!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez lehet hogy láma kérdés lesz de hol van az a szenzor ami az AUX hõfokot méri? Mert szótárba csak azt találtam hogy ez be- vagy kimenet.. csak azért érdekel mert ez a legmelegebb a gépembe és nemtudom miez..:S
Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
és azt hogyan tudnám ki küszöbölni?
Fontos lenne...
PDA-ra vannak olyan progik amik ,,vigyáznak" az aksira. Laptopra nincs?
http://bf2s.com/player/swy/
elõsször csak egyszer egyszer aztán addig pittyeg amíg ki nem lépek a dolgokból
mi lehet a baj?
Szóval: másvalaki?
mov ah,4ch int 21h end
Internetet szeretnék megosztani 2 gép között. Adottak: 1 ADSL kapcsolat, egy asztali PC és egy laptop. Az asztali gép alaplapján van hálókárya, ez mellé beraktam egy PCI-os Realtek RTL8139-es hálókártyát, hogy majd azon keresztül érje el a laptop az internetet.
A mûvelet lebonyolítását ezen cikk alapján folyt volna:internet megosztás. A probléma viszont az, hogy miután betettem a PCI-os hálókártyát, és telepítettem a driver-ét a Device Managerben azt látom, hogy a kártya egy sárga körrel és benne egy fekete felkiáltójellel jelenik meg. A tulajdonságokat választva az általános fülnél lévõ ablakban azt olvasni, hogy "This device cannot start. (Code 10)". (Az alaplapi hálókártya tökéletesen mûködik továbbra is.)
Mi okozhatja a fennakadást? Hogyan lehetne ezt a jelenséget / hibát orvosolni? Win XP SP2-m van.
mov ah,4ch int 21h end
naon megköszönném
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Az a problémám hogy cod2 vel jáccok és reistall után felrakok mindent amire szükségem van utána a codot is, és utána egy hétig tök jó minden, fps 200 felett, ping kb 8..eltelik egy hét...a ping lett 50 és az fps meg 90 körül van akkor reistall megint egy hétig jó...már unom a reistallt ...mi okoozza ezt?
Van virusirto Nod32 (eredeti)
ad aware se pro!! (ad-watch on)
Comodo firewallt most felrktam de nem segit (sõõõt rosszabb)
Executive Disk Keeper > defragmentáló
Teamspeak RC2
Windows live messenger
Winrar
Xfire
Adobe Reader 7.5.5
Activision : COD 2Nero 7.8.5
WOW
Azureus (+ java) >>torrent letöltõ
Office 2003
flatout 2
Ezek a progik vannak fent a gépemen
A gép karban van tartva : defragment, checkdisk, spyware, addware, virus...stb...
Miért lassulok be?? Mi az amit reinstall után fel kéne tegyek és nincs rajta a listán ahhoz h optimálisan menjen a gépem??? :S
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Némi információra lenne szükségem. Tesóm szeretne vinyót venni de nemtudom, hogy az alaplapja támogatja -e a SATAII szabványt. Sõt! Igazából azt sem tudom, hogy ez a SATA csatolónak egy fejlettebb fajtája, vagy a winchesternek.
Az alaplapja :ASUS P5PE-VM[/ URL] és most SATA vinyó van benne. A kérdésem tehát, hogy ha vesz egy 250 GB WD SE 16MB SATA2 HDD -t azt tudja -e kezelni a lapja, vagy sem?
Elõre is köszönöm a választ!
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
masik forumon Papp Norbert hozzaszolasa:
Nekem is le volt tiltva a feladatkezelõm így lehet visszaállítani:
Start --> Futtatás --> gpedit.msc --> <Enter>.
Bal oldalon: Felhasználó konfigurációja --> Felügyeleti sablonok --> Rendszer --> Ctrl+Alt+Del beállításai
Jobb oldalon: A Feladatkezelõ eltávolítása --> jobb klikk --> Tulajdonságok
Itt engedélyezd majd állítsd vissza nem konfiguráltra!
http://atwwebmaker.tx.hu/
ezt irja ki de én nem tiltottam le semmit mit csináljak?
Kösz a helpet akkor szervíz lesz és elkezdek menteni
Remélem szervízben is produkálja ezeket a dolgokat és nemcsak velem akar szórakozni 😄
ha a maxtor döglõdik, akkor megértem..csere 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Azt hiszem döglõdik a vinyóm, és ebben kérnék megerõsítést még mielõtt szervízbe cipelném adatot mentenék stb..😊
Szóval mind a HD Tune mind a SppedFan a Samrt testnél kiírja a samsung vinyómra hogy spinup time nem stimmel viszont a hdd sentinel nem. Nem foglalkoztam vele nagyon viszont ma érdekes leállások újraindulások voltak, és nem találta a master boot-ot (remélem jól írtam) nagyon sokszor és vagy 10.dik próbálkozásra találta meg és tölttte be a win-t.
Szerintem garibe vissza kéne vinni csak egy kis megerõsítés kéne nehogy szervízdíjat felszmálojanak 😊
Elõre is köszönöm
pls ajánljatok vmi naon jó házat ami meglehetõsen nagy is nem túl drágán pls!!!
elõre is köszi csáó
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ne te élj a gépnek,ő \"éljen\" érted XD
Lenne egy nagy problémám: reggel a gépem elsõ bekapcsolásakor lassan tölt be az XP,és mikor megvárom míg teljesen betölt, akkor a feladatkezelõben 100% processzorhasználatot jelez a Windows.
Ekkor muszáj RESET-et nyomnom, és ezután kb. 20-30 percig megy rendesen ahogy kell, majd megint 100%-on dolgozik a gép.
A második RESET után viszont már addig megy rendesen, amíg ki nem kapcsolom, tehát minden oké. Ha érdekel a konfig, akkor majd azt leírom.
Van valakinek valamilyen ötlete? plz.
Why don\'t presidents fight the war?! Why do they always send the poor?!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
1 hete kb. a gepem azt kezdte el csinalni hogy folyamatosan 100% terhelve van vmiert es igy ha mar kinyitok egy winampot,egy totalcammandert meg egy firefoxot,rogon lefagy.Eddig sosem csinalt ilyet es nem tudom mi lehet a gond.Vki segitsen
SürgQs egítségre lenne szükségem! leformáztam a winyómat. Újra akarom telepíteni a windowst. Van 3 xp-m, mindegyiket kipóbráltam, eddig tudtam róla bootolni. Most nem megy egyikrQl sem! Csináltam egy indítólemezt, amivel betölt a parancssor, és amikor mondjuk beírom, h c:, vagy d:, akkor ezt írja ki: invaild drive specification. Felismer mindent a bios jól, látja a hdd-t és a dvd-t is. ha valakinek ötlete van, írjon PM-et.ElQre is köszönöm!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!