!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok
ez lehet hogy láma kérdés lesz de hol van az a szenzor ami az AUX hõfokot méri? Mert szótárba csak azt találtam hogy ez be- vagy kimenet.. csak azért érdekel mert ez a legmelegebb a gépembe és nemtudom miez..:S

Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)

Arnoux
Egy 6600GT 128MB meddig nem melegszik túl? Most éppen 48 °C-os.

Bandi 18
Azt meg lehet csinálni hogy a ventiket szabályozod, én is 50%-on hajtom õket de le is lehet állítani és akkor nincs zaj, de vigyázni kell nehogy túlmelegedjen. Én a speedfant használom nekem bevált, de biosból is lehet szabályozni ha van a lapodon Cool'n quite funkció akkor a teljesítmény és hõfok függvényében szabályozza a ventiket.

Met
beléd is...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Arnoux
Meg lehet azt csinálni, hogyha csak letölteni akarok akkor kikapcsolom a videokártyát így halkabb lesz a gép? Esetleg valamit lehet ilyenkor halkítani a gépen?

Bandi 18
Hát az semmit nem ér 😊. Legjobb a kompresszor de a sûrített levegõs spray is megteszi.

bauer15
na még1kérdés hogyan tisztitsam csak fujkáljam meg?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Bandi 18
Lehet hogy teleszemetelõdik a win ennyi idõ alatt a sok letöltéstõl vagy valamitõl. Amúgy az azureus a javas alapjával rohasztja a gép teljesítményét rendesen. Próbáld Utorrentel. Csak hogy lásd mindenkivel foglalkozunk 😊

A qrva anyátokat hogy mindenkinek segitetek de az én kérdésemre nem válaszoltok :@

Bandi 18
Megtisztítod a hûtõket az sokat segít. Meg ha annyira értesz hozzá akkor újrapasztázod.

bauer15
de eddig nem voltak ilyen problémák
és azt hogyan tudnám ki küszöbölni?

Swy
Valaki tud autós Asus A6R nootebook töltõt?
Fontos lenne...
PDA-ra vannak olyan progik amik ,,vigyáznak" az aksira. Laptopra nincs?

http://bf2s.com/player/swy/

dotkom
talan tulmelegszik a proci/videokartya.

http://atwwebmaker.tx.hu/

bauer15
helo a gépem pittyegõ hangot ad ki mihelyst valami nagyobb dolgot csinálok rajta(media player , játék, vagy ha egyszerre több dolgot csinálok)
elõsször csak egyszer egyszer aztán addig pittyeg amíg ki nem lépek a dolgokból
mi lehet a baj?

Panzermeyer
Igen, az valóban sokkal egyszerûbb lenne, de ezzel a megoldással pont ezt akartam kikerülni. Tudom, h mennie kell a megosztó gépnek is, de a megosztásnak úgyis csak akkor kellene mûködnie, hogyha ketten akarnák használni a netet egyidõben.

Szóval: másvalaki?

mov ah,4ch int 21h end

Bandi 18
Szerintem sokkal egyszerûbb ha veszel egy Routert, mert ha így csinálod akkor a netet szolgáltató gépnek állandóan mennie kell hogy a laptop-on legyen net 😊. Ha nem akarsz wireless-t akkor már 4-5000 Huf-ért kapsz egyet. Ez a probléma nálam is fennáll néha de nem tudom mitõl lehet hogy az integrált nem tûri maga mellett a pci-os hálókarit mint pl a hangkártyánál is.

Panzermeyer
Sziasztok!

Internetet szeretnék megosztani 2 gép között. Adottak: 1 ADSL kapcsolat, egy asztali PC és egy laptop. Az asztali gép alaplapján van hálókárya, ez mellé beraktam egy PCI-os Realtek RTL8139-es hálókártyát, hogy majd azon keresztül érje el a laptop az internetet.
A mûvelet lebonyolítását ezen cikk alapján folyt volna:internet megosztás. A probléma viszont az, hogy miután betettem a PCI-os hálókártyát, és telepítettem a driver-ét a Device Managerben azt látom, hogy a kártya egy sárga körrel és benne egy fekete felkiáltójellel jelenik meg. A tulajdonságokat választva az általános fülnél lévõ ablakban azt olvasni, hogy "This device cannot start. (Code 10)". (Az alaplapi hálókártya tökéletesen mûködik továbbra is.)

Mi okozhatja a fennakadást? Hogyan lehetne ezt a jelenséget / hibát orvosolni? Win XP SP2-m van.

mov ah,4ch int 21h end

zolo15
pls valaki nemtudna vhonnan szerezni újonnan egy Casetek CK-1018-1A-t!!!????
naon megköszönném

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

Lockheed
Köszi szépen! 😊

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Helló!
Az a problémám hogy cod2 vel jáccok és reistall után felrakok mindent amire szükségem van utána a codot is, és utána egy hétig tök jó minden, fps 200 felett, ping kb 8..eltelik egy hét...a ping lett 50 és az fps meg 90 körül van akkor reistall megint egy hétig jó...már unom a reistallt ...mi okoozza ezt?
Van virusirto Nod32 (eredeti)
ad aware se pro!! (ad-watch on)
Comodo firewallt most felrktam de nem segit (sõõõt rosszabb)
Executive Disk Keeper > defragmentáló
Teamspeak RC2
Windows live messenger
Winrar
Xfire
Adobe Reader 7.5.5
Activision : COD 2Nero 7.8.5
WOW
Azureus (+ java) >>torrent letöltõ
Office 2003
flatout 2
Ezek a progik vannak fent a gépemen
A gép karban van tartva : defragment, checkdisk, spyware, addware, virus...stb...
Miért lassulok be?? Mi az amit reinstall után fel kéne tegyek és nincs rajta a listán ahhoz h optimálisan menjen a gépem??? :S

Eagle16
Ha a sata1-et támogatja, akkor egy átjumperezéssel menni fog a sata II-es vinyó is...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Lockheed
Hát ez remekül sikerült post volt... <#wow1><#falbav><#zavart2>

Lockheed
Sziasztok!

Némi információra lenne szükségem. Tesóm szeretne vinyót venni de nemtudom, hogy az alaplapja támogatja -e a SATAII szabványt. Sõt! Igazából azt sem tudom, hogy ez a SATA csatolónak egy fejlettebb fajtája, vagy a winchesternek.

Az alaplapja :ASUS P5PE-VM[/ URL] és most SATA vinyó van benne. A kérdésem tehát, hogy ha vesz egy 250 GB WD SE 16MB SATA2 HDD -t azt tudja -e kezelni a lapja, vagy sem?

Elõre is köszönöm a választ!

dotkom
gugli rulez <#ravasz1>
masik forumon Papp Norbert hozzaszolasa:

Nekem is le volt tiltva a feladatkezelõm így lehet visszaállítani:

Start --> Futtatás --> gpedit.msc --> <Enter>.

Bal oldalon: Felhasználó konfigurációja --> Felügyeleti sablonok --> Rendszer --> Ctrl+Alt+Del beállításai

Jobb oldalon: A Feladatkezelõ eltávolítása --> jobb klikk --> Tulajdonságok

Itt engedélyezd majd állítsd vissza nem konfiguráltra!

http://atwwebmaker.tx.hu/

ezt irja ki de én nem tiltottam le semmit mit csináljak?
Bandi 18
A többi vinxó jól mûkszik (kopp-kopp) csak meglepõ hogy Samsung és elromlott ilyen hamar. Azt olvastam hogy ha a spin up time nem jó akkor csapágy probléma lehet. Régebben volt ilyen gondom (mióta a samsung benn van) hogy fémes hang jön a gépbõl. Azt gondoltam hogy egy kondi a lapon és többen is megerõsítettek ebben mert ez típushiba ennél a lapnál. De akkor úgy tûnik hogy más akkor is a vinyó rosszalkodott.

Kösz a helpet akkor szervíz lesz és elkezdek menteni

Remélem szervízben is produkálja ezeket a dolgokat és nemcsak velem akar szórakozni 😄

sztem próba másik ata/sata esetleg masik vinyoval...
ha a maxtor döglõdik, akkor megértem..csere 😊

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Bandi 18
Hello

Azt hiszem döglõdik a vinyóm, és ebben kérnék megerõsítést még mielõtt szervízbe cipelném adatot mentenék stb..😊

Szóval mind a HD Tune mind a SppedFan a Samrt testnél kiírja a samsung vinyómra hogy spinup time nem stimmel viszont a hdd sentinel nem. Nem foglalkoztam vele nagyon viszont ma érdekes leállások újraindulások voltak, és nem találta a master boot-ot (remélem jól írtam) nagyon sokszor és vagy 10.dik próbálkozásra találta meg és tölttte be a win-t.
Szerintem garibe vissza kéne vinni csak egy kis megerõsítés kéne nehogy szervízdíjat felszmálojanak 😊

Elõre is köszönöm

zolo15
csáó!
pls ajánljatok vmi naon jó házat ami meglehetõsen nagy is nem túl drágán pls!!!
elõre is köszi csáó

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

vírus féreg format c: kb..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

megrendeled..ha meg nins annyi..bemész sztech boltba...veszel táp - FAN átalakítót és szia...(200-300ft kb)

Rohamsisak
Sziasztok! Szeretnék beszerelni a gépembe 4db-ot ebbõl a típusú ventillátorból: Coolink SWIF922B . A problémám az hogy nem mertem még megrendelni mert nem tom hogy van e annyi csatlakozó a gépben hogy mindet be tudjam kötni, és a termékleírásnál sincs hogy milyen a csatlakozója. A tápegységem egy 550W Chieftec, az alaplap: Asus P5b , légyszi aki tud segíteni azzal kapcsolatban hogy milyen a csatlakozója a ventinek és hogy be tudom e kötni, vagy esetleg lehet-ehozzá kapni valamilyen átalakítót az írjon . Elõre is köszi.

Deadkiller
ja és csak xp sp1/2vel van gondom,vista faxa gyors!!!winfos98at meg nemszándékozok földobni:S

Ne te élj a gépnek,ő \"éljen\" érted XD

csoxy6
Hello Mindenki!

Lenne egy nagy problémám: reggel a gépem elsõ bekapcsolásakor lassan tölt be az XP,és mikor megvárom míg teljesen betölt, akkor a feladatkezelõben 100% processzorhasználatot jelez a Windows.
Ekkor muszáj RESET-et nyomnom, és ezután kb. 20-30 percig megy rendesen ahogy kell, majd megint 100%-on dolgozik a gép.
A második RESET után viszont már addig megy rendesen, amíg ki nem kapcsolom, tehát minden oké. Ha érdekel a konfig, akkor majd azt leírom.
Van valakinek valamilyen ötlete? plz.

Why don\'t presidents fight the war?! Why do they always send the poor?!

Deadkiller
ezt nemtom kinek írtad de nekem nemfagy a gép,csak eccerûen lassú a windows!1,5gb-ram intel celeron2,4ghz proci 250gb samsung sataII vinyó

hello! nem tudna valaki mondani egy oltyan lap-top boltot ami pesten van es ahol ki tudjàk cserélni ill szerezni CD/DVD rom ot??? thx
Sephirot T
Kerdeztem meg vkit errol az azt mondta hogy valszeg a hardom nyogi utolsoit es ezert fagyoskodik,le kellene csrelni?ez hiteles?

Deadkiller
akkor se kéne így meleggednie!!vagy igen??mégha bármi is használja

Deadkiller
lehet az xp-m mert hibás kicsit!nemsoká lesz új xp lemezem!!

Narancs
Ne de melyik szokásos dolog eszi el a 100% erõforrást?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Deadkiller
csá!kérdés!az elõfordulhat hogy a nagyprocim alatt lévõ kis segéd proci túlmelexik,és attól 1 idõután hülyül a gép??van rajta hûtõborda,nemis kicsi!!!de cirka 50-60 fok körül mozog!!!szerencsémre a rendszerhûtõt betudtam rakni a proci és a videokri közé,és ott hûti a kisprocit!!!azzal se sokkal hûvösebb de a gép naggyából abbahagyta a hülyülést azóta!!mennyiire izmos kis ventit kéne vennem rá???

Sephirot T
Semmi kulonos,csak szokasos system dolgok mukodnek,csak akkor kezd baszkodni ha elinditok valami sajat dolgot.Arra gondoltam hogy a virusirto meg sok automatikus system frissites is vehet de miutan kiszedtem oket csak lefagyott ha 3 firefox allt nyitva...

hen-tes
Igen. 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
FEladatkezelõ folyamatok fülnél nem írja, hogy mi használja ennyire?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Narancs
Windows feladatkezelõ "folyamatok" fülnél nézd meg mi eszi a CPUt, és lõdd ki. Aztán keresd meg a file-t és töröld le a faszba. Szvsz spyware.

Sephirot T
Segitsegre lenne szuksegem.
1 hete kb. a gepem azt kezdte el csinalni hogy folyamatosan 100% terhelve van vmiert es igy ha mar kinyitok egy winampot,egy totalcammandert meg egy firefoxot,rogon lefagy.Eddig sosem csinalt ilyet es nem tudom mi lehet a gond.Vki segitsen

Narancs
boot sorrendet a biosban állítsd át CD-rom kezdetûre...

Hello!

SürgQs egítségre lenne szükségem! leformáztam a winyómat. Újra akarom telepíteni a windowst. Van 3 xp-m, mindegyiket kipóbráltam, eddig tudtam róla bootolni. Most nem megy egyikrQl sem! Csináltam egy indítólemezt, amivel betölt a parancssor, és amikor mondjuk beírom, h c:, vagy d:, akkor ezt írja ki: invaild drive specification. Felismer mindent a bios jól, látja a hdd-t és a dvd-t is. ha valakinek ötlete van, írjon PM-et.ElQre is köszönöm!

Narancs
A hûtõ és a proci között lévõ mikroszkópikus repedések, egyenetlenségek kitöltésére hõvezetõ pasztát kennek cpu mag és a hûtõ talpa közé.

billywood
köszi!

Én soha nem csináltam ilyet 😊 "pasztázd újra a magot" - ez mit jelent? 😄

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!