!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az én új hangfalamnál(Creative p5800) le volt írva, hogy milyen típusú hangkártyához hogy kell összedugni.Meg egy probléma volt még, amikor összeraktam ,akkor a hangkártya drivere nem jól ismerte fel a kábeleket, és nem minden ott szólt, ahol lennie kéne.Manuálisan újracsatlakoztattam és beállítottam melyik kábel, melyik csatornához tartozik ,és azóta tökéletesen mûködik.
Elõször mindenképp nézz körül a hangkártya driverében, vagy esetleg nézd meg minden a helyén van-e.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Csak a két hátsó és a két elsõ hangfalak szólnak minden indítás után.A center és a sub csak az újraindítás után hajlandó megszólalni!!
Szerintem ezt szarul fogalmaztad meg, vagy nemtudom, de eleg baromsagnak hangzik...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Valaki tudna segíteni??
5.1-es hangról lenne szó,és az a gondom,hogy ha a gépet bekapcsolom,akkor nem szól a CENTER és a SUB, DE HA újraindítom a gépet,akkor meg jó,szól minden.Ez mitõl lehet???
(mindehol be van állítva minden 5.1-es hangra)
A hagkártya integrált.
Alaplap: ASUS P5B,
Hangkari kezelõ: soundMAX
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
esetleg még lehet táp miatt is, tudom tudom 400W de ha sz@r tök mindegy mekkor az ELMÉLETI teljesítménye
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Mitõl lehet az, hogy a gép nagyon ritkán, de újraindulgat. Tök véletlenszerûen, akár msn-ezés közben is. Everesttel mérem a proci hõmérsékletét és ált. mindig max 40 fok. Videókártya nem lehet, mert akkor nem indulna újra ennyire hirtelen, hanem alõtte becsíkozódna vagy valami. Memóriát memtest86-al leteszteltem, és nincs hiba. Alaplapot most vettem kb egy hete. Nehéz elõidézni újra, mert eddig 1 hét alatt 2x fordult elõ (ez volt a második), viszont ha újraindul akkor valahol leakad mert pár mp múlva a vinyók lekapcsolnak, utána a gép is kikapcsol, és mindeközben a monitor nem kap jelet.
Én a procira gyanakszok, mert az lassan már 6 éves, és pasztából is csak ilyen olcsó 600Ft-osat kentem rá + úgy hallattom, hogy akkor szokott újraindulgatni a gép, ha a procival vagy a RAM-al van gubanc. De ne legyen igazam! Valami tipp?
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Meg akkor mar vesz haromezerert egy hutot a 3200asra, es az ar is kb uaz.
19 140 Ft
AMD Athlon 64 3000+ S939 (Venice) BOX 17 970 Ft
Memória: (ddr1 szal ami neked van és/vagy még 1 512es 7k körül)
Leadtek WinFast GeForce 7600 GT 256MB GDDR3 TV-Out + Dual DVI PCI-Express
36 780 Ft
-----------------
73 890Ft.-memó nélkül..
Alien Computers BP. Van házhoz szállítás is
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
AMD Athlon 64 3200+ 2000MHz/200MHz 512Kb Socket 939 Venice 14.280-
Gigabyte GeForce 7600GS 256MB TV DVI PCI Express 29.000-
Na szal ez is nagysagrendekkel jobb a tiednel. Ajanlanam a Socket AM2es cuccokat, csak ott mar memoriat is cserelni kell. (br. arak)
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Csak a San Andreas menjen normálisan. Tudsz mondani valami jó videókártya/alaplap/proci párosítást?
De meg azt DVDre atizelni...
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Ez csak egy tipp de lehet, hogy a hálózati kártya csak 10 Mbps re van állítva. Menny be az eszközkezelõbe és nézd meg a tulajdonságait. Valószínû, hogy lesz ott olyan, hogy 10 Mbps hlaf duplex 10 Mbps full dupley meg ilyesmi. Azt állítgasd. Pl.: Ha van olyan, hogy 100 Mbps full duplex akkor azt állísd be. Sok szerencsét!
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Valaki tudna tanácsot adni hogy ATI Radeon 9600XT 256MB 8xAGP videókártyához milyen AGP-s alaplapot tudnék venni, amivel kihasználhatom a videókártyát? Most valami régi ABIT van(2003-as, 4xAGP), meg celeron 2.0 proci, amit szintén lecserélnék. A lényeg hogy összhangban legyenek, és AGP-sek legyenek. Köszönöm. Üdv
A következõ problémám van: Van egy asztali pc és egy laptop. Ezeket szeretném összekötni adatmásolás céljából. Crosslink-kábel van. Sikerült is az IP címeket, átjárót belõni, mappák meg vannak osztva mindkét gépen. Mindkét géprõl lehet másolni is, DE itt jön a probléma:
kb. 600-3000 kbyte a max sebesség, amivel hajlandó másolni. Az pedig igen karcsú...
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Volna wgy olyan problémám h van egy idáig tökéletesen müködö epox 8rda3+ os alaplap rajta egy 2500+ os amd proci val. Most olyat csinál minden bekapcsoloásnál h kiirja hogy "CMOS checksum error-Defaults loaded" és a biosban mindent vissza állit alapbeállitásra a rendszeritöt is a proci frekvenciáját.
Ez mi lehet?
Mitöl lehet?
Vki segitsen!
Elöre is kösz
\\__/) (O.o) ( } { )
VAlakinek nincs vmi 5lete?<#nemtudom>#nemtudom>
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
6gb lett...
utánna lett xvidbe kódolva 2,5gb..
majd dvdbe 3,2
percenként egygiga reális tömörítetlenhez.
sony Vegas 7.0 (xvid codec) (felveszem..renderelem)
vso divxtodvd (aviból DVDbe konvertálom)
ha menüs kell akkor Nero Vision Express..
menüt megkreálom..és ha befejezte a konvertálást..már karcolja is dvdre..
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
6Gb tömörítetlen avi..
majd 2,5Gbos Xvides Avi és végül 3,2Gbos DVD (menü nélkül)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Mert nem akarok huszonakarhany gigas cuccokkal szorakozni ha lehetseges. Xvides avibe meg tudom kuldeni hardveresen. Azert meg azt kiprobalom az MPEG2est mennyi ido alatt konvertalja(?) be DVDbe.
g3c! munka de legalább normális kép lessz..
Meg miert lesz 24 giga egy 2 oras DVD?
Igazabol van egy olyan menupont is, hogy direktben irja a DVDre, de hat ha szerkesztgetni akarom...
(divx az kockas persze, ra is fel egy CDre egy ket oras film...)
xvides aviból és VSOdivxtodvd-progival csinálom... 3-4ó alatt..
Vettem egy hardveres video encodert (ADS instant DVD+MP3), es VHSt akarok vele DVDre irni.
Lenyeg az, hogy szepen kivalasztottam, hogy DVD formatum, stb, ket oras video le is ment es csinalt nekem egy 23 gigas fajlt. A win media player meg csak 7 mpesnek latja, szintugy az Ulead video studio 9.
Szoval egy igy normalis dolog? Meg elkezdtem neroval, hogy kiirom DVDre, de amikor megy a legelejen a video fajl initialization az is ki*szott lassu.
Van vmi jobb otletetek vagy ezt igy jol csinaltam es csak turelem kerdese?
Thx elore is.
Azt nem hiszem.
vagy szimpla winfos bug..
az lenne a kérdésem, hogy az SLI pontosan mit takar?
video-gyorsitást?
és ha van SLI-s videokarim, akkor SLI-s alaplap nélkül nem használja az SLI-t?
és csak nVidia alaplapokból van SLI-s??
elõre is köszi a válaszokat!
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Eddig semmi gond nem volt velük,de az utóbbi 2napban nem akarnak mûködni.
A probléma ott van hogy amikor telepítek egy játékot akkor nem megy.Mindig ugyan az a hiba,vagy rossz CD/DVD van a meghajtóban.
Másnál mennek,pl: Prey,Vietcong2,Flatout2,MotoGP3,Call of Duty2,Call of Juarez......Semmit nem változtattam a beállításaimon,de mégsem mennek.Próbáltam a daemon toolsal és az alcohol120%-al is.Mi csinálhatja???
Na mindenesetre ez érdekes.
Masteren van ???
Nem akad össze a 2 cucc ???
Próbáld kimásik cd vel.
Nem tudom de nekem a windows 98 soha nem ment Pentium 4 es gépen. Mindíg megfagyot. Illetve egy párszor próbáltam de nem ment. Szerintem ez lehet, hogy igaz az AMD procikra is. Vagy az is lehet, hogy a windows 98 egyszerûen túl régi és újabb driverek kellenek a rendszerhez. Pl.: Nekem a gépemhez külön adtak valami intel inf update cuccot és azt fel kellett raknom. Pontosan nem tudom, hogy mire jó de gondolom valamit a chipsettel és a procival csinálhat. Nem tudom esetleg meg lehetne próbálni, hogy keresel egy patch et a játékhoz. Olyan windows xp patch vagy valami ilyesmi. Talán mûködik. De az is lehet, hogy nincs patch. Mondjuk azt tényleg érdekes, hogy a másik gépen meg megy. De vajon miért? Nem nagyon tudok mit mondani egyebet de ha esetleg eszembe jut valami akkor szólok. Sok szerencsét!
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k