!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az e6300 az jó választás
Alaplapnak asus p5b vagy gigabyte DS3-at javasolnék. --> bár ezek inkább 28-30 körül vannak
A 7600GT az áráért egy teljesen jónak mondható vga --> ennyi pénzért ez a legjobb választás.
Feltételezem, DDR400-as ramod van, ezt nem fogod tudni belerakni az új lapodba, illetve csak visszafogná a procit. Vagy 667 vagy 800-as ram vásárlását javaslom /800-asokat is lehet találni elég jó árban/ egyébként szinron 1:1 hajtás mellett valóban 533MHz-en hajtja a ramot az E6300 --> de mehetne mellette a ram asszinkronban 800MHz-en is.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Néhány dologgal kapcsolatban szeretnék "gyors" választ.
(mivel ha holnap veszek egy gépet visszakapom a cégtõl az áfát ahol dolgozok, mer kell épp számla)
Nem nagyon foglalkoztam mostanában számítógép alkatrészekkel, és már nincs idõm utána olvasni, ezét kéne segítség.
Proci: intel C2D 6300
Ehhez kéne valami jó alaplap kb. 25000 forintig
Videokártya: asus 7600GT 256MB PCIE
Ez jó aránylag?
És még van 2 darab 512MB 400-as kingston ram-om itthon, ezek jók lesznek bele? vagy mennyi veszteséget jelent? (ha jól sejtem 533-on megy a C2D 6300)
Vagy akár gyorsabbat is tehetek bele mert a 667MHZ-es pont ugyanannyi mint az 533-as.
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Zoli
http://atwwebmaker.tx.hu/
A cod egy olyan game aminek közvetlen net kell...
Gondolom ezt tudod...
Xal, ha megy is routerrel akkor nagyon lassan....
Havernak ez volt én meg mondtam, hogy minek router amikor ott van egy olyan cucc, az a kis doboz amit ha bekötsz 2 telefont lehet rákötni...
Nomármost,ugye az is megosztja a netet...
Xal veszel egy olyat ~300 ft.
Bekötöd.
Az egyik lyukba bekötöd a rouretr ami megy a többi géphez a másik lyukba pedíg egy kábellel közvetlenûl kötök össze a netet....
Vagy mész a cod topikba és megkérded, hogy meik portot kell a routerben engedélyezni, hogy jó legyen.
de akkor semmi védelem nem lesz azon a gépen.
Gondolom ezt is toood.
Xal annyi....
egyszerõbb, ha haverodtól elkérsz egy 512 es modult ost másnap visszaviszed.
1,5megás netem van és van egy rúterem. De olyan az online játék(Call of duty2) mintha betárcsázós netem lenne (500-999 ping) 😞
Ezzel szemben ha bekapcsolom a torrent kliens(de nem töltök közben)akkor elviselhetõ 60-90-es ping. De akkor sem az igazi. Milyen dolog ez, hogy be kell kapcsolnom a torrentet?
Fákjúal!
most bettem elé egy 12cm-s ventit és igy is 50fokos
akkor veszek alá egy hütöt is
köszi
\\__/) (O.o) ( } { )
milyen hütöt tudsz javasolni?
\\__/) (O.o) ( } { )
Lenne hozzátok egy kérdésem.
Van egy WDC WD2000JS-22MHB0 200Gb-s sata2-s vinyom ami 61 fokos (nincs mobil rackban) és egy
Seagate ST3160811AS 160Gb-s sata2-s vinyom ami 34 fokos.
az lenne a kérdés, h ezek a hömérsékletek normálisak-e?
Mennyire melegethetnek ezek a vinyok? mennyit birnak?
Elöre is köszi
\\__/) (O.o) ( } { )
1,5megás netem van és van egy rúterem. De olyan az online játék(Call of duty2) mintha betárcsázós netem lenne (500-999 ping) 😞
Ezzel szemben ha bekapcsolom a torrent kliens(de nem töltök közben)akkor elviselhetõ 60-90-es ping. De akkor sem az igazi. Milyen dolog ez, hogy be kell kapcsolnom a torrentet?
Fákjúal!
http://thenamelessphoto.com/
Próbáld ki haverod ramjával...
Olyan problémám van ,h amikor elindítok egy játékot akkor a gép vagy kifagy vagy újraindul. teljesen random módban. ezt párnapja kezdte el csinálni akkor megnéztem a vízhûtést(csak a procit hûti) ,h neme azzal a van a gebasz, töltöttem bele még vizet és akkor megjavult a cucc. most viszont megint elkezdte. lefuttam egy 3dmark2001et, mert vgara gondoltam egybõl persze azis kifagyott mint a szemét(10. teszt környékén). amúgy ha zenéthallgatok vagy bármi mást csinálok akkor semmi baj csakis akkro fosik be a gépezet ha játékról van szó.
semmi nincs tuningolva a gépben amúgy.
5let?
http://thenamelessphoto.com/
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
P4 3.0 2 mega cache val vagy
Cor2duo 2.6 1 mega cache val??
!!!PLS!!!
Lenne egy hülye kérdésem!
Tudtok olyanról hogy PCI-E - AGP átalakító?
Mert elszállt a PCI-E -es videókártyám és csak AGP-s van és amíg szervízben van a PCI-E -es addig nem tudom használni a gépet.
Köszi elõre is...
Mert amikor indul a rendszer és ha indítom rögtön azureust 5-bõl 2x kékhalállal behal.
Bár Orthos-al meg elfut 3-4 órát is gond nélkül. Mondjuk ez a kékhalál is csak indításkor volt, menet közben soha.
HungAppTimeout
WaitToKillAppTimeout
http://atwwebmaker.tx.hu/
Abban szeretnem a segitsegeteket kerni, hogy milyen tipusu kabelre van szuksegem, ha ossze szeretnem kotni az alaplapi integralt 5.1-es hangkartyat a tv-vel! A kepet mar sikerult atvarazsolnom mar csak a hangot kellene vhogyan!
Ha tudnatok egy linket adni amin van kep vagy valami ilusztracio azt nagyon megkoszonnem!
Elore is koszi a valaszokat!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
hogy mûködik? megveszitek, hazaviszitek, megnézitek, ha nincs hiba örültök ha van akkor sírtok 😊
mindegyik gyártónál más más feltételekel tekintik pixelhibásnak a monitort, x szám, vagy x szám de x területen egyszerre pl. 5 hiba de egy 10x10cm-es területen stb.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
sztem mamutba vesszük, ott hogy lehet megnézni hogy nincs e pixelhiba? hogy müködik ez?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
érdemes egy ienre beruházni?elég jó áron van , muternak kéne munkához(könyvelö)õ az
Azért köszi. :-)
Van egy Samsung SH-S183A/BEBN fekete OEM SATA típusú DVD íróm, tegnap még rendesen pörkölt, de ma csak iszonyat lassan, 1x-esen ír, akármilyen sebességre is állítom.
Lenne nekem is egy nagy problémám és a segítségeteket szeretném kérni:
Vettem egy új gépet: alaplap: Asus p5vd2-mx
proci: x86 Family 3106Mhz
Hangkártya: na ezt nem vágom azt írja: Soundmax HD
Szóval az lenne a problema, hogy nem ismeri fel a mikrofont, bedugom és semmi.Próbáltam Biost frissíteni, a vezérlõpulton beállítani, drivert cseréltem, operációs rendszert és semmi!!!
Egyszerûen nem értem! A legnagyobb baj hogy ha jól láttam az alaplapra van hegesztve vagy mi, cserélni sem tom...De a fejhalgatóból jön a hang!? Azt felismeri a miket nem...Segítsetek kérlek szépen!!! Please!