!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemtudod letörölni a linuxot a winyóról?
sulinetes a gép? vagy egyéb boltos csíkon nemfelnyitható?

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Rexor
Ha már abban nem tudtatok segíteni, hogy tudom letörölni a Linux-ot akkor abban légyszi, hogy hogy tudom alapértelmezetté tenni a Wint-t. THX!

Van rá garancia, de sztem a táp lesz a gond elsõsorban (utána videókártya talán? --alsó kép--). Fogta magát a gép, és olyat csinált mintha áramszünet lett volna 3 másodpercre. Leállt minden, majd visszakapcsolt. Megjegyzem, hogy nem volt áramszünet.... Tehát rendeltem egy tápot, egy jobb minõségû Trust 420w-at, holnap beteszem, s írok h bevált-e amit gondoltam.

Asus P4P800SE, P4 (Prescott) 3 GHz 800 FSB 1M L2, Radeon 9600 pro, 384 M RAM stb........ fehér gépház, egéralátét, lámpa az asztalon, faforgácslap-alapú íróasztal :)

belépek 1 játékba..elindul..megyek 2percet és újraindul a gép??
próbáltam memória cserével..de nemjavult.
az 5.Xp 3. féle változata van fent...
kezd kimerítõen fárasztani ez a tudatlanság 😞

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Bandi 18
Hát ez vga szokott lenni...

Asszem' hasonló gondom van nekem is, íme:

Asus P4P800SE, P4 (Prescott) 3 GHz 800 FSB 1M L2, Radeon 9600 pro, 384 M RAM stb........ fehér gépház, egéralátét, lámpa az asztalon, faforgácslap-alapú íróasztal :)

sziasztok!

miért van az hogy pölö

ilyen lessz a kép..vagy ilyen

a Configom
AMD 2000+ Athlon (nincs húzva)
6600GT(nincs húzva)
1 Gb Kingstone ram
eddig minden game frankón ment..
de az utóbbi napban ez lett..

én procira tippelek..vagy az alaplapra..

+kérném h segítsetek ezt a hibát orvosolni vagy tippet adni h hogyan orvosolhatnám.
elõre is Thx!!

Nekem vaskájhám van xal prescott.

zolo
Pl. a CPU-Z nevû programmal.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Met
Everest megmondja

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

balvin
honnan tudom meg egy processzorról hogy northwood vagy prescott?

ööööööööööööööööööööö........

Az szivacs.
Azt , hogy hoztad össze ??

Semmi, add el aranyárban a hiánycikk AGP-s kártyádat és vegyél árán JOBB PCI-E VGA-t.

Met
szívás?<#miaz>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

scorpeeon
pls! mivan akkor, ha van egy AGPs videokártyám, és az alaplap PCI Expresses?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Elég régen nem jönnek ki "nem duálos" alaplapok szerintem. Nincs semmi baj az Asus-al, azt leszámítva, hogy elmúlt 3 évben egyre sz*rabb a support az oldalukon, meg a nemzetközi oldalakról mindent lefelejtenek ... bár újabban az MSI is követi a példát. (Giga meg most kezd javulni ...)

Nem a dualos alapokra gondolok.
Hanem amik 2006 elején jöttek ki.

Swy
honlapszerkesztéssel kapcsolatban kéne segítség nekem!!itt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://bf2s.com/player/swy/

Benc16
Hellosztok!

Egy kis segítség kéne, olyan programot szeretnék keresni ami olyan hogy pl. ezt a számot áthangoltatjuk, azaz hogy msot magasan hallatszódik az eredeti de lejjeb vesszük hogy mélyebb legyen.. Egyszóval: hangképezõ...

Kösz!

-bb-

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

zolo
Ezt meg honnan veszed? Semmi baj nincs az Asus alaplapokkal, sõtt......Igaz, hogy nekem Giga lapom van, de havernak meg Asus (s939-es mind2) és semmi baj nincs vele.És nem is olvastam seholse panaszt mostanában(!!) Asus lapra.Ami meg ezeket a régebbieket illeti, lejárt az idejük, ki kell cserélni õket, nem bírnak többet.

Nekem a táp egy "robbanással" halt meg.
Azért robbanás mert az a sz@r benne az a nagy henger aaaaaaaaaaa.....Nem toom mind 1 az a lényeg hogy az beszart kifojt belõlle az a barna letty és zárlatot okozott...

ASUS t nem érdemes mostanság venni...
Ha teheti az ember akkor
Gigabyte,MSI,ASrock lapok közûl válasszatok.

zolo
Ha van rá garancia , akkor mindenképp vidd vissza , ha meg már nincs, akkor próbáld ki a cuccot másik alaplappal, és keresd meg a hibás elemet.

Duran5r: Neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy a cuccot próbáld ki másik alaplappal, vagy esetleg még másik táppal , mert lehet az az oka annak , hogy beindul aztán hirtelen leáll, nálam is így halt meg a táp.

Üdv!

Nekem is ugyanilyen alaplapom van, ugyanezzel a processzorral, és egy hete szinte használhatatlan a gépem, mer a következõk történnek:

Elszöszõr észrevettem, hogy a modemen a lámpa (ami összeköttetést jelez a géppel) nem világít. Sõt, aza alaplapon sem világít a lámpa az UTP mellett, pedig rendesen össze van kötve minden. Kihúztam, bedugtam, semmi. A negyedik próbálkozás után a winyó leállt, az egér nem mozdult többé.
---RESET---
Utána minden jól mûködött egészen addig, amíg a monitort csak úgy magától lekapcsolta a gép. Azóta ez rendszeres. életlenszerûen kikapcsolgat néha, ilyenkor reset a megoldás.
A winyó is leáll olykor, nem tudom mi a hiba. Már kezdek az alaplapra gyanakodni.
Vki tudna tanácsot adni, mielõtt visszaviszem garanciába?

Próbálj meg egy CMos cleart ...

Ez kontakt hiba.
Vagy elmozdult a proci vagy elmozdult a ram vagy elmozdult a VGA.
Ezzel otthon ne kísérletezz inkább viddel 1 pc boltba, hogy nézzék meg.
De az is lehet , hogy kevés neki a táp.

duran5r
HELP 😞( van egy nagyon nagy gondom :L itt egy asus p4p800-e alaplap rajta egy 3ghzs intelp4 proci ramok minden és egyszerüen nem indul el .. elösször nem adott jelet a monitornak a gép mostmeg már elsem indul egyátalán nyomok egy atx switchet és megmoccan mind1ik venti de nem pörögnek tovább a gép nem indul be... HELP 😞(

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

De ha formatot nyom a partícióra akkor leszedi.

zolo
Nagyokos, õ a Linuxot szeretné letörölni, nem a Wint....

Kicsit foghiányosan írtam le, de gondolom érted.

Fogod berakod az xp cdt bemézs a biosba beállítod, hogy boot from cd,
Követed a varázslót,ott formatot nyomsz, miutánn késsz kilépsz,be a biosba
és ott megin bé álítod a bootot winyóra.

Rexor
Hello! 2 op. rendszer van a gépembe egy XP Prof.
és egy SuSE Linux 9.0, a Linuxot leszeretném törölni,
de nem tudom, hogy kell! Plz valaki segítsen, thx!

IP 3000 2X2mb dualcore-os nak felel meg vagy vannak egy szinten.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Jaja.....
Akkor pakold rá....
Rosszabb nem lehet..😊)

thomasthomas
thx.
Ez amugy nem gef 2 hanem 7300 SE 256MB....tudom gyenge, de én már csak a 8xxx széria 20-30 ezres tag valamelyikét fogom már csak megvennimost már teljesen fölösleges a DX9 -est venni...

Felrakhatod semmi baj nem lesz.

De lehet .

Nem...
MInden Nvidia karihoz fel lehet rakni de egy gef2 nél sz@rt se ér.

thomasthomas
thx.
És épp most akarom felrakni a VGA legújabb driverét, de egyszerûen nem tudom melyiket....most a 84.63-ast töltöm de ez a 7 es széria 8-as és 9-es tagjainak van csak...nem?

A procit valami Z akármivel a VGA t meg a hozzávaló progival.
ATI =ATITOOLS
Nvidia =Powerstrip,stb.

thomasthomas
Hi!

a processzoromat és a VGA-mat szeretném húzni/tuningolni....milyen programok kellenek?

elõre is kösz a segítséget.

hen-tes
Az gondolom egy 3800-as.. A dobozoshoz van hûtõ is. (legalábbis az enyémhez volt)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Casper007
Egy két magos 38000 AMD ATHLON 64 proci Intelben kb. hanyas procinak felel meg? Valamint mi a különbség a dobozos és a nem dobozos proci között?

Hello World!

Köszi a cuccokat, remélem segit. Amúgy a tv kártyám már lassan 4-5 éves, és eddig nekem sem volt gond a telepitésével. lehet hogy csak simán tönkrement.

#22592: köszi a segitséget, megpróbálom ezt a lehetõséeget is

Son Ice
Szia, nekem hasonló problémám volt a TV-tuneremmel. A probléma úgy oldódott meg nálam, hogy elõbb a TV-tuner driverét telepítettem, utána a Videokártyát. Fordítva nem mûködik, vagyis ha fent van a videokártya telepítõje, akkor már esély nincs, hogy a tv-tuner is mûködjön... próbáld ki, hátha segít.

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Talán le kellene tölteni a legfrisebb XP-s drivert. Innen letöltheted. Az XP pedig nem fog neked magától megtalálni semmilyen nem aláírt drivert. Azokat mindenképpen neked kell megmutatni.

Egyébként fél éve sincs, hogy egy sima TV2000XP RM-et telepítettem minden gond nélkül.

Akkor nem tom.

sztem a csökkentett módnak nincs sok értelme. mivel, hogy már kompletten újra lett téve az op rendszer is ( a kártya nélkül ), és a szûz windows sem volt hajlandó kezdeni vele bármit is.

ööööööööööúúúúúúú......rövidebben nem lehette volna ???
Na xal akkor csökkentett mód uninstall, kikapcs, vissza normálmódba amikor már be van dugva minden és install.

hello Mindenki! van egy Leadtek WinFast 2000 Xp Deluxe tv kártyám, és nagyon úgy tûnik, hogy vmi nem okés vele. Az egész azzal kezdõdött, hogy ki kellett húznom belõle a tv kábelt. Ezt persze a gép kikapcsolt állapotában tettem meg. Amikor visszakötöttem, és inditottam a gépet, a kezelõ szoftver (winfast pvr) már nem "látta" a kártyát. Gondoltam, frissitem a driver-ét, akkor rendbe jön. Megpróbáltam, de nem ment. A cd-n lévõ driver egy nagy rakás sz@r, eddig se lehetett normálisan telepiteni mert telepitéskor azt irja ki, hogy cannot install under NT base vagy vmi ilyesmi, bár a kártya dobozán rajta van a Designed for Windows XP logó... Ezért az INF fájlokat magam szoktam telepiteni eddig is. Miután a kezelõszoftver már nem látta a kártyát a windows nem volt hajlandó frissiteni az illesztõprogramot az INF fájlokból. Az ok: nem találta meg a szükséges drivereket. Elegem lett belõle. Windows reinstall. változás: semmi. tv kártya ugyan úgy nem mûködik. Vki azt tanácsolta a fórumozók közül, hogy töröljem a CMOS-t. megtörtént. Újabb windows reinstall, de a tv kártya még mindig nem mûködik. Szóval csak annyi lenne a kérdésem, hogy mi lehet a baj. Vagy esetleg tudnátok-e mondani vmi jobb fajta tunerkártyát amibe érdemes befektetni, mert ebbõl már nagyon elegem van. lehetõleg olyat, amihez normális drivert adnak.