!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saviola
Az lehet, de akkor adsl-nél miért nem esett neki?

mycso
Gondolom int. hálókártyád van.
Nagyobb terhelésnél megeshet, hogy veszít a teljesítményébõl.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

zolo
Akkor passz , csak tipp volt.
T-Com is emel, 8 megabit se rossz 😊))

http://flickr.com/photos/zolika90/

NeoMaN
ADSL-nél nem volt ilyen. Nehogymá 350K megfogja...
Mi lesz, ha 10Megabitre emelik a sávszélt?

zolo
Valószínüleg az van, hogy ugye dvd-írás elõtt nem igazán van használva a winyó, és amikor elkezdesz egy nagyobb mûveletet, akkor írni-olvasnia kell és ez fogja le a winyót.Ha nem így van, szóljatok...

http://flickr.com/photos/zolika90/

NeoMaN
No, egy érdekesség amire nem tudom a magyarázatot, és rothadttul idegesít:

Megy a letöltésem mondjuk 350K-val. Elkezdek a vinyón kicsomagolni valamit, esetleg DVD-t írok és ilyenkor a letöltési sebesség beáll 200K-ra. Amint aDVD írás vagy a kicsomaglás befejezõdik, visszaáll 350K-ra.
Chello Classic, Webstar vagy mijafaxom modem, alaplapra integrált hálókarira dugva. ADSL-el nem volt ilyen jelenség!
Mi lehet a gond, mi a megoldás? Van bent egy Realtek PCI-os hálókari, talán dujam át abba a netet? A vinyómûvelet megfogná az integrált lanchipet? ADSL-nél miért nem volt ilyen (256K-val töltöttem azzal)?
LAP: Asrock Dual-Sata II.
(ne fogjátok a lapra egybõl, aki ismeri az tudja, hogy jóez)

saviola
<#eljen>

Csabesz6
jóóvan siker,😄 leszettem drivert mûxik....,,mehet a 2pac😊))) 1000 köszönet fiuk. a programozo fasz kinyalhattya😛

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

igen az integrált nekem is ilyen lapom van 😊

saviola
nah akkor le tudod tölteni integrált gondolom

saviola
Nincs probléma

Csabesz6
ezigen feltoltam everestet...:VIA AC'97 enhanced audio controller<#eplus2><#eplus2><#mf1><#mf1>loál

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

télleg sry...figyelmetlen voltam

peace

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

saviola
Ez a hsz minntha lett vonla már<#hehe><#eljen>

EVEREST -et pakold fel..illesztõ prg keresése..beadja az oldalt ahonnan szedheted...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Csabesz6
köszi emberek 😊 vhogy megoldom, kipróbálom amiket tanácsoltok. a nagy májsztro aszonta, h szeggyem szét, és nézem meg: sl-85drv4-c ienem van. namármost õ nekem elküld vmit majd emilben elvileg ...de kiprószálom amiket irtatok köcce

saviola
Vagy letölöt az everestet ha nincs meg semmi, és az kiírja neked ami kell. Még a driver helyét is a weben.

BattleTag: zydar#2910

Falconer
Integralt cucc egyaltalan?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Ajanlom az alaplap gyarto weblapjara felmesz, es ott megnezed a hozza tartozo driverek/driver csomagok kozott. Az alaplap tipusat meg meg tudod nezni everesttel, meg szemmel, ha leszeded a gep oldalat.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Csabesz6
noo ezaz fingom sincs...néztem vezérlöpultnál ott se irja...csak ezta mpu 401 et...:S kicsit gáz h nemtom mivan a gépembe...na mind1
gondolom vmi integrált vacak vagy nemtom

hangkarid típusa?

Csabesz6
htájah csak aza "drága" programozó úrnál van:@ ...na mind1 azért köcce a helpet😊

hangkari driverCDje..
onnan tudod feltelepíteni..

illesztõ prg cseréje..és a lemezrõl kikeresed neki...

Csabesz6
szasztok
most volt vinyo csere, mert a régi beszart( 60g maxtor helyett 160 g samsung)csak az a gondom, h nincs ian hangkártya driverem vagy mim. megnézegettem és sztem nekem valamien mpu-401es cuccos kéne, xp-hez.
nem tudjátok honnan tudnék olyat letölteni? elöre is htx

Bandi 18
Köszönöm szépen

windóz múvi méker...
a jobbak a Sony Vegas sorozat..
ulead studio sorozat..

Bandi 18
Hello mindenki!

Adva vagyon egy PANASONIC NV-GS 21 miniDV camera. Szeretném digitalizálni a miniDV kazin lévõket IEEE1394 porton. Milyen progit ajánlatok hozzá?

Beast Machine
Keriot használok, ott engedélyezve van, de próbáltam már úgy is, hogy lekapcsoltam a tûzfalat.

...vágod?

Sztem amikor elkezded telepíteni a Framework-öt, akkor engedni kell neki netre csatlakozni. (A mondat alapján )..de nem bizti
Elkurtad a dolgot...amikor elkezdett ragadni, akkor utána kellett volna önteni egy kis vizet, hogy nedves maradjon<#taps><#nyes>
tyler82
Az elõzõ billentyûzetem is Labtech volt Pénteken adta meg magát de csak azért mert beleömlött a meggyleves. És még így is mûködött!! csak közben megszáradt és ragadtak a billentyûk. Szó szerint beragadtak...amikor próbáltam megtisztítani véletlen eltörtem a panelt. így nem csoda ha tönkrement!! 4évet élt.<#rinya>

Úgyhogy én meg vagyok elégedve a Labtechel.

A smooth sea never made a skillfull sailor

tyler82
simán visszaviszem.<#wow3><#nyes> 3 nap a cseregarancia akkor szó nélkül visszaveszik/kicserélik eredeti csomagolás ill. blokk ellenében. namost ez a 4.nap...de a blokk megvan. elvileg ha hibás akkor kicserélik így is.

Beast Machine
semmim változás. HEEEEEEEEEEELP!!!

...vágod?

Ezt nem azért mondtam, hanem mert a labtech az eléggé alsó kat...
És az ieneknél elõfordul a driver probléma...

Falconer
Mondjuk azt, hogy arra lehessen hasznalni, amire legyartottak. Azert ennyire ne kerdezz mar hulyesegeket.

Nem akarlak megsérteni, de mit vársz egy labtech billtõl???

lehet hogy rosszul telepítetted fel sztem, próbáld meg újra, ha ez sem mûködik akkor meg vidd vissza és kérdezd meg mi lehet vele hogy ezt csinálja...lehet hogy kicserélik, ha hibás akkor ki is fogják😉

tyler82
Vettem egy Labtech billentyûzetet ultra slim USBs. és a funkció gombokat nem lehet normálisan használni!!
ha a médialejátszó gombot meg a stop gombot használom egy idõ múlva lefagy a gép!! nem lehet ki se kapcsolni!!
a billentyûzethez kapott driver se segít a probléma akkor is fennt áll.
A billentyûzet többi része normálisan mûködik. 4 napja vettem
Mi lehet a gond??

<#kerdes><#wow3><#conf>

azt jelenti hogy a vírusadatbázis 2007.02.06. dátumra (ma) frissítette magát...a számsor mindig a dátumot mutatja

Küldönc
sztem azt hogy a nod frissítette magát(amúgy tedd ezt a szöveget egy mondatfordítóba)😄😄

marsu
Segítsetek, mit jelentenek ezek a sorok.
Falconer
Netes kapcsolattal van vmi baj talan? Virusirto/tuzfal? Ha van akkor azokat kapcsold ki es probald meg ugy. Meg lepjel ki minden mas programbol, mert az is bezavarhat. Jobb nem jut eszembe hirtelen.

Beast Machine
Szevasztok, van egy égetõ problémám! A laptopomban egy integrált ATI Radeon XPress 200M van, amihez az ATI oldaláról most szedtem le legfrissebb integrált videókártyákra szánt Catalystot (driver frissítés még nem volt a videókarin, és direkt IGP drivert szedtem le). a telepítésnél a Catalyst telepítõ azt mondja, hogy rakjam fel a .NET Framework 2.0-át. Ezután kilép és kezdené felrakni a Display Drivert. Ott azonban hibaüzenettel kilép, mondván "Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. Setup will now exit.". Namost leszedtem a Microsoft honlapjáról az SP2-s .NET Framework 2.0t.

Telepítéskor ez szép elindul, kicsomagol néhány filet, azonban az érdemi telepítés megkezdésekor kidobja ezt: "QFE Install error - Cannot connect to the database - Please check the database." És kilép.

MI LEHET A BAJ??? segítsetek lécci! eddig egy drivert sem tudtam felrakni, kivéve azt az egyet, amit a géphez kaptam telepítõ CD-n. Belinkeltem az oldalakat is, ahonnan letöltöttem, hátha én néztem el valamit, kérlek vizslantsátok meg!

Segítsetek, nagyon fontos lenne!

...vágod?

Falconer
A kabelt reklamalja....

mind a 2 bevan dugva (sata és power).
VIA Rhine 2 Fast Ethernet Adapter v2.33
PXE-E61: Media test failure, check cable

ezeket dobja még ki!
vki nem tudja miért?
mycso
Véletlenül nem mozdítottad el a winyó adat vagy táp kábelét. /nem húzódott ki vagy ilyesmi???/
Mozgasd meg, nyomkodd be a helyére a winyó adat/áram kábel csatlakozóit mind2 csatlakozási pontján.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

üdv!
lenne 1 olyan bajom, hogy a gépemben volt egy neon, és átraktam másik helyre hogy jobban bevilágítsa a házamat. A gép indításakor nem jut el az xp boot képhez, elõtte kéri a BOOT floppy-t (nincs a gépembe floppy meghajtó nemtom miért kérheti). vki nem tudja mi a gond? ilyet még nem csinált a gépem. vmi faulire media-t ír ki és kérné a boot-ot floppyba.
AMD Sempron 2800+
Maxtor 200GB SATA-I
ATI RADEON 9550 128MB AGP
2 x 256MB RAM
MSI K8T-NeoV
integrált hálókártya és audio
Falconer
Ez jo 😄 Lenin muvek rulz! <#idiota>

40 gb?????
höm... az jó régi lehet akkor az télleg kezd meghalni...