!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cpu is unworkable or has been changed. Please recheck CPU SOFT MENU. nem volt cpu húzás mielõtt írnátok és semmi ötlet 😊 CMOS clean nem segítene? kösszi üdv.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Francba, pedig már tök jól belepakoltam mindent.
A régi lapomon ott volt a 2 dugó, arra olyan 4 eszköz raktam, amit akartam.
Akkor most minek kell szopatni a népet ezzel az "újítással"?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Aztán lett egy dvd olvasóm, ami ugye jóé jön, ha cd-t közvetlenül akarsz írni.
Aztán lett dvd íróm, amihez meg megint jó, ha van dvd olvasó, közvetlen írás esetén.
Persze így a 3 esetén már a cd író kiiktatható, de nem akartam.
Akkor ha a Jmicron -ra rákötöm simán nem lát majd semmit?
(Csak holnap lesz meg a VGA-m, így még nem tudtam bekapcsolni!)
SRY.
Na de kösz...
ÉS ánálfábéjtá vok....<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ámúgyé kicsit több türelemmel.
1, megnézed a lapod márkáját/tipusát
2, fel a honlapra és megkeresed
3, elolvasod az ott leírtakat
Tehát: 775Dual-VSTA:
LGA 775 for Intel® Core™ 2 Duo/ Pentium® XE / Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D processors LINK
kissadamvikt: bár látom már megoldódott
P4i45D:
Slots
- AGP 1, AGP 4X, V1.5
- PCI 5 slots, PCI 2.2 LINK
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
És most van benne egy 3,2 es pentiun 3,4 en járatva.
Mert azt irja hogy celeron max 2,8 ghz pentium max 3,2 ghz.
(LGA 775 Intel Dual Core Pentium XE és Pentium D / Pentium 4 / Celeron D)eztet támogatja.
És ott támadt aggályom, hogy ma néztem egy sima dual ost és itt azt írja hogy minimum 945 ös chipset köll neki.(- Dupla magos technológia
- 800FSB, 2Mb L2 cache
- Követelmény min. i945 chipset)
Akkor most hogy van???
ert ez van írva(P4 LGA775, Cel. 2.8+GHz-ig, Pentium 4 3,2+GHz-ig Hyperthreading, Prescott, Pentium EE, Dual Core, EM64T támogatás VISTA Premium Ready )
Na akkor ez mit jelent???
De könnyebbitve .
Xal:ez
belemegy ebbe???!És mükszik majd rendesen?
Viewsonic VX924es monitorom van. még garanciás. elég látható helyen beragadt egy pixel. pirosan világít. lehet vele vmit kezdeni? úgy értem, hogy a szabvány szerint vonatkozik erre garanciális csere?
Vki járt hasonló cipõben? Milyen megoldás létezik eme problémára??
Elõre is thx!
\" örökké nem eshet.... \"
Szoppantyú, akkor most dobhatom ki az egyik meghajtómat, mert 3 van.
egy cd író, egy dvd olvasó, meg egy dvd író. 😞
ÉS igen, azt jelenti. De vehetsz SATA-s ODD-ket is, mostanában már aránylag sokféle kapható.
A sima DVD írók?
Mert ha igen, akkor ASUS P5W DH Deluxe -ra nem lehet, cska 2 dvd olvasót/írót rakni?
Mert 2 csati van rajta, amibõl az egyik JMicron IDE, es azt írja, This connector dose not support ATAPI devices.
Akkor ez támogatja a soma core 2 t????mert a dual core 2t igen..
De az intel.
És a VIA PT880 Pro/Ultra az támogatja a dualost????
Meg nállam az van írva, hogy p4 max proci az 3,2 amit beletehetek.
Ez mér van???
Ebben kicsit lamee vok.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
PCI E t keress.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Csak egy kis segítségre volna szükségem alaplapi "driver" ügyben. Adott egy Gigabyte GA-7NNXP alaplap melyhez (mivel újraraktam a win-t) leszedtem a legújabb alaplapi drivereket (mivel az eredti cd-t már nem találtam hozzá) és fel is installáltam mind. Azaz csak akartam mert vmiért a 2.0-s USB-t az istennek sem akatta felraki, továbbá az ethernet drivert sem. Srácok szerintetek miért?
Amúgy a hivatalos honlapról szedtem le a drivereket. Tudnátok nekem segíteni, hogy honnan tudnám megszerezni eme két alaplapi drivert?
Segítségeteket elõre is nagyon köszönöm!!
Dem
\" örökké nem eshet.... \"
Nekem apró kis delfin uszonyra égett...Olyan kis csavartra.
Ha mégis, akkor ott valami gyári hiba van és cseréltetni kell gariban.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Höm...
Nekem gef 4 elolvedt alaplappal eggyütt...
Csapágyas lett a venti 3 részre tört, és márnap reggel arra kapcsotam be, hogy a bootnál tiszta csík a képernyõ.