!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Genius sw 5.1 szettnél kiment a hátsó bal front csatlakozó ( a kis billenõcsati) , mit tudok vele kezdeni, ha egyáltalán tudok vmit?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
olyan problémám van hogy a következöket produkálja a gép:
elinditom, bebootolja a wint stb, winbe 2 perc után szo szerint az egér odafagy a monitorra de az egeret meg lehet mozgatni kurzor nélkül mert startmenüre ráviszem elõ lehet vele hozni...tudom hülyén hangzik de ezt csinálja....majd 2-3 perc mulva meg is fagy
mitõl lehet?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
:c
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ha tudja valaki hogy duallayer-es e a Philips SDVD8431 író, akkor szóljon!
Elõre is köszöntem...😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ReaL MaDRid x siempre
hõzd újra...
lehet h van 1szerûbb is, de én akkor kerültem vele kapcsolatba amikor kikapcsoltam 😊
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
<meghajtó betû jele>:\Documents and Settings\<felh. fiók név>\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\
Outlook Express:
<meghajtó betû jele>:\Documents and Settings\<felh. fiók név>\Local Settings\Application Data\Identities\<profil kulcs??? { }-jelek között>\Microsoft\Outlook Express
Az elsõ esetében nem vagyok biztos. Próbálkozz.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
A regi op rendszeren volt egy ket fontos email cim es egy par mentett konyvjelzo az internet explorerben , es az lenne a nagy keresem hogy az XP-t nem toroltem le hanem felraktam egy masik meghajtora , es hogy hol keressem ezekete a cuccokat ?!
KOszi
Segitséget kérnék. usb-com1 adapter rajzot keresek.
DOS-ban a csoportos átnevezéssel kapcsolatban. Azt akarom hogy minden 0-val kezdõzdjön. Én így csináltam, de nem jó 😞
0*.*
Fákjúal!
Abit Ab9, PentiumD 915 2800mhz, Gainward 7600GT, 2x1024Mb Kingmax DDR2 800mhz, 2x512Mb Kingmax DDR2 800mhz, 500Gb Western Digital, 400Gb Samsung, 450w Chieftec, Leadtek PxDVR 3200H tuner
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
púpos a kondi?,hûha,na majd megnézem
(csak tudnám milyen a mostani tápom...)
de kérdezz meg pár embert még
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
400W 12 Cm passziv 20+4 pin ATX12V, rev. 2.0,120mm, 20+4pin MB, Entry Level
a gépem celeron 2,8 Ghz 1024mb RAM, Sapphire radeon 9600 atlantis 256mb
a hûtõventik mehetnek a chipsetre, VGAra, HDDre..
ami a hõmérsékletet csökkentik..
ha jól gondolom a procid 69°C-os. lehet jobb venti kéne rá..
hûtõventik abból a Zalman-t ajánlom..azok 2-3k-tól..
sztem 1 jobb hûtõventi+paszta nem ártana...
"A számítógép indításához használt rendszerfájl(kernel) nem windows fájl."
Kilép a telepítésbõl és valamilyen tudástár hivatkozást ajánl ami nem létezik.
Hogy a p...ba tudom feltenni az sp2-t, please!!!!!!!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP