!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pontosan, hogy is akarod felrakni? Van gondolom egy külön partíciód. Elkezded a telepítést. Azután egy bizonyos résznél megakad de nem ír ki semmit? Nem tudom, hogy ez segít e de nekem is volt hasonló próblémám. Anniy a külömbség, hogy nekem nem a fájlok másolásánál volt a gond hanem a hardverek beállításánál. Valami dll fájl hiányzott és az állandóan bekavart. Nekem karcos volt a cd és azért nem ment. Lehet, hogy koszos a cd. Próbáld meg megtörölni. Egyébként pontosan mit ír ki a windows 98 amikor be akarod indítani a játékot?
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
rendesen megy a játék aztán ha a mentésem akarom visszatölteni akkor kilép, pedig '98 on megy rendesen, de az meg nemmegy fel a gépemre 😞
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Azért mondtam ezt mert festékhez kell alapozó,festék,lakk.
És azért csúnya he az egy ik réész matt a másik meg fényes, de te tudod.
A leg jobb a spray -s festék olcsó helyeken 700 ft darabja.
Az nem csak fémre jó? Nem nagyon ismerem ezt a dolgot de vajon nem oldja a mûanyagot. Lehet mondjuk, hogy ez hülye kérdés de azért gondoltam megkérdezem. Biztos ami biztos.
HITMorpheus
Szerinted az autó fesõbe ezt elvállaják? De egyébként nem lehet kepni valamien festéket? Direkt erre a célra?
Elõre is köszönöm!
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Eccsém, ne szivass ien kérdésekkel.
Az pontosan mi?
Bye!
Miért nem próbálod meg szétvágni a dugaszt? Utánna lenne két vezetéked egy egy dugasszal és azokat már könnybben fel tudnád rakni.
Bye!
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
így néz ki az alaplapi érintkezõ:
<2>2> <4>4> <6>6> <8>8>
<1>1> ❤️>3> <5>5> <7>7> <9>9>
1. HDD_LED +
2. PLED +
3. HDD_LED -
4. PLED -
5. GND (Gondolom Ground, tehát Földelés)
6. PWR_SW (Power Switch)
7. RESET_SW (Reset Switch)
8. GND
9. DUMMY
tehát csak a 2-est és a 4-est nem tudom bekötni. végülis csak világítania kéne amikor áram alatt van a gép. van valami ötletetek? ugyebár az alaplap egy Asrock P4i65G, ami microATX szabványú ha ez segít.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Égõ nem égõ egy hülye kérdés: Egyszerûen nem találom Media Player 11-nél azt a funkciót amikor több számot berakok kitegye a zenelistát oldalra. Az hol van?
Vagy add oda egy fényezõnek, aki tuti jó drágán, de nagyon szépen lefujja neked olyan szinüre, amilyenre akarod...
Mint például én <#bohoc>#bohoc>
Lenne egy problémám. Van egy laptopom aminek a külsejérõl egy kicsit lekopott a festék. Ilyen ezüstös színû és az lenne a kérdésem, hogy nem tudja e valaki, hogy lehet e olyan festéket vagy valami hasonlót kapni amivel el lehet tüntetni a karcolásokat vagy ilyen kikopott foltokat a géprõl?
Elõre is köszönöm!
Hunter.
Nem próbáltad még úgy futtatni a játékot windows xp alatt, hogy beállítod a windows 95 vagy 98 kompatibilitást?
Bye!
Nekem az lenne a gondom hogy tesóm szeretne jáccani egy játékkal(Roller Coaster tyconn 1) de az nem müxik rendesen sp2es xp alatt, nem lehet visszatölteni a mentést mert kilép!!! 98alatt régen ment normálisan!!!
szal az lenne a gondom hogy nem tudom feltenni a 98-at se amilleniumot mert miutan felteszem meg felrakok pár progit és indítanám a játékot behal és kékhalállal ír ki valami hülyeséget aztán már el sem indul a windows! jah és telepítés közben olyan 40% körül sípol 3mat a pc speaker és megáll a telepítés de ha nyomok egy spacet akkor sípol megint egyet és folytatja!! Nemtudom mi lehet a gond az xp simán megy a gépen és fellehet tenni!!! jah és a millenium faterom gépén megy rendesen!!! konfigom: asus A7V8X-X, 2.6AMD, 1gb ram, 160gb winyo, gef fx 5500 256 mb, jah és próbáltam már 4.3gm os winyon de azon se volt jó!! PLS HELP!!
u.i.:bocsi a hosszú szövegért remélem valaki tud segíteni!!<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
ÉS eggyáltalán windows amit rá pakolsz az jó ???
Ha igen akkor vidd vissza a winyót.
Mit lehet tenni ilyenkor?
de kiderült h nemcsak az a bibi hanem az alaplapon 1 kondi nyílt ki..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Kösz a helpet. 😊
DE már lehet kapni 25 ért 7600 ast..
Megéri ...
Mindenképp annyi neki? Gondoltam rá én is, hogy megsült, de elvetettem azzal, hogy akkor egyáltalán nem menne, szerintem... De ezek szerint akkor mégse...
Kösz a segitséget, ha valaki tud esetleg még valamit mondani erre, megköszönném. 😊
Ha igen,
akkor túlmelegedett a VGA -d és megsült.
(nekem a gef 4 halt meg így magállt a venti.)
Nézz szét a gépben...
Ha garis vidd vissza ha nem akkor vagyél 1 újjabbat.
Azóta ilyen a kép, a legújabb forceware van fent (GeForce FX 5700).
Csökkentett módban kicsit enyhébb a dolog, de ugyanúgy fennáll a probléma.
Normál módban kb. 5-7 másodpercenként fekete képernyõ jön be, úgy fél másodperc erejéig. Mi lehet a gond?
Aki tud, legyen szíves segíteni, thx. Üdv.
Sõt kizrom ezt a lehetõséget!!
VELEM IS ELÕ SZOKOTT FORDULNI A CSÍKOZÓDÁS ILYENKOR A MONITORKÁBELLEL BABRÁLOK ÉS ÚJRAINDÍTOM A GÉPET DE A CPU NEM FELELÕS EZÉRT.
AZ VISZONT ÉRDEKES HOGY NEKEM IS CSÍKOS NÉHA ÉS MILYEN KÁRTYÁM VAN? NA MILYEN????
INNO3D GEFORCE6600GT (128)!!
http://bf2s.com/player/swy/
Kicsit lehet észerevenni...
De amúgy semmi bej nem lesz..
4xes és a VGAm 8Xos belerakhatom-e a vgat minõség&teljesítmény romlás nélkül..(ugyanis a kari cserekari)
ddr vagy ddr2??
nem mind1..
A battlefield2 miatt tuningolnám a gépem.Aztmondták hogy minimum kéne 1gbram neki, és vennék még 512mb ramot, de a ddr2öt olcsobban láttam. melyiket vegyem?
Légyszi segítsetek ha tudtok kössszzz.......
a HD Sentinel nevû program megmondja, hogy mi a helyzet vele és javaslatot is tesz a hiba javítására
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Néhány napja vettem egy HP Compaq nx7400-as laptopot, amin gyárilag telepítve FreeDOS volt...Win XP telepítõ CD elõ -> meghajtóba betol -> elkezdõdik a Win XP telepítése...Elõ is jön a "szép" kis kék képernyõ, rajta kiírva felül,h. A Windows telepítése, vagy mi, és alul ugyebár a kis fehér csíkban látható, h. "A számítógép hardverfelépítésének vizsgálata", meg mutatja ugyebár, h. épp mit mások fel, stb...és ennyi...
A telepítõ kiírja, h. a számítógép átvizsgálása során nem érzékelt merevlemezes meghajtót...
Másik XP telepítõ CD elõ...másik hiba:kivételesen most kékhalál: STOP: 0x0000007E pci.sys...lényegtelen...
Ekkor jött az alternatíva:UHU Linux 2.0 DVD elõ...15 perc alatt feltelepült, minden probléma nélkül...
Segítsetek PLS!: Miért nem megy fel a XP? Pedig sp2-vel próbálkoztam, mert az (elméletileg) tudja már kezelni a SATA csatolású vinyókat...A Vistához meg gyenge szerény gépem...ráadásul összesen egy (1) db User Guide CD-t adtak hozzá, mást nem...
Légyszi segítsetek, elõre is megköszönném😊
2. Nero7 lehet a gond. Próbáld megírni mással is, kísérletezni RW-n.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A játék übermódon terheli a rendszeredet ellentétben a winampal.
Szerintem nálad a videókarcsi hûtésével lesz a gond...
van egy dvd-film amit shrink nem tud kezelni tudtok segíteni pl:egy másik progi?
van még egy problémám megírok egy filmet nero 7-tel és akadozik a dvd lejátszóba mi lehet a gond?
A próblémám, van egy vadónás új gépem:
AMD AM2 3500+
2*512 ddr2 533,
MSI k9n
160GB samsung,
GF 7300GT
a jelenség... bármilyen játék elindítása után kb 1-2 perc múlva megáll a gép, teljesen lefagy. Mindig ezt pródukálja..mindennnel.(Se kék halál... semmi, 1xüen megáll a kép megáll teljesen.) (én memóia hibára gondolnék... a furcsa hogy a winamp az 1,5 órán át hibátlanul ment..(és ment is volna tovább sztem) néha intstallálláskor is megáll és "odafagy" az asztalra.
There is only one Boss!
ennyi
Utána minden problémád megszûnik..<#alien>#alien>
Asus P4P800SE, P4 (Prescott) 3 GHz 800 FSB 1M L2, Radeon 9600 pro, 384 M RAM stb........ fehér gépház, egéralátét, lámpa az asztalon, faforgácslap-alapú íróasztal :)