!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Azt irta SP2es a windowsa.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

dE VAN 1db 20 TÛS 1db 6 TÛS MEG 2db 4 TÛS...
fpp nem toom mi a 4 tû, de lehet, hogy a mostani extrém lapokra van....

kirol
Az 6 tûs igen, de a képen ott van 3 db 4 tûs. Azokat kérdezem!

Nem toom ,én úgy toom, hogy a pci az 6 tûs.
De gondolom már vannak ujjabb cuccok amikbe ezt kell be toszni....

kirol
Aha köszi.
Na de a 23528 asra visszatérve tudzs segíteni?

a MOLEX AZ AMITR A VINYÓBA, DVD BE DUGSZ...AZ A 4 TÛSZ LAPOS FEHÉR.

kirol
Na itt a képen van 3 db 4 tûs, +1 db, de az a PCI-E.
Akkor itt a 3 db 4 tûs közül melyiket hova kell dugni?

Nem tudom sajnos, mi az a molex.

A széles megy oda ahova, azt nem lehet eltéveszteni. De ott van még 3 db 4 tûs.

Háát...
Gondolom ez a 4 tûs cucc annyi áramot ad, hogy nem szabad lecserélni molex csatira azt a csatit ami most van rajta, mert külömben besül amire rákötöd..

kirol
Hogy micsoda?

Há ja mert a milex az fele akkora áramot ad mint ez...

kirol
Vagy most már tök nem értem.
Hova mennek ezek a kábelek?

Itt a kis sárga cetlin vagy a figyelmeztetés, hogy "Do not connect this cable with the 4-pin ATX12 V connector."

kirol
Hát a táp Zalman ZM600 HP.
És itt ez 2 CPU-t is ki tud szolgálni.
De én úgy gondolom 1 CPU esetén a 20-as mellettibe rakon a vele összefõzött 4-est, és 2 cpu esetén kell a CPU melletti 4-est használni.
Vagy nem?

az alaplapod van 20 vagy 24pines foglalat..
ha 20 pines akkor a 4es csati nemkell
de ha 24 akkor azt a 20pines foglalat közelében megtalálod..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

kirol
Az alaplapon van a széles csati, amihez a tápból jövõ kábelt kell csatlakoztatni. A tábból jön egy széles, és mellette kkülön egy 4-es kis kocka Egy Warning felirattal.
Ezt mikor kell használni? És mikor nem?

Falconer
Nomeg az SP2t ha nincs a winben alapbol. A nelkul szokott pl az USBvel vacakolni.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

[Jakuza]
Hat tedd is azt mert utana fogja csak megismerni az eszkozoket elmeletileg.
Mindig elsokent a windows telepites utan a chipset drivert kell feltenni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gurubefree
Gyorsan megnezem ........

ゾルターン

[Jakuza]
Intel Chipset Installation Utility for ICH7

Ezt feltetted ?
Mert csak utana fogod velemenyem szerint latni az USB-t.

gurubefree
Tegnap probaltam .... majdnem verekedes lett belolle .... ezek a Skotok csak addig
nyaljak a segged amig fizetsz ..... utanna

Nem lenne ez rossz gep ...... 900 Fontert ....

De mukodne mar .

Koszonom a segitseget. <#worship>Kb. ket or mulva mondom az eredmenyt

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Falconer
Amugy meg szerintem visszaviheted gariba, hogy ha nem hardver hiba is. Azt te nem tudhatod mi okozza. Odanyomod nekik, hogy oldjak meg, lehet meghalt benne vmi. Egy probat meger.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

mycso
Az mondjuk LoL, hogy nincsen hozzá driver CD.
memtest86

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Falconer
Na magvan a problema, hugod elbaszta a gepet 😊
Memtes 86, boot CDt csinalj belole.

gurubefree
Koszonom a segitseget ....

Sajna az a gond ..... mint jo pelda ra a SONY .... Nincs a gephez egy kib@sz.....
Telepito CD se .
A hp oldalarol letoltott driverek pedig nem kellenek neki

- Conexant High Definition Audio Driver
- Conexant HDAUDIO Soft Data Fax Modem with SmartCP Driver

Annyi hogy a masik gepet turom .... valaki dobjon mar egy linket hogy a hugom le tudja tolteni a Memtest 86-ot .
Aztan meglatjuk .

Elore is koszonom

mycso
1, az elõttem javasolt módon /memtest86/ ellenõrzöd a rmaot /vagy 2-3x hagyd lefutni
2, úrapartícionálod+formázod a winyót --> majd rá az xp, stb.
3, rá a géphez kapott driver cd-rõl a driverek
4, ha ígysem jó, akkor visszaviszed

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

PíszLávJuniti
Memtest 86+ lefutott?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

gurubefree
Megtortent ... biztosan nem hardwer okozta a hibat .

PíszLávJuniti
Teszteld le a Ramot és a vinyót.
Mindkettõ hibája tud hasolnló jelenséget produkálni.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
Hydravision ?

Met
nemhiszem, hogy ez csak software hiba lenne...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gurubefree
Van telefonon 1.50/min es ezt Angol Fontban <#gonosz3>

NeoMaN
Garancia lehet hogy nincs, de azért tanácsot már csak adnak ingyé....

gurubefree
Azert mert ez nem hardwer hiba hanem software .... es erre nincs garancia !!!!

Met
miért nem viszed visza?

gurubefree
Hello

Innen toltottem le az osszes drivert ami nem mukodik a geppemmel csak nem ertem miert .

gurubefree
Hello

Elosszor is elnezest , hogy igy ismeretlenul irok neked. Zoltannak hivnak Skociaben elek es van egy kis ( oriasi ....... ) problemam a gepemmel .

A tipus HP Pavilon dv2175ea es a WINDOWS XP MEDIA CENTER van hozza .
1 hetes a gep ..... Az elso par nap ne is volt gond a geppel szoktam ritkan a munkaban jatszani .... meg tudod uj gep , gondoltam kiprobalom mit tud ......... kellemeset csalodtam .
A regebbi asztali gepemet utca hosszal veri .

De terjek a problemara . Miivel a HP nem ad semmilyen szoftvert a geppel egy RECOVERY
particion talalhato meg minden . Ez mukodott is. Hasznaltam problema nelkul de tegnap elott ilyen hibauzenetek tomkelege erkezett :

- mini012507-01.dmp
- sysdata.xml
- error code 164
- error code 3

Ha jatekot hasznalok egyszeruen ujraindul a gep .
Legalabb 5x telepitettem ujra az op. rendszert , telepitettem ujra a programokat .
Minden egyes alkalom utan visszatert a problema .
Odaig eljutottam haa minden igaz a RECOVERY particioban is hiba van tehet nem tudom hasznalni mivel minden egyes ujra telepites utan visszatert a hiba.

Van egy XP PRO. amit tudnak hasznalni ehhez le is toltottem a drivereket . Egyszer nekei ugrottam de nem jartam sikerrel .Nem tudom a PONTOS SORRENDJET A TELEPITESNEK .

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=uk&dlc=en&product=3279902&lang=en

Az tortent hogy a tipushoz valo , az operacios rendszernek megfelelo drivert nem tudom telepiteni a gepre.
Ebbol van ketto is.

- Conexant High Definition Audio Driver
- Conexant HDAUDIO Soft Data Fax Modem with SmartCP Driver

A xp magyar nyelvu ....... nem hiszem hogy ez lenne a problema .
Mindent probaltam felrakni de az emlitett kettore azt mondte hogy nem talalt megfelelo hardwert a gepben .
Az beepitett WEBCam. se mukodik de a programot fel lehetett telepiteni hozza.
Ezzel valoszinu az USB 2.0 lehet a gond mert a rendszereszkozok-nel :

3 db. Alapveto rendszerezkoz szerepel
1 db. Ismeretlen
es az USB 2.0

Frissitettem a biost , SP2-es az XP ,

Mi lehet a gond ????? Nem mindegy a telepites sorrendje ????

Nem ertem ........

Met
Itt keresgélj

Na, ezt mondom, meghalt a vezérlõ...
Ha nem jó ezzal a driverrel amit mondtak akkor rossz...
Erre nincs megoldás..Venni kell másikat...

ööö...
Megnézed mi a pontos márka, beirood googleba a pontos márkát meg azt, hogy driver download és ott leszenek jó.

Amse
de mûködik, mert ki tudom rakni a képet tv-re, csak egyszerre nem tudom üzemeltetni a monitorral...

gurubefree
Sziasztok .

En Skociaban elek most , es nincs senki aki megoldana a problemam.

Vettem egy HP Pavilon dv2175ea tipusu laptopot ami a 1 hetes. Par napig semmi gond nem volt vele de 2 napja a kovetkezo hibak jelentkeztek:

- mini012507-01.dmp
- sysdata.xml

- error code 164
- error code 3

Sajnos ez nem hardver hiba , hanem software.
Valoszinu hogy a Reovery particion is hibas mert mar 5x telepitettem ujra a WINDOWS XP MEDIA CENTER EDITION.

Termeszetesen a HP nem adott a gephez semmilyen telepito cd-t.

Nem tudom normalisan hasznalni a gepet. !!!!!!!!! HELP ME !!!!!!!!!!

Falconer
Gimp, googlbe beirod. Ingyenes es tud mindenfelet.

Jenny Micuno
Elírtam, ne arra feleljetek, hanem erre:
egy egyszerû rajzprogram kell, hol tudom letõlteni, kérlek segítsetek!

Nem tudom, mit hoz a holnap,de álmaimnak láza ébreszt minden nap. Már nem ébredek fel,tudom.De ne hidd, hogy nem látom a világ kínjait,s minden virágot, mely a kínok mellett is virít!

Jenny Micuno
Öhm, valaki help me, elveszett a power pointom, és kéne, hol tudnám letõlteni???

Nem tudom, mit hoz a holnap,de álmaimnak láza ébreszt minden nap. Már nem ébredek fel,tudom.De ne hidd, hogy nem látom a világ kínjait,s minden virágot, mely a kínok mellett is virít!

ja notebookhoz veszel egy kis vevõt ha nincs benne alapból wifi és akkor bárhol tudod használni a lakásban nem köt helyhez semmiféle kábel.

ez mire jó ha van egy wirelles router??
arra a net és az ossza szét mindenkinek a dolgokat..

rvn
Heló! Van egy dlink router egy asztali gép egy notebook! Az asztali gépbe wifin érkezik a net és azt szeretném h egy utp kábelen megosztom a netet és a kábelen menjen a routerbe ami wifin dobja a jelet a notebooknak tovább...ez igy megoldható? Ha igen hogyan?

Mind2 gépnen xp van és lehet h egy másik notebook is bekapcsolódna! Sza erre kéne nekem megoldás

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

rvn
Heló! Van egy dlink router egy asztali gép egy notebook! Az asztali gépbe wifin érkezik a net és azt szeretném h egy utp kábelen megosztom a netet és a kábelen menjen a routerbe ami wifin dobja a jelet a notebooknak tovább...ez igy megoldható? Ha igen hogyan?

Mind2 gépnen xp van és lehet h egy másik notebook is bekapcsolódna! Sza erre kéne nekem megoldás

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

VEgyél másikat, mondom, hogy meghalt...

Amse
ezekkel sem megy. egyszerüen nincs csak egy képernyõ mód az nview beállításoknál...
más ötlet?

REALista
Kicsit lekezelõnek tünt a hsz-ed azért reagáltam így na mindegy!Azért kösz!😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!