!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
fpp nem toom mi a 4 tû, de lehet, hogy a mostani extrém lapokra van....
De gondolom már vannak ujjabb cuccok amikbe ezt kell be toszni....
Akkor itt a 3 db 4 tûs közül melyiket hova kell dugni?
Nem tudom sajnos, mi az a molex.
A széles megy oda ahova, azt nem lehet eltéveszteni. De ott van még 3 db 4 tûs.
Gondolom ez a 4 tûs cucc annyi áramot ad, hogy nem szabad lecserélni molex csatira azt a csatit ami most van rajta, mert külömben besül amire rákötöd..
Hova mennek ezek a kábelek?
Itt a kis sárga cetlin vagy a figyelmeztetés, hogy "Do not connect this cable with the 4-pin ATX12 V connector."
És itt ez 2 CPU-t is ki tud szolgálni.
De én úgy gondolom 1 CPU esetén a 20-as mellettibe rakon a vele összefõzött 4-est, és 2 cpu esetén kell a CPU melletti 4-est használni.
Vagy nem?
ha 20 pines akkor a 4es csati nemkell
de ha 24 akkor azt a 20pines foglalat közelében megtalálod..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ezt mikor kell használni? És mikor nem?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Mindig elsokent a windows telepites utan a chipset drivert kell feltenni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ezt feltetted ?
Mert csak utana fogod velemenyem szerint latni az USB-t.
nyaljak a segged amig fizetsz ..... utanna
Nem lenne ez rossz gep ...... 900 Fontert ....
De mukodne mar .
Koszonom a segitseget. <#worship>#worship>Kb. ket or mulva mondom az eredmenyt
ゾルターン
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
memtest86
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Memtes 86, boot CDt csinalj belole.
Sajna az a gond ..... mint jo pelda ra a SONY .... Nincs a gephez egy kib@sz.....
Telepito CD se .
A hp oldalarol letoltott driverek pedig nem kellenek neki
- Conexant High Definition Audio Driver
- Conexant HDAUDIO Soft Data Fax Modem with SmartCP Driver
Annyi hogy a masik gepet turom .... valaki dobjon mar egy linket hogy a hugom le tudja tolteni a Memtest 86-ot .
Aztan meglatjuk .
Elore is koszonom
ゾルターン
2, úrapartícionálod+formázod a winyót --> majd rá az xp, stb.
3, rá a géphez kapott driver cd-rõl a driverek
4, ha ígysem jó, akkor visszaviszed
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Mindkettõ hibája tud hasolnló jelenséget produkálni.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ゾルターン
ゾルターン
Innen toltottem le az osszes drivert ami nem mukodik a geppemmel csak nem ertem miert .
ゾルターン
Elosszor is elnezest , hogy igy ismeretlenul irok neked. Zoltannak hivnak Skociaben elek es van egy kis ( oriasi ....... ) problemam a gepemmel .
A tipus HP Pavilon dv2175ea es a WINDOWS XP MEDIA CENTER van hozza .
1 hetes a gep ..... Az elso par nap ne is volt gond a geppel szoktam ritkan a munkaban jatszani .... meg tudod uj gep , gondoltam kiprobalom mit tud ......... kellemeset csalodtam .
A regebbi asztali gepemet utca hosszal veri .
De terjek a problemara . Miivel a HP nem ad semmilyen szoftvert a geppel egy RECOVERY
particion talalhato meg minden . Ez mukodott is. Hasznaltam problema nelkul de tegnap elott ilyen hibauzenetek tomkelege erkezett :
- mini012507-01.dmp
- sysdata.xml
- error code 164
- error code 3
Ha jatekot hasznalok egyszeruen ujraindul a gep .
Legalabb 5x telepitettem ujra az op. rendszert , telepitettem ujra a programokat .
Minden egyes alkalom utan visszatert a problema .
Odaig eljutottam haa minden igaz a RECOVERY particioban is hiba van tehet nem tudom hasznalni mivel minden egyes ujra telepites utan visszatert a hiba.
Van egy XP PRO. amit tudnak hasznalni ehhez le is toltottem a drivereket . Egyszer nekei ugrottam de nem jartam sikerrel .Nem tudom a PONTOS SORRENDJET A TELEPITESNEK .
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=uk&dlc=en&product=3279902&lang=en
Az tortent hogy a tipushoz valo , az operacios rendszernek megfelelo drivert nem tudom telepiteni a gepre.
Ebbol van ketto is.
- Conexant High Definition Audio Driver
- Conexant HDAUDIO Soft Data Fax Modem with SmartCP Driver
A xp magyar nyelvu ....... nem hiszem hogy ez lenne a problema .
Mindent probaltam felrakni de az emlitett kettore azt mondte hogy nem talalt megfelelo hardwert a gepben .
Az beepitett WEBCam. se mukodik de a programot fel lehetett telepiteni hozza.
Ezzel valoszinu az USB 2.0 lehet a gond mert a rendszereszkozok-nel :
3 db. Alapveto rendszerezkoz szerepel
1 db. Ismeretlen
es az USB 2.0
Frissitettem a biost , SP2-es az XP ,
Mi lehet a gond ????? Nem mindegy a telepites sorrendje ????
Nem ertem ........
ゾルターン
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ha nem jó ezzal a driverrel amit mondtak akkor rossz...
Erre nincs megoldás..Venni kell másikat...
Megnézed mi a pontos márka, beirood googleba a pontos márkát meg azt, hogy driver download és ott leszenek jó.
En Skociaban elek most , es nincs senki aki megoldana a problemam.
Vettem egy HP Pavilon dv2175ea tipusu laptopot ami a 1 hetes. Par napig semmi gond nem volt vele de 2 napja a kovetkezo hibak jelentkeztek:
- mini012507-01.dmp
- sysdata.xml
- error code 164
- error code 3
Sajnos ez nem hardver hiba , hanem software.
Valoszinu hogy a Reovery particion is hibas mert mar 5x telepitettem ujra a WINDOWS XP MEDIA CENTER EDITION.
Termeszetesen a HP nem adott a gephez semmilyen telepito cd-t.
Nem tudom normalisan hasznalni a gepet. !!!!!!!!! HELP ME !!!!!!!!!!
ゾルターン
egy egyszerû rajzprogram kell, hol tudom letõlteni, kérlek segítsetek!
Nem tudom, mit hoz a holnap,de álmaimnak láza ébreszt minden nap. Már nem ébredek fel,tudom.De ne hidd, hogy nem látom a világ kínjait,s minden virágot, mely a kínok mellett is virít!
Nem tudom, mit hoz a holnap,de álmaimnak láza ébreszt minden nap. Már nem ébredek fel,tudom.De ne hidd, hogy nem látom a világ kínjait,s minden virágot, mely a kínok mellett is virít!
arra a net és az ossza szét mindenkinek a dolgokat..
Mind2 gépnen xp van és lehet h egy másik notebook is bekapcsolódna! Sza erre kéne nekem megoldás
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Mind2 gépnen xp van és lehet h egy másik notebook is bekapcsolódna! Sza erre kéne nekem megoldás
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
más ötlet?