!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
goldwave?
én õket ismerem..de lehet más mást mond..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
ejay progival asszem meglehet...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
egy darabig ez a router lesz míg a rapidrõl töltögetek wii-s játékokat (addi amíg nem találko valami fizetõset)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
vagy csak én fogtam ki egy mûködõ darabot 😄
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Van egy Edimax routerem (br-6204wg). Az lenne a gondom, hogy amikor a WAN-nál átállítom, hogy manuálisan kapcsolódjon (tehát én tudom beállítani, hogy mikor kapcsoljon szét és kapcsolódjon vissza) akkor disconnectálni tudok, de már connectálni nem (failde to connect PPPoe server)
ha visszakapcsolom continous-ra akkor megy, csak az a baj, hogy mindig várni kell 30mp-et mire újraindul a router.
Fontos lenne, mert a rapidról szoktam töltögetni, és elég idegesítõ mindig megvárni ezt a fél percet + még a rapid amit leszámol!
Elõre is thx a válaszokat!
Üdv.: Ricsi
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Mert a Traktor 1.0 ugyan beállítja, de elmenteni nem tudom vele.
MSI 939 (AGP8x DDR foglalat) 13E ft
3500+os 939es AMD proci 15e ft
van hozzá
6600GT
1 Gb Kingston ram
160as samsung vinyó
amondó vagyok ha van 30K-d akkor ne 478as-t vegyél hanem 754-939et
754bõl van AGPs foglalatú lap ami olyan 12-14 között van
proci is hasonló árban..
de PHn néz szét...
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
A tervemet részletesen ismertetem:-Holnap vezsek RAM-ot és a barátom berakja nekem. Majd ha minden jó megy vezsek a socket 478as alaplapomba egy intel pentium 4 800mhz 1mb cache-t. És szorgalmasan gyüjtöm a pénzem, majd veszek egy bf2õt vagy bf 2142õt!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
lényeg ez, hogy az IAA-val mûködik 😊
mégegyszer köszi 😊
Valaha külön voltak ezek a cuccok. Lehet, hogy az IAA-ban egyberakták...
Intel Ultra ATA Storage Driver-nek a továbbfejlesztett változata az Intel Application Accelerator?? vagyis az az újabb?
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
ehun
PS4 ID: Vordengo
Intel Ultra ATA Storage Driver
Viszont ebben a driverben nincs benne az application accelerator, ami itt van:
Intel Applcation Accelerator
Mindkettõ kell a 815-ös chipset-hez...
a következõ a problémám: van egy MSI 815E Pro alaplapom (P3-as), és van az elsõ IDE-csatornán két winyó. a másodikon van egy DVD-olvasó, és még egy winchester, de ez Mobile-rackben van. Az a problémám, hogy egyre gyakrabban csinálja azt a gép, hogy ha a Mobile-rackes winyót is beteszem, akkor azt csak PIO módban kezeli, ami kb. 3 Mbt/s-es sebesség, és be is fagyasztja szinte a gépet. Eszközkezelõben ott van az Inteles IDE vezérlõ, amit ha letörlök, újrainditás után mindent újra felismer, és általában utána már mindent UDMA-ban kezel. de újabban már akkor se lesz jó, ugyanúgy PIO-ban kezeli. Az MSI oldalán láttam 2 Drivert:
Intel Application Accelerator (IAA)
Support model IDE driver for Intel ICH2/ICH4 SB Motherboard
és:
Intel INF Drivers
Support model Intel based chipset motherboard
nem tudom, hogy melyiket tegyem fel, vagy hogyha van valami jó ötletetek, kérlek osszátok meg velem 😊
elõre is köszi a segitséget!
Úgy tûnik egy kicsit el lettél bizonytalanítva...😊 Ne add fel😊 Eldöntötted már, hogy mire kell a gép, és milyen platformon (Intel, AMD) szeretnél gépet építeni vagy csak bõvítesz?
plz help
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
http://atwwebmaker.tx.hu/
http://atwwebmaker.tx.hu/