!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

/forumkepek/2006_11/hibaa.jpg[/IMG" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />

Nem az alsó hanem ez lenne a hiba már szinte alap órajelen fut és még mindig ez jön elö a programoknál.

""

Ez irja ki mindig

Memoria Hiba!
Sziasztok lenne egy problémám.

Minap hazahoztam újdonsült P5B alaplapba épített 6300 Core 2(alap 1.8Gb) 2x1Gb kingmax mars kicsi gépemet, amit úgy hoztam el hogy a proci 3.17 ig fel volt húzva a DRAM freqvency memoria 902MHz ment Pci express 110 ,CPU Vcore 1.4750 FSB ,Terination 1.450v memoria idõzítések pedig 5-6-6-15 ez satbilan mûködött mint a biosban, mint a windowsban.A gondok ott kezdõdtek és egyszerûen nem jövök rá,hogy mi lehet a probléma.... feltelepítettem a 3D mark-okat, játékokat, monitor driverét és beállítását, a videó kárlya driverét ami(MSI 7900 gto 91.47).Ezek után kezdtem tesztelgetni a dolgokat PL:indítottam a gothic3-mat mikor már majdnem betöltötte kidobott és jött a hibaüzenet hogy (Memoria hivatkozás stb) és a többi programoknál ugyan így. Elegem lett és (mivel úgy sem volt ketté osztva a wincsi) ezért formáztam mindent és új XP-t probáltam rakni a (XP Extended) hát itt is jöttek a gondok telepítette a file-okat erre írja,
hogy (nem akar további hibákat okozni a windowban ezért csináljon valamit a memoriákkal vagy nézze meg, hogy minden hardver illeszkedik-e).A bioszban mindent visszaállítottam auto alapra ekkor már sikerült felmennie a windowsnak, amikor fent volt ekkor az alap órajelen ment minden, ezért gondoltam felhúzom megint egy kicsit, de nem annyira mint amikor elhoztam a gépet felhúztam 2.80g procit a DRAM Freqency-t pedig 800MHr-re a voltokat és a memoria késleltetést mindent úgy hagytam... már több játék mûködött, de még mindig vannak programok amiknél jön a hiba a memoriára hivatkozva.
Akinek voltak ilyen problémái,és tudja , hogy hogy kell orvosolni, kérem segítsen köszönöm elõre is..

Barney Tech
sdram

Barney Tech
Van, a winfosban

Barney Tech
ha a nagy hangfal nem csinálja ezt akkor csakis a fülhallgatod lehet a szar 😄

Barney Tech
rakd bele a fürdõkádba.
ha eddig nem csnálta ezt akkor most valamit elbaszátl a windows telepítésénél ughogy...

bazza
látom szombat van nálad is 😊)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

ajem kisa
PcOnOffTime....

tobias88
de most formatáltam! valami rendes megoldás kellene!
Hello!

Lenne egy kérdésem.
Hol tudom beállítani,hogy a gép ekkor és ekkor kapcsoljon ki?Azt mondták ,hogy van erre vmi program,de nevét nem tudták megmondani.Itt hátha tudja vki.Köszi
Barney Tech
sztem öreegszik a fajhalgato nekem s szokott ehhez hasonlot csinálni vagy talán poros a dugas vagy talán vegyél uj alaplapot vagy talán törd szét ami most van vagy talán rakd a fürõkába, valamelyik csak jó lessz.

Barney Tech
format c

tobias88
Hello, nekem az lenne a problémám, hogy ha bármilyen mappát meg akarok osztani, ezt írja:
"Hiba történt a megosztás közben. A kiszolgáló szolgáltatás nem indult el. Az erõforrás megosztása nem történt meg."
bazza
Hali!
Én általában fejhallgatót használok, amit a gép elülsõ paneljébe csatlakoztatok. Mostanában elõjött, hogy egyszercsak halk zajt hallat pl. mikor mozgatom az egeret (zúgás) vagy éppen valami történik a gépen. Arra gondoltam hátha volt már vkinek ilyen baja. alaplapi chip, és nem tudom, hogy most ez hardveres vagy szoftveres probléma lehet.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Dave00
ok.majd megpróbálom.

David01
Én még mindig a videó kártyára tippelek. Kérj valakitõl kölcsön egyet és próbáld ki azzal vagy vidd el valakihez és rakjátok be egy másik gépbe. Ha ugyanezt csinálja akkor a videókarival van gond.

Dave00
ati radeon 9600xt,400w-os táp,amd sempron 2800+ proci,1.25Gb ram,asrock alaplap

David01
Mondjuk az egész kondfiguráció. Milyen videókártya, táp, proci stb.

czky
Melyik drivert tetted fel neki? Csak nem a 91.47-eset? Mert az tuti csinál ilyen problémát. Próbálj ki hozzá másik drivert. Újabbat is, és ha nem segít, akkor használj kicsit régebbi drivert...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Dave00
19colos medion és milyen infok kellenek?

HyperGames
Milyen, olcsó de jól müködõ nagy teljesítményü RAM-ot ajánlotok? A név mellé egy árat és plz!

www.CRIMEMUSIC.try.hu

David01
Milyen monitor? És nemártana pár info a gépedrõl is.

David01
Ha új videókártyát vásárolunk akkor ajánlott újratenni a windows-t is. Lehet hogy akármit csinálsz a codeceekkel a kép akkor is ugyanolyan marad.

Dave00
akkor mennyire tegyem????

Hali. Segítsen valaki! Vettem egy Geforce 7600 Gs kártyát. Minden tökéletesen megy de a videók (mpg,mpeg,avi) lejátszásánál rettenetesen sötét a kép. Codechiba lenne. Az elõzõ kártyámmal (Gf 6500) minden jó volt. Ha codec akkor tud valaki valami jót ajánlani. Elõre is köszi.

bertino
60 hz ?
ez az érték csak az LCD monitorok mezõnyében elõnyös...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

David01
Ha csak játék közben csinálja akkor valószínû a videó kártyával lesz a gond, de lehet hogy a tápod nem bírja a terhelést.

Dave00
de sajna most nincs másik.majd próbálok szerezni 1-et

David01
Probald meg egy másik videó kártyával. Lehet hogy a mostanin dögledezik a hûtés.

Dave00
miért kapcsol ki a monitorom játékok közben?pedig 60Hz van a képernyõ frissítés!!plz segítsetek!!!

Sziasztok!

Gondom van az LG GSA-4164B dvd írómmal, nem ír és nem olvas dvd-lemezt, csak cd-t, de azt hibátlanul, tud valaki erre valami jó megoldást?
1.01-es firmware van rajta.

Elõre is köszi.

aka
Hogyan kell belépni a Compaq 5100 (PS6281-2 ..?) BIOS-ába? <#idiota>
Del, F2, F10, F11 nem mûködött... <#idiota>

\"Az ember végtére is a vágyait szereti, nem azt amire vágyik.\" Nietzsche: Túl Jón és Rosszon. IV. rész: Mondások és Közjátékok 175.

Dave00
az a képernyõ kikapcsolás nem jött be!!!mit tudnék kezdeni vele?

Szoftveres úton is megoldható. Remote admin nevû progival.
kissadamvikt
hi all! Lenne egy kis problémám! Van egy 10 éves VIDEOTONTV-m és ven egy "szar" nVIDIA GeForce 4 mx 440 with agp8x videókártyám amin van s-videókimenet. Öszekötöttem a tv-vel egy euroskart átalakitóval a hangal nincs semmi bajom de a kép az fekete fehér. nemtom mi a baja de ha rákötöm a nappaliban lévõ 3 éves LG tvre akkor színes! lehet h a régi a tv? segítsetek!!! köcce elõre is

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Dave00
nem tudom nem hiszem!a képernyõ kikapcsolása meg arra volt állítva h 20perc után kikapcsoljon!kipróbálom h mûxik-e és majd írok h jó-e v nem

bociub
Például, de ha más gyártótól is van játékod és közben is kihal hát akkor....Nem melegszik túl a vidókártya?

Dave00
és az energi gazdálkodásnál a monitor kikapcsolása azon legyen h soha?

bociub
Konatkt hiba, Haldoklik a relé a monitorba, VAgy eccerü video kártya hiba. VAgy esetleg az "energia gazdálkodási lehetõségek" roszul van beállitva oszt játék közbe meg ugy érzékeli nem ad jelet neki oszt ezé.

Dave00
plz segítsetek!miért kapcsol ki a monitorom játékok közben?

Hali!

Segítségre volna szükségem. Ismeri vki az Asrock K7NF2-RAID lapot?
Belemegy a GF6600 256MB AGP kari?
Mert vmi 1,5V-os AGP-s kártyákat szeret csak. 3V-s valszeg kisüti.
Honnan tudom h melyik kari milyen, mert ezt sehol nem irják le.
Plíz help me!
bociub
Nem tudna nekem segiteni vki abban H nekem van ASUS a8ne alaplapom és vettem hozzá ilyen alaplapra csatis ventiket De mindegyik maxon pörög és meglehetõs porszivó hangja lett a gépnek ÉS hiába kapcsolom be az biosba azt a cool & quiet vackot akkor is maxon pörögnek ÉS h lehetne csökkenteni a fordulatszámát ezkenek h csak akkor mennyenek maxon amikor szükség avan rá. Elõre is THX.

bociub
Hát hardweresen ugy megoldható h h az összes monitoron a te géped képernyõje láccik. vanni kell ilyen kütyüt ami ezt megvalósitja.

természetesen gond nélkül futna, max a táp miatt aggódhatsz 350w manapság nem sok de sztem menni fog, inkább az hogy ehhez a konfighoz fölösleges ilyen vga-t venni mert nem tudod kihasználni. bõven elég hozzá a 9600xt.

sziasztok!
Nem tudtok olyan programról, amelyikkel az alábbi dolgot meg lehet valósítani?:
Adott egy gépterem.
Szeretnék elõadást tartani ppt-bõl. De jó lenne, ha mindegyik gépen látszódna, amit én a saját gépemrõl ténykedek. Eközben rajtam kívül senki nem tud semmit csinálni, csak a monitorát nézni.

Várom válaszotokat!

Üdvözletem emberek. Én VGA kártyát szeretnék venni a gépembe de sajna nem tudom hogy mûködõképes lenne-e a gépembe. A jelenlegi gépem igy néz ki.:> ABIT IS7-E2, Intel Celeron 2,6, 1 gb ddr400 ram, 350w codegen, sapphire 9600xt. Én konkrétan 1 ASUS N7600GS/HTD-ra gondoltam....légyszi írjátok meg hogy érdemes-e megvenni, vagy ha nem jó a ASUS N7600GS/HTD akkor mit vegyek a kártyára bruttó 30e ft-m van. Válaszotokat elõre is köszönöm. LÉGYSZI HA LEHET PRIVIBE ÍRJATOK.

Üdv😛éter

ABIT IS7-E2 | Intel 3,0GHZ | 2*250gb | 2*512 ddr400 | MSI 7600GS 256MB

Bandi 18
Futtass egy memtestet. Milyen régi a wined?

Sziasztok! Az lenne a nagy problémám ,hogy bármelyik játékkal játszok
5 perc után exe hibával kidob vagy kékhalál után újraindítja a gépet!
PLZ help!<#rinya><#rinya><#falbav><#violent>

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

Dave00
annyin van és akkor is kilép