!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe...cs:source 400 fps xd......

Ez télleg egyszercsak bepörög???

NeoMaN
INNEN
AMD Dual-Core optimizer.

Monnyuk az fura, hogy tényleg ennyire gyors lesz minden. Az FPS is megnõ nagyon? Mert ha igen, akkor világméretû az átbaszás...
(mármint szándékosan fogják vissza a prociket?)

NeoMaN
Van az x2-es AMD-khez AMD patch. Tedd fel.
Gondolom az AMD oldalán megtalálod.

daxan
thx!

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

trimre
Sziasztok!
Van egy kis gondom a gépemmel: játék közben (Pl.: GTASA, NFSMW, NFSC) egy idõ után minden készeres vagy még annál is nagyobb sebességgel történik. Mintha egy gyorsított felvétel lenne a játék. Pl.: a Need for Speed Most Wantedben az autók naggggyon gyorsan mozognak, és a játék menüje is nagyon gyors. Ha újraindítom a gépet, megszûnik ez a hiba(?) de egy idõ után újra... A játékot 1200x1024-en játszom,az AA is be van kapcsolva.(asszem 2x-es). A gépem: AMD Athlon64 X2 3800+, GeForce Galaxy 7900GS 256MB, 2GB DDRII-667MHz RAM, és ASUS M2N-E SLI alaplap.
Valaki segítsen, mert ez qrvára idegesítõ!!! <#confused>

CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII

NeoMaN
nemtom, de ha csinál egy parancsikont az asztalra a kikapcsoláshoz, és beteszi a vezérlõpult ütemezett feladatok közé, az nem mûködne?
😊

NeoMaN
aha, papíron gyorsabb

kb. mint az agp vs pci-e

😊

[Jakuza]
Switch Off
Eleg ez a kicsi program, mar evek ota hasznalom minden gond nelkul.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

én GiG Alarmot használtam anno...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

daxan
Melyik progi a legalkalmasabb, arra, hogy beállítsan, hogy mikor állítsa le a gépemet?

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

mycso
Én értettelek félre azthittem asus p4p800-ad van és a helyett keresel másikat.
A te lapodban valószínûleg nem fog menni a procid.
Ha véletlenül mégis elindulna akkor nem menne a procid 3GHz-en csak 15x133, azaz 2GHZ-en.
Tehát mindenképpen cserélj lapot.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Met
Version :1015 Description P4B533 BIOS 1015 Update CPU microcode.

Egy próbát megér

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sehogy hehehehehehe...
Na az a lényeg nincs átalakítom mert a sata az 2 szer gyorsabb mint az ide azt meg minek???

balvin
kösz, de szóval átalakító van vagy új vinyó is kell?
Egyáltalán hogy lehet átvinni ide-vinyóról sata vinyóra az adatot ha egy gépbe csak egyféle mehet?😮

Azt idé nek hívják...

balvin
de ott mutatta nekem az asus oldalán hogy ez a lap nem fogja elvinni ezt a processzort ilyen MHzekkel meg fsbkkel(ezekhez nemértek a legjobban)
amugy ha uj alaplapot veszek, amibe csak SATA vinyó mehet, de nekem nem olyan van(nemtom mi a neve annak ami nekem van), akkor lehet kapni vmi átalakítót, vagy új vinyó is kell?

Met
bios frissítés után valszeg vinni fogja, nekem régen ilyen lapom volt, beletettem egy prescott-ot, elindul de feleannyi sebességûnek látta a procit mint valójában volt

balvin
várjálcsak énértettem félre? a p4b533 is jó ehhez a procihoz?

balvin
mér nem hagytad abba a procik húzkodását amikor már a 9.et raktad bele?😄DD bocs de ezt kellett

Én nekem van egy ismerõsön az tök rendes...

balvin
vmit szerintem félreértettél. nekem p4b533 lapom van ami elvileg nemelég. p4p800at szeretnék most venni. amugy 333as ramjaim vannak de az lesz a következõ amit veszek.

Falconer
Mert a legtobb esetben faszjanko mind. En csak nagyon keves olyannal talalkoztam, akivel el lehetett volna dumalni normalisan es ertett volna hozza.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Met
bios frissítés és megy is a proci
nem értem a szervízes miért nem ajánlotta fel, hogy frissíti<#fejvakaras>

mycso
Na utánanéztem, csak az elõbb xarakodott az asus honlapja.
Szóval nézd meg, hogy milyen a jelenlegi bios-verziója a lapnak.
/bár ehez kellene egy proci amivel elindul --> valahonnan szerezz egyet kölcsönbe/
És gyanítom 1017 alatti lesz.

Megoldás: frrisíteni kell az alaplapi biosod 1017 vagy 1021-esre, mert csak 1017 biostól felfele kezeli a lap a prescott p4-eket.

Tehát mint mondottam a lap tökéletes egy ilyen procihoz, nehogy lecseréld --> egy egyszerû biosfless kell hozzá!!!!

mycso
ööö akkor a szervizes hát hogyis mondjam.....
Az 1MB cachebõl következtettem ki, hogy prescott magos.

Az asus p4p800 egy tökéletes lap a prescott p4-ek alá.

Milyen ramjaid vannak??? 333 vagy 400MHz-esek????
Mert emellé a proci mellé elkélnek a 400MHz-es ramok.
Illetve lehet a lapon nem ártana egy biosfrissítés.

Nekem is ilyen lapom volt sokáig csak az E-Deluxe változat és legalább 4 féle prescott p4-et és vagy 5 féle prescott celeront használtam benne.
Tökéletesen mûködtek, sõt szanaszét tudtam mindegyik procit húzni.

Onnan, gondolom, hogy nagyon sok lap nem kezeli a prescottot, és akkor van a folyamatis rövíd sípolás....
És 2 a leg több 478 as prescott.

balvin
honnan látod belõle hogy prescott?😄DDD én mindent átnéztem rajta de nem jöttem rá hogy hova van írva😄D amugy beleteszem és nem bootol meg semmi hanem elkezd örökké rövideket sípolni a lap. Cmos reset volt, nem oldotta meg. A szervizessel rájöttünk (illetve õ jött rá) hogy a processzor több fsb-n(asszem😄) fut mint a régi, ehhez már csak kevesebb Mhz jut a memóriából, és így lassítják egymást a cuccok és már nem indul el. Egy erõsebb alaplap megoldja a gondot, csak most keresek egy jót.

Met
a titkosítási marhaságokat beállítottátok a notin?

Próbálj az asuson egy winfost húzni...
Nekem is ez volt csak(asus) én bluetotos cuccal csináltam...
Felpakoltam a winfost rá utánna a drivereket és ment...

ddomi87

plz valaki...

ööö...retekegér...!

Met
annyit tehetsz, hogy új vinyóra xp fel, a régit berakod másodiknak és ha mázlid van elindul és le tudod szedni a cuccokat

zolo
Szombaton már irtam a vinyóm rakoncátlankodásáról, azóta ment hiba nélkül 2 napot, de tegnap újra kattant egyet, és azóta nem bootol be, csökkentett módban se, ahogy végig megy 1-szer a kék csík, rögtön újraindítja.A hibakódot felírtam, hátha meg lehet még menteni valahogy:

Machine-Check-Exception

STOP:0x0000009c (0x00000004,0x80545ff0,0xb2000000,0x00070f0f)

HA megmenteni nem is lehet, az adatokat másik winchester segítségével ki tudom valahogy nyerni?
Még annyit , hogy bekapcsolásnál kiírja hiba nélkül a típust, hátha ez ad valami esélyt.

Ps.:Légyszíves minél hamarabb válaszoljatok , kevés idõm van csak.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Te mirõlbeszélsz???
Az ASRock 775 dual vsta nak semmi köze a windows wista hoz.XD
ASSZem alaplapról beszéltem<#wilting>de javís ki aha tévedek.

"drágább jobb"..lenne rá néhány ellenpélda..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

a vista az szar..sokan ezt állítják (van benne vmi..)
1-2 játékgyár megmondta h nem készít játékot rá mert memória és cpu zabáló már magába a vista)
mondjuk jópár OS-t kipróbáltam..
anno a LINDOWS-t és a LONGHORNt (vista elõdje)
egyiksem jött be...grafikusan nagyon szép..1000x szebben nézett ki mint a Vista..csak 1-2 alkalmazás nem volt megflelõen beállítva..
de kérdezz utánna...elég sok ismerõsöm mondta h majd kijön a vista mijen zsír lesz...aztán 3-4 órákat tököltek azzal h feláljon a rendszer..majd újjab 2órát h felrakják vissza az xpt..
nekem 1átalán nem jön be a vista..
objectbar objectdock skin és kész is a "vista" xp... feleannyi memót és cpu-t foglal...
erröl a pci-e s dologrol vmi hozzáértõt kérdezz..

Na mind 1 én maradok a asrock 775 dual vsta...
Jobban teccik...
(drágább-jobb<#idiota><#idiota><#idiota>)

Háát sokak szerint a vsta n a pcie csak 8x ban megy.
Ez igaz???Nem vagyok arock os xal nem toom.

Háát n em toom van valami elúny/hátrány a vsta val szemben???

mire gondolsz??

az jobb mint a vsta???

Asrock VIA 775DUAL 775 DDR/DDR2 PCX+AGP SATA

Meg már egy 478 as procira nem akarok költeni se lapot venni...
Inkább egy asrock 775 dual vsta...
Azzal még jól is járok..

Tuggyátok min kulnék be???
Ha lenne olyan lap+proci ami egyszerre támogat ddr t és ddr2 t és akkor mind a 2 foglalat van a lapon és lehet bele pakolni 4 gigát....
azt megy az egész 400 on...xdxdxddxdxxdxdxdxdxxxdxxd

Belehet kapcsolni csak BIOS CHECKSUM ERROR....
És nem took telepíteni se a winyóra mert azt írja hogy az a meghalytón keres adatot és nem lehet átállitani cd re....
Xal szar de amúgy már gondolkoztam a ripityára törésen de csak ad valaki érte egy ezrest abból meg elmegyek fagyizni...

De eleinte aszittem, hogy a kis elem merûlt le, azt nem....

mycso
Mit jelent hogy meghalt a bios????
Flesselni nem tudod, másik lapban sem?????
Esetleg egy bios flesselõvel???
Vagy szerezz egy biost /mármint chipet/.

mármint be se lehet kapcsolni?

jumpereket szedd le akkor és brutálisan gyilkold meg a lapot..cangáztasd meg.. (kösd bringa után...) vagy nézd meg van e szabadesésben gravitációje 😉

De az a baj hogy meghalt a bios....
Xal alkatrész nek eledó, de az meg kinek kell??

ph-n hirdesd meg..

Szerintetek kell valakinek még s478 as lap(abit is7 e2)???

mycso
Az aláírásodban mit jelent az, hogy a géped nem bírja a 3gigás prescottot??? Mi nem bírja, miben nyilvánul meg?

mycso
Abit IS7, AI7 esetleg IC7, MSI 865PE NEO2 változatai.

balvin
mondjatok nekem plz olyan lapokat mint az ASUS p4p800 csak más gyártótól (ennél semmiben sem rosszabb, de nem is jobb)