!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legfeljebb a driverével. Ha az nV félét használod, akkor próbáld meg a Realtek félével is. Az nV ehhez sem tudott kellõképpen kompatibilis drivert írni.

francois
Igen, Realtec AC97 hangkarim van, azzal lehet a gáz?

Nagyon köszi!Helyre ált minden!Mégegyszer kösz és BUÉK!!!<#worship>
törölj CMOSt
vagy F8..csökkentet mód...
és csinálj új jelszót

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Még a gyári. Nem updateltem még. Gondoltam így is jó lesz.
Az alaplapi hangkarit használod?

Komoly gondom van.Elfelejtettem a jelszavamat és nem tudok belépni az oldalamra!És ráadásul én volnék a rendszergazda.Xp-van a gépen.havalaki tud segítsen!!<#rinya>
francois
Hello olyan gondom van, már írtam róla régebben, hogy kifagynak a jatékok, azt írták h lehet windows, na újraraktam de a probléma nem oldódott meg viszont a legviccesebb az h a call of duty 2 megy rendesen míg a company of heroes 10 perc után kifagy és elsötétül a képernyõ, az nfs carbon úgyszint lefagy viszont annál nem sötétül el a képernyõ, a call of juarez pedig megy rendesen. Van még call of nevû játék még mert úgy tûnik csak azok nem fagynak ki. Tud valaki vmilyen segítséget adni, mert úgy néz ki h nem hardveres a probléma viszont új windows-nál is ezt csinálja, full nem értem mi lehet a gáz.

a routeren melyik bios verzió van fent??
nekem is ilyen van

ACER Aspire 5672 wlmi noti (Intel Pro/Wireless3945 ABG) és az ASUS WL500gpremium jól együtt tud dolgozni Wlanban?
Mert nekem csak a router mellet érzékel teljes erõsséget 5m-rel távolabb gyenge a jel.
A router a rossz vagy valami extra beállítás kell a notin vagy a routeren.
(WPA-PSK bekapcsolt, SSID rejtett, MAC szûrés bekapcsolva)
drága

zolo
26 ezerét meg ne vedd , át akarnak verni!!
Ennyiért Geforce 7600Gs-t lehet kapni.9600Xt maximum 15ezret ér, 18-ért is már 9800 pro van.Inkább menj el egy boltba, és ott nézz körül VGA ügyben, Agp-s kártyát vegyél.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Met
azthiszem a procira is rá van írva

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

balvin
arról a processzorról van szó ami az aláírásomban van. Nem indítja a gépem szal nemtom megnézni

Met
a 9600XT nem rossz kártya, érdés, hogy mennyire volt széthajtva, mindenképpen próbáld ki megvétel elõtt

JB arts
asszem nem is kell több duma. sztem kell egy új videokártya:
26ezerér 9600xt-t adna egy csávó. szerintetek az korrekt?

JB arts
na most szomorúan de bevallom: radeon -=:7000:=- series...

JB arts
nem. egyébként 5000ért volt kb

Bandi 18
Lehet hogy a vidkártyában nincs meg az a támogatás ami kellene. Vagy régi a driver/direct X

Met
patch-eket raktál rá?

Met
az üres helybõl különíti el, tehát kell annyi ( inkább többnek) helynek lenni szabadon

Rexor
Mennyiért vetted a Driv3r-t?<#wilting>

JB arts
nem. de lenne egy kérdésem: megvettm a driv3r-t és nem mûxik pedig mindenem megvan hozzá: 64mb-os "vidikari" vadi új alaplap,2,4 ghz-s proci
256mb-ddr Mi van. Nem a játék maga nem megy hanem az elején amikor elindítom. pedig a demó az ment..<#help><#conf><#fejvakaras><#wilting>
Oé oké gagyi! de a min. konfigurációban benne van! mûködnie kéne. Ja és ha valakinek megesne rajtam a szive akkor több dolgot is el tunék mondani a gép konfigjáról. aloha everybody!

trimre
Hali!
Szeretnék egy új partíciót csinálni a gépemen. Ennek a mérete 20 GB lenne. A winyóm 250 gigás, és a Paragon Partition Manager 8 Pro-t használom. Az lenne a kérdésem, hogy ha megcsinálom az új partíciót, akkor az eredeti, 230 gigás leformázódik és minden törlõdik vagy nem ?????

CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII

Mhosah Myth
Már megoldódott!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
Hali!
Csak itt tudok segítséget kérni... Egyik barátom vett egy asztali dvd lejátszót. Miután rákötötte a tv-re az 5.1-es hangokkal valami gondja van... A beszédet nem hallani minden más hang megy! A TV 2 éves samsung plano bár nemtom hogy tud-e dolbyt... Lehet az a baja? PLS SEGÍTSETEK!!!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

hen-tes
Ez ha jól tudom általános probléme nv kártyákon, de megoldható egész egyszerûen, ph!-n keress rá, én ott olvastam ilyesmirõl.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Egyre érdekesebb. Nenm értintkezési probléma van, hanem valamiért csak addig megy a tévén (meg a monitoron is) a kép, amíg a windowst tölti.<#wilting> Utána meg már csak a monitoron. Érti ezt valaki?
A tévén még mindig fekete fehér a kép.<#idiota>

TommoT

Most egy idõre megjelent a kép, aztán elment, de akkor is csak fekete fehéren. 😞 Valami érintkezésbeli probléma lehet. Csak kérdés, hogy a fekete fehér megjelenés is amiatt van-e?

TommoT

Hali!
Kis help kéne!!
Összekötöttem a hangkártyát meg a videókártyát a tv-vel, de kép nincs, csak hang. Nvidia videókártya, s-videon keresztül (ill. vga kimenet nem svideo, hanem adtak átalakítót). Nemtudjátok mitõl lehet? Tapasztaltak? Esetleg vmi program kéne? Az baj, ha a monitorral is össze van kötve közben a videókártya?
Köszi a segítséget elõre is!<#help>
Üdv,

TommoT

TommoT

trogerzsiger
köszönöm!!!!

hen-tes
478-as P4-ek még belemennek.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
Nekem olyan gondom volt, hogy windowsban még a zene is akadt.. néha néha megakadt, ha mellette böngésztem akkor még jobban. Persze elõtte ilyen gondom nem volt. Meg úgy az egész gép lassabb lett. Erre fogtam a gépet és tetõtõl talpig kipucoltam. Utána ment tökéletesen. :S

trogerzsiger
hello!

Alaplap:Gigabyte GA-8SIML ehhez milyen p4 proceszort lehet venni?

hát a hûtést azt kétlen..
ugyanis nyáron 1 hétig éjjel nappal ment a CSS és a Desert Combat.
és semmi baja nem volt..max 55°Con volt..
most ahogy nézem..45-50°C között van..
a proci is hasonló hõmérsékletü..
szal foggalmam sincs h mi a baj..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Nekem akkor csinált hasonlókat, amikor besz@rt a gyári hûtés...
Hangja nem volt, pörgött is, csak felspulnizott egy kevés porcicát, amitõl belassult. Ugyanez volt a hibajelenség, terhelésnél felmelegedett (1-2 perc) windowsban birt kb fél órát, és utánna csinálta.

duran5r
köszi a sok segítséget de megvolt a gond 😞 a proci 2 lába leszakadt mert a beszáradt hütözsír összeragasztotta a procit a hütövel és ahogy lekaptam a hütöt kitépte a borda a procit a helyérõl és igy leszakadt két lábacskája :L .. aztán azok csak ott voltak ugyhogy zárlatot csináltak.. a procit eldobhatom :'( 3ghzs prescott 😞(.. sztem még a lapot is.. hát mind1.. most más kérdésem lenne . A memóriaidõzítésekrõl kérdeznék :S esetleg vki ha tudna valami linket stb mert szeretném megérteni hogy ennek mi a lényege hogy kell belõni merthát most egy procit húzni nem tudomány minél nagyobb az érték annál gyorsabb de az ilyen izéket nemtom hogy kéne belõni vagyhogy mi jó és mi rossz :S help 😄

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

csak azért kérdeztem mert uilyen névvel tanult itt 1 srác és ofim róla regél 😊

szóval szt mondod h tegyek fel vista drivert?
vagy vnmi normális drivert.
mindenesetre kösz az infót.

Ember, már amikor kérdezted akkor is írtam.
Xp cdt berakod,biosban boot from cd,restart,formatolod a partíciót,végén kilépsz,restart,biosban boot from winyó,késsz.

De már le írtam xal ne pampogjon senki.

Táp, vagy túlmelegedés.

És lehet nem lenne hátrány az Eseménynapló tanulmányozása.

A Vista beépített driver-eivel nem szokott ilyen probléma adódni. A hiba mindenképpen a video alrendszer környékén van.

(Nem vagyok miskolci, csak egy rövid ideig éltem részben ott 1998-2000 között.)

82.12 z tweaked
84.34 driver
91.37 driver
93.71_forceware_winxp2k_english_whql
ezek lettek próbálva..
kép elmegy..recseg a hang
gép újraindul.

(te nem miskolci vagy dara??)

Ez leginkább driverhiba.

Kingstone RAM meg nem létezik. Legfeljebb Kingston.

Bandi 18
OO Igaza van az elõttem szólónak. Csak annyit kell tenned hogy nerakod az xp cd-t de nem rakod újra a wint csak particionálod azt a részt ahol a linux van

PQ Magic. Ott letörlöd a linuxos partíciókat (ext2/3, swap, stb.), megformázod a linux után üresen maradt területet, beteszed az XP cd-t (bootolás elõtt 😊 beírod a konzolba, h fixboot, majd fixmbr. Ezzel helyreállítottad a boot szektort, nem lesz többé grub vagy lilo...

Asus P4P800SE, P4 (Prescott) 3 GHz 800 FSB 1M L2, Radeon 9600 pro, 384 M RAM stb........ fehér gépház, egéralátét, lámpa az asztalon, faforgácslap-alapú íróasztal :)

Rexor
Bazz' egy kur\/a Linux-ot nem tudtok letörölni?<#wilting>

igen..
Xp lemez be..
T
ENTER
L
azt had menjen 😊

Bandi 18
hát egy teljes win újrarakás megoldaná a problémát

Rexor
Nem sulinetes, csak az a baj nem is tudom hogy kell letörölni!