!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
De lehet, hogy az alaplap kapott valami elektromos lökéshullámot, az asztali, elemmel mûködõ órám is elállítódott.
kikapcsolhatod a gépet..csak ne áramtalanítsd(konektórból elosztóból ne húzd ki) a táp nem szereti ha hirtelen kap feszt..ha túlfeszt kap lehet h tápodat vagy lapodat kinyírod vele..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
de ilyen pl az ABIT lapok sorozata..
haverral uazt a lapot vettük NF7 ugyan úgy tuningoltuk..
nekem 3hónap után befagyott..neki 1évig bírta..
Mi is?????
Nekem volt egy 420-as meg most egy 400-as és tökéletesen mûködnek.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
másaikat boltba kipróbáltak kisült.
aztán kodegányat kapott....
lehet csak rosz napja volt a tápnak..
bár nekem még nem volt....de hátha..
felesleges..és csak a lapod fogja elõbb utóbb bánni..
csak kapcsold ki..ne áramtalanítsd..felesleges..még a monitort sem kell kikapcsolni..
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
de igen CMOS törlés..vedd ki az elemet 10-20percre..majd tedd vissza és próbizd beindítani..
Nekem néha csinált ilyet a gépem, és ez segített ...
Meghalt a számítógépem! Kapcsolnám be, erre beindul, és azonnal le is áll! Lehúzom az egyik kábelt a DVD rom meghajtóról, aztán nem áll le, de nem megy a Windows betöltés! Mi a fene baja lehet? Táp? Sirtech /Chieftech 410 W, 2005 október végén vettem. De ha táp, akkor biztos, hogy a táp?
Jah, és inkább nem is szórakozok tovább vele, ha tápnak van valami baja, akkor inkább hagyom, hogy nagyobb kárt ne okozzon a gépben.
egy wifis smc routerrel gazdagítottuk az albit a mult héten...zsírúl beállítottok(sima 192.168.2.1 meghívással...wizard..stb.).viszont a gépek nem képesek csatlakozni-kiíja az SMC hálozatot de nem csatlakozik...áthoztunk egy másik laptopot(Acer) az meg felbír csatizni...
sztm a winfos alap vezetéknélküli hálozatát kezelõ program lehet szar...mert az aceren használt progi csatizik...de ha az asusra felrakjuk a Wifis progikt akkor se akkarja az igazat😞...
mi lehet a baj?
(router reset,modem reset volt-semmi eredmény)
ööö...retekegér...!
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Mitõl lehet ez??
Next PC upgrade: 2022
Attól, hogy ráforrasztanak 1 gb ramot attól nem lesz olyan hûûû de gyors...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Press f11 for boot menu
Single -Channel memory mode
Initializing USB Controllers
És nem indul el semmi! Mi lehet a baj?
Intel Core i3-550 3.2GHz, Kingston 2x2GB DDR3 1333MHz, Asus GTS 450 DirectCU OC (1GB GDDR5), ASUS P7H55-M, COOLERMASTER RC-335-KKN1-GP Elite + CHIEFTEC CTG-500-80P 500W + Win8.1 Enterprise x64
De ez azért nagyon inreális dolog...
400e agy olyan kariért ami csak dx 9 et tud és 1 gb van menne...
Vagy semmi köze a játékok sebességéhez?
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Összekötöttem 2 gépet router nélkül. Látják egymást a gépek és a játékokkal is símán tudunk lanozni csak nem engedi a hogy a másik gép megosztási mappájába belemenjünk. Van olyan program amivel megoszthatunk fájlokat? Azért gondolom hogy úgy mûködne (ha van olyan program) mert a játékok is adatokat küldenek a másik gépre.
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

Egyébként K8-nál nincs FSB!
A memória órajele a proci órajelébõl kerül leosztásra (ezért nincs szinkron és aszinkron üzemmód, minden esetben szinkron van), azaz ha emelkedik a proci órajele, akkor emelkedik a RAM-é is. Hacsak nem választasz alacsonyabb DRAM osztót.
A szorzóval kapcsolatban: A64 esetén (leszámítva az FX-eket) csak lefelé állítható a szorzó, egészen 4x-ig. Felfelé nem, és nem is lehet unlockolni.
Abban, ami a modellezéshez kell? Vagy játék alatt is jó?
Amúgy nem semmi ára van. 😊
"NVIDIA Quadro ultra high-end graphics solutions shatter the limits facing CAD, DCC, and visualization applications. Armed with a radically new graphics architecture engineered to address the most demanding challenges facing professionals, NVIDIA Quadro ultra high-end products deliver up to 33.6GB/sec. memory bandwidth, 1GB GDDR2 frame buffer memory, 256-bit memory interface and support for 2 ultra-high resolution (3840 x 2400) digital panels."
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
Mistralok 15.00.-ig nyitva vannak, nem beszélve a nagyáruházakban lévõ PC-s boltokról, ill. Media, Auchan, Tesco.
így meg a 256 az belassítja a 2db 512 est.
De 1024 most bõven elég...