!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Küldönc
Most a gépben 1 40gb-és vinyó van ,aminek a tetején egy 8cm-es hûtés van és a HD Tune progi 23°C-ot ír ki..

Küldönc
Az van hogy leformázom a vinyót, aztán rádobok pár hûtõt, majd aztán megnézem.Rem jó lesz, mert azért nem fogom szervízbe vinni meg ilyesmi, mert a jvítás többe van mint 1 új vinyó.😄

Met
jó esélyel haldoklik a vinyó

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Akkor gondolom csapágyas és nem szállít elég levegõt...

Küldönc
kössz a segítséget.Amúgy hátul a házon van 8cm-es venti.Azt nem mondtam hogy mikor lelassul akkor enyhén kb. 5ms.percenként hallkan kattog.Kipróblom és teszek rán hûtést.

mycso
Nézd meg a hõmérsékletét, mert a túlmelegedés is okozhat ilyet.
Esetleg kábeleket sata/ata cseréld ki vagy dugd a lapon másik csatlakozóba.
Elõtte esetleg felrakhatod a legújabb alaplapi chipset drivert.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Háát erõsen ajánlott venni rá egy 2 ventis hútõt.
Nekem úgy vajn, hogy van egy zalman oldalsó hûtö (5,25 ös hely re)
Meg egy hajdanában 2 db 4 cm es ventivel szerelt revoltech hûtö.(most már átalakitóval 2x8 cm es van rajta...)Nagyon halk és alacsonyan tartja a c ket....De monnyuk az enyim egy seagate...

Nomeg érdemes venni egy ventit a ház hátuljára, mert gyanítom, hogy nagyon rossz a lég mozgás....

Most nem tök 8???
Kér egy jó magas árat mindennek azt lehet alkudni....
Most nem mind1 hogy 12500 vagy 14500???
pénz-pénz....
Amúgy saját tapasztalatból beszélek mert van egy két nyomorék aki a 4 éves használtat eredeti garis áron vette tõllem....(háháhá)
Na xal ennyi, nem kell vitázni az ilyan +/- 3000 ren....

Küldönc
Hy all!Van 1 maxtor 160gb-és vinyóm.Annyi van hogy kb. 10 perc után ha megakarok nyitni 1 mappát lelassul besehozza.Mi a Probléma??Túlmelegedés??Mert kb. 5 perc után mindkét széle kurvára forró!!(de nagyon) vagy formázzam le??
Kössz a <<segítséget>>!

[Jakuza]
Akkor szanalombol most talaltam 12k-ert 3500+t,
10k-ert 3200+ hasznalt procit garival,10K-ert 200as HDD-t, te eszleny.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

mycso
LoL
szánalmas vagy...

[Jakuza]
Es akkor mi van ha 14k-ert lattad legolcsobban? En lattam 12,460-ert.
De valljuk be, meg ha 14k-ert lattal is, nehogy mar netto uj aron akard eladni a hasznalt cuccot garancia nelkul ? Sot meg dragabban, mint a netto uj ara. Rohej.
Talan nagyvonalu vagy es lemondasz az AFA-rol, ami amugy sem jar neked ?

Jo lenne ha inkabb te gondolkoznal el ezeken a dolgokon.
Vagy pedig Miskolcol mas arakkal dolgoznak 20%-os haszonkulcsal meg pluszban.
De lehet a kohaszlelkek matematikai keszsegevel van inkabb baj. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
MSI, 256bites.
De valjuk be meg ha 128bites is lenne, akkor is jobb lenne a 9800 Pronal, hiszen a X700-as is gyorsabb nala, es ha ujonnan lehet kapni ennyiert, nem hasznaltan, akkor az meginkebb azt erositti meg, hogy egy 9800Pro nem er annyit.

mycso
Erre ismét azt tudom mondani, amit múltkor: nézzél szét, hogy mennyiért mennek aztán utána írkálj.
Egyébként körülbelüli árakat írtam +/- 1k még belefér.

/sata 160 samsungot legolcsóbban 14k körül láttam, 3000+ dobozos 14k körül --> gondolom az övéhez is van legalább cooler by kiskerarak.hu A 9800pro-hoz meg no comment --> ez kb olyan, mint az nvidia ti4xxx sorozata még mindíg 8-10k körül megy, pedig annyiért már gf6600-ast is vehet az ember teház azért ennyi mert ennyi/

Ja igen nem kell itt felháborodva, hülyeségeket írkálni, ha gondolod írj le teis egy beárazást a konfigról, és kész.

"17 az X800 uj ara,..."
Nem néztem utána (még), de van egy érzésem, hogy azok 128 bitesek. (MSI és társai ...)

[Jakuza]
12 a vinyoert ? 10 a prociert 17 a VGA-ert ?
Hol elsz te ember.
12k az uj ara a 160as vinyonak.
Hasznaltert majd biztos adnak annyit erte. 17 az X800 uj ara, na nehogy mar egy 9800Pro is annyit erjen, mikor sehol nincs hozza. 7300GT,6600GT,7600GS 18k-20k hasznaltan mindenhol. A 3200+ uj brutto ara pedig 12,5k.
Nehogy mar az uj netto aranal tobbet fizessen valaki egy tobb eves hasznalt cuccnak.

Szoval a realis arak, a proci kb 8k
Vga ~14-15k
Vinyo 8-9k

hát nem tudom hogy miért csinálta de biztos oka volt rá...

ChevyG work
sziasztok

segitségeteket szeretném kérni!

tehát a probléma:
egy magyar fórumon szoktam irkálni. de a moderátornak nem teccet a nevem a v nem tudom és állandóan letiltotta az ip-cimem. megszereztem a telefonszámát és szotam neki (amszolut udvarias vltam stb) azzal a megoldással, hogy egy free proxy ip.t berakok magamelé még müködik (néha), de ez egy nagyon gáz. fõleg hogy SOHA semmi rosszat nem csináltam

tudtok valami megoldás, programot, stb?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

mycso
nvidia nforce3 k8 socket 939/4 dual ddr400.... - márka??? ~8-10k
amd64 3000+ - ~10k
2x 512 MB ddr/pc3200 Kingston /örök garis/ - ~17-18k
HIS Excalibur Radeon 9800 Pro IceQ Platinum 128 mb - 16-17k
Asus dvd olvasó16x - 2k
160gb Sata Hdd Samsung - 12k
AeroEngine Jr.-BK,Fekete MIDI torony ház - ~pff 6-8k
17' Belinea monitor CRT - ~9-12k
A4 Tech multimédiás bill ~1k

Sziasztok!
Elszeretném adni a gépemet csak nemtudom, hogy kb mennyiért lehetne meghírdenem...
Segítségeteket szeretném kéni!!!!

nvidia nforce3 k8 socket 939/4 dual ddr400....
amd64 3000+
2x 512 MB ddr/pc3200 Kingston /örök garis/
HIS Excalibur Radeon 9800 Pro IceQ Platinum 128 mb
Asus dvd olvasó16x
160gb Sata Hdd Samsung
AeroEngine Jr.-BK,Fekete MIDI torony ház
17' Belinea monitor CRT
A4 Tech multimédiás bill
MiQ
mycso
Valószínûleg van hozzá s478-as lefogató keret.

balvin
a jobb oldali hangfalat tedd baloldalra a baloldalit pedig jobboldalra és ne csézz fejhallgatóval<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

balvin
új hûtõt szeretnék venni a processzoromra, ki is néztem õt (réz)
és õt(alu-réz)
de azt nem értem hogy ezek ilyen kerek témák, míg nekem egy nagy téglalap alakú keret van, benne egy hûtõbordám és arra van rácsavarozva egy ventillátor. Ez viszont egész máshogy néz ki, de azért s478-hoz való. Valaki mondja meg nekem hogy is van ez plz<#integet2>

Vagy ha komolyabb a cucc akkor ha van erõsítö azokon lehet ilyat állitani...

Háátt....
Nézelõdj a driverben....

Tufa
mitõl lehet az hogy format óta nf7ses alaplapi hangkártyával felcserélõdtek a jobb-baloldali hangszorók hangjai?

Jaaa....okés...
Csak márkáról nem tudtam , hogy mi az....
Olyaném nekem is van,csak skill....

Met
LOL

kis barkácsgép, gyakorlatilag egy kis fúró amihez vannak mindenféle maró, csiszoló, vágó korongok, hegyek stb.

Az mi???valami szigetelõ???

Met
obi, baumax egyébb barkácsáruház

zolo15
csá!
az lenne a kérdésem hogy hol tudnék venni dremmer nevû cuccot?vagy (valami ilyesmi)???
és kb. mennyi lehet az ára?
elõre is köszi
Legyen szép napotok

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

NÓ KOMMENTE

<#idiota><#hehe>

uhh. kösz hogy szólsz. nekem eszembe nem jutott volna, hogy van egy tesóm.

Akkor ...
Tesód hány éves???
Ha ért hozzá akkor kérd meg õt....
Nézzem meg a lapod könyvébe hogy meik az a jumper amit át kell dugni....

hát az elemet kicseréltem, de a jumpert nemtudtam melyiket pakolgassam át meg hova. de vindózindításkor kiírta, hogy visszaállította a defaultot. vagy az vmi más? mindenesetre megpróbáltam jáccani, és még mindig sípolás meg kikapcsolás 😞

Oks joccakát remélem jó lesz...

ühümm
akkor holnap beszerzek egyet. meg faágat is😄
és ha nem lesz jó, akkor még jövök😄
köszönöm a türelmet
<#puszis>
jóéjt nektek mára.

De a leg jobb egy CMOS reset meg egy alapos winfos újra húzás...

Lehet, hogy köze van hozzá, mindenesetremegérné párszáz forintért venni egyet bele,de szerintem ha kicserélted, utána egy CMOS resetet mindenképpen kéne csinálni. Aztán utána kiderül meggyógyult-e
Ha meg nem mersz benyúlni akkor egy ilyan kis faággal piszkáld ki meg be az ujj elemet...

hááát....
tood az nem örökmozgó...
Xal elõször is egy ujj elem ami küll...
Azt ha mégse akkor próba tövább....

elem?
az asszem le van merülve, mert ha kikapcsolom a gépet, meg az áramot, akkor megáll az órája.
abból lehet gáz?
mikor cseréltük a tápot, akkor tesóm kiszedte az elemet, szal akkor elvileg nullázódott, nem? az kb 2 hónapja volt, azóta nem csináltam olyasmit, amitõl felmegy a cpu használat, szal csak most jött elõ ez a dolog.
belenyúlni azért nem merek.

Dehogy is, félreértettél, én sem vagyok nyelvész, de ez itt nem is érdekes. Csak arra utaltam, hogy egymással vitatkozunk, azt szegény meg próbálja felfogni a kavalkádból, hogy mit kéne csinálnia.
Az kit érdekel hogy nyelvtanilag helyesen írtam-e le vagy nem???
Vagy csak a hosszúság a baj???
höm....eztetet nem vágom...

Az a baj, hogy szegény midsummernek próbálunk segíteni, de ha ezt végigolvasta, akkor most köti fel magát szerintem 😊
Há bakker, ennél érthetõbben és gyp sebben nem toom elmegyarázni..
Aki ebbõl nem érti meg....hûû akkor azt ne is taglaljuk...

tudom annyira még nem vagyok álmos

Azt nem én írtam, hogy ki kell venni az elemet, ha visszaolvasol
az meg a másik hogy a jumper elõtt az elemes megoldást próbáltam...namost kivettem az elemet...20percet vártam és ugyanúgy nem történt semmi