!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visszavitettem valakivel a boltba garanciába, de az eredményt bõ 3 hétre igérték, nemtudom miért! De ha lesz eredmény elmesélem, én is kiváncsi lennék rá!
Lenne nekem egy olyan problémám hogy az utobi napokban néha néha meg van mikor gyakran csinálja a gépem vagy is a monitor v a vidikari vagy nemtudo hogy a monitort lekapcsolja nyugalmi állapotba magát de közbe minden futt a háttérbe és csak egy bizonyos idõ belül jön vissza a kép meg volt olyan is hogy a kép néha össze ugrot stb.. . Most azt szeretném megkérdezni hogy a vidikarinak van gondja vagy a monitoromnak ? A vidikari egy ATI X1600pro 256mb AGP-s, és driverekkel probálkoztam,úgyan azt fölrakni meg vissza rakni a régit és úgy is keletkezik a hiba meg úgy is csináltam hogy letöröltem az ATI drivereket és csak felismertetem hogy milyen karim van, és úgy is csinálja.
Értelmes segítséget kérek a problémámra hülye gyerekek beszólásait meg nem kellenek.
Köszönöm
TDU Nick:Stil_HUN
Nemrégiben vettem egy Samsung SP2504C 250 Gb-os SATA-s vinyót. Alaplapom: ASUS P4P800S-X, Proci: Celeron 2,2 original Campusos XP SP2-vel, a másik vinyó egy PATA Samsung SP0802N 80 Gb.
A probléma: amikor ráteszem a SATA-s vinyót az alaplapra, a winfos az indításnál hibaüzenetként kiírja, hogy <#gun>#gun>"nem lehet telepíteni az eszközt, az illesztõprogram nem erre a platformra készült".<#falbav>#falbav> Próbáltam a vinyót 1,5-ös módban is jumperrel, sajna így sem mûxik normálisan. A windows látja, de a sebessége másolás közben csalagutas EuroStar 42000 Kb/s -ról kb. 2-3000 Kb/s-os MÁV interpicire csökken. Aki tud, légyszi segítsen! <#help>#help>
Ja és a vinyó más gépben tökéletesen múködött.
Meg tudná nekem valaki mondani miért van az, hogy a TV-n mindent látok amit a monitoron, de ha elindítok egy filmet akkor full fekete marad a lejátszó ablaka?

http://flickr.com/photos/zolika90/
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
http://bf2s.com/player/swy/
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Kérdés: DDR2-es alaplapba bele tudok tenni sima DDR ramot duálba?
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Szeretnék Asus P4P800S-X-es (s478) alaplapomhoz Pentium processzort venni, de nem vagyok biztos benne, hogy mi lenne jó rá (én ezt néztem ki: http://www.arukereso.hu/processzor-c3139/intel-pentium-4-3-2ghz-s478-p6010843.html )
A másik meg, hogy nem tudom, milyen ventillátort kell rá vennem
A harmadik pedig, hogy tudnátok olyan oldalt adni, ahol valami beszerelési-útmutató van? (vagy adnak hozzá?)
Tudnátok segíteni ebben?
Ha esetleg betitkositottal fileokat, azokat lehet, h nem fogod tudni elerni.
Meg lehet azt oldani, hogy XP újratelepítés után a telepített programjaim és a dokumentumaim újra elérhetõek legyenek? Ha igen, hogyan?
http://joeperry.blog.hu/
Apic-os segitseget szeretnek kerni. nforce2-es alaplapi chipkeszletem van, recsegett a hang. Azt olvastam vhol, h ujratelepites, de biosban apic kikapcsol. MEgtettem, most viszont ugye nincsek huszonix irq-m, igy eleg sok mindent ugyanarra pakolt. Ugyan az eszkoz kezeloben nem mondott semmi utkozest, megis nem gond, h ugyanazon az irq-n van egy raid kartya, egy video kartya, egy hangkartya, meg egy usb dolog??
koszi
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Amúgy ha a Memtest86-ot futtatnád, akkor ennyi idõ alatt már 3x leellenõrizte volna a memóriádat.
Nem javít semmit. Hardveres hibát nem lehetséges egy szoftverrel javítani!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
épp a memtestet futtatom a gépemen. már két és fél órája megy, mennyi várható még???
(512 DDRAM 133 MHz)
javít is ez a sz*r, vagy csak feleslegesen b*szom el az idõt???
Mivel tudom megynyitni az mkv kiterjesztésü filmeket??
(bsplayer pro, Media P 11, mv2 player, power dvd) sajna nem nyitja meg
pls help
ez FILE NÉV: X-Men.2.dual.HDTV.720p.XviD.mkv
THX!
Csupán 1 MB a *.rar -ban, de kitömörítve megint 6,7 GB.
Így meg ugyan ott lennék, mint mini image nélkül.
A *.rar -t meg nem nagyon lehet daemonba berakni.
Akkor hogy lehet ezt a problémát megoldani?
Nem tudja senki?
Asus a7v8x-x lapom van, erre beletettem egy d-link wlan kartyat, ami valamiert nem tetszik neki.
Ha el van inditva a halozat, akkor akad a gep. Ami meg erdekesebb, hogy pontosan percenkent egyszer akad meg egy kicsit. csak a zene, meg a jatek rohadtul nem elvezheto. Elore is kosszi mindenkinek, aki esetleg szan ra egy percet einstein agyabol...
terror.try.hu
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
egyelõre csak ennyit tudok mutatni: (szinte minden processzre ezt kapom)
... got nothin to share with you...
a procim AMD Athlon XP 2400+ 2.0 GHz
a windows szerint viszont 1800+ és csak 1.5 GHz-en megy
ez pár hete van így és gõzöm nincs mi lehet baja. <#confused>#confused>
átraktam secondary master-re a vinyót és megy rendesen...
eddig primary masteren volt és mûködött...akkor most viszont mi lehet a gond?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
kicseréltem mindent a létezõ minden mással, és semmi...ugyanaz a sebesség...most hogyan tovább ? :|
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Tudna-e valaki tanácsot adni a következõ problémára?
A mobil rack-ben lévõ második meghajtómat nem ismerte fel az XP.
Tegnap még futtatam az ezen lévõ progikat, de ma amikor el akartam indítani az egyik programot, nem található az exe hibaüzenetet adott.
Mikor megnéztem kiderült, hogy nincs D: meghajtóm aminek nevezve volt és lennie kellene.
Helyette egy H: nevû CD rom-ot talált ami pedig nincs.
Újraíndítás után ugyanaz.Beraktam egy másik wincsit a rack-be és azzal is ugyanez a helyzet. <#nemtudom>#nemtudom>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
a gépem állandóan shutdown-t tol. egyes futtatott progik állandó jelleggel meghalnak egy idõ után. (pl explorer, mozilla, wmplayer...)
mi lehet ez? alaplapi hiba?
chkdsk /f megvolt-mert általában valami memory címre is hivatkozik, amit nem tud írni.
új systemet rakok, ez alap, de ezen kívül valami?
mi a f*sz lehet ez???
Chaos Anno Domini