!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sulinetes a gép? vagy egyéb boltos csíkon nemfelnyitható?
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Asus P4P800SE, P4 (Prescott) 3 GHz 800 FSB 1M L2, Radeon 9600 pro, 384 M RAM stb........ fehér gépház, egéralátét, lámpa az asztalon, faforgácslap-alapú íróasztal :)
próbáltam memória cserével..de nemjavult.
az 5.Xp 3. féle változata van fent...
kezd kimerítõen fárasztani ez a tudatlanság 😞
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Asus P4P800SE, P4 (Prescott) 3 GHz 800 FSB 1M L2, Radeon 9600 pro, 384 M RAM stb........ fehér gépház, egéralátét, lámpa az asztalon, faforgácslap-alapú íróasztal :)
miért van az hogy pölö
ilyen lessz a kép..vagy ilyen
a Configom
AMD 2000+ Athlon (nincs húzva)
6600GT(nincs húzva)
1 Gb Kingstone ram
eddig minden game frankón ment..
de az utóbbi napban ez lett..
én procira tippelek..vagy az alaplapra..
+kérném h segítsetek ezt a hibát orvosolni vagy tippet adni h hogyan orvosolhatnám.
elõre is Thx!!
Az szivacs.
Azt , hogy hoztad össze ??
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Hanem amik 2006 elején jöttek ki.
http://bf2s.com/player/swy/
Egy kis segítség kéne, olyan programot szeretnék keresni ami olyan hogy pl. ezt a számot áthangoltatjuk, azaz hogy msot magasan hallatszódik az eredeti de lejjeb vesszük hogy mélyebb legyen.. Egyszóval: hangképezõ...
Kösz!
-bb-
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
http://flickr.com/photos/zolika90/
Azért robbanás mert az a sz@r benne az a nagy henger aaaaaaaaaaa.....Nem toom mind 1 az a lényeg hogy az beszart kifojt belõlle az a barna letty és zárlatot okozott...
Ha teheti az ember akkor
Gigabyte,MSI,ASrock lapok közûl válasszatok.
Duran5r: Neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy a cuccot próbáld ki másik alaplappal, vagy esetleg még másik táppal , mert lehet az az oka annak , hogy beindul aztán hirtelen leáll, nálam is így halt meg a táp.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Nekem is ugyanilyen alaplapom van, ugyanezzel a processzorral, és egy hete szinte használhatatlan a gépem, mer a következõk történnek:
Elszöszõr észrevettem, hogy a modemen a lámpa (ami összeköttetést jelez a géppel) nem világít. Sõt, aza alaplapon sem világít a lámpa az UTP mellett, pedig rendesen össze van kötve minden. Kihúztam, bedugtam, semmi. A negyedik próbálkozás után a winyó leállt, az egér nem mozdult többé.
---RESET---
Utána minden jól mûködött egészen addig, amíg a monitort csak úgy magától lekapcsolta a gép. Azóta ez rendszeres. életlenszerûen kikapcsolgat néha, ilyenkor reset a megoldás.
A winyó is leáll olykor, nem tudom mi a hiba. Már kezdek az alaplapra gyanakodni.
Vki tudna tanácsot adni, mielõtt visszaviszem garanciába?
Vagy elmozdult a proci vagy elmozdult a ram vagy elmozdult a VGA.
Ezzel otthon ne kísérletezz inkább viddel 1 pc boltba, hogy nézzék meg.
De az is lehet , hogy kevés neki a táp.
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
Követed a varázslót,ott formatot nyomsz, miutánn késsz kilépsz,be a biosba
és ott megin bé álítod a bootot winyóra.
és egy SuSE Linux 9.0, a Linuxot leszeretném törölni,
de nem tudom, hogy kell! Plz valaki segítsen, thx!
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Akkor pakold rá....
Rosszabb nem lehet..😊)
Ez amugy nem gef 2 hanem 7300 SE 256MB....tudom gyenge, de én már csak a 8xxx széria 20-30 ezres tag valamelyikét fogom már csak megvennimost már teljesen fölösleges a DX9 -est venni...
MInden Nvidia karihoz fel lehet rakni de egy gef2 nél sz@rt se ér.
És épp most akarom felrakni a VGA legújabb driverét, de egyszerûen nem tudom melyiket....most a 84.63-ast töltöm de ez a 7 es széria 8-as és 9-es tagjainak van csak...nem?
ATI =ATITOOLS
Nvidia =Powerstrip,stb.
a processzoromat és a VGA-mat szeretném húzni/tuningolni....milyen programok kellenek?
elõre is kösz a segítséget.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Hello World!
#22592: köszi a segitséget, megpróbálom ezt a lehetõséeget is
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Egyébként fél éve sincs, hogy egy sima TV2000XP RM-et telepítettem minden gond nélkül.
Na xal akkor csökkentett mód uninstall, kikapcs, vissza normálmódba amikor már be van dugva minden és install.