!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Sikerült megoldani a problémát!Valahogy virusírton keresztül kellett törölni õket.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Falconer
Mit is torolt ki? <#idiota>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

mióta kitörölted, újra indítottad a gépedet??

REALista
A Lomtár üres!Ha ilyen egyszerû lenne a probléma nem írnék ide!

Falconer
Te figy, ha ilyen szimpla dolgokat nem tutsz megoldani, akkor te is elegge <#lama>vagy.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

olyan volt a válasz mint amilyen a kérdés...
ne haragudj de mit vártál??<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#ejnye1><#ejnye1>

czky
Baromságokat? Te meg ha így reagálsz a dolgokra, meg sem érdemled hogy segítsenek neked!<#kocsog><#lama>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

REALista
Ha nincs ötleted minek írsz baromságokat?

czky
Esetleg ürítsed ki a lomtárat és nézd meg mi történik.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

REALista
Szasztok!
Van egy kis problémám!Töröltem a géprõl egy 4.5 gigás dvd képfájlt a géprõl de valamiért nem szabadult fel az a 4.5 giga szabad hely pedig nagyon kéne.Törléskor azt írta ki hogy nem fér a Lomtárba ezért véglegesen törlésre kerül.<#help>

Titan
Skacok !

Van 1 Razer Copperhead egerem és már napok óta teljesen random szerûen ha egyszer klick-elek valamire, akkor azt duplának veszi..😞 Ezt nem állandóan de kb. minden 10.-re! Találkozott valaki ilyesmi problémával??
Egér? Driver? Win?
(A beállításoknál már mindent levettem, de semmi változás)

Elõre is köszi a válaszokat!

Attila56
Nem rágtam be nyugi 😊
Csak mondtam......Egyébként köszönöm szépen. 😊
Akkor lehet szólni a modiknak hogy a #23467 és a #23468-as hsz-t lehet törölni 😊

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

hen-tes
Ez szvsz jobban illik hozzá.
De nekem olyan mind1, csak megjegyeztem.. nem kell berágni. :p

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Attila56
Mert ha nincs akkor eléggé természetes dolog hogy ide írom be ha gondom van.Megértésedet elõre is köszönöm

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Attila56
Ez segítség topic.......tehát ide írom ha valami baj van és kell segítség.Vagy van más segítség fórum esetleg???

hen-tes
Én meg azt nem értem, hogy mi köze ennek a Hardware fórumhoz.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Attila56
És végig ez megy.......nem értem mi a baja

Attila56
PLEASE HELP!!!!!! Ha törlök egy topicot a kedvencek közül ez jön ki:
Ehhez az XML-fájlhoz nem tartozik stíluslap-információ. A dokumentumfa az alábbi.

<rss version="0.91">

<channel>
<title>SG.hu - !!!SEGÍTSÉG!!!</title>
<link>http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1040759332</link>
<description>!!!SEGÍTSÉG!!!</description>

<item>
<title>2007.01.25. 18:04 - zoolee (#23466)</title>
<link>http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1040759332</link>
<description>Ja jóó...Ok vágom...Sorri elnéztem....</description>
</item>

<item>

Ja jóó...
Ok vágom...
Sorri elnéztem....

mycso
Hát ez nemúgy küldte, ahogy én akartam, na mid1, a lényeg:
PCI
AGP

és nem PCI-E!!!

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

mycso
Húúú...

Kiemelem a lényeget: megnéztem pci[/red] és agp[/red] bövitett foglalat is van benne

Mér???
Gondolom az van mert a többi hibrid megfizethetetlen...
Na meg ez a leg átlagosabb hibrid...

mycso
Na ezt hogy csináltad???
Aszondta a srác, hogy van pci és agp a lapján, erre te --> akkor asrock lapod van. LoL pffffff gyóóóóóó

Azt nem neked szántam, hanem annak aki azt állította, hogy a pci 3 szor gyorsabb mint az agp.
Ha félreérthetö volt akkor sry.

hen-tes
Mindenesetre ólcsóbb. 😛
És ne mutogass!

Köszi a segitséget mindenkitöl. 😊 Amugy azért vok ilyen tudatlan mert nem nekem kell hanem egy rokonnak csak nem tom milyen az alaplapja és akar venni video kártyát dee nem tudja megmondani h milyenje van igy meg látatlanba nem akartam neki videokártyát mondani h milyet vegyen.
És a pci mekkora paraszt vakitás....
Jujj...
Aszonták 3 szor gyorsab lesz mintaz agp...<#mf2>

PíszLávJuniti
Nem a márkától függ, hanem a csatoló felületétõl. Manapság a legtöbb kártya MÁR PCI-e os.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Az hózt mind 1 hogy ki gyártja, te,..

Na akkor neked egy ASRock lapod van..
Itt nem az a lényeg, hogy inno3d,sharpie,club 3d hanem az, hoyg mien a csatöló felület amivel a kari a laphoz érintkezik....

Amúgy igen, szabadon választhacc...

Nah megnéztem pci és agp bövitett foglalat is van benne. szal akkor mindegy h milyen videokarit veszek? (nvidia, club3d, inno3d) Szal akkor mind a 3 kompatibilis lesz? 😊
mycso
Legegyszerûbben, pl úgy, hogy INNEN letöltöd az everest-et és megnézed benne, a lapod tipusát, vagy benézel a gépbe és ott a lap nyákjára: általában az agp/pci foglalatok környékén vagy a ramfoglalat-proci foglalat környékén rávan írva a tiousa/márkája vagy at északi vagy a délihídra szerelt bordára is néha ráírják a márkát.

Bocs.

13451# úgy, hogy leszeded a ház oldalát és ota van írva a VGa csati mellé, vagy letöltöd az everestet és megnézed....
Vagy monnd meg mien a VGA d (pontosan)

PíszLávJuniti
a legjobb egybe irandó.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Hol tom azt megnézni h milyen fajta , mármint ugy értem h a dobázán kivül hol tom megnézni bent a gépbe. Bocs h ilyeneket kérdezek dee nem vagyok annyira otthon ebben a témában.
Na mien lapod van???
HA agp akkor 7600 gs...
22 ér már lehet..
Azér 7600 mert a 7800 az még 50 felett van...
De ha pci e s akkor 7800 40 e ft töl........

Dee ugy értem h kompatibilis mindegyik alaplappal? Mert nvidiát szeretnék csak azt nem tom h minden márkáju alaplappal kompatibilis-e?
Igazából a leg jobb a gyárilag is szûz karikat venni mert ott nincs annyi gyárilag rosszúl húzott cucc..
Nekem inno3dm van azt az is elröcög 450 720 on...

A másik kérdésem h lehet emiatt veszek uj videokártyát. Azt akarom kérdezni h geforcot akarok venni, de mindegy h milyet? (nvidia, club3d, inno3d)
Hellotok! Megtudná nekem valaki mondani h miért van az hogyha bekapcsolom a gépet akkor fehér lesz a monitor. Kb. 10-szer bekapcsolnom a gépet ahhoz h valami miatt bejöjjön a windows. De addig mindig fehér lesz a monitor. Segitsen valaki pls nagyon fontos lenne. Jaa és ez ugy van h bekapcsolom a gépet és azonnal nyomja be a fehér képernyöt szal nem jut el semmeddig a töltéssel.
Ha leg ujjabb driver van akkor lehet az vagy már régi és meghalt...

mycso
De ez mégjobb: rthdribl

3D Mark 05

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Hi!

Haveromnak van egy érdekes gondja gépével, néha játék közben újraindul a gép, vagyis csak a cs-source alatt, wow,bf2, stb alatt soha sem (ki lett próbálva új vinyóval új rendszerrel is). Én videokártyára gyanakodnék, tud vki mondani vmi tesztprogramot?
lehet nálad is driver hiba..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

túrórudi
#23423-re senki nem tud valami okosságot?
Amse
thx, megpróbálom majd ezekkel...

84.23 / 82.12 Z Tweaked

ezekkel mennifog! (legalábbis haveromnak ment)

Amse
azzal se megy 😞 egyszerûen nem akar más módban menni csak single display-ben...
ha valaki tudja melyik driverrel mehet az pls írja meg. thx

mycso
Hát ha bolban vetted tegnap, akkor mi a gond????
3 napon belül kötelesek azonnal cserélni --> tehát vidd vissza.

Azért megköszöném hogy szóra méltattatok!<#worship>