!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Chaos Anno Domini
Mi lehet a gond?
Next PC upgrade: 2022
köcce de megtaláltam a promléma okozóját..
a STEAM az.. 90%át használja a procinak...
amint belépek pl a Zumába játszok 5 percet..és mint ha p1es konfiggal játszanék GRAWot..
próbáltam gyenge prioritással de úgysem...
újra raktam a steamet.. modemet kihúztam akkor is...rendszert raktam 2 félét..még van 10féle..de nem szeretém mindet kipróbálni.
foggalmam sincs de már nagyon idegesít...
segítsetek megfejteni a problémám.. hugom marcangol a csje miatt..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Proci hzás közben hirtelen elment a hang a gépemröl...rájöttem hogy egy bizonyos pont után a procim elszedi a helyet a hangkártyámtol vagy mit,rendszereröforrást talán? A lényeg az hogy egy darabig birom huzni utána ez van....alaplapi a hangkártyám és kérdésem az lenne ha vennék egy hangkártyát és huznám a procit attol is elszedné az eröforrást?Erre azért van szükségem-mielött még valaki beirna ide az egetverö konfigjukkal, hogy"minek huzod a procit..."- mert nem mostani gépem van és a nyár még messze van. Elöre is köszi a segitséget.
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Aktív UDMA átviteli mód,150 MB/s (5)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
nem tudom hol kereshezném a problémát :|
ami aggaszt viszont ettõl függetlenül hogy a becsült max átviteli sebesség mintha egy kicsit kevés lenne: 2042Kb/mp
kipróbáltam 1 memóriával is, semmi változás
a gépet már darabokra szedtem annyira dühített...
de semmi változás...
vinyóra tippelek én is de nem értem azt hogy hogy mûködhet egy vinyó mondjuk 50%on?
memória 2x 256/400 samsung
http://flickr.com/photos/zolika90/
minek a problémájára utal az hogy jóval lassabban bootol be a gép mint eddig, valamint egy 700 megás film kicsomagolása az eddigi 1 perc helyett most 8 perc.
ja és ha megy letöltés és hozzá elindítom a winampot akkor szaggat a zene...
eléggé érdekes és túlzottan idegesítõ probléma...:@
ha valaki tud segíteni pls tegye meg
Chaos Anno Domini
Ha csak netre kell akkor bemész a boltba és kérsz egy hálókarit. Kb egyforma árban vannak. Általában egyfajtát árulnak az adott üzletek.
Zonealarm... az nem tûzfal?
"Spyware doctor" kell neked.(fizetõs, crackelendõ)
meg.. én megnézném a Startup Listet is.(regeditben valahol nagyon eldugva, ah értesz hozzá, ha nek akkor meg "Regcleaner" a progi neve.)
nem automatikus, meged pucolhatod ki vele a startup listet(az indítópult belsõ-rendszeri megfelelõje.. azok a dolgok, amik induláskor elindulnak)
startup listben szinte csak a vírusírtó, a tûzfal(esetleges spyware cucc), ati/nvidia cuccok lehetnek.... meg amiket ismersz(pl Daemon tools)
más tipp:
amúgy is meg tudod nézni, hogy mi fut. Ctrl+Ald+Del-t nyomsz játék közben és a Feladatkezelõ Folyamatok füle alatt mgé azt is meg tudod nézni, hogy mekkora az adott processek procihasználatának.
pl ha a játék nem hazsnál legalább 90% procik, akkor valami lefoglalja elõle. meg is tudod nézni, hogy mi az.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
az alaplapcserét nem szokta bírni a genya.... vinyó, vga kártya, proci, hálókártya, audio, stb... azokkal nincs gond.
kiírni az adatokat? minek? windows, program files, documents könytár töröl, azt rakhatod is rá.. nem kell leformázni...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
van nekem egy ilyen gépem, és 3Dmark-al tesztelni akarom:
ASUS P2B
ASUS V3800Ultra 32MB Deluxe változat
Intel Pentium II 350MHz
256Mb ram
kipróbáltam elõször a 3Dmark 2003-mat, nem indul el....ezután kipróbáltam a 3D mark 2001SE-t elz se megy, mert directX8.1 kell neki, ezen a vga-n pedig dx7 van.....tudtok olyan ismert programot, amivel le lehet tesztelni, és kicsit elterjedt is?szeretném megkérdezni a többiektõl majd hogy jó, vagy alacsony de nagyon a tudádához képes....
elõre is kösz a segítséget.
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
http://flickr.com/photos/zolika90/
Olyan problémám van, hogy vettem egy X1650 Pro vid.karit, beraktam a gépbe. Játszanék a COD2-vel és pár perc (1-2 perc) játék után elmegy a kép és a monitorom kiírja, hogy Out of range 98kHZ/187Hz. Eddig ilyet nem tapasztaltam. Ha valaki tudja, hogy mi lehet a gond légyszi segítsen! Elõre is köszi!
Chaos Anno Domini
remélem csak ennyi a baja.
ha van még egyéb 5let azt is megköszönném.
és ezt is köszönöm!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
segítségre lenne szükségem..
Asus M2 alaplap
3500+ Athlon CPU
512Mb Ram
Winfast 6600Gt TDH Extreme 128Mb
+Sata 160Gb vinyó.83hónapja vettem õket)
olyan problémám lenne, hogy mikor játszok (css / oblivion vagy akár mivel) 10 perc és 60-80fps-rõl leugrik 10fps-re.. és jáchatatlan lesz minden. Próbáltam Driver cserével, Xpt telepítettem de nem javult meg.
NOD32 nemtalált vírust, Zone alarm nemtalált spyware-t..foggalmam sincs mit tehetnék.
kérlek segítsetek fényt deríteni a problámám okozójára!
Elõre is köszönöm Suna!
szerintem extra nélkül sem fér rá a film egy lemezre, a film és a több hangsáv a sok adat
miért nem akarsz kódolni? egy-másfél óra alatt le lehet kódolni észrevehetõ romlás nélkül