, semmi gond, ami miatt viszont írok, az az lenne, hogy ez nem az elsõ ilyen eset. A notebook egy korábbi állapotában, kb. egy évvel ezelõtt, ugyanezek a hibajelenségek jelentkeztek. Nem mindig jött be bootoláskor a rendszer, csak keresgélt a winyón, majd az is megszûnt. Egy idõ után azonban már csak ezt csinálta mindig, rendszer totál elromlott. Akkor a gép egy szervizesnél kötött ki, aki gyakorlatilag semmi mást nem csinált, mint újrainstallálta rajta a windows-t és elõtte törölte a partíciót és formázott (ezért kár volt beadnom), na de végülis utána ment. Az a rendszer már régebb óta törölve lett, keresztül ment azóta a gép enynéhány újrainstalláláson, legutóbbit csináltam most csütörtök éjjel. Attól félek, hogy elõbb-utóbb megint oda jutok, hogy egyszercsak sehogyan sem tudom elindítani a rendszert. És máris elég sok adat van a winyón, nincfs kedvem formázni és reinstallt csinálni. Meg hát ennyi idõ alatt nem igazán ormolhat el az xp, még egy hete sincs fenn! Amikor legutóbb csinálta és a szervizes leszedte, akkor az a windows már egy éves volt rajta, gondoltam annak tudható be a dolog, hogy régi volt, elcseszõdött, ez van... De most errõl nem hiszem hogy szó lehet... Egyébként amikor a winyón csak keresgél egy ideig és nem bootol be, akkor a bios ettõl függetlnül tökéletesen látja a merevlemezt, ki is írja h seagate st ez meg az most nem tudom pontosan, szal látja...
Szerintetek mitõl lehet ez az érdekes hiba? Winyóhiba esetleg? De ha scandisk a felületén sem talált semmi hibát? Kontakthiba a winyó csatlakozásával? De akkor a bios miért látja akkor is, ha a win nem bootol? Vagy vmi egész más? Légyszi ha tudtok valamit írjatok, elég fontos lenne.
Kösz.
Üdv: RauchR
R U Ready?!?!? ...broken soul...