64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#60726 Thanks! -
#60725 Tessék. -
#60724 Nézd meg nincs-e valamelyik billentyű beragadva.
Bill driver ha van frissítés? ilyen ötleteim vannak. -
#60723 Sziasztok!
Nagyon idegesítő problémám van. Szövegírás közben, gondol egyet a gép, és elveszi a kurzort, és nem ír tovább. Újra a szövegmezőbe kell kattintanom, hogy írjon tovább. És ezt rendszeres, kb 5 másodperces időközönként. Film nézés közben, teljes képernyőről, egyszercsak feldobja a tálcát. Rohadt idegesítő. Mi okozza ezt? -
#60722 Boldog karácsonyt! Valaki nem tudja hogy kell kikapcsolni a jelszós bejelentkezést win 8.1-nél? Gépházban sehol se találom... És persze ez akkor van amikor windows fiókos profillal vagyok bejelentkezve.. -
#60721 sziasztok olyan problémám lenne, hogy adott egy router meg ilyen vezeték nélküli internet és azt szeretném, hogy a főgépre rákötöm a routert és a laptop-on is legyen internet odáig sikerült, hogy a gépen van net, de a laptopon azt írja, hogy Korlátozott a kapcsolat és akármit csinálok nem jó.. valaki tudna segíteni? -
#60720 Kékhalál általában friss telepítés esetén valami inkompatibilis driver miatt lehetséges.
Nem tudom hogyan telepítetted a drivereket. Ha lemezről, akkor internetről töltsél inkább frissebbeket mindenhez (feltéve ugye ha vannak ott frissebbek)!
Bár írásodból az jön le, hogy csak játékokkal van gond. Ez viszont lehet hardver hiba is, ami garanciás ügy lesz szerintem, ha a javasolt megoldásaim nem vállnak be. -
#60719 vga driver frissítés? szerintem valami ilyesmi gond lesz -
#60718 jack hosszabbító? -
Rens #60717 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Vásároltam egy HP notebookot,jatékokat telepítettem rá és ezzel a hibakóddal 0xa00001 kékhalálozik. Windows 8 van a gépben és AMD Radeon HD 7420G kari. Segítsetek légyszi ha tudtok,mit csináljak,hogy jól fussanak a játékok? Előre is köszi. -
#60716 Nem lehet mert igy be van melyedve a hatlapnal es nem lehet a hatlaptol oldalra forgatni, ide akkor valami vekonyabb adapter kell:) -
#60715 A régi realtek-es alaplapi hangkártyámmal nekem is meglehetett ezt csinálni.
A problémára: ha egyszerűen függőleges irányba fordítod a jack elosztót? (nem akarlak hülyének nézni).
-
#60714 Amugy azert kellene felcserelni mert van egy bemenetem a hangkartyaba es a hangszorok amiknel ilyen atalakitot hasznalok: KEP es ebbol nem fer el ketto egymas melett a hangkartyaba mert a lyukak tul kozel vannak egymashoz, most ugy van megoldva hogy a bemenetet elore dugtam a gephaz elso csatlakozojaba -
#60713 http://hu.gigabyte.com/products/mb/specs/ga-ep43-ds3l_10.html Ilyen alaplap volt Realtek ALC888 hangkartyaval , ha bedugtam egy fulest pl. felugrott az a kis Realtekes ablak es be tudtam pipalni hogy ez mi legyen: elso hangszorok kimenete hatso, vonalszintu bemenet stb... -
Blum #60712 En se hallottam meg ilyet,hogy egyik kimenetet fellehet cserelni a masikkal. Valoszinuleg az az elozo alaplapod sajatossaga volt. -
Puhos #60711 Hmmm, nem tudom, hogy a kimenetet a bemenettel hogy tudod felcserélni . -
#60710 Ezt tudom, hogy meik szin minek a kimenete, de a driverbe nem lehet felcserelni oket? A Regi alaplapomnal fel lehetett -
sanyiute #60709 semmi sikerült megoldani!:) -
sanyiute #60708 Sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy jelenleg a Laptopomat összekötöttem a TV-mel(HDMI kábellel) minden szép minden jó de hogy tudom azt beállítani hogy a Hang a TV-n keresztül és ne alaptopból jöjjön??
Előre is kösi aválaszokat -
Puhos #60707 Ok -
#60706 jogos, másodjára már többet értettem belőle, sikerült is megoldani a problémát, már felismeri az új írót. -
Puhos #60705 Le van írva olvasd el végig, én értem h mit írt a cikk szerzője. -
#60704 Jumperelés
Erről tud valaki valamit: A fenti linken leírja a muki, de igazából csak annyit, hogy megmutatja mi az a jumper. Hogy mit kell vele csinálni, azt nem.
Gondoltam hátha ez a baj a dvd olvasómmal, azért nem látja. Az IDE kábelnél nekem fordítva volt, mint ezt itt írják, vagyis a merevlemez volt a másodlagos ezek szerint, míg a dvd író az elsődleges. Megcseréltem kínomban, de ugyanaz a helyzet így is. -
Puhos #60703 Hangkártya kimenetek színre bontva:
Szín Funkció
Rózsaszín Analóg mikrofon bemenet.
Világoskék Analóg bemenet
Világoszöld Analóg kimenet a fő hangszóróknak vagy a fejhallgatónak.
Fekete Analóg kimenet a hátsó hangszóróknak (4.0 vagy több esetén).
Ezüst Analóg kimenet az oldalsó hangszóróknak (7.1 esetén).
Narancs S/PDIF digitális kimenet (néha analóg kimenetként mélynyomó és a középső hangszóró csatlakozik rá) -
#60702 úgy néz ki a régi írómnak mechanikai baja is van, azért nem adta ki a lemezt, de valami más is, mert amikor kiadta, akkor utána már más lemezt nem olvasott.
viszont továbbra sem ismer fel más dvd-írót a gép és még a legelején megáll a gép...erre nincs senkinek ötlete? -
#60701 Hello, van egy Asrock H87 Pro4-es alaplapom, feltelepitettem a hangkartyat , viszont ha bedugok valamit pl. egy fulest meg egy hangszorot pl. nem tudom a driverbe beallitni hogy a fules mondjuk kek bemeneten legyen a hangszoro meg zold pl. csak ahogy gyarilag meg van adva a szinezes ugy tudom bele dugni, magyarul nem tudom felcserelni a driverbe a ki-bemeneteket amit a regi alaplapomon lazan meg tudtam csinalni, rossz drivert toltottem vagy ennel az alaplapnal ilyen korlatolt a hangkartya ? -
#60700 Ezt akartam írni hogy nálam a külsőn van a torrent és nagy ritkán ezt csinálja mint neked, olyankor restartolni kell csak. Nem tudom miért van. -
#60699 Köszi hogy elgondolkodtál rajta.
Restart megoldotta a problémát. Ilyet még nem láttam. Peddig hdd 100%-os. Lehet rendszerbajos lesz lassan. -
#60698 1db 250gb-s vinyó van benne, C-n a rendszer, D-n a cuccok.
Egyébként most jutott eszembe, hogy tegnap ide telepítettem egy játékot, D/játékok/carmageddon2, és szerintem ez felülírta az egész játékok mappát. De hogy miért? 500 játékot telepítettem már így, és semmi gond nem volt. -
#60697 Külső HDD? -
#60696 Játékok mappával ugyan ez. Egy játék van benne, amit tegnap este töltöttem le oda.
Most vettem észre, hogy a Játékok és az én mappám-ból 2-2 van. Mind a kettőben 1-1 fájl, amit tegnap este töltöttem le. 1 film és 1 játék. -
#60695 Erre valaki magyarázatot?
Ma az utorrent kiírkálta, hogy hiányoznak az állományok a file-ból, nem tud seedelni. Megkerestem a fájlokat, az egész mappa ahol az én cuccaim voltak a gépen, törlődött. Lomtár napok óta nem volt ürítve, de nincs ott.
100% hogy nem töröltem ki - meg akkor ott lenne a lomtárban.
Ötlet? -
#60694 megcsináltam, de így is változatlan.
ezt írja ki:
primary master: sx(felfelé mutató nyíl)30 -
#60693 szóval első legyen a merevlemez, a többi meg semmi
alaplap típusa: ECS K7VTA3 v5
ez egy régebbi gép, igazából internetezésre van csak -
Blum #60692 Maodlagosnak sem kell beallitani semmit,mindent tilts le a francba es egyeb meghajtokrol valo bootolast is tiltsd meg neki.
Pontosan milyen alaplaprol van szo? Nagy segitseget jelentene. -
#60691 beraktam az új dvd írót, bementem a biosba, de ott nem ismerte fel...ugye rátaláltam az előző dvd írómra még korábban, ott írta a típusát, meg mindent, de itt csak a "none" szerepelt.
aztán kipróbáltam két használtat is, egyik szintén nem adta ki a lemezt, azon felül, hogy ezt sem ismerte fel, a többi kiadta, de szintén a legelején elakadtam. hiába állítottam át mindent, még mindig nem ismeri fel, így nem megy tovább. -
#60690 a lényeg, hogy sikerült átállítani a bios-ban a prioritást, első lett a merevlemez, második a dvd meghajtó, utána beraktam a meghajtót és újra ezt a sp30-at írja ki és nem tölt be...mikor visszarakom a régi meghajtót, akkor simán bejön a windows. komolyan ötletem sincs -
#60689 Sikerult atallitanom a sorrendet, de most is azt irja ki, mint az elobb -
#60688 F2-vel nem tudom a bios-t behozni. Ezt irja most ki: primary master: sp30. Mar beraktam az uj irot -
Blum #60687 A BIOS-ban ha minden igaz van egy olyan menupont,hogy "Boot devices priority"
Elsodlegesnek beallitod azt a merevlemezt amin rajta van a rendszer,elmented a beallitasokat es ha minden igaz elkezd tolteni. Ennyi.