!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
Pedig lehet kapn. Legrosszabb esetben veszel egy RCA-RCA kábelt és egy RCA-Jack átalakítót.
De anyagilag jobban jársz ha darabonként megveszed és összerakod.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Igen. Olyan kábelre lenne szükségem de magyar oldalakon nem találtam hogy bárhol is árulnák sak külföldi boltokban van. De ha vki tudja hol lehet venni az jo lenne.
Met
Azon a partición vannak az adatok amin az oprendszer is volt?
Mert ha a C-n volt a win és a D-n voltak az adatok akkor újra húzhatod a C-t, nem fognak megsemmisülni a D-n a dolgok, feltéve ha nem formázod le 😊

divX 5.21
xvid 2006.02.22
ffdshow
ac3 filter
bs player
wmp 11
power dvd7

én ezeket használom...más nem is kell.

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Nem kell mindenféle vacak kodeket feltenni. A WMV egy windows media player video asszem, tehát a Winmedia Playernek simán vinnie kéne +kodek nélkül is. Nekem plusz kodek csak a Divx/Xvid van, meg az AC3 fenn. Amúgy próbáld meg a Classic Mediaplayerrel lejátszani. START MENÜ > FUTTATÁS > beírni: "mplayer2"

bigapó
ismét én😊

elõször is nekem a "raw" féle parancs kell? elolvasva a súgót, ez tûnt a legmegfelelõbbnek. de!

elindul a fájlkeresés, meg is talál dolgokat, de pár perc után kifagy az op. rendszer!
ha újrarakom a winfos-t és azután futtatom a progit, akkor is visszatudja még állítani? elvileg lehetséges, mert van olyan opció, hogy ne figyelje az MFT-t (Master File Table, NTFS rendszer FAT-ja), amit ugye az új oprendszer felrakása kapásból töröl.

azért kérdezem, mert elõfordulhat, hogy a probléma ami miatt visszaállítottam az xp-t egy vírus volt, tehát, ha visszaállítom a lemezt, akkor visszatér a probléma is. ezt meg nem szeretném. igaz, hogy fontos dolgok voltak a partíción, de talán tudom õket majd pótolni.

The Matrix has you...

Kaplan
Sziasztok! Miért lehet az, hogy egyszerûen képtelen megnyitni a WMV-t a gépem? K-Lite kódek van rajta, és próbáltam már majdnem minden lejátszóval!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Úú, basszus.. tényleg!Nem új winyók.. viszont mindkettõ NTFS!
Akkor valószínûleg azért nem látja...

mycso
Új vinyók???
Ha igen akkor formázni vagy partícionálni kell õket.

Ha már használt, akkor milyen fájlrendszer van rajtuk???
Az NTFS-t a win ME még asszem nem látja.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

dotkom
milyen oprendszer fut azon a gepen amihez nincs monitor? mert sztem monitor nelkul kicsit nehezkes lesz beconfigolni a megosztas.

http://atwwebmaker.tx.hu/

Helló!
Segítségre lenne szükségem, bedugtam két winyót, a bios látja mindkettõt, normálisan, de a windows ME nem! Lefuttattam azt az "új hardver hozzáadása" varázslót, de úgy sem talált semmmit!
Mit tudok ilyenkor csinálni? Segítsetek légyszi, köszönöm!

Segítség!!VAn 2db gépem az a kérdésem, hogy hogyan lehetne összekötni valahogyan (az egyikhez nincsen monitorom).Úgy kéne összekötni hogy a másik gépemen(ehez van monitor)látnám a hálózati helyekben a másik gépet(amihez nincs monitor).Még valami a cucok lehetõleg innen kellenének ha itt nem találtok akkor lehetõleg Pécsi boltból.Köszönöm szépen elõre is!Sry a noob kérdésért de hálozati megosztásokhoz hülye vagyok.

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

dotkom
neked a Geforce and TNT2 kell.
ha xp-d van itt a link: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html

De a Graphics Driver-en belül nincs Geforce 6 Series ...

dotkom
6600GT? Barki gyartja a legfrissebb driver mindegyikhez itt van: http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

Inno3D 6600-re mi a legújabb driver?
Sokat keresgéltem, de nem vagyok benne biztos, hogy mit töltsek le, úgyhogy linket is szeretnék kérni!

dotkom
azt hogy csinalja a kartya hogy nem tudsz vele folvenni? a folvetel szerintem erosen gep, es software fuggo. probald ki a Chris-tv-vel.

Sland
Megpróbáltam a saját gépemmel is, és ott is ugyan ez volt.
(konfig lent)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Lehet nem eredeti, de úgy emlékszem, h vettünk hozzá, és akkor nyílván azt tették fel. Bár már nagyon régen volt (2003. Okt.), azóta nem is volt újrarakva az XP.

Már megvan. Everest progival meg lehet nézni.

Bandi 18
Ha boltban tették fel korántsem jelenti azt hogy eredeti 😊. Sõt ilyent nem is csinálhatnak csak akkor ha megveszed a szoftvert amit gondolom te nem tettél meg 😊

daxan
Én hozzászólásomhoz ötlet? #24749

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

Sland
Hali!

Vettem egy LG 26LC2R Link LCD TV-t.
XBOX360, TV mûködik, de monitorként is szeretném használni.
Összekötöttem a TV-t és a gépet egy MONITORKÁBELLEL. Bekapcsolom a gépet, látom a bootolást, minden szart, egészen az XP betöltõ képernyõig. Miután az a kép eltûnik, fekete a TV képe, és No Signalt ír

Mi lehet a probléma?

Abban a gépben ahol használni akarom, egy Inno3D 6600GT van, de nemhiszem hogy ez lenne a probléma, mivel a bootolás elején minden oké.

Ha tud valaki valamit segíteni azt megköszönném!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sziasztok!

Hol tudom megnézni a Windows Xp-ben a a windows "cd-kulcsát"? Csak mert eredeti XP, de még anno számgépboltban tették fel rá.
Elõre is köszi!

bigapó
oké, köszönöm, már próbálom is😊

The Matrix has you...

Met
ja bocs, Ontrack <#zavart1>
Nekem sok mindent megtalált egy partíciót vesztett vinyón 😊

bigapó
ez ontrack lenne?

és ezzel visszaáll minden?

ja és az nem baj, hogy nincs meg a partíció sem? tehát, mintha nem lenne létrehozva. így is megtalálja?

The Matrix has you...

Met
Ontack Easy Recovery

bigapó
sziasztok!

elszállt a D: meghajtóm😞(
ezen volt minden játék, zene, fontosabb doku.

az XP elkezdett szarakodni, ezért egy norton ghost-os visszaállítást alkalmaztam, erre eltûnt az ugyanazon a winchesteren szereplõ D: meghajtó!!! a partition magic szerint nincs ott semmi (unallocated).

kérdésem az lenne, hogy hogy tudnám visszaállítani úgy a vinyót, hogy minden adat visszakerüljön? márha ez lehetséges egyáltalán, amire remélem van esély, mert formatálás elvileg nem történt.

köszönöm segítségeteket.

The Matrix has you...

kirol
Szerintetek az mitõl lehet, hogy játék alatt a billentyûzetre óriási késéssel reagál a rendszer? Asztal alatt megy rendesen, de még a leggagyibb játék alatt is késik a bill. Egy haver most vette a gépét és ezt csinálja neki. És én se tudtam rájönni miért.

Met
Most értettem meg mit is akarsz valójában, egyik felén jack dugó a másikon RCA, a Coax meg nem az amit a tv antennánál használnak hanem úgy néz ki mint az RCA dugó. Az nem Koax kábel hanem Koaxilásis Digitális hang átvitelre szolgál, erõsítõk, dvdlejátszók hátulján van ilyen csatlakozó.
Tehát neked Jack-RCA kábel kell.

Üdv!

Ez ami a képen van egy sima mono jack-RCA kábel. Ha komplett kábelt nem is, de a hozzávalókat(3,5" fémházas mono jack dugó, fémházas RCA dugó és hangfrekis árnyékolt kábel) bármelyik komolyabb elektronikai alkatrészboltban megkapod és még olcsóbb is lehet...Az elkészítése 4 forrasztásból áll...

Pedig van ilyen kábel csak magyarországon nem találtam.
Ha vki ismeri ezt a kábelt az segítsen létszi.
http://www.fcosinus.com/Boutique/Connectique/Pics/ADMMJKRCA.jpg
Ezen a képen látszik a kábel.
daxan
nem csak TV adásokat akarok felvenni, hanem mûholdas vevõ egységre rákötni stb...

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

daxan
Sziasztok! Venni szeretnék egy TV kártyát de nem tudom, hogy milyet. Eddig Pinnacle PCTV Rave volt, de eladtam. Most egy olyat akarok venni, amivel lehet felvenni tv adásokat... Tudom, hogy függ a software-tõl is, de csak kikérem a véleményeteket...

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

DJ Skyline
oks, végülis a válaszokat megkaptam
memó mehet, kártya meg csatlakozófüggõ! köszi a segítséget! <#eljen><#worship>

mycso
Végülis a ram miatt kérdeztem, mert a lapból kitudtam volna következtetni, de így hogy raktál képet mostmár megvan.

DJ Skyline
leszedtem, kösz!
Gigabyte GA-8IPE1000-G alaplapom van!

mycso
Neked most id DDR400-as ramod van!!
PC3200 a jelölése, és mivel DDR --> ezért a valós órajelet /200MHz/ 2-vel megszorozva kapjuk az effektív tényleges ram órajelet, azat a 400MHz-et.
Tehát nyugodtan megveheted a másik 400-as ramot mellé.

Az aida már egy elég régi program, amit azóta már everestnek hívnak és sajnos fizetõssé vált.

A próbaváltozatát letölthetedINNEN ez már tuti ismerni fogja a lapodat. 😉

DJ Skyline
ez alapján 200Mhz!
Proci: P4 2,4 Ghz
Alaplap, nem tudom! :| az a baj, hogy sulinetes gép, valamilyen gigabyte alaplap van benne,de pontosan, hogy micsoda! aida sem tudja! alaplap aida szerint!

mycso
Biztos, hogy 200MHz-es a ramod???
Milyen lapod és milyen procid van???

Ütni nem fogják egymást a 400-assal csupán annyi fog történni, hogy a kisebb órajelû ram fogja meghatározni az órajelet --> magyarán a 400-as is 200-on fog menni.

Ja igen, és pc1600-as ramokból /200MHz/ én szinte csak reg ECC ramról tudok, ha tied is REG ECC akkor asszem nem rakhatsz mellé sima, csak reg ECC ramot.

VGA: megkell nézni, hogy milyen az alaplapod VGA csatlakozója, és olyan csatolófelületû VGA-t kell választani.

A lapod+procid pontos tipusát mindenképpen írd már meg.

DJ Skyline
hali
nem vagyok egy hardware-os, ezért ne kövezzetek meg pliz! 😊 lenne pár kérdésem:
1. van egy 512-es Kingston memória (200Mhz-es) a gépben! szeretném bõvíteni, ha veszek bele egy ugyan ilyet, csak 400Mhz-es, akkor azok ütik egymást, vagy nem lesz semmi, mûködni fog rendesen?
2. videó kártya csere sem ártana, na de ha azt leakarom cserélni, akkor lekell cserélni az alaplapot is? vagy ez kártya függõ?

setuh
hello!van egy kis problemam.rouetr hasznalok :canyon cn-br1 eleg jol megy csak az a problema h bizonyos idokozonkent ugy 4 orankent (valamikor gyakrabban valamikor meg tobb) leall a netem a routernel azt mondja h online .csak akkor jon helyre ha kihuzom es ujra bedugom vagy ha a softjaba adig neki egy reboot ot.a multkor mar annyi mindent alitottam a softjanal h a vegen meghalt.elvittuk kicsereltek de ugyan az van most is.sztem valami a beallitasnal lehet.kerlek segitsetek eleg idegesito mikor oda teszem tolteni a gepet jovok haza es latom h megvan allva.<#help>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Még én sem láttam, elégedj meg a 32 bitessel.

MIvan????
A jack azon a hang meg, az rcan hang meg kép, és a coax az meg régebben a tvhez tolta az adás, meg a régi gagyi hálózatokban voltak azzal összekötve a gépek.......

Met
majd ha kikapcsolod a Caps Lock-ot

HELLO!!! NEM TALALOK WINDOWS VISTA X64 HEZ WIRELESS DRIVERT FUJITSU SIEMENS AMILO PA 1538/1539 HEZ😞😞(((((TUD VALAKI SEGITENI???
<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Met
milyen kábel?

Hello.
Lenne egy kerdesem. Elvileg letezik egy olyan kabel ami JACK RCA COAX kabel. Magyarorszagon nem talalok sehol es az eladok csak neznek. Kulfoldi
oldalon mar talaltam. Szoval biztos hogy letezik. Ha vki talalkozott mar ilyennel es tud segiteni azt meg koszonnem. Vagy ha vki tud olyan kulfoldi oldalt ahonnan lehet rendelni az is jo lenne. Elore is thx.
Falconer
Azzal a VGAval ma mar meg szvsz meg sem probalj jatszani barmivel is...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)