!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de lehet 1000+1 baja..
de ha szétszedték az már garivesztett..
meglehet próbálni kecskemétet..
garipapírt meg kerítsd elõ valahogy..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Nem...Csak odafigyelést és óvatosságot igényel...Az alaplap könyvében elég jól (képekkel illusztrálva) le van írva mindkét mûvelet. Fontos, hogy a ramot és a procit is a szélén fogd meg, és semmit ne erõltess. Minden foglalat pozicionált, tehát csak egyféleképpen megy a helyére az alkatrész. Inkább kétszer nézd meg! Lehetõleg ne úgy próbálkozz, hogy be van szerelve a házba a lap (nem látsz, nem férsz hozzá, ammennyit szívsz amiatt, hogy a házban szerelsz annyi idõ alatt nyugisan ki lehet venni és vissza lehet rakni a lapot)...Nekem mint amatõrnek nincs merszem így szerelni, de láttam már "profi" által kettéhasított RAM foglalatot is.
Ha nekikezdesz sok sikert, remélem hasznodra voltam.
de CPU-t kinek hogy..
megfontoltan kell beilleszteni..magát a procit beilleszted 3mp alatt mert csak 1féleképpen lehet berakni..viszont rá a hûtõt már nehézkes..ha lesarkalod a procit esélyed van arra h kampeca lesz neki..
ha nem bízol magadban keress olyan embert aki ért hozzá és megcsinálja
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Köszi 😊
Neked esetleg a memtest linkjét tudom figyelmedbe ajánlani: http://www.memtest86.com/memtest86-3.2.iso.zip ezt érdemes CD-re írni jól jöhet még késõbb is.Bebootolsz és ramonként min 2 órát járatod alapbeállításokkal( de játszhatsz is vele, kárt nem okoz csak a memóriát és a procit használja... )
Mint a kélpen látható ha belépek a gamebe alol a tálca folyamatosan villog, és nem akar eltünni, a képet pedig eltorzítja, nem tudjátok mi okozhatja ezt?
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Örülök, hogy megoldódott...Kérdésedre a válasz:nem gond, az üzenet nem hibaüzenet és a gép ettõl simán továbblép a boot folyamatában."Nincs eszköz-nincs mit kezelni" és talán az oprendszer sem púposkodik vezérlõ után könyörögve...
alaplap 49'C
CPU 20'C
pl ezeket max fordítva tudnám elképzelni.
Milyen procid is van?
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
CPU 20'C
AUX 55'C
GPU 59'C
Winch 42'C
Ezek a hõfokok
A memtest86-ot floppyra vagy pendrive-re kell kitömöríteni, aztán arról az eszközrõl kell bootolni, és elindul magától.
Hol nézem meg a proci hõfokát és ha letöltöttem hogy futtatom azt a tesztet?
Esetleg egy memtest86-ot futtass le.
Lenne egy kis BIBI!!!!
A gépemen kb 8X tettem újra a windows-t nem túlzok!Lefuttattam 3 féle viruskeresõt(NOD32, F-Secure, Avast)nem talált semmit!
Ha elindítok egy játékot vagy valami nagyobb progit akkor ezt a hibaüzenetet kapom éppen annak az alkalmazásnak a nevével amit futtattam!
egy-két példa :Fifa 07, Oblivion, Medieval Total War
Kérlek adjatok tanácsot, mi lehet a gond?
Valószínûleg egy alapon járó nonpro 9600-ast sem tudnál megfogni a széthúzott 5200-addal.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ha kattan egyet akkor az valószínûleg azt jelenti, hogy vmiért park állásba húzza a vinyó a fejet.
Ez lehet tápegység hiba is...Ha tudsz kérj kölcsön egy tápot és nyúzd meg...Valamint egy jó hosszú memtest és egy VGA tesztprogram sem árthat...
szeretnék venni vagy rendelni egy fülest mp3 lejáccóhoz, de ebbe csak a MINIJACK jó:S...nem nagyon találtam ,pedig keresgéltem. Itt a közelben van egy mibolbolt, lehet rendelni de az 4-5k:S szal kicsit olcsobbanegy mezei, megbizhato ,minijackas fülest honan lehetene rendelni?mostanság nem mászkálok mediamarktba-.-
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
http://bf2s.com/player/swy/
Persze lehet próbálkozni sok mindennel(pl.más memóriákkal kipróbálni,mindent újrahúzni), de ha másnál semmi probléma, én azért nem stresszelném magamat nagyon miatta....
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Nekem is volt ilyenem...
FORMAT/REINSTAL késsz.
Nekem akkor csinált ilyet, amikor a nyitott állapotot visszajelzõ érintkezõ nem adott át...
Prociravaló bordával meg 400/300 eredeti 360/250 core/mem simán veri....
Ezek az optikai meghajtók vannak abban a gépben:
samsung cdrw/dvd sm-352b
tsstcorp cd/dvdw ts-h552u
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
másat csak nagyobbat érdemes venni..AGPsbe..
http://atwwebmaker.tx.hu/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A BIOS-ban az Advanced CMOS Features lapon állítsd be a Boot up numlock status-t(on/off).
A BIOS-ban az Advanced CMOS Features lapon állítsd be a Boot up numlock status-t(on/off).
vmiért iszonyat lassu
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!