!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
köszi elõre is
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
sztem a 2x512es kingmax bõven elég..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Csak lassitja az egésszet többet ront mint javít...
A Gépem: Asrock DUAL-Sata2 2*512Kingmax400 RAM + 256Corsair400
Geforce6600GT AMD Athlon64 3500+
Ugye jól gondolom h VGA-t kell újat vennem????
Baráti üdv
Az FSB-t álítom biosbol,rendeben nõ a frenkvencia ,de a ramoké is nõ.
Ha a szórzót álítóm nem lessz semmi.Ez igy van rendjén?Vagy az én biosom szar?
Esetleg ha a biosban nem lehet álítani ,akkor valamilyen programmal windows alól?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A leg jobb ha veszel egy elõlapi panlet venitnek rádugsz egy molex csatit és arra kötöd a procit.
Vagy nem toom mien lapod van de áltban minden lapon 3x3 tûs venti csati (sysfan1,cpufan1,auxfan1(ez van lejjebb))mindíg van.
Ebbõl 2 db a processor környékén egy pedig lajjebb ahhol a ledek csatijai vannak.
Namármost, gondolom mint normális gép a cpu ventije a cpu fan csatira van dugva.Elõször is keresd meg a sysfan csatit és arra dugd rá a cpu ventit .Ha meg van valami arra dugva akkor értelemszerûen húzd ki addig..
Ha ez sem jó akkor még egy új ventit is megpróbálhatsz...
És számít az valamit, hogy CL4 vagy CL5?
Mármint van tapasztalható különbség és érdemes e jobbat választani, vagy annyit nem ér?
ez a tipus "ST340014A" 😄 kb két éve van meg xD
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Barátnõm ezeréves maxtorjára azt írta, hogy mindene 100% /kattog, kerreg meg olyan lassú mint a dög/
Az én nemrégi samsungomra meg egyik pontban sem adott 100%-ot, sõt hátralévõ idõnek valami 24 napot írt vagy 2 hónapja /azóta is tökéletesen, gyorsan mûködik/
Sõt egszer egy badsectoros samsungot is megnézettem ezzel a progival, arra is mindenhol 100%-ot adott.
Szal ennyit errõl.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

5400=667MHz
6400=800MHz
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mit jelent az, hogy 6500, 4300 stb?
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
az ip-t beírod az ie címsorába, így be tudsz menni a router menüjébe, ott megadod a netszolgáltatónál regelt hálókártya mac címét
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Routernél miket kell állítani és hol? Nem kell driver vagy valami?
Next PC upgrade: 2022
A tapot hamar kilehet zarni, huzz le mindent Vinyo/DVD es ugy probald elinditani.