!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolo
Cobra 11-nél alapkövetelmény a dx9 támogatása, ami a tideben nincs meg.Ami minimum kell neki, vagy Gf 5xxx vagy Radeon 95xx és ettõl fölfele.Ezen semmilyen driver nem fogsegíteni.

http://flickr.com/photos/zolika90/

dotkom
drivert az http://www.nvidia.com -on tudsz letolteni

http://atwwebmaker.tx.hu/

Ja a gép pedig AMD athlon(TM)XP200+ 1,67GHZ 768MB DDR 160 GB HDD Remélem nem a gép kicsi!!!!!
Sziasztok!Nekem egy Geforce3 ti200 64mb-os video kártya driverére lenne szükségem!Az a problémám,hogy a telepitõ lemez nincs meg hozzá:lényeg,hogy nem birom beállitani hozzá a 3D-t van egy játékom a Cobra11 és ezt a játékot nem inditja meg azt irja,hogy aktiváljam a 3d-t.Hogy lehet ellenõrizni a videokártyánál,hogy aktiv a 3d vagy nem.Vagy hol lehet még állitani a driveren belüll.Adtam már meg uj profilt is és kijelöltem ezen belül a 3d-t.A Needfor Speed carbon fut.Ha tud valaki segitsen.Köszönöm!Email:[email protected] ez az msn is!
mycso
Hát legolcsóbban, de még nagyjából helytáló gépet szerintem AMD-bõl tudnál építeni:

3200 vagy 3500+ - 10-12k
lap pcie+ddr1 - 10k
ram - ha annyira nem játszogatsz akkor a mostani mellé még 256MB - vagy 3k --> feltételezem a mostani ramod DDR és nem SDR
VGA - 7300GT DDR - 18k

Ezek használt árak, ha újat szeretnél akkor adj hozzá mindegyikhez +1-2k-t

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Csabesz6
szasztok
mostanság kb mennyibe fáj egy "közepes" gép?játszani nem igazán jáccok rajta,(arra otta ps2)esetleg egy kis pes...jelenlegi konfig:1.7celeron,256m ram,geforce fx5700 128m ram, +most lett beletéve 160as samsung vinyó.már elég régóta megvan ugy 4-5 éve.szoval ti mien konfigod ajánlotok és kb mennyibe jön ki?nem kell erõmû😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

mycso
Mindegyik 76GT DDR3-as, egyébként meg azt vedd amelyikre több garit adnak, hiszen az áruk szinte azonos fõleg, hogy a galaxy zalmanos.

rvn
Gainward

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Falconer
Gainward meg egy strigula. CSak mert annyian omlegenek rola mindenhol 😄 Presztizsbol. Egyebkent fogalmam sincs.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Atti12
nemtudom, az árlistába csak ennyi volt ideirva, de szombaton megyek és megkérdezem. Szal ki mit mond melyik éri meg jobban? 😊 eddig akkor 1 szavazat a gainwardra 😊

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

rvn
a Gainward is ddr3 as?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

én a gainwardra szavazok..
legjobb hûtéssel rendelkezõ kártya Tom's Hardware szerint..
üti bármelyik gyártó hûtését..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Atti12
Sziasztok. lenne egy kérdésem. Melyik éri meg jobban?
egy Galaxy AGP 7600GT 256MB DDR3 Zalman 40 000 Ft-ért vagy egy
AGP GainWard 7600GT 256MB 38 000 Ft-ért?
Válaszokat elõre is köszi 😊

csgery
Általában egy hûtõ (ami méretes) egy PCI foglalaatot takar el
Hello.

Venni akarok egy asus p5ld2/c alaplapot és egy galaxy 7300gt zalman hûtéssel.Olyan kédésem volna hogy a videókártya foglalat alatti 3 pci foglalatból hányat fog elhasználni a hûtõ,mert volna egy hangkártya és egy tunerkártya amit be kéne tenni még.

csgery
képekbõl videót egyszerûen a Windows Movie Maker-rel tudsz csinálni!! Start>Minden program>kellékek>WMM . Egyszerûen importálod, madj elmented. Filmszerkesztõ programnak talán a Nero 7 (nero Vision ) -t ajánlom, lehet vele vágni, feliratozni, effektelni, stb...
dotkom
ingyenes filmszerkeszto nem naon van hasznalhato, de a sony vegas-t 30 napig ingyer hasznalhatod, ha meg utana is szukseged lenn ra azt lehet "orvosolni".

halexandra
sziasztok.kicsi eltérés.sürgösen szükségem lenne valamilyen film szerkesztõ progira (lehetöleg ingyenesre és müködjön is) illetve még valamire:képekbõl hogyan lehet avi-t csinálni????????

Nem kívánom senkitõl, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitõl, hogy mindig ember legyen.

dotkom
vagy ha penzes ember vagy akkor: http://kurt.hu/
de ehhez tenyleg penz kell, es naon nem keves, mivel egy 80Gb-os vinyorol van szo 😊

ja es gondolom a serult vinyod tele van virussal, ugy hogy jol gondold meg milyen gepre dugod ra.

GetDataBack for NTFS
ez a te programod😉
ha ezzel se tudod akkor semmivel...

Most valami teljesen mással kapcsolatban kérek segítséget. Egy pár perccel ezelõtt neteztem, majd semmibõl semmi, újraindult a gép (mintha rámentem volna az újrainditásra, vagyis rendesen kilépett a windowsból) és miután újraindult a gép egy teljes partícióm elveszett!!! A windows egyszerûen azt irja ki, hogy nincs formázva...
Mi a szar ez???
Amúgy ilyen váratlan újraindulást már többször is csinált, de nem tulajdonitottam neki nagy jelentõséget. Ja és mégvalami. Mindjárt ahogy beinstalláltam a windowst és rámentem a netre updatek és virusirtó nélkül, egy visszaszámláló jött elõ, hogy mentsek el mindent, mert 1 perc mulva újraindul a gép. Valamikor volt is egy ilyen vírus (talán Sobig volt a neve de nem biztos, ami valami windows biztonsági rést használt ki és szinte minden gépet újrainditott amig nem updatelték), de nem tudom biztosra hogy az e. Azóta már felraktam az összes updatet. Amúgy eredeti cd-kulcsom van a winhez, szóval nem ilyen össze vissza programmal teletuszkolt, crackelt verzió. Valaki találkozott már hasonlóval??
Mit lehet tenni az elveszett particióval? Mert volt rajta vagy 80 GB adat<#boxer>

A táp le van mérve, megvan minden feszültség. Szóval az alaplap megy reklamációra... aztán majd látjuk

Bandi 18
Nekem is az új gépem ment pár hétig majd a táp elkezdett sípolni és onnan már csak a gari és a nagyobb táp maradt. Ha Mercury van benn mondjuk akkor az igen kukaesélyes 😄

Jah, a memóriára gondoltam, csak az a baj hogy nem tudom kipróbálni mivel, mert csak DDR1-es áll rendelkezésre. Ebben meg már ddr2 van :S
A tápot se nagyon hiszem, merthát ment egy hétig, de talán ki tudom próbálni egy másikkal...

dotkom
a feliratnak legyen ugyan az a neve mint ami a .avi nak. (a kiterjesztese persze mindegyiknek maradjon meg az ami volt). Rakd oket egy mappaba, es jatszd le az avi-t media player claasic-al/bsplayerrel/mplayerrel/olyannal ami hajlando kezelni a feliratot. (ha meg nem lenne fonn codec pack akkor rakj fol egyet.)

Bandi 18
OK OK 😊. Még egyet kipróbálhatnál, hogy egy másik táppal beindítod mert ha már a gép sem megy lehet a táp kicsi, vagy még egy lehetõség a memória rosszalkodik

Postolás közben túl nagy a felbontás?? Mondom egy pillanatra se kapcsol már be a monitor. BIOSba se tudok bemenni...

A gép már nem is indul el. Ezt abból gondolomm, mivel a HDD úgy 5mp-ig világit, és annyi. Hangot nem ad ki. Nem hiszem, hogy mind a 2 monitor kábelje rossz lenne. Szóval azt hiszem az alaplap lesz a bûnös, lehet hogy kontakthibás...

Bandi 18
Tedd fel a vob-sub nevû progit és a filmnek és a fleiratnak is legyen ugyanaz a neve és elvileg menni fog

Bandi 18
Lehet hogy túl nagy a felbontás amit a monitor nem bír, vagy éppen a frissítés túl nagy. nyomogasd az F8-at és menj VGA módba majd állítsad 1024-be 60hz-re. talán ez megoldja a probot aztán utána lehet próbálkozni hogy mit bír

zolo
A gép továbbmegy amikor elmegy a kép?Hang van?
Ha továbbmegy, elképzelhetõ sztem, hogy a monitort a videókártyával összekötõ kábel a rossz.Próbálj kölcsönkérni egy másik kábelt, és ha akkor se jó akkor kérdezz meg egy számítógépest.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Hali,nem igazán találtam megfelelõ helyet kérdésemre, de azért remélem tudtok segíteni!!Én avi-s filmhez szeretnék feliratot rakni,kaptap 1-2 tippet hogy ezt hogy csináljam de sehogy se jön össze mert a filmet és a feliratot két külömbözõ helyrõl töltöttem le,ha valaki tud segítsen.Elõre is kösz!!!szabi
Gabesz amd64
asszem elfütyült a több mint 3 éves winyom...le lehet valahogy menteni az adatot? panelcsere?

ha tudok akkor rakok fel képeket a panelról.

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

dotkom
igaz. sry. ott a pont. (en agp-seket neztem)

Helló!
Egy kis problémám akadt a köv. géppel:
MSI 945GZM3-L, Pentium D 820, XpertVision GF7600GS Sonic 256MB DDR3 TD PCX, DDR2 512MB 533MHz VDATA, Seagate 160 GB SATA2.

Ez a gép kb. 2 hete lett összerakva, tudomásom szerint a mai napig nem volt vele semmi gond. Ma azonban játék közben kikapcsolt a monitor és kikapcsolás, resetálás után sem hajlandó visszakapcsolni. Szereztem egy Radeon X550-es graf kártyát és kicseréltem a GF-t. És csodák csodájára volt kép (elõtte még volt egy kis CMOS reset, miegymás...) szóval amikor elindult a gép bementem a biosba és átnéztem a beállitásokat, aztán próbáltam volna a Windowst elinditani amikor kijött volna a felhasználó választás újra eltûnt a kép és azóta már sehogy se sikerült megint elõhozni. Egyszerûen nem kap jelet a monitor a grafikus kártyából. Pedig 100% hogy nem a graf. kártya rossz, merthát egy másik gépben mûködik rendesen. (mind a 2)
Az alaplapon amúgy van egy integrált grafikus kártya, ami szintén nem mûködik, ha a pci-x-be nem teszek grafikus kártyát. Szóval most az alaplapra gyanakszok, de nem vagyok benne biztos, mivel 1x elindult és nem tudom mitõl.
Lehet ez szoftveres hiba? Lehet vmi köze ehhez a egy windowsban elcseszett beállitás? Netán virus, vagy vmi?
A gépet nem én használtam, úh nem tudom milyen programok vannak rajta. Az xp-n kivül.

Mit javasoltok? Fontos lenne...
Köszi

mycso
Csak 7600GT árban nemigen kapsz x1650xt-t.
PH-n már 25k-tól láttam 7600GT-ket, GST meg már 22k-tól is.

dotkom
dotkom
na most hogy igy olvasgattam a ph-t, aki 7600GT arban akar vid karit venni, az szerintem inkabb vegyen radeon x1650xt-t. itt a cikk: http://prohardver.hu/cikkek/2007-02-19/radeon_x1650_xt_keson_kijatszott_adu/

saviola
Szia! Gigabyte GA-965P-S3 ezt a lapot javaslom. Nos memória ddr2-es? mert ha nem az is kell 6300-as 1066MHz megy, 7600 gt jelnleg jó gondolom nem rég vetted azért. De ha lesz pénzed nyáron akkor majd beújíthatsz egy x10-es karit.

én is routerral tolom és semmi gondom pingem is 40-50 szval tényleg semmi gondom vele...

Met
az, hogy nem tudta rendesen beállítani és emiatt nem ment neki egy dolog, de ezt nem kellene hangoztatni...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Falconer
Az egy dolog, de altalanositan konkretan kijelenteni attol meg nem kell, sot nem is lehet

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

kirol
Valaki légyszi árulja már el melyik jumpert kell átrakni az Asus P5W Dh Deluxe alaplapon, hogy kikapcsolt állapotban ne világítson az egerem, mert azóta se találom a könyvben.

Akkor nem toom...
Havernak nem ment routerrel...

mycso
Ez hülyeség, én is routerrel toltam a cod2-t és normálisan futott, nem laggolt össze-vissza.

Falconer
Lol. Kezdetektol routerral hasznalom a Cod-ot es soha semmi bajom nem volt vele. Altalaban 40-50 koruli a ping. Eddig volt 1Mb-es adsl.

Van egy JoyRiderPro 4 one 1-ben (kormányom)és ehhez keresek drivert de nem találok légyszívess segítsetek vagy valami ökletet hogy hogy állítsam be mert állandóan remeg a kereszt a teszten...??

Eladó: D-Link DWL -G520 Wireless 108G PCI Adapter

D-Link DWL -G520
Bandi 18
Fõleg úgy nem tudnád azt a ramot beleltenni hogy abba DDR2-es memek mennek😊