!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyobb terhelésnél megeshet, hogy veszít a teljesítményébõl.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
T-Com is emel, 8 megabit se rossz 😊))
http://flickr.com/photos/zolika90/
http://flickr.com/photos/zolika90/
Megy a letöltésem mondjuk 350K-val. Elkezdek a vinyón kicsomagolni valamit, esetleg DVD-t írok és ilyenkor a letöltési sebesség beáll 200K-ra. Amint aDVD írás vagy a kicsomaglás befejezõdik, visszaáll 350K-ra.
Chello Classic, Webstar vagy mijafaxom modem, alaplapra integrált hálókarira dugva. ADSL-el nem volt ilyen jelenség!
Mi lehet a gond, mi a megoldás? Van bent egy Realtek PCI-os hálókari, talán dujam át abba a netet? A vinyómûvelet megfogná az integrált lanchipet? ADSL-nél miért nem volt ilyen (256K-val töltöttem azzal)?
LAP: Asrock Dual-Sata II.
(ne fogjátok a lapra egybõl, aki ismeri az tudja, hogy jóez)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
peace
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
BattleTag: zydar#2910
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
gondolom vmi integrált vacak vagy nemtom
onnan tudod feltelepíteni..
illesztõ prg cseréje..és a lemezrõl kikeresed neki...
most volt vinyo csere, mert a régi beszart( 60g maxtor helyett 160 g samsung)csak az a gondom, h nincs ian hangkártya driverem vagy mim. megnézegettem és sztem nekem valamien mpu-401es cuccos kéne, xp-hez.
nem tudjátok honnan tudnék olyat letölteni? elöre is htx
a jobbak a Sony Vegas sorozat..
ulead studio sorozat..
Adva vagyon egy PANASONIC NV-GS 21 miniDV camera. Szeretném digitalizálni a miniDV kazin lévõket IEEE1394 porton. Milyen progit ajánlatok hozzá?
...vágod?
Úgyhogy én meg vagyok elégedve a Labtechel.
A smooth sea never made a skillfull sailor
És az ieneknél elõfordul a driver probléma...
ha a médialejátszó gombot meg a stop gombot használom egy idõ múlva lefagy a gép!! nem lehet ki se kapcsolni!!
a billentyûzethez kapott driver se segít a probléma akkor is fennt áll.
A billentyûzet többi része normálisan mûködik. 4 napja vettem
Mi lehet a gond??
<#kerdes>#kerdes><#wow3>#wow3><#conf>#conf>
Telepítéskor ez szép elindul, kicsomagol néhány filet, azonban az érdemi telepítés megkezdésekor kidobja ezt: "QFE Install error - Cannot connect to the database - Please check the database." És kilép.
MI LEHET A BAJ??? segítsetek lécci! eddig egy drivert sem tudtam felrakni, kivéve azt az egyet, amit a géphez kaptam telepítõ CD-n. Belinkeltem az oldalakat is, ahonnan letöltöttem, hátha én néztem el valamit, kérlek vizslantsátok meg!
Segítsetek, nagyon fontos lenne!
...vágod?
VIA Rhine 2 Fast Ethernet Adapter v2.33
PXE-E61: Media test failure, check cable
ezeket dobja még ki!
vki nem tudja miért?
Mozgasd meg, nyomkodd be a helyére a winyó adat/áram kábel csatlakozóit mind2 csatlakozási pontján.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
lenne 1 olyan bajom, hogy a gépemben volt egy neon, és átraktam másik helyre hogy jobban bevilágítsa a házamat. A gép indításakor nem jut el az xp boot képhez, elõtte kéri a BOOT floppy-t (nincs a gépembe floppy meghajtó nemtom miért kérheti). vki nem tudja mi a gond? ilyet még nem csinált a gépem. vmi faulire media-t ír ki és kérné a boot-ot floppyba.
AMD Sempron 2800+
Maxtor 200GB SATA-I
ATI RADEON 9550 128MB AGP
2 x 256MB RAM
MSI K8T-NeoV
integrált hálókártya és audio
höm... az jó régi lehet akkor az télleg kezd meghalni...