!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
hát ugy látom hogy itt csak pci os van, nekem meg agp kell 😞 azért kössz a boltot, erröl nem tudtam.

hen-tes
És azt nem a bioson belül lehet állítani? :S

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

mycso
Inkább az asus Q-FAN, amivel lehet szabályozni a ventiket, bizonyos lépcsõfokokban.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

mycso
Neki szokott lenni: HW

Atti12
értem, köszi szépen!

hen-tes
Nincs összefüggés a rendszermemória és a videókártyán lévõk között.
Menni fog.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Atti12
köszi, ugy látom jobban megérné egy x1650xt-t venni, csak 1000 ft val drágább mint az x1650pro, és sokkal jobb teljesítményt nyújt. már csak egy boltot kéne találnom debrecenbe, ahol megkapható ez a kártya. Nincs itt véletlen egy debreceni? tudna ajánlani egy jó boltot ha esetleg ha van?
Ja és a 2. kérdésemre válasz még nem érkezett 😊

kirol
Most már csak azt nem értem, ha a tápba becsatlakoztatok egy cd/hdd tápkábelt és rádugom a dvd írómba, akkor mi a halálért nem ad rá áramot?
Ha kihúzom belõle a cd-s 80 eres tápkábelt, akkor meg igen?

hen-tes

Atti12
sziasztok, lenne két kérdésem. Az elsõ:
Szerintetek mit érdemes venni, egy Sapphire AGP8x Radeon X1650PRO 512MB DDR2 TD (LITE) vagy pedig egy Nvidia Geforce Inno3d AGP 7600 gs 256mb s kártyát?
a második pedig az hogy:
Ha az én gépemben csak sima ddr ram van, a videkártyába pedig ddr2 vagy valamilyen más ram, akkor az baj? tehát müködik attól a kártya?
Válaszokat elõre is köszi!

hen-tes
Az alaplapon van érzékelõ, no meg a vga-n is.

kirol
De ezek sima kis 12 cm -es zalman hûtõk. Nem tudom milyen hõfokot mérne, vagy a rendszer mérné?

Mondjuk képem az nincs (VGA hiány miatt). Majd hétfõn 😊

GyimiGábor
Hali
A monitorom készneléti és kikapcsolt állapotban sípol. Hogy lehet kiiktatni a sípolást? HELP!
Acer 17"-os TFT monitorm van.

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

hen-tes
Lehet, hogy a bios visszaveszi õket. Csak akkor kapcsolnak magasabb fordulatra, ha elérnek egy bizonyos hõfokot.

kirol
Na bekapcsoltam, igaz VGA nélkül, de valami iszonyat halk. Nagyok király.
A régi Codegen tápom az sugárhajtású volt a mostanihoz képest.

Mintha nem is menne semmi, igaz még a vinyót nem kapcsoltam rá.

Meg a rendszerhûtõ ventik mintha lassabban forognának, mint a régiben.
Pedig ezt is simán az alaplapi 3 tûs dugóra dugtam. Nem értem miért nem úgy pörög, amikor elvileg ugyanannyi áramot kap.

kirol
Akkor jó. Köszi szépen mindenkinek a sagítséget!

Met
220-as vezeték kihúz a tápból, 5-10 perc után próba

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

mycso
Pl. megnézni a tápot, hogy még mûködik-e.

thx sikerült

REAL MADRID

PíszLávJuniti
rendszergazdaként belépsz majd vezpult felügyeleti eszközök * számítógép kezelés * helyi felhasználók.. * felhasználók *
jobboldali listában pedig jobbgomb törlés.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

csao
fiok problémáim vannak

hülye fejemmel készitettem két felh fiokot ugye van az alap rendszergazda plusz csinaltam egy monoton fiokot

namármost szeretném törölni egyiket de nem lehet 😞

rendszergazdait használom és mindig kéri a jelszot

nem lehetne vhogy torolni a monoton t? vagy pl. csak automatikusan a rendszerg. ba lépjen be

REAL MADRID

ffxi
HELP!!!
Áramszünet vót kománál és a gépe nem akar beindulni. Mit lehet csinálni?

Fákjúal!

Bandi 18
Egy getdatabackel visszahozható minden

Hello!

A problémám a következõ! Ma beinditottam a gépet és az emilek után zenét akartam halgatni. Na most a downloads mappám ami egy külön winyón volt kiürült! Megvan minden mappa, almappa stb. de miind tök üres! Viszont anyám gloria estefan albuma fenn vann! Mivel saját gépem van ezért nemhiszem hogy bárki feltörte volna a családból vagy valami. egyszerûen minden eltûn! próbálkoztam újraindítással meg átkötözgettem a kábeleket hátha megtört valamelyik de semmi!

Valami ötlet?
mycso
Tökéletes a válasz a saját kérdésedre. 😉

kirol
Asus EN8800GTS.

Na de visszatérve a problémámra akkor így kell:

Azt a 4 tûset, amelyik kábele a 20 tûs csatival van egybeharisnyázva, kell bedugni a 24 tûs alaplapi foglalatba a 20 tûs csati mellé.

Az összeharisnyázott 2 db 4 tûs csatiból csak az egyikre van szükségem. Az egyiket a CPU melletti 4 tûs helyre kell dugni, a másik lógva marad.

A sárga cetlis 4 tûsnél a tiltás arra vonatkozik, hogy ez a csatlakozót nem szabad bedugni a lap jobb felsõ sarkában található csatiba.

czky
És milyen lesz?

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

kirol
Sehogy. Még nincs abba VGA-m, csak hétfõn lesz. Most egy gagyi P4-el vagyok, abban van az MX440.

czky
A GeForce 4 MX 440 hogy ment bele az alaplapodba??? 😄😄😄😄

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

kirol
És akkor ez a kis sárga cetlin lévõ figyelmeztetés:"Do not connect this cable with the 4-pin ATX12 V connector."

Ez melyik helyzet akar lenne, csak hogy tudjam?

Na igen...
ugye a hosszu cucc az 24 tûs a lapon, oda bedugod a nagyot meg ami mellette van...
És a hõcsöves hûté végéhez meh egy et a 2 másik 4 tûs közüll...

kirol
Na hogy tisztázzuk.
Alaplapom:

Tápom:

Most itt látni, mindent.
Akkor mégegyszer mit hova? Mert nem egyformát írtatok és nem szeretném elkúrni az egészet. Kicsit srága mulatság lenne.

Barney Tech
Megfogod a 20tûst és beledugogd ahová kell ami hozzá tartozik azzal ne csinálj semmit ha nem 24 tûs a lapod,a másik 2 4tûs az pedig a procit táplálja,ha van külön egy 4tûs csatlekozó abban dugb bele.

NeoMaN
pci-e

gurubefree
ami van hozza

de amikor telepitettem a win. akkor is ilyen kicsi volt a kepernyo

ゾルターン

[Jakuza]
Milyen Nvidias drivert tettel fel ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gurubefree
Felraktam .

Az oprendszer is normalisa lathato ... minden normalisan mukodik .....
csak amikor indol a win. van kis kepernyo meg amikor a jatek megy

ゾルターン

[Jakuza]
Tegyel fel egy Nvidias Drivert is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Falconer
Ha az alaplapodon van annak a negyes tapnak helye, akkor oda dugd be. Ha nincs, akkor ne dugd sehova, ilyen egyszeru. (ha jol latom a tieden nincs)
Ezt meg a S478as P4eknel kezdodott, hogy a procinak direktbe nyomja a villanyt.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

mycso
Ha csak egy sima 4 tûs van a lapodon, akkor azt dugd be, amire semmi nincsen írva. /bár lényegtelen, mert ugyanazt adja le mind2 csatlakozó, csak a P2 gondolom valami "power 2"-re utal, tehát második csati/

igen.

mycso
Hopp az a 6-os. sry

Tehát a 2x4et kell a lapodon a proci mellett lévõ cuccba beledugni.
Általában a bikább procikhoz, kell, de némelyik lap, pl. elsem indul ha nincsen mid2 beledugva.

kirol
A 2 db 4-es tû közül mindegy, hogy melyiket dugom a CPU közelében lévõ csatiba? Az egyiket ez van: P2, a másikon semmi.

kirol
De azok nem 6 tûsek?

Meg közben módosítottam a #23538 hsz-t!!

mycso
PCI-e táp.

kirol
Köszi!
És akkor mi a halál az az egy ágon lévõ 2 db 4 tûs?

És ez: "Do not connect this cable with the 4-pin ATX12 V connector."
Eszerint ne tudjuk be ezt a 4 tûs-et a ATX12 V-vel. Az melyik?

gurubefree
Sziasztok

Minden rendben megy a gep ........

De valamiert a jatekok nem teljes kepernyon mennek ....

Tehat adott a feladat . <#rinya>

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

mycso
Az alaplapod 24-tûs, + van még egy 4 tûs hely a proci környékén.
Fogod a tápnak a 20tûs csatiját és a mellette lévõ 4 tûssel együtt beledugod az alaplap 24-es csatlakozójába.
A külön álló 4 tûset, pedig a procifoglalat mellett lévõ 4 tûsbe és kész.

kirol
Nem!

Van 1 db 20 tûs, melléhasisnyázva 1 db 4 tûs, aztán mellette ott van 2 db 4 tûs, és még mellette a 6 tûs.