!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én ezeket ismerem..és használtam anno..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Lenne egy kérdésem hogy tudnék több hangot összerakni milyen porgival lehet csinálni hogy összetudjak rakni többõl egyet és lehesen szerkeszteni?
Ezek a hangok waw vagy amr formátumba vannak de ha kell tudok másikat csináni belõlük!
Tehát nekem egy valami hangszerkeszõ progi kellene amivel tudok hagokat összerakni vágni stb...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Illetve a chipset hõfoka?
És a ramokon futass egy memtest86-ot.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Nekem volna egy kis gondom a géppel:állandóan kikapcsol és újraindul.
Kicseréltem a tápot 450-re azt hittem az szart be de úgyanúgy megmaradt a probléma.
Xp-t most raktam az utóbbi idõben 3.-szorra,tegnap elõtt telepítettem megint.
A probléma most is megvan,fõleg programok telepítésénél,de most már újra sem indul hanem megjelenik az a bizonyos kék halál, különbözõ .sys hibákra hivatkozva.
Mi lehet a gond????????????????????????????
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Valaki segítsen legyen szíves. Végre sikerült belõni a netet egy D-Link DI-624+ routeren, most viszont bizonyos idõközönként valamiért megszakítja a kapcsolatot és nem tudom miért. Csak a router újraindításával megy újra a net.
Fontos lenne!
Elõre is köszi
üdv.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Mert láttam házakat 45-ért amihez alapból jár, no meg billentyûzeteket különálló numpaddal ami távirányítóként is mûködik. No de, ezt nem lehet megoldani ezektõl függetlenül?
Létezik ilyen távirányító?
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
1. Mindig feljön egy ablak ezzel: Üzenetküldõ szolgáltatás. Üzenetküldõ: FROM, címzett: TO, idõpont: stb. Meg vmit ir hogy 55 critical error van a gépen blablabla.
Na ez vkinek ismerõs? Mit csináljak vele? Vmi ellenszer? Elég idegesítõ, mert nem lehet tõle semmit se csinálni normálisan.
2. Van egy Alexa Related vírusom, de nem tudom leszedni, mert azt írja a Spybot - S&D, hogy még a memóriában van és inditja ha ujrainditom a gépet. Nos, az van, hogy akkor meg nem találja meg, mivel akkor még nincs benne a memóriában. =S Ezzel mit csináljak??
Sacred & Diablo 2 fan ;)
ami meg a honlapon van,az úgyis van náluk(remélem)
de most megfontoltam,amit mondtál.
csak ha most agp-set veszek,akkor olyat kéne venni,ami olyan kaliberû mint ami most van,és az meg gondolom nem 1 lenne...
ha meg vmi gyengébbet vennék,akkor hamarosan megint vehetnék újat,mert ahogy szokták mondani,elavulna
szóval olyan megoldás érdekelne,amire nem kéne sokat ráfizetni
ReaL MaDRid x siempre
Jó reggelt saviola
Amúgy rendeltem új proci hûtõt.
Valóban plussz venti bekapcsolásával, mely által a legnagyobb igénybevételnél is csak 75 fokra ment fel a cpu hõfoka nem kapcsolt le a gép. Igaz nem egy asztali ventit raktam oda, hanem a házon levõ sosem használt házmeleglevegõ kiszívó ventit tettem használhatóvá.
Egy szó mint száz úgy tûnik, hogy valóban a lekapcsolás nem táp probléma hanem a proci túlmelegedése okozza és valószínû hogy a régi tápnál újra indúlt a gép az új pedig addig nem enged indítani amíg nem hûl le eléggé a proci.
F.K.T.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
http://flickr.com/photos/zolika90/
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Gondomol bios resetet próbáltátok!
A segítségeteket szeretném kérni, olyan gondom van, hogy az egyik haverom összevásárolt mindenféle használt alkatrészeket amibõl egy gépet szeretne összerakni. Bekapcsolás után a ventilátorok felpörögnek, az optikai meghajtókon világítanak a ledek, de a monitoron semmi nem jelenik meg. Mivel az alaplap integrált vga-s kipróbáltuk azzal a kimenettel is de úgy sincs semmi. Mi lehet a gond?
(1,7 celeron proci, mercury pvm266am-p alaplap, gf3 ti 200 vga, 256mb ram)
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Ezt ugye te nem is próbáltad?
Jah és hasonló a tápom mint neked.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
A cpu-n van borda is és rajta venti is.
de amúgy mindenképpen fogok venni inkább egy zalman-t
valamint megpróbálom életre kelteni azt a ventit ami a házon arra van elméletileg hogy kifújja a meleg levegõt a házból, de még soha nem mûködött valami okból.
Kösz
Mégeszer
F.K.T.
dehát jól megy a venti vagy attól hogy pörög még nem biztos hogy hût rendesen?
Vagy egybõll vegyek inkább teljes új cpu hûtõt bordával ventivel?
végül is kb 4éve megy szakadatlan.
Lehet a régi táp sem volt teljsen rossz csak a ventije leállt.
Az új is jó csak mivel lecsapja a proci miatt ezért nem indúl újra?
F.K.T.
mégsem a táp?
de most meg nem vágta le.
igaz most abba hagytam a játékot le is ugrott 67-re és megy lejjebb
F.K.T.
de a gép nem csapott le.
most már végképp nem tudom mi legyen.
F.K.T.
tovább játszottam call of duty-t és felment a cpu 79 fokra!
F.K.T.