!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez télleg egyszercsak bepörög???
AMD Dual-Core optimizer.
Monnyuk az fura, hogy tényleg ennyire gyors lesz minden. Az FPS is megnõ nagyon? Mert ha igen, akkor világméretû az átbaszás...
(mármint szándékosan fogják vissza a prociket?)
Van egy kis gondom a gépemmel: játék közben (Pl.: GTASA, NFSMW, NFSC) egy idõ után minden készeres vagy még annál is nagyobb sebességgel történik. Mintha egy gyorsított felvétel lenne a játék. Pl.: a Need for Speed Most Wantedben az autók naggggyon gyorsan mozognak, és a játék menüje is nagyon gyors. Ha újraindítom a gépet, megszûnik ez a hiba(?) de egy idõ után újra... A játékot 1200x1024-en játszom,az AA is be van kapcsolva.(asszem 2x-es). A gépem: AMD Athlon64 X2 3800+, GeForce Galaxy 7900GS 256MB, 2GB DDRII-667MHz RAM, és ASUS M2N-E SLI alaplap.
Valaki segítsen, mert ez qrvára idegesítõ!!! <#confused>#confused>
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
😊
Eleg ez a kicsi program, mar evek ota hasznalom minden gond nelkul.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
A te lapodban valószínûleg nem fog menni a procid.
Ha véletlenül mégis elindulna akkor nem menne a procid 3GHz-en csak 15x133, azaz 2GHZ-en.
Tehát mindenképpen cserélj lapot.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Egy próbát megér
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Na az a lényeg nincs átalakítom mert a sata az 2 szer gyorsabb mint az ide azt meg minek???
Egyáltalán hogy lehet átvinni ide-vinyóról sata vinyóra az adatot ha egy gépbe csak egyféle mehet?😮
amugy ha uj alaplapot veszek, amibe csak SATA vinyó mehet, de nekem nem olyan van(nemtom mi a neve annak ami nekem van), akkor lehet kapni vmi átalakítót, vagy új vinyó is kell?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
nem értem a szervízes miért nem ajánlotta fel, hogy frissíti<#fejvakaras>#fejvakaras>
Szóval nézd meg, hogy milyen a jelenlegi bios-verziója a lapnak.
/bár ehez kellene egy proci amivel elindul --> valahonnan szerezz egyet kölcsönbe/
És gyanítom 1017 alatti lesz.
Megoldás: frrisíteni kell az alaplapi biosod 1017 vagy 1021-esre, mert csak 1017 biostól felfele kezeli a lap a prescott p4-eket.
Tehát mint mondottam a lap tökéletes egy ilyen procihoz, nehogy lecseréld --> egy egyszerû biosfless kell hozzá!!!!
Az 1MB cachebõl következtettem ki, hogy prescott magos.
Az asus p4p800 egy tökéletes lap a prescott p4-ek alá.
Milyen ramjaid vannak??? 333 vagy 400MHz-esek????
Mert emellé a proci mellé elkélnek a 400MHz-es ramok.
Illetve lehet a lapon nem ártana egy biosfrissítés.
Nekem is ilyen lapom volt sokáig csak az E-Deluxe változat és legalább 4 féle prescott p4-et és vagy 5 féle prescott celeront használtam benne.
Tökéletesen mûködtek, sõt szanaszét tudtam mindegyik procit húzni.
És 2 a leg több 478 as prescott.
Nekem is ez volt csak(asus) én bluetotos cuccal csináltam...
Felpakoltam a winfost rá utánna a drivereket és ment...
Machine-Check-Exception
STOP:0x0000009c (0x00000004,0x80545ff0,0xb2000000,0x00070f0f)
HA megmenteni nem is lehet, az adatokat másik winchester segítségével ki tudom valahogy nyerni?
Még annyit , hogy bekapcsolásnál kiírja hiba nélkül a típust, hátha ez ad valami esélyt.
Ps.:Légyszíves minél hamarabb válaszoljatok , kevés idõm van csak.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Az ASRock 775 dual vsta nak semmi köze a windows wista hoz.XD
ASSZem alaplapról beszéltem<#wilting>#wilting>de javís ki aha tévedek.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
1-2 játékgyár megmondta h nem készít játékot rá mert memória és cpu zabáló már magába a vista)
mondjuk jópár OS-t kipróbáltam..
anno a LINDOWS-t és a LONGHORNt (vista elõdje)
egyiksem jött be...grafikusan nagyon szép..1000x szebben nézett ki mint a Vista..csak 1-2 alkalmazás nem volt megflelõen beállítva..
de kérdezz utánna...elég sok ismerõsöm mondta h majd kijön a vista mijen zsír lesz...aztán 3-4 órákat tököltek azzal h feláljon a rendszer..majd újjab 2órát h felrakják vissza az xpt..
nekem 1átalán nem jön be a vista..
objectbar objectdock skin és kész is a "vista" xp... feleannyi memót és cpu-t foglal...
erröl a pci-e s dologrol vmi hozzáértõt kérdezz..
Jobban teccik...
(drágább-jobb<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>)
Ez igaz???Nem vagyok arock os xal nem toom.
Háát n em toom van valami elúny/hátrány a vsta val szemben???
Inkább egy asrock 775 dual vsta...
Azzal még jól is járok..
Tuggyátok min kulnék be???
Ha lenne olyan lap+proci ami egyszerre támogat ddr t és ddr2 t és akkor mind a 2 foglalat van a lapon és lehet bele pakolni 4 gigát....
azt megy az egész 400 on...xdxdxddxdxxdxdxdxdxxxdxxd
És nem took telepíteni se a winyóra mert azt írja hogy az a meghalytón keres adatot és nem lehet átállitani cd re....
Xal szar de amúgy már gondolkoztam a ripityára törésen de csak ad valaki érte egy ezrest abból meg elmegyek fagyizni...
De eleinte aszittem, hogy a kis elem merûlt le, azt nem....
Flesselni nem tudod, másik lapban sem?????
Esetleg egy bios flesselõvel???
Vagy szerezz egy biost /mármint chipet/.
jumpereket szedd le akkor és brutálisan gyilkold meg a lapot..cangáztasd meg.. (kösd bringa után...) vagy nézd meg van e szabadesésben gravitációje 😉
Xal alkatrész nek eledó, de az meg kinek kell??