!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért is?

ajem kisa
Nekem ugyanez a fajta kártyám van zafírban, és ugyanezt csinálta pár nappal ezelött!<#wow1>
Visszavitettem valakivel a boltba garanciába, de az eredményt bõ 3 hétre igérték, nemtudom miért! De ha lesz eredmény elmesélem, én is kiváncsi lennék rá!

Sziasztok!
Lenne nekem egy olyan problémám hogy az utobi napokban néha néha meg van mikor gyakran csinálja a gépem vagy is a monitor v a vidikari vagy nemtudo hogy a monitort lekapcsolja nyugalmi állapotba magát de közbe minden futt a háttérbe és csak egy bizonyos idõ belül jön vissza a kép meg volt olyan is hogy a kép néha össze ugrot stb.. . Most azt szeretném megkérdezni hogy a vidikarinak van gondja vagy a monitoromnak ? A vidikari egy ATI X1600pro 256mb AGP-s, és driverekkel probálkoztam,úgyan azt fölrakni meg vissza rakni a régit és úgy is keletkezik a hiba meg úgy is csináltam hogy letöröltem az ATI drivereket és csak felismertetem hogy milyen karim van, és úgy is csinálja.
Értelmes segítséget kérek a problémámra hülye gyerekek beszólásait meg nem kellenek.
Köszönöm

TDU Nick:Stil_HUN

Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy Samsung SP2504C 250 Gb-os SATA-s vinyót. Alaplapom: ASUS P4P800S-X, Proci: Celeron 2,2 original Campusos XP SP2-vel, a másik vinyó egy PATA Samsung SP0802N 80 Gb.
A probléma: amikor ráteszem a SATA-s vinyót az alaplapra, a winfos az indításnál hibaüzenetként kiírja, hogy <#gun>"nem lehet telepíteni az eszközt, az illesztõprogram nem erre a platformra készült".<#falbav> Próbáltam a vinyót 1,5-ös módban is jumperrel, sajna így sem mûxik normálisan. A windows látja, de a sebessége másolás közben csalagutas EuroStar 42000 Kb/s -ról kb. 2-3000 Kb/s-os MÁV interpicire csökken. Aki tud, légyszi segítsen! <#help>
Ja és a vinyó más gépben tökéletesen múködött.
Hali,

Meg tudná nekem valaki mondani miért van az, hogy a TV-n mindent látok amit a monitoron, de ha elindítok egy filmet akkor full fekete marad a lejátszó ablaka?

&#63743;

pentium...

Melyik a jobb egy gépbe, egy pentium 1,5 Ghz (Willamete) proci, vagy egy Celeron 2,0 Ghz proci?

bociub
http://www.softpedia.com/progDownload/MPlayer-for-Windows-Full-Package-Download-55997.html

bociub
Szedj le egy mplayer -t az mindent(Tényleng bármien formátumot még fájlsérült videókat is) lejátszik kompromiszumok nélkül. A kezelõ felületében semmi dizájn nincs de gondolom nem azt akarod nézni hanem a filmet. Mellesleg nagyon alacsony a hardwerigénye és elég magasan veri képminõségben a winampot vagy a media playert. Ja ez teljesen ingyenes progi de a linuxból nõtt ki szal ha google -ban rákeresel akkor: "mplayer for windows".

zolo
WinAmp + Win MediaPlayer 11 + Quicktime.Mindent visznek, és nincsen ezer+1 programod ami elronotson mindent.

http://flickr.com/photos/zolika90/

megoldottam 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Swy
akarok venni egy mp4 lejátszót de csak 1gb-os. arra ráfér valami film, ha nem tud lejátszani divixet?

http://bf2s.com/player/swy/

Sziasztok. A következõkben kérném a segitésgeteket. Van nekem egy WLAN internet kapcsolatom, eddig semmi gond nem volt vele csak most..... az antennát(bridzset) ami a tetõn van ketten használjuk a sógorommal külön-külön. A kérdésem az lenne, hogy mitõl lehet az, hogy a web oldalak betöltése kb. 30-40 másodpercig tart de letölteni viszont tudok 60KB/sec -kel. A sógoromnak persze minden tökéletesen mûködik. Mi lehet a gond? (minden böngészõvel lassú a dolog)

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Csak azokat a codeceket rakd fel, amire szükséged is van. A codecpack-ek csak arra jók, hogy mindent összebasszanak.

Köszi! Ettõl tartottam

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Met
nem, más a foglalat

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok!

Kérdés: DDR2-es alaplapba bele tudok tenni sima DDR ramot duálba?

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

ha dobozosat veszel márpedig olyat vegyél, abba van ventillátor is meg útmutató is...

Tud valaki ajánlani valami jó kis codeccsomagot ami mindent visz? (Netán azt is hogy hol szedhetõ le) THX.

Sziasztok!

Szeretnék Asus P4P800S-X-es (s478) alaplapomhoz Pentium processzort venni, de nem vagyok biztos benne, hogy mi lenne jó rá (én ezt néztem ki: http://www.arukereso.hu/processzor-c3139/intel-pentium-4-3-2ghz-s478-p6010843.html )
A másik meg, hogy nem tudom, milyen ventillátort kell rá vennem
A harmadik pedig, hogy tudnátok olyan oldalt adni, ahol valami beszerelési-útmutató van? (vagy adnak hozzá?)
Tudnátok segíteni ebben?
Elvileg ha reinstallalod akkor megmaradnak. En most raktam ujra a rendszert, de azt valasytottam, h a filerendsyert hagyja erintettlenul es a windows konyvtarat pedig torolje. Igy a progikat ujra kell rakni, de megmaradtak a fileok (dok sett, prog files stb.) c:\windows kivetelevel.
Ha esetleg betitkositottal fileokat, azokat lehet, h nem fogod tudni elerni.
joeperry
Helló!

Meg lehet azt oldani, hogy XP újratelepítés után a telepített programjaim és a dokumentumaim újra elérhetõek legyenek? Ha igen, hogyan?

http://joeperry.blog.hu/

Hali!

Apic-os segitseget szeretnek kerni. nforce2-es alaplapi chipkeszletem van, recsegett a hang. Azt olvastam vhol, h ujratelepites, de biosban apic kikapcsol. MEgtettem, most viszont ugye nincsek huszonix irq-m, igy eleg sok mindent ugyanarra pakolt. Ugyan az eszkoz kezeloben nem mondott semmi utkozest, megis nem gond, h ugyanazon az irq-n van egy raid kartya, egy video kartya, egy hangkartya, meg egy usb dolog??
koszi
Minden valamirevaló szórakoztatóelektronikai boltban kell lennie. Emellett Tuskó, Médiarák, ElektroWelt és hasonlókban is szét lehet nézni. Persze ezekhez fel kell állni a gép mellõl...

Lehet tévedek, de gyaníthatóan csak az External Clock-ot kellene átállítanod 266MHz-rõl 333MHz-re.

Barney Tech
Ezt ,ilyen rgb kábelt, hol tudok találni ,mert már tiszta ideg vagyok ,felkutattam minden honlapot ami csak létezik ,de mégsem találtam.

Köszönöm a segítséget müxik 😊

czky

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

czky
Ha fut a memtest és közben tudsz netezni, akkor nem éppen a legjobb memtestet futtatod. A Memtest86 ami jó, és az nem fut windóz alatt.
Amúgy ha a Memtest86-ot futtatnád, akkor ennyi idõ alatt már 3x leellenõrizte volna a memóriádat.
Nem javít semmit. Hardveres hibát nem lehetséges egy szoftverrel javítani!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

hali.
épp a memtestet futtatom a gépemen. már két és fél órája megy, mennyi várható még???
(512 DDRAM 133 MHz)
javít is ez a sz*r, vagy csak feleslegesen b*szom el az idõt???
Helló!
Mivel tudom megynyitni az mkv kiterjesztésü filmeket??
(bsplayer pro, Media P 11, mv2 player, power dvd) sajna nem nyitja meg
pls help
ez FILE NÉV: X-Men.2.dual.HDTV.720p.XviD.mkv

THX!

sehogyan..

Met
hogy lehet úgy tömöríteni?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

kirol
Na most megtaláltam, amit keresek.
Csupán 1 MB a *.rar -ban, de kitömörítve megint 6,7 GB.
Így meg ugyan ott lennék, mint mini image nélkül.
A *.rar -t meg nem nagyon lehet daemonba berakni.

Akkor hogy lehet ezt a problémát megoldani?

kirol
Hogy lehet egy DVD-bõl mini image -et csinálni, ami csak pár MB, és a Daemon úgy látja, mintha egy rendes dvd lenne?

Nem tudja senki?

ÁjjLe BoBBi
valaki ? :\

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Nagy baj az agybaj gyerekek segitsetek!
Asus a7v8x-x lapom van, erre beletettem egy d-link wlan kartyat, ami valamiert nem tetszik neki.
Ha el van inditva a halozat, akkor akad a gep. Ami meg erdekesebb, hogy pontosan percenkent egyszer akad meg egy kicsit. csak a zene, meg a jatek rohadtul nem elvezheto. Elore is kosszi mindenkinek, aki esetleg szan ra egy percet einstein agyabol...

terror.try.hu

semo1
THX

Kösz, ne fáradjatok. Megoldottam a problémát. <#vigyor2>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Zetorg
memtest86-ot futtassál 😊

a hibakódot megtalálom valamilyen error.txt logban? mert akkor azonnal csatolom is.
egyelõre csak ennyit tudok mutatni: (szinte minden processzre ezt kapom)
hi, teganp feltettem a vidokártyám driverjét cd-rõl, újraindítottam, és azóta szar. Betölti a winfost és a balfelsõ sarokba fekete fehéren hozza be. Csak csökkentett módban jó. Hogyan lehetne ezt a gondot megoldani winreinstall nélkül?

... got nothin to share with you...

erre tud valaki megoldást?

a procim AMD Athlon XP 2400+ 2.0 GHz
a windows szerint viszont 1800+ és csak 1.5 GHz-en megy
ez pár hete van így és gõzöm nincs mi lehet baja. <#confused>
ÁjjLe BoBBi
hát ez érdekes...
átraktam secondary master-re a vinyót és megy rendesen...
eddig primary masteren volt és mûködött...akkor most viszont mi lehet a gond?

ÁjjLe BoBBi
na mostanra tudtam sata kábelt keríteni...
kicseréltem mindent a létezõ minden mással, és semmi...ugyanaz a sebesség...most hogyan tovább ? :|

Sziasztok!

Tudna-e valaki tanácsot adni a következõ problémára?
A mobil rack-ben lévõ második meghajtómat nem ismerte fel az XP.
Tegnap még futtatam az ezen lévõ progikat, de ma amikor el akartam indítani az egyik programot, nem található az exe hibaüzenetet adott.
Mikor megnéztem kiderült, hogy nincs D: meghajtóm aminek nevezve volt és lennie kellene.
Helyette egy H: nevû CD rom-ot talált ami pedig nincs.

Újraíndítás után ugyanaz.Beraktam egy másik wincsit a rack-be és azzal is ugyanez a helyzet. <#nemtudom>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

kéne a pontos hibakód,de majdnem 100% hogy tápos problémája lesz...

hi
a gépem állandóan shutdown-t tol. egyes futtatott progik állandó jelleggel meghalnak egy idõ után. (pl explorer, mozilla, wmplayer...)
mi lehet ez? alaplapi hiba?
chkdsk /f megvolt-mert általában valami memory címre is hivatkozik, amit nem tud írni.
új systemet rakok, ez alap, de ezen kívül valami?
mi a f*sz lehet ez???
zvaragabor
Benne vann. A 3.0 tartalmazza a 2.0-át, ami tartalmazza az 1.1-et. Szal benne van.

Chaos Anno Domini

grebber
Igen ráadásul eredeti.

Next PC upgrade: 2022