!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet akksis baja van..
de lehet 1000+1 baja..
de ha szétszedték az már garivesztett..
meglehet próbálni kecskemétet..
garipapírt meg kerítsd elõ valahogy..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Hello mindenki! Lenne egy nem egészen megszokott "hardver" problémám. Az a gondom, hogy karácsonyra a szüleimtöl egy mp4 lejátszót kaptam, ami kb 1 hónapja beadta a kulcsot, bekapcsoláskor felvillan egyszer néha a kijelzö, aztán semmi. Elvitte egy ismerös, szétszedte és hozzáértõként azt mondta külsöleges baja nincs. Sajnos a garanciajegyet anyám eltette, olyan fantasztikusan hogy nem tudjuk hol lehet. Na most azt szeretném kérdezni hogy kinek van itt valami ötlete, akármi használható info, szivesen elolvasnám, légyszi irjatok, ha mást nem privit! (Felvittük dunaujba, mert egy photohallban vettük, de ott azt mondták hogy el kell vinni kecskemétre ott van szerviz... és nem tudom hogy egyáltalán érdemes-e...)

1-2 lábat azért meg lehet hajtogatni így is 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

A lesarkazás még anno a PIII/AMD procikkal volt gond, mivel azoknál csak egy max 1x1cm-es magra kellett ráhelyezni a bordát. A mostaniak fémkupakját már elég nehezen lehetne lesarkazni. Bár aki erõszakos és türelmetlen, bármire képes.

Üdv!

Nem...Csak odafigyelést és óvatosságot igényel...Az alaplap könyvében elég jól (képekkel illusztrálva) le van írva mindkét mûvelet. Fontos, hogy a ramot és a procit is a szélén fogd meg, és semmit ne erõltess. Minden foglalat pozicionált, tehát csak egyféleképpen megy a helyére az alkatrész. Inkább kétszer nézd meg! Lehetõleg ne úgy próbálkozz, hogy be van szerelve a házba a lap (nem látsz, nem férsz hozzá, ammennyit szívsz amiatt, hogy a házban szerelsz annyi idõ alatt nyugisan ki lehet venni és vissza lehet rakni a lapot)...Nekem mint amatõrnek nincs merszem így szerelni, de láttam már "profi" által kettéhasított RAM foglalatot is.
Ha nekikezdesz sok sikert, remélem hasznodra voltam.

ramot nem..
de CPU-t kinek hogy..
megfontoltan kell beilleszteni..magát a procit beilleszted 3mp alatt mert csak 1féleképpen lehet berakni..viszont rá a hûtõt már nehézkes..ha lesarkalod a procit esélyed van arra h kampeca lesz neki..
ha nem bízol magadban keress olyan embert aki ért hozzá és megcsinálja

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

trogerzsiger
Nehéz berakni egy ramot és processzort a gépbe?

Oks!
Köszi 😊
Nem...psg5-nek,(hozzászólás ablak jobb sarka alul) csak le vagyok lassulva...😊
Neked esetleg a memtest linkjét tudom figyelmedbe ajánlani: http://www.memtest86.com/memtest86-3.2.iso.zip ezt érdemes CD-re írni jól jöhet még késõbb is.Bebootolsz és ramonként min 2 órát járatod alapbeállításokkal( de játszhatsz is vele, kárt nem okoz csak a memóriát és a procit használja... )

Egészen pontosan: Intel Pentium 4 531, 3000Mhz(15 x 200)
Storung! Ez nekem szólt?ha igen nem nagyon értem....
Shongi
Hmm hát igazából nem tudom hogy ez Hardwares vagy Softwares gond, de azárt hátha tudtok segíteni.

Mint a kélpen látható ha belépek a gamebe alol a tálca folyamatosan villog, és nem akar eltünni, a képet pedig eltorzítja, nem tudjátok mi okozhatja ezt?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

P4 3000Mhz
Üdv!

Örülök, hogy megoldódott...Kérdésedre a válasz:nem gond, az üzenet nem hibaüzenet és a gép ettõl simán továbblép a boot folyamatában."Nincs eszköz-nincs mit kezelni" és talán az oprendszer sem púposkodik vezérlõ után könyörögve...

mycso
Hú itt valami kavar van.

alaplap 49'C
CPU 20'C
pl ezeket max fordítva tudnám elképzelni.

Milyen procid is van?

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

alaplap 49'C
CPU 20'C
AUX 55'C
GPU 59'C
Winch 42'C

Ezek a hõfokok
mycso
Pl. az everest nevû progival tudod megnézni. /bár nem 100%-os a progi de nagyjából valós képet ad./
A memtest86-ot floppyra vagy pendrive-re kell kitömöríteni, aztán arról az eszközrõl kell bootolni, és elindul magától.

Laikus vagyok....
Hol nézem meg a proci hõfokát és ha letöltöttem hogy futtatom azt a tesztet?
mycso
Gondolom proci hõfok rendben van.

Esetleg egy memtest86-ot futtass le.

Sziasztok!
Lenne egy kis BIBI!!!!
A gépemen kb 8X tettem újra a windows-t nem túlzok!Lefuttattam 3 féle viruskeresõt(NOD32, F-Secure, Avast)nem talált semmit!
Ha elindítok egy játékot vagy valami nagyobb progit akkor ezt a hibaüzenetet kapom éppen annak az alkalmazásnak a nevével amit futtattam!
egy-két példa :Fifa 07, Oblivion, Medieval Total War

Kérlek adjatok tanácsot, mi lehet a gond?
Üdv!

Legyen egyszer és mindenkorra csend az alaplapon...😊 Nézd meg ezt:
link

mycso
Ez nem a vicc topic.
Valószínûleg egy alapon járó nonpro 9600-ast sem tudnál megfogni a széthúzott 5200-addal.

Hát jó de csak nálam fordult elõ több haverom is játszik vele és semmi baj nemvolt nekik..hát Srorung akkor kiprobálom amit mondtál.kösz

Rohamsisak
Sziasztok! Van egy abit is-7 alaplapom és az a problémám hogy az alaplap ventilátorja iszonyú nyekergõ hangot ad, mostmár nem is lehet elhallgattatni, eddig még nem csinálta gyakran de szerintem hamarosan megadja magát. Szóval azt szeretném tudni hogy lehet-e venni hozzá új ventillátort amit csak egyszerûen bekötök a másik helyére? Válaszotokat elõre is köszönöm!

Falconer
Hat ha beta akkor az mindent megmagyaraz. Ne csodalkozz ha vmi gaz van vele.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Üdv!

Ha kattan egyet akkor az valószínûleg azt jelenti, hogy vmiért park állásba húzza a vinyó a fejet.
Ez lehet tápegység hiba is...Ha tudsz kérj kölcsön egy tápot és nyúzd meg...Valamint egy jó hosszú memtest és egy VGA tesztprogram sem árthat...

Csabesz6
sziasztok
szeretnék venni vagy rendelni egy fülest mp3 lejáccóhoz, de ebbe csak a MINIJACK jó:S...nem nagyon találtam ,pedig keresgéltem. Itt a közelben van egy mibolbolt, lehet rendelni de az 4-5k:S szal kicsit olcsobbanegy mezei, megbizhato ,minijackas fülest honan lehetene rendelni?mostanság nem mászkálok mediamarktba-.-

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

na jó de nekem nem egy bizonyos helyen indul ujra ha nem mittomém megyek megyek és egy idö mulva vmikor 10 perc mulva vmikor 15 perc mulva ..és szeretném tudni mit lehetni csinálni ilyenkor mert ezt a játékot már régóta vártam és igazságtalanság hogy pont nálam ne lenne jó😞 amugy Lord of the ring Online-rol van szó (beta)

No WAREZ bameg...

Swy
nem tud valaki egy olyan oldalt ahonnan ingyen lehet leszedni filmeket és nem fájlcsrélõs és nem is torrent?

http://bf2s.com/player/swy/

sb1
Nálam ezt a régi gépemen a riddick c. game csinálta, ott egy patch sem tudta orvosolni a problémát, mindig ugyanott indúlt újra a gép, de mível más játéknál ezt nem tapasztaltam, akkor nem is fordítottam rá nagyobb energiát..
Persze lehet próbálkozni sok mindennel(pl.más memóriákkal kipróbálni,mindent újrahúzni), de ha másnál semmi probléma, én azért nem stresszelném magamat nagyon miatta....

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

ööö...Hdd hiba is lehet és ennek következtében omlani kezdet össze a winfos....
Nekem is volt ilyenem...
FORMAT/REINSTAL késsz.

Nemtudja vki hogy miért indul ujra a gépem egy bizonyos játéknál mindig? egyet kattog és ujraindul..néha néha meg amikor belép windoswba vissza akkor kiirja hogy sulyos hiba történt .... mi a teendö hogy neinduljon ujra gép? másnál nemfordult elö

Üdv!

Nekem akkor csinált ilyet, amikor a nyitott állapotot visszajelzõ érintkezõ nem adott át...

ööö....

Prociravaló bordával meg 400/300 eredeti 360/250 core/mem simán veri....

TothLaci
Sziasztok, szerintetek mitõl lehet, hogy ha megnyomom az optikai meghajtóknál az open gombot, akkor kiadja a tálcát, de gyorsan vissza is húzzák.
Ezek az optikai meghajtók vannak abban a gépben:
samsung cdrw/dvd sm-352b
tsstcorp cd/dvdw ts-h552u
sb1
Sima mp-rel is le tudod játszani, csak elötte ezt a pakkot telepítsd!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

trogerzsiger
Mkv fájlokat mivel lehet lejátszani?

saviola
hm hát én sem hinnem hogy leveri az 5200 a 9800-at még a 9200 sem

Az FX sorozat valóban nem sikerült jól az NVIDIA-nak, bár az 5200 DX9/SM2 kompatibilis, a 9200 meg nem. Igaz az 5200 nem sokra megy vele, a TDU is talán elindulna 640-ben minimumon.

Falconer
Hasznaltan vehetsz 6600GTt olyan 19-20 ezer.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
5200asod az almodban veri le a 9800at max! 😄 Ne viccelodjunk azert. FX5200 az egy kicsit gyengebb volt mint az ATI 9200. Es akkor a sorrend az 9200, 9550, 9600, 9800 volt.

agpsbõl 6600GT
másat csak nagyobbat érdemes venni..AGPsbe..

dotkom
nyugodt szivvel vehetsz agp-s videokartyat is. a pci-e ujabb, de egyaltalan nem letszukseg, mivel a mai kartyakat kihozzak agp-re is.

http://atwwebmaker.tx.hu/

trogerzsiger
Csak akkor már kéne új alaplap.. mert nekem mondtak vmi agpét is hogy olyan a vgam és pcie vagy miylen nem megy az alaplapomba

bertino
megoldódott... ata kábel lehuzás - visszadugás kellett neki

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Üdv!

A BIOS-ban az Advanced CMOS Features lapon állítsd be a Boot up numlock status-t(on/off).

Üdv!

A BIOS-ban az Advanced CMOS Features lapon állítsd be a Boot up numlock status-t(on/off).

bertino
sõt, nem is az UDMA-val van vmi, hanem csak a betöltõdéssel 😞
vmiért iszonyat lassu

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

zolo
Nvidia ma adta ki új driverét, az oldalukon már fenn van a "Geforce 8800" menüpontban, 100.xx a verziószáma, ezzel próbáld meg mindenképp.

http://flickr.com/photos/zolika90/