!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Simaji
Hi!

Pontosan, hogy is akarod felrakni? Van gondolom egy külön partíciód. Elkezded a telepítést. Azután egy bizonyos résznél megakad de nem ír ki semmit? Nem tudom, hogy ez segít e de nekem is volt hasonló próblémám. Anniy a külömbség, hogy nekem nem a fájlok másolásánál volt a gond hanem a hardverek beállításánál. Valami dll fájl hiányzott és az állandóan bekavart. Nekem karcos volt a cd és azért nem ment. Lehet, hogy koszos a cd. Próbáld meg megtörölni. Egyébként pontosan mit ír ki a windows 98 amikor be akarod indítani a játékot?

Bye!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Hunter of Deer
És egyszerûen nem értem hogy miért nem megy fel a gépemre a 98 vagy akár a millenium! ha a faterom gépére felmegy és neki 1,7es amd, 120gb vinyo meg egy 128as gef3 ti 512 ram van!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Hunter of Deer
Kipróbáltam a varázslóval is de nem müxik!!!
rendesen megy a játék aztán ha a mentésem akarom visszatölteni akkor kilép, pedig '98 on megy rendesen, de az meg nemmegy fel a gépemre 😞

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

NEm maja a mûanyagot.(de csak saját felelõsségre)

Azért mondtam ezt mert festékhez kell alapozó,festék,lakk.
És azért csúnya he az egy ik réész matt a másik meg fényes, de te tudod.

A leg jobb a spray -s festék olcsó helyeken 700 ft darabja.

Simaji
Hi!

Az nem csak fémre jó? Nem nagyon ismerem ezt a dolgot de vajon nem oldja a mûanyagot. Lehet mondjuk, hogy ez hülye kérdés de azért gondoltam megkérdezem. Biztos ami biztos.

HITMorpheus

Szerinted az autó fesõbe ezt elvállaják? De egyébként nem lehet kepni valamien festéket? Direkt erre a célra?

Elõre is köszönöm!

Bye!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Polírpaszta, mivvel az autókat polírozzák.

Eccsém, ne szivass ien kérdésekkel.

Simaji
Hi!

Az pontosan mi?

Bye!

Polír paszta , de vigyázz mert ha sokáig suvickolod baxhatod az egészek

Simaji
Hi!

Miért nem próbálod meg szétvágni a dugaszt? Utánna lenne két vezetéked egy egy dugasszal és azokat már könnybben fel tudnád rakni.

Bye!

takraj
ennél is le van írva érthetõen, de azon a módon nem lehet bekötni

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Nekem a vinyó led nem müxik hasonló problémák miatt,de nem érdekel 😛 Alaplaphoz kapott rajzon egész érthetõen le volt írva nálam.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

De a varázslóval próbáltad vagy csak kiválasztottad, hogy 98 és nyomtál egy okot a tulajdonságoknál? Mert nekem úgy sose mûködött, de példáúl régi resident evilt el tudtam indítani a varázslóval.

takraj
Hogy szoktátok a gépház PLED (power led) jelzésû csatolóját bekötni? Az alaplapon csak két egymás melletti érintkezõ van ( "+" és "-" ), a gépházon meg nekem egy 3 érintkezõre dugható dugaszom van. Ebbõl csak 2 van beforrasztva igaz, de még ha átforrasztanám se tudnám rádugni a megfelelõ érintkezõkre, mert túl közel vannak a belsõ hangszóró érinkezõi. Gyakorlatilag nem férne oda a csatlakozó.

így néz ki az alaplapi érintkezõ:

<2> <4> <6> <8>
<1> ❤️> <5> <7> <9>

1. HDD_LED +
2. PLED +
3. HDD_LED -
4. PLED -
5. GND (Gondolom Ground, tehát Földelés)
6. PWR_SW (Power Switch)
7. RESET_SW (Reset Switch)
8. GND
9. DUMMY

tehát csak a 2-est és a 4-est nem tudom bekötni. végülis csak világítania kéne amikor áram alatt van a gép. van valami ötletetek? ugyebár az alaplap egy Asrock P4i65G, ami microATX szabványú ha ez segít.

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Szerintem is próbáld ki a programkompatibilitási varázslót.

Égõ nem égõ egy hülye kérdés: Egyszerûen nem találom Media Player 11-nél azt a funkciót amikor több számot berakok kitegye a zenelistát oldalra. Az hol van?

Hunter of Deer
De probaltam mar a kompatibilitast allitani de akkor is azt csinalja hogy kilep!! 😞

Becammogsz egy autófesték boltba a kis laptopoddal,mert kell színmintának, ott a segítõkész eladó keres neked egy hozzávaló színt (biztos hogy van neki ugyanijen szine), kikeveri, beletölti egy spray-s flakonba (ilyen nem biztos, hogy van neki, de tuti ismer olyat, aki beletölti <#idiota>). Ja, és segít az esetleges technológiai lépésekben is, mit-hogy csinálj.

Vagy add oda egy fényezõnek, aki tuti jó drágán, de nagyon szépen lefujja neked olyan szinüre, amilyenre akarod...
Mint például én <#bohoc>

Simaji
Hi!

Lenne egy problémám. Van egy laptopom aminek a külsejérõl egy kicsit lekopott a festék. Ilyen ezüstös színû és az lenne a kérdésem, hogy nem tudja e valaki, hogy lehet e olyan festéket vagy valami hasonlót kapni amivel el lehet tüntetni a karcolásokat vagy ilyen kikopott foltokat a géprõl?
Elõre is köszönöm!

Hunter.
Nem próbáltad még úgy futtatni a játékot windows xp alatt, hogy beállítod a windows 95 vagy 98 kompatibilitást?

Bye!

Hunter of Deer
Hali!!
Nekem az lenne a gondom hogy tesóm szeretne jáccani egy játékkal(Roller Coaster tyconn 1) de az nem müxik rendesen sp2es xp alatt, nem lehet visszatölteni a mentést mert kilép!!! 98alatt régen ment normálisan!!!
szal az lenne a gondom hogy nem tudom feltenni a 98-at se amilleniumot mert miutan felteszem meg felrakok pár progit és indítanám a játékot behal és kékhalállal ír ki valami hülyeséget aztán már el sem indul a windows! jah és telepítés közben olyan 40% körül sípol 3mat a pc speaker és megáll a telepítés de ha nyomok egy spacet akkor sípol megint egyet és folytatja!! Nemtudom mi lehet a gond az xp simán megy a gépen és fellehet tenni!!! jah és a millenium faterom gépén megy rendesen!!! konfigom: asus A7V8X-X, 2.6AMD, 1gb ram, 160gb winyo, gef fx 5500 256 mb, jah és próbáltam már 4.3gm os winyon de azon se volt jó!! PLS HELP!!
u.i.:bocsi a hosszú szövegért remélem valaki tud segíteni!!<#rinya><#rinya><#rinya>

Ha masterre kötötted és z van akkor rossz.
ÉS eggyáltalán windows amit rá pakolsz az jó ???
Ha igen akkor vidd vissza a winyót.

Vettem egy 250 gigás winchestert, de amikor használni akarom (formázva van meg minden), akkor jön egy kékhalál. Ezt írja ki: machine_check_exception
Mit lehet tenni ilyenkor?
gigabyte G66T 6600GT 128Mbos volt..útonvan pestnek..
de kiderült h nemcsak az a bibi hanem az alaplapon 1 kondi nyílt ki..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

bad sector? ha kevéske van.. 1-10 az nemgáz..160Gb helyett lesz 140körül..ha több akkor kukesz..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Mirül???

francois
Tud valaki valamit errõl a winchesteres bet sector dologról?

Oksa, thx, de sztem ennek annyi, gari meg már lejárt, szóval szerintem beruházok egy 7600-asra...
Kösz a helpet. 😊
Háát akkor indítsd el a gépet ést nézd meg, hogy megy e a venti ha nem akkor az egész kuka ha igen akkor szedd le a ventit meg a hûtõbordát és azt tartsd meg.

DE már lehet kapni 25 ért 7600 ast..
Megéri ...

Bootolásnál is. 😞
Mindenképp annyi neki? Gondoltam rá én is, hogy megsült, de elvetettem azzal, hogy akkor egyáltalán nem menne, szerintem... De ezek szerint akkor mégse...
Kösz a segitséget, ha valaki tud esetleg még valamit mondani erre, megköszönném. 😊
ÉS bootolásnál is ez van ???
Ha igen,
akkor túlmelegedett a VGA -d és megsült.
(nekem a gef 4 halt meg így magállt a venti.)

Nézz szét a gépben...

Ha garis vidd vissza ha nem akkor vagyél 1 újjabbat.

Üdv, olyan problémám lenne amit leírni nem igazán lehet... Ma kb. fél órára itt hagytam a gépet, képernyõvédõ be, amikor visszajöttem, ez a látvány fogadott:

Azóta ilyen a kép, a legújabb forceware van fent (GeForce FX 5700).
Csökkentett módban kicsit enyhébb a dolog, de ugyanúgy fennáll a probléma.
Normál módban kb. 5-7 másodpercenként fekete képernyõ jön be, úgy fél másodperc erejéig. Mi lehet a gond?
Aki tud, legyen szíves segíteni, thx. Üdv.
Swy
nem hinném hogy CPU!!!

Sõt kizrom ezt a lehetõséget!!
VELEM IS ELÕ SZOKOTT FORDULNI A CSÍKOZÓDÁS ILYENKOR A MONITORKÁBELLEL BABRÁLOK ÉS ÚJRAINDÍTOM A GÉPET DE A CPU NEM FELELÕS EZÉRT.
AZ VISZONT ÉRDEKES HOGY NEKEM IS CSÍKOS NÉHA ÉS MILYEN KÁRTYÁM VAN? NA MILYEN????

INNO3D GEFORCE6600GT (128)!!

http://bf2s.com/player/swy/

CSak lassul ...

Kicsit lehet észerevenni...
De amúgy semmi bej nem lesz..

ha az AGP foglalat az alaplapon (Mercury KOB p4m266a NDMx M925)
4xes és a VGAm 8Xos belerakhatom-e a vgat minõség&teljesítmény romlás nélkül..(ugyanis a kari cserekari)

trogerzsiger
u tényleg! csak ddr. de van végülis proceszort is veszek és belefér még egy alaplap is..

a gépedbe milyenek mennek?
ddr vagy ddr2??
nem mind1..

trogerzsiger
Hello!

A battlefield2 miatt tuningolnám a gépem.Aztmondták hogy minimum kéne 1gbram neki, és vennék még 512mb ramot, de a ddr2öt olcsobban láttam. melyiket vegyem?

kas123
próbáld ki másik DVD lejátszóval, ha ott jó akk elszaródott a DVD lejátszód (ha még van gari vidd vissza). Ha ott se jó akkor a DVD a szar.

HAli. DVD lejátszóval kapcsolatba kérdeznék. Vettem nem rég egy div-x est és ma kipróbáltam egy álltalam írt lemezt lejátszani. VAn rajta 4 film. Az elsõt elindítottam és 4 perc után tölteni kezdett májd átugrott a második filmre tekerni sem tudtam többet benne. Egy másik lemez ugyanezt csinálta 20 perc után. Mi lehet a baja
Légyszi segítsetek ha tudtok kössszzz.......
Met
kattogni kattoghat rossz áram ellátás miatt is, nem jó vagy laza a molex csati amirõl kapja az áramot, ezt a molex csati cseréjével tudod orvosolni (vagy átdugod egy másik drótra a vinyót), ha más hibája van azt javítani nem lehet
a HD Sentinel nevû program megmondja, hogy mi a helyzet vele és javaslatot is tesz a hiba javítására

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok!Nekem olyan problémám lenne hogy két vinyóm is kattog, az egyik egy külsõ usb 2.0 ás rackban van a másik meg bent volt a gépben de a racckban lévõ venti elszállt igy eccer rohadt forró lett egybõl persze ki is kapcsoltam, a kérdés az hogy van valamilyen program ami ezeket helyreállitja illetve hogy olyan létezik e ami diagnosztizálja õket?Köszi elõre is a válaszokat

köszi szépen kipróbálom
B.Ú.É.K. everybody!😊
Néhány napja vettem egy HP Compaq nx7400-as laptopot, amin gyárilag telepítve FreeDOS volt...Win XP telepítõ CD elõ -> meghajtóba betol -> elkezdõdik a Win XP telepítése...Elõ is jön a "szép" kis kék képernyõ, rajta kiírva felül,h. A Windows telepítése, vagy mi, és alul ugyebár a kis fehér csíkban látható, h. "A számítógép hardverfelépítésének vizsgálata", meg mutatja ugyebár, h. épp mit mások fel, stb...és ennyi...
A telepítõ kiírja, h. a számítógép átvizsgálása során nem érzékelt merevlemezes meghajtót...
Másik XP telepítõ CD elõ...másik hiba:kivételesen most kékhalál: STOP: 0x0000007E pci.sys...lényegtelen...
Ekkor jött az alternatíva:UHU Linux 2.0 DVD elõ...15 perc alatt feltelepült, minden probléma nélkül...
Segítsetek PLS!: Miért nem megy fel a XP? Pedig sp2-vel próbálkoztam, mert az (elméletileg) tudja már kezelni a SATA csatolású vinyókat...A Vistához meg gyenge szerény gépem...ráadásul összesen egy (1) db User Guide CD-t adtak hozzá, mást nem...
Légyszi segítsetek, elõre is megköszönném😊
1. SmartRipper, meg még ezerféle program. Itt érdemes pl szétnézni. Nem biztos, hog mind könnyen használható.

2. Nero7 lehet a gond. Próbáld megírni mással is, kísérletezni RW-n.

GPU vagy nF5 túlmelegedés szagú a dolog. Az MSI ritka gyökér hûtést rakott az nF5-ös lapjaira, mindenképpen érdemes valami normálisra cserélni.

BUÉK Mindenkinek. Minden játékom mûködik úgy ahogy kell, nem is melegszik nagyon a graf kari 60 fok fölé(alapjáraton használok mindent), csak a Company of Heroes -t amikor el szeretném inditani full grafon 1280*1024-en akkor nem jön be a kép, és ezt a VPU Recover -ablak jelenik meg amikor utánna nagynehezen visszajövök a Windowszba. A performance tesztes résznél is hasonló a helyzet, hogyha meg 1024*768-on próbálom elinditani akkor nagy erõlködések közepette elindul(közben ilyen folyamatok zajlanak le, hogy a monitor>nem nativ mód, kikapcsol aztán vissza és már mûködik is a game) és utánna már megy a performance teszt is 1024*768 full detailon, átlag 37-39 fps. Feltettem az új 6.12 drivert de azzal is ugyan ez a helyzet, a windowszom most lett újrainstalálva, az új graf kari üzembehelyezésével egyetembe: Win XP HU SP2. Mi lehet a probléma?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

hát az hogy egy játék befagy és hogy a winapm megy másfél órát na ezeknek a folyamatoknak nem sok közös részük van max a futtatás.
A játék übermódon terheli a rendszeredet ellentétben a winampal.
Szerintem nálad a videókarcsi hûtésével lesz a gond...

Sziasztok!
van egy dvd-film amit shrink nem tud kezelni tudtok segíteni pl:egy másik progi?
van még egy problémám megírok egy filmet nero 7-tel és akadozik a dvd lejátszóba mi lehet a gond?
Moyko
Üdv! (BUÉK!)

A próblémám, van egy vadónás új gépem:
AMD AM2 3500+
2*512 ddr2 533,
MSI k9n
160GB samsung,
GF 7300GT

a jelenség... bármilyen játék elindítása után kb 1-2 perc múlva megáll a gép, teljesen lefagy. Mindig ezt pródukálja..mindennnel.(Se kék halál... semmi, 1xüen megáll a kép megáll teljesen.) (én memóia hibára gondolnék... a furcsa hogy a winamp az 1,5 órán át hibátlanul ment..(és ment is volna tovább sztem) néha intstallálláskor is megáll és "odafagy" az asztalra.

There is only one Boss!

akkor a 1.9.7.2-est rakd fel...kábelt használj 12 percig ne bántsd..
ennyi
Utána minden problémád megszûnik..<#alien>

Mûködik a gép, meghalt a táp, s az volt a gond. Vettem 420W-os Trust-ot 12 centis ventivel. Háát k.halk lett a gép, és azóta nem csinál fura dolgokat (lentebb olvashatóak). Szóval ajánlom mindenkinek a tápcserét 😊, akinek hasonló gondjuk van. Az a kép, amit belinkletem, azért volt olyan, mert a táp nem azt a fesz. szintet adta a videókarinak, amit kellett volna. Probléma immár megoldva, ja és BUÉK mindenkinek!

Asus P4P800SE, P4 (Prescott) 3 GHz 800 FSB 1M L2, Radeon 9600 pro, 384 M RAM stb........ fehér gépház, egéralátét, lámpa az asztalon, faforgácslap-alapú íróasztal :)

francois
Az alaplap driver cd-jén is realtek driver van, azt használtam eddig is. Amúgy nem hinném, hogy hangkártya problémája lenne mert júniusban amikor vettem a konfigot akkor full jó volt minden, a fagyogatások októberben kezdõdtek. Viszont egyik haverom beszélt valami winchesternél lévõ bet sector vagy vmi ilyesmi problémáról.