!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv, most nem csak olvasó vagyok (sajnos)...

Genius sw 5.1 szettnél kiment a hátsó bal front csatlakozó ( a kis billenõcsati) , mit tudok vele kezdeni, ha egyáltalán tudok vmit?
Falconer
Meg vmi, jatekoknal pl fpsben tudosz mozogni az egerrel? Vagy ez csak winben van?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Szal az eger gyakorlatilag mozog, csak a kurzor all egyhelyben? Ez qrvanagy 😄 Egeret probaltal cserelni? Lehet abban van vmi kontakthiba vagy mittomenmi ami megaszkatja a wint, de azert felemasan megis megy.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

raziel.
persze wint már raktam meg ilyenek...hiren boot cd-t is futtattam...nincs vinyó hiba, ramokat is probáltam már ki be cserélni, szerintem videokártya probléma lehet, ötletek?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
sziasztok

olyan problémám van hogy a következöket produkálja a gép:

elinditom, bebootolja a wint stb, winbe 2 perc után szo szerint az egér odafagy a monitorra de az egeret meg lehet mozgatni kurzor nélkül mert startmenüre ráviszem elõ lehet vele hozni...tudom hülyén hangzik de ezt csinálja....majd 2-3 perc mulva meg is fagy

mitõl lehet?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

SHADOWEYES7
ted be a fagyasztóba..
:c

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

saviola
adsl vagy kábel? mert ha dsl akkor bemész a startmenü onnan a csatlakozások hoz, és ott van a kapcsolatod amivel feltárcsázol rámész az egérrel rákattintasz a jobb egérklikkel azt tulajdonságok és azoon belül a felsõ fülöken van a speciális azon belül windowz tûzfal beállítási és ptt van

csgery
nem tom, de az nem csak sp2 nél van? nekem tuti sp1 em van, nem nézem, mit rakok 😊
saviola
egyébként kellene lennie, ha meg klasszikus mapa beállításaid vannak akkor az a neve hogy windows tûzfal :-D

lehet SP2es winfos kellene -.-

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

csgery
ilyen modemes szar, vagy mi a tököm... iylen kis bigyó van fenn a háztatõn, csak nem tom a nevét :S
saviola
milyen neted van?

csgery
De nekem nincsen semmiféle biztonsági központ...
DarkSector
Csõ!
Ha tudja valaki hogy duallayer-es e a Philips SDVD8431 író, akkor szóljon!
Elõre is köszöntem...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hunbasser
de mondom,másnál is csinálja,pl msn-nél is kijön 2x,de utána ettõl függetlenül elindul,de a fifa az nem,és ott csak egyszer jön ki

ReaL MaDRid x siempre

Telepítésnél el írt valamit a cucc..
hõzd újra...

hunbasser
ezennel nem hardveres problémám van:

nem csak fifánál csinálja

ReaL MaDRid x siempre

csgery
Aham, értem
reaper4
vezérlõpult->biztonsági központ és ott legalul van a win tûzfal...
lehet h van 1szerûbb is, de én akkor kerültem vele kapcsolatba amikor kikapcsoltam 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

saviola
azt szerintem majd rakj fel egy másikat és az kapcsold ki majd.

csgery
De hol kell a winfos tûzfalát behozni? (lehet hülye vok, mert nem tom😛 😊
Bemész a winfos tûzfalába és ott kipipálod, hogy engedélyezze az msn t...

csgery
Hello mindenki! Problémám van az MSN -nel. Mikor jelentkezne befele, akkor kirja, hogy " elképzelhetõ, hogy a a windows tûzfal megakadályozza a kapcsolódást" és azt szeretném megkérdezni, hogy ezt hol lehet beállítani, hogy ne akadályozza meg? Valahol belehet egyáltalán? ( én már midenhol néztem, és nem tudom hol lehetne... elõre is köszi a segítséget!
nf1
biztos Zooey miatt lett ilyen forróság

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

ffxi
Azaz?

Fákjúal!

PíszLávJuniti
a csillagokat nem kell kikvótázni?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Office Outlook esetében:
<meghajtó betû jele>:\Documents and Settings\<felh. fiók név>\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\

Outlook Express:
<meghajtó betû jele>:\Documents and Settings\<felh. fiók név>\Local Settings\Application Data\Identities\<profil kulcs??? { }-jelek között>\Microsoft\Outlook Express

Az elsõ esetében nem vagyok biztos. Próbálkozz.

hen-tes
Sajnos ahhoz nem értek.. Outlook? Esetleg próbálj meg rákeseresni a win keresõjében.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Es a regi emailekk nem tudod mit lehetne tenni , mert volt egy ket fontos ?

hen-tes
E:\Documents and Settings\username\Favorites - kedvencek, azon a partíción keresd, ahol a régi win van.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Hali !
A regi op rendszeren volt egy ket fontos email cim es egy par mentett konyvjelzo az internet explorerben , es az lenne a nagy keresem hogy az XP-t nem toroltem le hanem felraktam egy masik meghajtora , es hogy hol keressem ezekete a cuccokat ?!
KOszi

hello
Segitséget kérnék. usb-com1 adapter rajzot keresek.
ffxi
HELP!!
DOS-ban a csoportos átnevezéssel kapcsolatban. Azt akarom hogy minden 0-val kezdõzdjön. Én így csináltam, de nem jó 😞

0*.*

Fákjúal!

Frigetrus
Hy! szerintem menj át a melyik tápot? topicba, és kérdezõsködj tápról ott biztos választ kapsz, de szerintem mindenképpen jó minõségût vegyél, azaz ne 6 ezerért, mert annyiért nem adnak minõséget, és csak gond lenne vele, és sztem vegyél egy Chieftec tápot, 450 wattos van 15 ért, abban megbízhatsz...

Abit Ab9, PentiumD 915 2800mhz, Gainward 7600GT, 2x1024Mb Kingmax DDR2 800mhz, 2x512Mb Kingmax DDR2 800mhz, 500Gb Western Digital, 400Gb Samsung, 450w Chieftec, Leadtek PxDVR 3200H tuner

Sadist
zooeys háttér loál :ASF:ASD:AS😄ASD:ASD

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

hali

púpos a kondi?,hûha,na majd megnézem
az aktív egy kicsit drága nekem... 6-7-8 ezret tudok rá költeni max.
(csak tudnám milyen a mostani tápom...)
passzív hûtésü..nemrossz de 1 aktívban jobban bízok..
de kérdezz meg pár embert még

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

egy ilyen cucc jó?: Fortron Tápegység ATX-400PNF 400W OEM (ATX-400PNF->FTPS400PNF) (Gar.: 3 év)
400W 12 Cm passziv 20+4 pin ATX12V, rev. 2.0,120mm, 20+4pin MB, Entry Level

a gépem celeron 2,8 Ghz 1024mb RAM, Sapphire radeon 9600 atlantis 256mb
tápegység az tápegység a gép áramforrása
a hûtõventik mehetnek a chipsetre, VGAra, HDDre..
ami a hõmérsékletet csökkentik..
ha jól gondolom a procid 69°C-os. lehet jobb venti kéne rá..

na most várjál, ehhez nem teljesen értek... a tápegységet meg a ventit külön kell megvenni?
Fido4life
téged fizetnek

6k-tól kezdõdik szvsz
hûtõventik abból a Zalman-t ajánlom..azok 2-3k-tól..

hát muszáj lesz, mert nem akarom még ezerszer kicsapni az áramot 😄 Na meg normálisan akarok játszani... De kb mennyibe kerül egy normális tápegység?
az kicsit sokk
sztem 1 jobb hûtõventi+paszta nem ártana...

ajaj, megnéztem egy hûtésmérõt, és szerintem az a 68 fok kicsit gyanús...
Segítsetek! Windows xp Proffesional-hoz szeretnék service packot feltelepíteni sp2_hun, de kiírja hogy:

"A számítógép indításához használt rendszerfájl(kernel) nem windows fájl."

Kilép a telepítésbõl és valamilyen tudástár hivatkozást ajánl ami nem létezik.
Hogy a p...ba tudom feltenni az sp2-t, please!!!!!!!
scorpeeon
Igen, telepítve van. Mondom: egyik napról a másikra szállt el, miután nem volt jó, utána formataáltam csak.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

van egy nagy problémám: Már kétszer elõfordult a héten, hogy elkezdtem vmivel játszani, és hirtelen durván akadozni kezdett a game. Aztán úgy lefagyott, hogy csak az újraindítás gomb segített rajta. Legalábbis segíteni kellett volna rajta... De nem indult be a gép, csak nagy feketeség volt. Ekkor kihúztam a konnektorból, bedugtam, semmi. Újra kipróbáltam, és kicsapta az áramot. Felkapcsoltuk a biztosítékot, és végre beindult... De ez az elsõ alkalom után ma megismétlõdött. A játékok egyébként valóban jobban akadnak, mint régebben, plusz vmi néha ledobál játszás közben a tálcára. Vírusölõt, és spyware irtót már használtam, de semmi.... Mi a fákk van ilyenkor???