!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
sp2 fent van?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

grebber
Azokba benne van az 1.1-is?

Mert van egy progi aminek .NET 1.1 kell.

Next PC upgrade: 2022

zvaragabor
Nem mintha anyia értenék hozzá, de már van .Net 2.0 és 3.0 is. Miért nem azokat teszed föl?

Chaos Anno Domini

grebber
Laptopra szeretném feltenni a .Net 1.1-et de nem engedi ezt irja ki:

Mi lehet a gond?

Next PC upgrade: 2022

szia!
köcce de megtaláltam a promléma okozóját..
a STEAM az.. 90%át használja a procinak...
amint belépek pl a Zumába játszok 5 percet..és mint ha p1es konfiggal játszanék GRAWot..
próbáltam gyenge prioritással de úgysem...
újra raktam a steamet.. modemet kihúztam akkor is...rendszert raktam 2 félét..még van 10féle..de nem szeretém mindet kipróbálni.
foggalmam sincs de már nagyon idegesít...
segítsetek megfejteni a problémám.. hugom marcangol a csje miatt..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

sopi
Hi MIndenkinek.
Proci hzás közben hirtelen elment a hang a gépemröl...rájöttem hogy egy bizonyos pont után a procim elszedi a helyet a hangkártyámtol vagy mit,rendszereröforrást talán? A lényeg az hogy egy darabig birom huzni utána ez van....alaplapi a hangkártyám és kérdésem az lenne ha vennék egy hangkártyát és huznám a procit attol is elszedné az eröforrást?Erre azért van szükségem-mielött még valaki beirna ide az egetverö konfigjukkal, hogy"minek huzod a procit..."- mert nem mostani gépem van és a nyár még messze van. Elöre is köszi a segitséget.

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

kirol
Hogy lehet egy DVD-bõl mini image -t csinálni, ami csak pár MB, és a Daemon úgy látja, mintha egy rendes dvd lenne?

Met
IDE kábel csere és vagy cseréld ki a tápcsatiját egy másikra

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ÁjjLe BoBBi
Maximális UDMA átviteli mód,150 MB/s (6)
Aktív UDMA átviteli mód,150 MB/s (5)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Met
A Sentinel ezt is megmondja, ATA információknál

ÁjjLe BoBBi
ezt nem tudom megmondani ugyanis ahol kapásból kerestem a biosban ott nincs, és máshol sem találom

Met
udma 5-ben mûködik a vinyó?

ÁjjLe BoBBi
akármit csinálok mindig max 3554Kb/mp a max átviteli sebesség...
nem tudom hol kereshezném a problémát :|

ÁjjLe BoBBi
200mhz, dual channel, 3,3,3,8 idõzítéssel

Ja és azt, hogy a HDD milyen módban is megy ... XP produkál néha "vicces" dolgokat ezügyben.

Meg kéne nézni Everesttel, hogy pontosan hány MHz-en megy az a ram, meg milyen idõzítéssel, dual chanelben, stb.

ÁjjLe BoBBi
ez a 2042Kb/mp viszont másolás közben képes nagy mértékben megnõni és elérni a hihetetlen 3554Kb/mp-et...mindjárt széttöröm :@

ÁjjLe BoBBi
felraktam a progit, mindent kiválónak ír...
ami aggaszt viszont ettõl függetlenül hogy a becsült max átviteli sebesség mintha egy kicsit kevés lenne: 2042Kb/mp
kipróbáltam 1 memóriával is, semmi változás

Met
próbáld ki csak 1 ram-al, lehet ide kábel hiba vagy a vinyó tápcsatijának a hibája, ha felrakod a HD Sentinelt akkor az megmondja ha gázos valami és tippet is ad mi lehet a baj

ÁjjLe BoBBi
3 napos windows van a gépen, az is azért mert egyszer rebootoltam és már nem akart képet adni...nem töltötte be a windowst, csak a biosig ment a monitor aztán alvósra tette magát.
a gépet már darabokra szedtem annyira dühített...
de semmi változás...
vinyóra tippelek én is de nem értem azt hogy hogy mûködhet egy vinyó mondjuk 50%on?
memória 2x 256/400 samsung

zolo
Igazából egy " noname szutyok" ( ITT Electronics) , de azért jól szól. Mondjuk a fülese kontakthibás<#hehe>. Nem is számítottam többre 6-7k -nál , azért kösz.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Met
memória? vinyó? belsõ takarítás mikor volt utóljára?

ÁjjLe BoBBi
hyz

minek a problémájára utal az hogy jóval lassabban bootol be a gép mint eddig, valamint egy 700 megás film kicsomagolása az eddigi 1 perc helyett most 8 perc.
ja és ha megy letöltés és hozzá elindítom a winampot akkor szaggat a zene...
eléggé érdekes és túlzottan idegesítõ probléma...:@
ha valaki tud segíteni pls tegye meg

Met
berakod a gépbe, gép bekapcsol, win indul, kírja, hogy új hardvert talált telepíti a drivert és mûködik vagy nem talál drivert és be kell rakni neki a kártyához kapott floppy-t, telepíti és mûködik

zvaragabor
És akkor még abban segítsetek lécci hogy ha beteszem a gépbe a háló karit, akkor fel ismeri a gép automatice, vagy kell valamit valahol állítanom, és ha felismeri, akkor már használhatom is(bedughatom az internet kábelt, és mûködik is nagy valószínûséggel?)?

Chaos Anno Domini

Buta kérdés, egy noname szutyok újkorában is 10.000 alatt van, egy jobb iRiver meg használtan is 20-40.000 😊

Bandi 18
Hát olyan 6-7000 FT-ért

zolo
Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy MP3-as discmant?

Bandi 18
Futtass egy HD Tune-t és ha za hibázik akkor kuka vagy gari. Esetlege egy újara particionálás/formázás megoldhatja a gondot.

zvaragabor
ok, köszi!

Chaos Anno Domini

kirol
Senkinek nincs ötlete?

Bandi 18
Hello

Ha csak netre kell akkor bemész a boltba és kérsz egy hálókarit. Kb egyforma árban vannak. Általában egyfajtát árulnak az adott üzletek.

takysoft
Kedves suna.
Zonealarm... az nem tûzfal?
"Spyware doctor" kell neked.(fizetõs, crackelendõ)

meg.. én megnézném a Startup Listet is.(regeditben valahol nagyon eldugva, ah értesz hozzá, ha nek akkor meg "Regcleaner" a progi neve.)
nem automatikus, meged pucolhatod ki vele a startup listet(az indítópult belsõ-rendszeri megfelelõje.. azok a dolgok, amik induláskor elindulnak)

startup listben szinte csak a vírusírtó, a tûzfal(esetleges spyware cucc), ati/nvidia cuccok lehetnek.... meg amiket ismersz(pl Daemon tools)

más tipp:
amúgy is meg tudod nézni, hogy mi fut. Ctrl+Ald+Del-t nyomsz játék közben és a Feladatkezelõ Folyamatok füle alatt mgé azt is meg tudod nézni, hogy mekkora az adott processek procihasználatának.
pl ha a játék nem hazsnál legalább 90% procik, akkor valami lefoglalja elõle. meg is tudod nézni, hogy mi az.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
procinál nem kell.
az alaplapcserét nem szokta bírni a genya.... vinyó, vga kártya, proci, hálókártya, audio, stb... azokkal nincs gond.

kiírni az adatokat? minek? windows, program files, documents könytár töröl, azt rakhatod is rá.. nem kell leformázni...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

czky
3Dmark 2000 biztos h menni fog!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

thomasthomas
Hi!

van nekem egy ilyen gépem, és 3Dmark-al tesztelni akarom:
ASUS P2B
ASUS V3800Ultra 32MB Deluxe változat
Intel Pentium II 350MHz
256Mb ram
kipróbáltam elõször a 3Dmark 2003-mat, nem indul el....ezután kipróbáltam a 3D mark 2001SE-t elz se megy, mert directX8.1 kell neki, ezen a vga-n pedig dx7 van.....tudtok olyan ismert programot, amivel le lehet tesztelni, és kicsit elterjedt is?szeretném megkérdezni a többiektõl majd hogy jó, vagy alacsony de nagyon a tudádához képes....

elõre is kösz a segítséget.

petee
hi! mondjatok már egy jó hûtõventit ami frankón lehûtené a 2500-ös bartonomat,mert ami most van glacialtech az nem elég jó. tuningolva 70 fokos a procim.amíg nem fejlesztek gépet,addig ez is jó lenne 3200-ön.Mit ajánlotok,ami nem drága?

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

zolo
Nem lehet , hogy rosszul van beállítva a képfrissítési frekvencia?

Üdv!
Olyan problémám van, hogy vettem egy X1650 Pro vid.karit, beraktam a gépbe. Játszanék a COD2-vel és pár perc (1-2 perc) játék után elmegy a kép és a monitorom kiírja, hogy Out of range 98kHZ/187Hz. Eddig ilyet nem tapasztaltam. Ha valaki tudja, hogy mi lehet a gond légyszi segítsen! Elõre is köszi!
zvaragabor
Jah, és PCI-s legyen, és min. 100 Mbps-os legyen.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Nem nagyon vagyok benne ebbe a dologba, így nem nagyon értem a kérdést("mit kell tudnia?") Internetre használnám csak.

Chaos Anno Domini

Bandi 18
Hát mit kell tudnia? Mert egy hálókari nem kerül többe mint 2000 FT és még akkor is sokat mondtam

zvaragabor
Hali! 7000 FT-ig milyen jobb hálókártyát tudtok ajánlani?

Chaos Anno Domini

a VGA 58-62°C között mozog, a tápot holnap megnézem.
remélem csak ennyi a baja.
ha van még egyéb 5let azt is megköszönném.
és ezt is köszönöm!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

táp szar,vagy a videókarcsid bemelegszik és azért lassúl be.

sry nem 83 hónapja hanem csak 3 hónapja

Rexor
Hi! Hogy tudom elindítani SuSE Linux 9.0-án a netet?

sziasztok!
segítségre lenne szükségem..
Asus M2 alaplap
3500+ Athlon CPU
512Mb Ram
Winfast 6600Gt TDH Extreme 128Mb
+Sata 160Gb vinyó.83hónapja vettem õket)
olyan problémám lenne, hogy mikor játszok (css / oblivion vagy akár mivel) 10 perc és 60-80fps-rõl leugrik 10fps-re.. és jáchatatlan lesz minden. Próbáltam Driver cserével, Xpt telepítettem de nem javult meg.
NOD32 nemtalált vírust, Zone alarm nemtalált spyware-t..foggalmam sincs mit tehetnék.
kérlek segítsetek fényt deríteni a problámám okozójára!
Elõre is köszönöm Suna!

Met
néma gyereknek... 😄DD
szerintem extra nélkül sem fér rá a film egy lemezre, a film és a több hangsáv a sok adat
miért nem akarsz kódolni? egy-másfél óra alatt le lehet kódolni észrevehetõ romlás nélkül

kirol
A félreértés kedvéért, én karmoltam magamat miattad franciakockásra.
Bakker! Ki hitte volna, hogy DL-re ki lehet írni egy DL-es lemezt. <#falbav>

(De én nem akarok venni olyat. Csak simára akarom kiírni.)