<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem vedd le a ventillatort es tedd ra ujra.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ATX_12V-s 4es csatlakozo bedugva ?
CPU warning temperature,CPU fan fail,System fan fail kikapcsolva ?
Memoria orajelet jol detektalja a lap ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ha csak úgy lekapcsol, azt egy pár dolog elõidézheti:
lehet akár ram hiba is /bár itt inkább fagyás/újraindulás a jellemzõ/
nem kap elég áramot a cucc esetleg túlfesz, stb... /mivel a tápot kizártad, ezért az alaplap gyanus/
a proci túlmelegszik és emiatt kapcsol le a rendszer /rosszul van rajta hûtõ pl./
Esetleg hibás a proci, de erre minimális az esély.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Samsun 533 mhz 1gb. Tápot memóriát videokarit máskizártam a vinyókat is és a dvd írót is, ezekkel nem lehet hiba. Nemtudom alaplai hiba okozhat ilyet vagy proci hiba?
De az nem azt jalanti, hogy a maxtor egy sz@r...
Innen tölthetõ
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Na kozben az uj 1.8b program mar kiirja.
Nekem is 803nap az eddig eltelt ido, de tobb mint 1000 napot ir ki a hatralevo idonek.
IBM, Hitachi, WD, Seagate, Samu tutira jobb a Maxtornál. :)
Sztem a seagate utánn a maxtor a legjobb..
Csak annyi van ott, hogy meres alatt varjon es nem tortenik semmi. :D
3 éve tökéletesen mûködik, havernak is a 40 gigása, keresztapámnak meg egyik osztálytársamnak 1 hónapon belül meghalt a vadiúj 200 gb-s Samsung vinyója...
A naplót figyelni fogom, ha bármi rendelleneset tapasztalok.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Fusson a progi folyamatosan és kattogás után nézd meg a naplót.
Esetleg dugj a vinyóba egy másik tápcsatit, a rossz áramellátás miatt is kattoghat.
Így hogy tájékoztató jellegû, reménykedem benne hogy minél tovább bírja.
Amugy nem hinnem, hogy igy belehet hatarolni a pontos hatralevo mukodesi idot.
Plusz feltettem egy magyar ember által fejlesztett HDD ellenõrzõ programot, a PH!-n akadtam rá, és ezt a képet adta nekem a vinyóról:
Remélem nem gondolja komolyan, hogy már csak 2 hónapig bírja, mert akkor bajban leszek.Mennyire megbízható ez a program?
Az hogy felforrósodik nem hiszem, stabilan 20 fok közelében van, és már a kezdetek óta van rajta hûtõ.Egyébként mi az a hõmérséklet, ami egy vinyónál normális?
lehet csak kábel csere kellene..
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Honnan jöhet a hang?
A gépem: Gigabyte K8N51GMF-9 , Athlon 64 3200+ , Geforce 7600Gs,3x 256 mb ram, Q-Tec Bigfan 500W táp, Maxtor Diamondmax9 80 gb. A vinyó, a ramok és a táp kivételével októberben lett véve minden , a vinyó és a ramok 3 évesek, a táp meg féléves.
és miskolci vagyok..eddig 8 boltot néztem meg és nem találtam 462es alaplaot.
te mely boltban "fedezted fel?"
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ja most nézem TÉK.
Amúgy am2 most olcsó...Ill vannak olcsók is...
Az biszt....
és a procit még oda is adhatod hátha beszámítanak...
Sok probléma lehet, mikozben megsült a régi proci lehet, hogy ennyira felmelegedett a lap, hogy nem deformálódott de a réz szálak megtörtek, lepattogtak...ilyesmi...
de mondom sztem mindenféle képpen egy ujj lap plusz proci mert ma már 462 vel senki sem foglalkozik...
Ha púpos és ilyen barna cucc van a tetején akkor ujj lap meg proci...
Sztem ott nem csak a procisült meg...
Próbáld ki egymásik procival..
Ha ugyan ez akkor ujj lap meg proci...
Nos, kezdem: Volt a gépemben egy AMD athlon 1.3 Ghz -s proci, ami kisült... Szereztem egy másikat, amikor azt beleteszem, csak egy csipogás, és kész, a monitor be se kapcsol... megnéztem (szerintem) mindent, de nem tudom mi a baja. a processzor egyébként jou, tehát nem tuodm mi a baja. az alaplap egyébként : ASUS k 1777 ha joul tudom! Lehet, hogy hülyén fogalmaztam meg, de nem tudtam máshogy. Kellene a segítség:) Elõre is köszi! a proci ( S 462- es)
Bekellene allitani a laptop hangszorot, esetleg a speakert engedelyezni ugyanitt a hangero beallitasoknal, ha esetleg letiltva lenne.