!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mycso
Szia, bár nemtom, hogy hol kell/fogod megvenni a cuccokat, de:
Az e6300 az jó választás
Alaplapnak asus p5b vagy gigabyte DS3-at javasolnék. --> bár ezek inkább 28-30 körül vannak
A 7600GT az áráért egy teljesen jónak mondható vga --> ennyi pénzért ez a legjobb választás.
Feltételezem, DDR400-as ramod van, ezt nem fogod tudni belerakni az új lapodba, illetve csak visszafogná a procit. Vagy 667 vagy 800-as ram vásárlását javaslom /800-asokat is lehet találni elég jó árban/ egyébként szinron 1:1 hajtás mellett valóban 533MHz-en hajtja a ramot az E6300 --> de mehetne mellette a ram asszinkronban 800MHz-en is.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

dotkom
a videokartyaval nem lesz gondod szterintem.

http://atwwebmaker.tx.hu/

Sziasztok!

Néhány dologgal kapcsolatban szeretnék "gyors" választ.
(mivel ha holnap veszek egy gépet visszakapom a cégtõl az áfát ahol dolgozok, mer kell épp számla)

Nem nagyon foglalkoztam mostanában számítógép alkatrészekkel, és már nincs idõm utána olvasni, ezét kéne segítség.

Proci: intel C2D 6300
Ehhez kéne valami jó alaplap kb. 25000 forintig

Videokártya: asus 7600GT 256MB PCIE
Ez jó aránylag?

És még van 2 darab 512MB 400-as kingston ram-om itthon, ezek jók lesznek bele? vagy mennyi veszteséget jelent? (ha jól sejtem 533-on megy a C2D 6300)
Vagy akár gyorsabbat is tehetek bele mert a 667MHZ-es pont ugyanannyi mint az 533-as.

Elõre is köszönöm a válaszokat!

Zoli
dotkom
a portot itt is megnezheted, es meg le is irja, hogy hogyan kell beallitani. http://portforward.com

Akkor menny a "KÖD" tápikba és kérdezd meg mi az a port....

ffxi
Kábel netem van😊

Fákjúal!

ööö....
A cod egy olyan game aminek közvetlen net kell...
Gondolom ezt tudod...
Xal, ha megy is routerrel akkor nagyon lassan....
Havernak ez volt én meg mondtam, hogy minek router amikor ott van egy olyan cucc, az a kis doboz amit ha bekötsz 2 telefont lehet rákötni...
Nomármost,ugye az is megosztja a netet...
Xal veszel egy olyat ~300 ft.
Bekötöd.
Az egyik lyukba bekötöd a rouretr ami megy a többi géphez a másik lyukba pedíg egy kábellel közvetlenûl kötök össze a netet....

Vagy mész a cod topikba és megkérded, hogy meik portot kell a routerben engedélyezni, hogy jó legyen.
de akkor semmi védelem nem lesz azon a gépen.
Gondolom ezt is toood.

Xal annyi....

Ja, de az hosszú, bonyolult dolog...
egyszerõbb, ha haverodtól elkérsz egy 512 es modult ost másnap visszaviszed.

ffxi
HELP!!!
1,5megás netem van és van egy rúterem. De olyan az online játék(Call of duty2) mintha betárcsázós netem lenne (500-999 ping) 😞
Ezzel szemben ha bekapcsolom a torrent kliens(de nem töltök közben)akkor elviselhetõ 60-90-es ping. De akkor sem az igazi. Milyen dolog ez, hogy be kell kapcsolnom a torrentet?

Fákjúal!

Bandi 18
Nincs mit szívesen

okés
most bettem elé egy 12cm-s ventit és igy is 50fokos
akkor veszek alá egy hütöt is
köszi

\\__/) (O.o) ( } { )

Bandi 18
Húha. Hát nekem nem volt ennyire meleg szóval beraktam elé egy házhûtõt és most minde okés. Neked ilyen a vinyó aljára csavarozhatót ajánlanék. 1-2000 Ft-ért lehet kapni.

köszi
milyen hütöt tudsz javasolni?

\\__/) (O.o) ( } { )

Bandi 18
Nekem is WD-m van arra javasolnék egy hûtõt. Nekem is nagyon melegedett most megy 38-37 fokon elõtte meg 50-en. A WD-k eléggé melegszenek

Hi!

Lenne hozzátok egy kérdésem.
Van egy WDC WD2000JS-22MHB0 200Gb-s sata2-s vinyom ami 61 fokos (nincs mobil rackban) és egy
Seagate ST3160811AS 160Gb-s sata2-s vinyom ami 34 fokos.
az lenne a kérdés, h ezek a hömérsékletek normálisak-e?
Mennyire melegethetnek ezek a vinyok? mennyit birnak?

Elöre is köszi

\\__/) (O.o) ( } { )

ffxi
HELP!!!
1,5megás netem van és van egy rúterem. De olyan az online játék(Call of duty2) mintha betárcsázós netem lenne (500-999 ping) 😞
Ezzel szemben ha bekapcsolom a torrent kliens(de nem töltök közben)akkor elviselhetõ 60-90-es ping. De akkor sem az igazi. Milyen dolog ez, hogy be kell kapcsolnom a torrentet?

Fákjúal!

elvileg Memtest86al is meglehet nézni ramot, nem? :S

http://thenamelessphoto.com/

Bandi 18
Esetleg egy másik driverrel próbálkozhatsz😊 (vedokari)

Ilyen ram behalás megesik a leg márkásabb ramokkal is , meg a leg noname bbekkel is...

Próbáld ki haverod ramjával...

Hi
Olyan problémám van ,h amikor elindítok egy játékot akkor a gép vagy kifagy vagy újraindul. teljesen random módban. ezt párnapja kezdte el csinálni akkor megnéztem a vízhûtést(csak a procit hûti) ,h neme azzal a van a gebasz, töltöttem bele még vizet és akkor megjavult a cucc. most viszont megint elkezdte. lefuttam egy 3dmark2001et, mert vgara gondoltam egybõl persze azis kifagyott mint a szemét(10. teszt környékén). amúgy ha zenéthallgatok vagy bármi mást csinálok akkor semmi baj csakis akkro fosik be a gépezet ha játékról van szó.
semmi nincs tuningolva a gépben amúgy.
5let?

http://thenamelessphoto.com/

[Jakuza]
Nem keves, es gyorsabb mint a sima P4 lenyegesen.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

oké szal Cor2Duo én is ere goldoltam csak 1 mega cache nem tom az nem kevés kicsit?
Jah és föleg játékra és filmnézésre használnám
[Jakuza]
Nem kerdes a masodik valtozat, ami kell neked.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hello szerintetek mien procit szerezek

P4 3.0 2 mega cache val vagy
Cor2duo 2.6 1 mega cache val??
!!!PLS!!!
JimKirk
Koszi! Siker!😊
Helló!
Lenne egy hülye kérdésem!
Tudtok olyanról hogy PCI-E - AGP átalakító?
Mert elszállt a PCI-E -es videókártyám és csak AGP-s van és amíg szervízben van a PCI-E -es addig nem tudom használni a gépet.
Köszi elõre is...

kirol
Valamint akkor dos alatt mivel és hogyan lehet letesztelni a RAM-ot?

Mert amikor indul a rendszer és ha indítom rögtön azureust 5-bõl 2x kékhalállal behal.

Bár Orthos-al meg elfut 3-4 órát is gond nélkül. Mondjuk ez a kékhalál is csak indításkor volt, menet közben soha.

kirol
Mit kell még átírni, hogy azonnal bezárja a rendszer a nem válaszoló progikat ezeken kívül:
HungAppTimeout
WaitToKillAppTimeout

dotkom
az attol fugg, hogy milyen bemenetei vannak a tvdnek, es egyaltalan milyen minosegben szeretned atvinni a hangot. en pl a hangot csak sima stereoban kotom ra a tv-re, egy ilyesmi kabellel: http://www.ebolt.hu/product87844.html

JimKirk
illusztracio
Almos vok mar😄
JimKirk
Sziasztok!

Abban szeretnem a segitsegeteket kerni, hogy milyen tipusu kabelre van szuksegem, ha ossze szeretnem kotni az alaplapi integralt 5.1-es hangkartyat a tv-vel! A kepet mar sikerult atvarazsolnom mar csak a hangot kellene vhogyan!

Ha tudnatok egy linket adni amin van kep vagy valami ilusztracio azt nagyon megkoszonnem!

Elore is koszi a valaszokat!
sb1
Bizony, nemcsak hogy meg lehet nézni, hanem az üzletnek kötelessége biztosítani a kipróbálást is !

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Csabesz6
köszke

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

saviola
Rosszul hiszed mert mert meg lehet nézni, legalábbis számtek boltokban igen, ahol én vettem az enyémet szintén samsung ott pl tesztet is lefeuttattam. Samsung asszem minden pixel hiba után vállal garanciát 3 évet. Nekem legalábbis ennyit adott.

Met
nemhiszem, hogy van olyan hely ahol meg lehet nézni vétel elõtt 😊))
hogy mûködik? megveszitek, hazaviszitek, megnézitek, ha nincs hiba örültök ha van akkor sírtok 😊
mindegyik gyártónál más más feltételekel tekintik pixelhibásnak a monitort, x szám, vagy x szám de x területen egyszerre pl. 5 hiba de egy 10x10cm-es területen stb.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Csabesz6
szal jó választás?😄 oksa kössz
sztem mamutba vesszük, ott hogy lehet megnézni hogy nincs e pixelhiba? hogy müködik ez?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

dotkom
ezen meg fps-eket is nyugodtan jatszhat a mamad a kaveszunetben 😄

Csabesz6
sziasztok
érdemes egy ienre beruházni?elég jó áron van , muternak kéne munkához(könyvelö)õ az

Aha...de nem megy most sem...na mind1 majd valami csak lesz.
Azért köszi. :-)
Hedgehunter
Hali! Van egy problémám, remélem tud segíteni vki.

Van egy Samsung SH-S183A/BEBN fekete OEM SATA típusú DVD íróm, tegnap még rendesen pörkölt, de ma csak iszonyat lassan, 1x-esen ír, akármilyen sebességre is állítom.
Megnéztem de nincs ilyen nekem. Te hol látsz ilyent?
Hedgehunter
Azon kellene lennie, megneztem a lapodat es van benne ez az opcio....KERESS..!!!!!<#wink>
én nem láttam ilyen opciót. a soundmax control panelen mondod?

Bocsi tom hogy hülye vagyok, de leirnád hogy hol pontosan?
Hedgehunter
van egy jack sensing opcio a hangkartya szoftvereben probald meg bekapcsolni ha meg nem tetted...
Sziasztok!
Lenne nekem is egy nagy problémám és a segítségeteket szeretném kérni:
Vettem egy új gépet: alaplap: Asus p5vd2-mx
proci: x86 Family 3106Mhz
Hangkártya: na ezt nem vágom azt írja: Soundmax HD
Szóval az lenne a problema, hogy nem ismeri fel a mikrofont, bedugom és semmi.Próbáltam Biost frissíteni, a vezérlõpulton beállítani, drivert cseréltem, operációs rendszert és semmi!!!
Egyszerûen nem értem! A legnagyobb baj hogy ha jól láttam az alaplapra van hegesztve vagy mi, cserélni sem tom...De a fejhalgatóból jön a hang!? Azt felismeri a miket nem...Segítsetek kérlek szépen!!! Please!
saviola
próbálj meg ilyenkor a tálcára rámenni az egérrel és kattins rá a játék ikonjára a tálcán.

trogerzsiger
Közbe egyik haverom megnézi nekem zeket romániában és szerbiában, mert ott sokkal ocssób.