!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Segítenél? Ezen a linken vannak képek az alaplapomról, van ötleted hova lehetne dugni?:
chaintec
F.K.T.
most mit csináljak?van ilyen átalakító?
vagy cseréljem ki az alaplapot vagy a videokártyát?csak attól félek,h a boltok nem fognak rá hajlani,ezért lenne a legjobb az átalakító-már persze ha van ilyen.
elõre is köszönöm!
ReaL MaDRid x siempre
F.K.T.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
AMD Athlon XP-A, 2200 MHz 3200+
Chaintech 7NJS Ultra ZENITH (5 PCI, 1 AGP, 1 ACR, 3 DIMM, Audio, LAN)
nVIDIA nForce2 Ultra 400
1024 MB (DDR SDRAM)
RADEON 9800 PRO (128 M😎
LG L1710S
C-Media CMI8738 Audio Chip
160 GB
Milyen négyes csatira gondolsz?
F.K.T.
A gépem:
AMD Athlon XP-A, 2200 MHz 3200+
Chaintech 7NJS Ultra ZENITH (5 PCI, 1 AGP, 1 ACR, 3 DIMM, Audio, LAN)
nVIDIA nForce2 Ultra 400
1024 MB (DDR SDRAM)
RADEON 9800 PRO (128 M😎
LG L1710S
C-Media CMI8738 Audio Chip
160 GB
Milyen négyes csatira gondolsz?
F.K.T.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
vagy esetleg elég lenne ha kihúznám?gondolom túlmelegedne és akkor alaplapot vehetnék venti helyett :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Táp cserét hajtottam végre mert a régi kb 4 éves táp kezdet megadni magát.
Azóta azonban ha komolyabb progi fut (konvertáló, erõs gépigényû játék stb)akkor lekapcsol a gép. Nem újraindúl hanem kikapcsol olyan módra, hogy csak ha kihúzom a 220 bol és visszadugom akkor tudom újra bekapcsolni.
Mi lehet a baj? Az új táp: chieftec GPS 350EB-101 es.
Mûködés közben semmi rendelleneset nem tapasztalok.
Esetleg rosszul kötöttem rá valamelyik eszközt a tápra? Dehát ott mindegy milyen sorrendben van nem?
F.K.T.
Értem...
na de azóta....
az nvidia drivernél a kártya kiválasztja hogy mi kell neki...
te hallottál már olyat hogy 6600gt,7600gt-hez külön külön drivert kell fölrakni??Max maximalista tuning kártyagyártónál de ez ritkaság...
nekem is volt ilyen mikor húztam a passzív kártyámat.
miután ráraktam egy ventit rögtön megjavult...
hûtést kicsit turbózd fel...ha ezek után is így viselkedik,akkor gar
Olyan is volt, hogy videót se volt hajlandó lejátszani.
Ugyanis szerintem ez nem driver hiba...
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Annyit érdemes tudni, hogy a volito a leggyengébb típus, de persze ettõl még lehet jó.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
ASROCK K7VT4A Pro
Proci AMD Sempron 2500+
VIA_HyperionPro_V511A , DirectX 2007 febr.
97.44
amit hozzá adtak cd-rõl felmegy a driver csak másik nem.
Milyen alaplap?
Chipsetdriver friss? DirectX friss?
Melyik driver nem megy fel?
Vettem egy 7600GT videókártyát letöröltem az elõzõ (ATI) drivert és felraktam amit hozzáadtak, de a játékoknál egy csomó grafikai hibát csinált és gyakran lefagyott.Ezután újra raktam az egész Windowst, de semmi változás gondoltam régi a driver, de amikor újat akarok felrakni ezt írja ki.
<#help>#help>
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Rakj fel egy tinyxp és az egy jóval gyengébb gépen is vígan el fog futni...
Az alábbi termékkel kapcsolatban kérnék segítséget olyanoktól, akik használták már és/vagy ismerik és/vagy van nekik.
Photoshop-hoz használnám, weblapgrafikákat rajzolnék vele (kézzel).
Ha esetleg erre a célra nem alkalmas, tudtok ajánlani másikat?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
wacom grafikus tábla
az leveleknél sajnos tom, h mi az a szpem, de egy fórumot h lehet szpemelni????
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
valjuk be azért ha 1xre több dolgot csinálsz a vinyónak sem jó és a procidnak sem..akármijen hihetetlen jó géped is van...
attól h 10mbited lesz nemfogja azt jelenteni h 1folytába 10mbal fog jönni a cucc..
ha zavar akkor pl éjszakára hagyd a letöltést..délelõtt írj dvdt...akkor nem fog belezavarni a 350k-s letöltésedbe..
peace..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!