!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Nem minden lapon van. Asszem SocketA idejen meg csak az inteleknel volt. Ha nincs helye, akkor nincs, ez van.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

saviola
akkor lehet hogy a táp a rossz régi táppal ilyet nem csinált? kitudod próbálni másik gépen is ezt a tápot?

Vidd vissza és mond, hogy téves vásár és vegyél egy p5bt ha van rá pénzed....

köszi elöre is
ja kaptam egy szép virust talán megate a wind. a win. system 32-be találta meg az avas
psg5
Nem talált az az alaplapi csatlakozó nem volt jó. Nem találom hogy a nagy csatin kívûl amibe a táp nagy csatiját dugtam még hova tudnék valamilyen négyest rakni?
Segítenél? Ezen a linken vannak képek az alaplapomról, van ötleted hova lehetne dugni?:
chaintec

F.K.T.

valaki megtudja mondani miért kapcsol ki a gépem mi lehet a gond?
hunbasser
vettem egy 7300 gs-t pci-e x16-ost,meg egy asus alaplapot,amiben pci-e x1 csatlakozó van,azt hittem,h x16 lesz benne,de tévedtem.

most mit csináljak?van ilyen átalakító?
vagy cseréljem ki az alaplapot vagy a videokártyát?csak attól félek,h a boltok nem fognak rá hajlani,ezért lenne a legjobb az átalakító-már persze ha van ilyen.

elõre is köszönöm!

ReaL MaDRid x siempre

psg5
nos látom a helyét rádugom csak elõtte áramtalanítok úgy hogy mindjárt visszatérek😊

F.K.T.

psg5
Most szedem le az oldalát és megnézem, a régi tápnál nem emlélkszem hogy az alapra rá lett volna még valami dugva

F.K.T.

psg5
Bocs csak azért dupla hogy lásd neked válaszoltam😊

F.K.T.

Falconer
Eztmar mintha irtad volna 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

psg5
A gépem:

AMD Athlon XP-A, 2200 MHz 3200+
Chaintech 7NJS Ultra ZENITH (5 PCI, 1 AGP, 1 ACR, 3 DIMM, Audio, LAN)
nVIDIA nForce2 Ultra 400
1024 MB (DDR SDRAM)
RADEON 9800 PRO (128 M😎
LG L1710S
C-Media CMI8738 Audio Chip
160 GB

Milyen négyes csatira gondolsz?

F.K.T.

Falconer
Negyes tapcsatlakozo.

psg5

A gépem:

AMD Athlon XP-A, 2200 MHz 3200+
Chaintech 7NJS Ultra ZENITH (5 PCI, 1 AGP, 1 ACR, 3 DIMM, Audio, LAN)
nVIDIA nForce2 Ultra 400
1024 MB (DDR SDRAM)
RADEON 9800 PRO (128 M😎
LG L1710S
C-Media CMI8738 Audio Chip
160 GB

Milyen négyes csatira gondolsz?

F.K.T.

saviola
Rádugtad a négyes csatlakozót is az alaplara? egyébként milyen géped van?

Falconer
Van zalmannak jo kis chipset bordaja, asszem vmi 1200 forint, passziv.

passzív & aktív hütésre zalman-t ajánlok.

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

ProGabe
abit nf-7 alaplapi chipset ventillátort tudnátok ajánlani?csapágyas lett ez a mocskos és itt õrjít meg a kattogással,zizegéssel,kerregéssel....
vagy esetleg elég lenne ha kihúznám?gondolom túlmelegedne és akkor alaplapot vehetnék venti helyett :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

psg5
Segítség!
Táp cserét hajtottam végre mert a régi kb 4 éves táp kezdet megadni magát.
Azóta azonban ha komolyabb progi fut (konvertáló, erõs gépigényû játék stb)akkor lekapcsol a gép. Nem újraindúl hanem kikapcsol olyan módra, hogy csak ha kihúzom a 220 bol és visszadugom akkor tudom újra bekapcsolni.
Mi lehet a baj? Az új táp: chieftec GPS 350EB-101 es.
Mûködés közben semmi rendelleneset nem tapasztalok.
Esetleg rosszul kötöttem rá valamelyik eszközt a tápra? Dehát ott mindegy milyen sorrendben van nem?

F.K.T.

<#eljen>

oks...
Értem...

gecc
Kösz fiúk az infókat

persze volt olyan idõszak amikor nem támogatta mert még annyira új volt..
na de azóta....

Hát én kérdeztem régebben a gef 8 as topik ban és aszonták nem támogatja...

ez hülyeség ne haragudj.....
az nvidia drivernél a kártya kiválasztja hogy mi kell neki...
te hallottál már olyat hogy 6600gt,7600gt-hez külön külön drivert kell fölrakni??Max maximalista tuning kártyagyártónál de ez ritkaság...

szerintem az xfx miatt...lehet hogy nem hagyja hogy mást rakj fel...

Nem mert a 97.44 nem ismeri fel a 7600 at mivel az 8800 gtx hez van...

gecc
a Drivert miért nem tudom felrakni?

akkor a ramokat próbáld meg lehûteni...
nekem is volt ilyen mikor húztam a passzív kártyámat.
miután ráraktam egy ventit rögtön megjavult...

gecc
Hogy lehet a hûtést felturbózni?
Az Everest szerint 46-47 C fok a GPU és nem változik.

gpu hûtési vagy vga ram hiba...
hûtést kicsit turbózd fel...ha ezek után is így viselkedik,akkor gar

gecc
és lassú is 20 Fps fölé nem nagyon megy alacsony beállítások mellet.
Olyan is volt, hogy videót se volt hajlandó lejátszani.

Pontosan milyen grafikai hibát generált a kártya??
Ugyanis szerintem ez nem driver hiba...

hen-tes
93.71-et szokták ehez a kártyához ajánlani.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
Wacom beszteszt. (Y)
Annyit érdemes tudni, hogy a volito a leggyengébb típus, de persze ettõl még lehet jó.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

gecc
xfx AGP 256MB DDR3
ASROCK K7VT4A Pro
Proci AMD Sempron 2500+
VIA_HyperionPro_V511A , DirectX 2007 febr.
97.44

amit hozzá adtak cd-rõl felmegy a driver csak másik nem.

saviola
gondolom a nvidia driver nem megy fel. a cd-n lévõre írja ezt ki?

Milyen kártya pontosan (Gyártó? Agp vagy PCIE?)
Milyen alaplap?
Chipsetdriver friss? DirectX friss?
Melyik driver nem megy fel?

gecc
Szevasztok
Vettem egy 7600GT videókártyát letöröltem az elõzõ (ATI) drivert és felraktam amit hozzáadtak, de a játékoknál egy csomó grafikai hibát csinált és gyakran lefagyott.Ezután újra raktam az egész Windowst, de semmi változás gondoltam régi a driver, de amikor újat akarok felrakni ezt írja ki.

<#help>

balvin
Na végre elértem a célomat😄 nemrég vettem procit, párnapja alaplapot, ma pedig egy zalman procihûtõt, a gép végre jól mûködik, gyors, proci 40 fokos, és a hangja se olyan nagy. Csak azért írok hogy legyetek rám büszkék, és irigyek, és hogy remélem mostantól nem kell ide hardver gondokat beírnom<#wave>

setuh
hat falura elvinnem es zeneet hallgatni meg netezni

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

😄 és minek neked az a gép? mert azzal nemigen megy semmi, max az internet explorer de majd jól benyalja a vírusokat...

setuh
133mhz es 16 mb ram 😛P.erre meg a 98 is sok...

vagy legalább 98-at...az sokkal stabilabb, me-ot isten ments, de 98 az egész jó 😊

Miért akarod szivatni magad a win95-el??
Rakj fel egy tinyxp és az egy jóval gyengébb gépen is vígan el fog futni...

setuh
hello!van itthon egy regi gep amire fel akarnek rakni windows 95 ot😛.msot is van rjta de az holland es nekem megvan magyarul.az a gond h en csak xp t tudok ujratenni formatalassal.most hogy tudnam le formatalni es uatan feltelpiteni ra a windowst? pls irjatok le eleg reszletesen.elore is kosz!

Sziasztok!
Az alábbi termékkel kapcsolatban kérnék segítséget olyanoktól, akik használták már és/vagy ismerik és/vagy van nekik.
Photoshop-hoz használnám, weblapgrafikákat rajzolnék vele (kézzel).

Ha esetleg erre a célra nem alkalmas, tudtok ajánlani másikat?

Segítségeteket elõre is köszönöm.
wacom grafikus tábla

ChevyG work
azzal magyarázta, h az IP-m szpemeli a topikot
az leveleknél sajnos tom, h mi az a szpem, de egy fórumot h lehet szpemelni????

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ehh azt ne mond nekem h zavar h leesik 200k-ra a letöltésed míg megírsz 1 DVD-t.
valjuk be azért ha 1xre több dolgot csinálsz a vinyónak sem jó és a procidnak sem..akármijen hihetetlen jó géped is van...

attól h 10mbited lesz nemfogja azt jelenteni h 1folytába 10mbal fog jönni a cucc..

ha zavar akkor pl éjszakára hagyd a letöltést..délelõtt írj dvdt...akkor nem fog belezavarni a 350k-s letöltésedbe..

peace..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!