!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kuci06
túl magas Hz-n fut a játék.(nagy a képfrissítés, állítsd 60hz-re és úgy próbáld meg)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Dave00
plz segítsetek miért kapcsol ki játékok közbe a monitorom?

NeoMaN
NOD-ot is.
😛

Törölt felhasználó
Az sem oldotta meg a gondot 😞
NeoMaN
Uninstalláld a Zonealarmot.
Ennyi.

sziasztok
a következõ a gond a gépemmel: menet közben újraindul van hogy 10 percenként, van hogy 4 óránként, legfõképp netezués közben. gondoltam egyet betettem egy másik wireless kártyát (dlink 520) - maradt minden a régi, leformáltam a hardot, újrainstaláltam az XP SP2-t de nem segít semmi..
Mi lehet a gond?

AMD Athlon 900Mhz
256 MB ram
KT7A Raid alaplap
4ö Maxtor vinyó

Törölt felhasználó
Nem megy ez a képberakás.
Tpe
Próbáltam. 😞 Az egyik csoporttal, nem lehet csatornát váltani (ezek a 9-es driverek) a többivel meg kép van de néma marad a kártya.

Tpe - http://www.daciaklub.hu

Tpe
Köszi! Kipróbálom.

Törölt felhasználó
[/url][/img]
Törölt felhasználó

Ezeket írja ki.
Banyapapa
netes témára, olyan nekem is volt jo soxor.
Fogalmam sincs mitöl van,kapcsolat elindul,de oldalak nemjönnek be,se mirc se emule nem csatlakozik(nagy ritkán,talán 20bol eccer a sg bejön😛).

De van egy elég soxor bevált dolog,csináltam uj kapcsolatot(a régi mellé),és ugy megjavult (bár jo régen a axeleros távszerelö is ezt tanácsolta,de a okot nem tudta megmondani)

Törölt felhasználó
Hali!

Szóval tegnap már annyira felbaszott a gépem, hogy nem húztam az idõt ,nekiálltam windowst telepíteni. Szépen felment a rendszer, telepítettem egy Nod 32-õt, egy Total commander-t, egy Zone alarm tûzfalat, direct x-et, Nvidia drivert, és egy Bitcometet. Gyorsan belõttem az internetet, és kezdtem volna tölteni a heti Lostot. Sajna csak kezdtem volna, mert a kapcsolat elindult, de akármilyen oldalt nyitottam meg, az nem volt megjeleníthetõ. Volt egy torrentfájl a gépen, azt elindítottam tölteni , de a szokásos 256 kb/sec letöltés helyett csak fele akorra sebességel jött az anyag.
Ekkor jött a többi dolog. Elkezdtem ilyen üzeneteket kapni:

Gondolom ez valami vírus lehet, nem? Gondoltam frissitem a Nod 32, de az update-re kattintva azt kapom, hogy nem tud csatlakozni a serverhez, pedig a net megy, igaz baszik egyetlen oldalt is behozni. Közben meg ilyen üzenetek is jönnek:

Hívtam a T-online ügyfélszolgálatot, de semmi értelmes válszt nem tudtak adni, miért nem tudok netezni, igy Tõletek kérek segítséget!

És még egy probléma, ami már régóta megvan. A Nod 32-õt ha telepítem, és kilépek a winfosból azt írja ki, hogy az A meghajtómmal valami gáz van, lehet, hogy nyítva van az ajtaja, vagy lemez van benne. De kilép, nem problémázik, de engem idegesít, hogy kiírja mindig. Lehúztam a floppyt, és akkor is.

Légyszi adjatok tanácsot, hogy mire hazaérek tudjak valamit kezdeni a géppel.
duran5r
CSÕ Emberek lenne egy olyan problémám hogy baromi halk a mikrofonom.. de ez csak egykét napja van így.. a mic boost bevan nyomva a hangerõszabályzón fullon van a cucc de a felvétel részénél szinte teljesen levan véve és nem lehet feljebb nyomni mert oda bevan akadva a csúszka ahol van :S akármit csinálok vele nem lehet felhangosítani :S pedig arra az egykét pillre még fent birom tartani addig yó a miki meg minden rgo vhogy azt kéne felküzdeni de nem birom

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

Akkor keresned kell valamilyen általános BT878 drivert. Pl ez. Azért olvasd végig az oldalt.

próbáld meg vmelyik 9-esét ráerõszakolni hátha

Tpe
Na pont errõl beszéltem. 😞 A kártyán ennél több nincs. 😞 És mivel nincs dobozom hozzá, a belinkelt oldalról már mindet kipróbáltam. Nem mûködnek.

Egy segédletben, le van írva, hol tudom megnézni a kártyán a típust, ez pontosan: PV-878P+ REV.9B

Van driver REV 2F/2E/4E/4C/8C/8D/8E/9D/9F/10A/10B kártyákhoz. 9B-hez nincs. 😞

Sziasztok!
Tudnátok segíteni? A gépem mostanság azt a furcsa dolgot csinálja hogy ha megnyitok egy programot abból általában a windows feladatkezeklõben 2-t látok és egy kis idõ múlva az egyik közülük több mint 90%-ban használja a processzoromat. Ha a 90%osat bezárom visszaáll minden és teljesen normális lesz a gépem újra. Euzt tapasztalom amikor használom a firefoxot,az all seeing eyet és a winampot pl.
Kérlek segítsetek!
Met
másold be a linket IE-be
vagy IE indít bekapcsol, hogy ellenõrizze õ e az alapértelmezett, Internetbeállítások, Programok fül

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Shaman
sziasztok

Bocs a láma kérdésért,de azt hol tudom beáíllatni,hogy mi legyen az alapértelmezett browser?

Egy ismerõsömnek kéne valamit megnyitni amihez nem jó az FF,hanem ie kéne,de az alapértelmezett az FF,s mindig azzal nyitná.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

NeoMaN
valami hülye kódekpakkod van fent, vagy esetleg a vobsub vagy a divxg400 viccelt meg

ja értem én is iylesmire gondoltam, csak jobb minél többet tudni így ramvásárlás elõtt 😊

kirol
Az mitõl lehet, hogy az egyik *.avi jó, a másik meg 180 fokkal el van forgatva, vagyis lefelefejjel van?

Talán ha a típusjelbõl nem hagysz ki ezt-azt, akkor találsz hozzá: PlayTV Pro (PV-BT878P+) szekció.

Met
<#wow3>

single= amikor csak 1 ram modul van a gépben
dual= amikor 2 ram modul van a gépben de a két modul "összedolgozik" valamivel nagyobb teljesítményel

olyan is lehet, hogy 2 modul van a gépben de nem mennek duálban

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

dual illetve single alatt mit értetek? 😊 légyszi vki segítsen már ki 😛
single===>két ram nem fér meg egymás mellett
dual===>két ram gond nélkül együttmûködik
így van? 😄

köszönöm , mára megoldódott...xp volt fent természetessen.
a hiba az volt, hogy nem ment a 2 ramom dualba, csak single-be...eggyel arrébraktam a deszkában a ramot, tehát közvetlen egymás mellé, így már no problem...azért köszönöm hogy próbáltál segíteni <#love12>

Tpe
Sziasztok!

Nincs valakinek régi "Prolink - PixelView" kártyához drivere? Elveszett az eredeti CD. A NET tele van driverekkel, csak pont ez nincs. (PV-878P+ rev.9😎. A hozzá adott "PixelView Station" szoftver verziója pedig V4.24 volt.

Köszi!

Milyen op rendszert rakott fel haver új alaplap és proci beszerzése után telepítéskor?
Ez a "szabálytalan mûveletet hajtott végre" üzenet ez asszem a 98-on van. Persze a többi windowson is természetesen, xp is, csakott nem azt mondja h szabálytalan mûveletet hajtott végre, hanem hogy hibát észlelt ezért leáll... Haver xp-t rakott fel gépre? Mert ha mondjuk tegyük fel tényleg 98 van a gépen - a szabálytalan mûveletes hibaüzenetbõl következtetve -, akkor nagy valószínûséggel lehet h az a hiba. 98 azér mûvel érdekes dolgokat. Bár... Ha fut a gépen nfs carbon... Az sztem 98 alatt nem hiszem h megy, bár mondjuk én nem próbáltam...
Ha xp van, akkor esetleg próbálkozz más driverekkel, ha nem segít más illesztõprogram akkor talán meg lehet még egy windows install-t próbálni, ha nem, akkor valószínû hardverhiba...
Sziasztok!Lenne egy nagy, és idegesítõ problémám
Pár napja beujítottam egy alaplap+procit ( asus a8v-x és egy a64 3.5 )
hívtam havert hogy jönni kéne telepíteni, mert õ keni vágja a témát, segített is, szûz win felrakás az uj gépre, minden driver szép sorban, fasza.Elõször a gyári alaplapi driverrel próbálkoztunk amit adtak cd-n, de az nem stimmolt, a játékok villogtak.Feltettünk egy újabbat, és már jó volt ( flatout2-t néztük meg ).Na de most jön a feketeleves
Mondom nézzük már meg ezt meg ezt a játékot, mennyit gyorsult, etc etc.
Próbálnám indítani Splinter Cell 3-at, erre kiírja : a program szabálytalan mûveletet hajtott végre, ezért leállt.Mondom fasza.Erre késõbb találtam gyógyírt, de már azse jó.
Na mondom akkor nézzünk mégegy játékot...Condemned Criminal Origins....ugyanez a hiba.
Mondom mi a f@sz van ( ezeket frissen telepítettem, nem megmaradott fileok az elõzõ winbõl)
na akkor nézzük a far cry-t ... ez töltés közben kidob asztalra...patchal, és a nélkül is
Meg még sorolhatnám a játékokat.Ezek az uj lap+proc elõtt tök simán elindultak, semmi gond nélkül
De az érdekes az, hogy vanamelyik játék meg megy...pl flatout 2, nfs mw, carbon, call of juarez...
mi lehet a baj, hogy folyton a program szabálytalan mûveletet....üzenettel kidob?
meg ami még érdekes, netezés közben is elõfordult, kiírta hogy pl a getflash.dll ( vagy gif) file hibát okozott, ezért leáll az internex exp. ilyen se volt mé azelõtt
( de ezt ki tudtam küszöbölni hogy a speciális beállításokban letiltottam azt a file-t)

Na, valakinek valami okos ötlete?

a hiba ez szokott lenni :

katt

valszeg nyomtatófej hibája van a nyomtatódnak! <#hehe><#vigyor2><#crazya><#eplus2><#nyes>

mi van akkor ha a nyomtató nyomtatófej hibát ír ki és nem nyomtata

canon i865

HyperGames
oks, meglesz, thx!

www.CRIMEMUSIC.try.hu

NeoMaN
szintén Nero
😊

NeoMaN
Nero

A kiterjesztést bármelyik fájlkezelõvel "átkonvertálhatod". A fájl átkódolására már tényleg kellhet célszerszám, de az meg hegyekbe' áll mindenfelé.

HyperGames

www.CRIMEMUSIC.try.hu

Banyapapa
nekem arra a ashampoo mp3 audiocenter van fennt

HyperGames
És valaki tud olyat progit ami a zenefájl kiterjesztését ánkonvertálja pl.: WMA -> MP3, thx!

www.CRIMEMUSIC.try.hu

Banyapapa
köszönöm,kiprobálom😊

mp3gain

Banyapapa
hali.
Azt kérdeném tudna-e valaki olyan progit ajánlani amiben mp3 hangerejét tudnám növelni?
Az is jo lenne ha eccer több mp3 filet tok igy változtatni.

dookie
hali. sajna eltünt egy particióm és sehogy se tudom visszahozni.

mint az láthatjátok a paragon látja, de inaktív, és akárhogy próbáltam backupolni sehogy se ment. Getdataback se használt semmit pls help 😊

Banano007
és ha leszedem azt a Network Management Tools-t akkor jó lesz?:////

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Igen, a hw tûzfal sw-je miatt lép ki. Hw és sw nem választható el egymástól.

Banano007
na ennek van értelme😊 kipróbálom

Azt a tuti-t vond vissza nagyon gyorsan, mert nem igaz!

Banano007
jójó..de most az hogy jön oda hogy kilépeget az összes torrent progi?xD..mert az szoftwer miatt lép ki szentem és nem hardwer

Szedd le az nF4 drivert és rakd fel újra, de a Network Management Tools-t mikor felajánlja mindj rá nemet!

Nem késleltetés, hanem teljes ciklusidõ.