!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://atwwebmaker.tx.hu/
Spread De Love!
végülis ez egy sorozat, az egyik része rosszalkodik
(mindegyiknél zöld a kép csak a divx játsza le, de akkormeg no felirat)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
http://atwwebmaker.tx.hu/
de ha tudsz nekem segíthetsz 😊
TommoT
nos, WMP-be elindítom akkor Zöld(!) a képernyõ és 53másodperces (kb. 22percesnek kéne lennie, 170mb)
Divx lejátsza normálisan, de feliratot nemtudok belerakni
szal ha divx-ben megoldható valahogy a felirat akkor oké (de nemtudom bepipálni az enable subtitle részt, inaktiv)
erre kérdeztem, hogy esetleg ilyenben tapasztaltaknál elindult még a wincsi normálisan?
TommoT
köszi a segítséget
TommoT
"Sürgõs" válasz kéne!
A wincseszterem elkezdett kattogni és emiatt a gép nem tudja beolvasni. (Sajnos csak ezen nincs hûtõ...) Most tönkrement és oda minden vagy pedig csak melege van?
Elõre is köszi a segítséget!
TommoT
TommoT
az EAX-nél kellett engedélyezni a CMSS 3D sourroundot. csak kikapcsoltam mert néhány játéknál nagyon zavaró volt
mégyegyszer bocsi <#kuss>#kuss><#vigyor>#vigyor>
Winamp-pal hallgatok zenét. Van itthon egy 5.1-es Genius hangfalszttem. A HAngkártyám Creative Sound Blaster Audigy 5.1.
Azt hogy lehetne megoldani, hogy a zenék 5.1-ben szóljanak, ha egyáltalán meglehet? mert tesztelésnél szól az összes hangfal, csak zenehallgatásnál nem...
valami tipp?
THX
Jellemzõan a Alaplap, CPU, Ram, VGA, HDD csapatból legalább 3-at magával vitt, de volt ahol még a DVD írót is.
Mondjuk Codegen se egyformán sz*r, de jelenleg a 400W-os szutyok tápjuk elterjedt, ami GYENGÉBB (többen is bemérték szervizesek!), mint a 300 vagy 350W-os verzió! Egy irodai gépet integrált VGA-val és kisfogyasztású procival össze mernék vele rakni, de normális konfigot tutira nem.
Amúgy valami oka csak van, hogy az SP (Super Power) alias Acorp, alias CodeGen házakat az USA-ban miért Deer táppal lehet kapni?
Az alaplaptól függ, hogy mit vihet magával kivétel a vga ha direkbe kap tápot, az valszeg elszáll.
Codegent szídni pedig úgylátom divat lett, általában azok szídják akik valahol olvasnak ezt vagy azt, de még életükben nem használták. Én hosszú évek óta codegent használok. Még egy sem halt ki és bírják a strapát
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
azt vettem még észre h akkor is sípol ha nincs bedugva a gépbe és bevan kapcsolva
elõre is kösz
FSP, Chieftec, vagy hasonlókat vegyél, igaz hogy kicsit drágák is, de legalább nem kell kidobnod az egész gépet egy esetleges meghibásodásnál. A másik meg, hogy ezek legalább majdnem azt adják le ami rájuk van írva.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
egy ilyen "420W PSU Low Noise Big Fan PW-5250" elvinné a gépet rendesen?
Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)
kezdjük azzal, hogy nem adja le stabilan a feszültségeket, ez alapból nem tesz jót az alapi kondiknak
ha esetleg áram ingadozás van az szépen átfolyik rajta és a többi alkatrész kapja és ha esetleg egyszerûen meghibásodik sose lehet tudni, hogy melyik irányba sül ki
Nem mondom, hogy egy Chieftech vagy FSP táppal nem forulhat elõ a meghibásodás de kicsi rá az esély és teljesítmény gondjai sincsenek
Ez a money se erre ment volna, de ennek az x600-as nak véres a torka...
Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)
Egy "ASUS EAX1950PRO/256MB"videókártya elmegy egy 350wattos tápon vagy nagyobb kraft kell neki?
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Vettem új gépet😄
Cfg: Core2Duo E6600
4 GB Ram 800mhz Samsung
8800 GTS 320
Ennek elég egy Chieftec 450W-os táp?????<#help>#help>
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
aki ért az LCD monitorokhoz az segítsen pls, mert a nyáron tervezem egy 19 colos wide besezrzését
a következõk jöhetnek szóba:
1.: Acer AL1916 WAs
2.: Asus 19VW192S
3.: Belinea 1925 S1W
4.: LG L194WT-SF
konfigom: Asus A8N SLI Premium, AMD Athlon X2 s939 4200+@5400+, Leadtek 8800 GTS 640 MB, 2*1GB Kingmax ram, Chieftec 400W
ott PC HEALTH status menüpont ( or similar ), és a CPU Warning Temperature -t vagy Disabled re állítod, vagy kb 65 fokra.
ha van CPU shutdown akkor azt meg 70 fokra állítod. nem sípol, ha lefagyna akkor meg marad a tisztítás
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Másik lehetõséged hogy windowsos auto update progit felraksz, de nem tudom h asrockhoz csinálnak e ilyen progit.
1 a procid HT ha jól láttom ez azt jelenti hogy Hyper-Threadinges járj utána mi az
lenne egy kérdésem, tuningolsz valamit a gépen?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Eseménynaplóban:

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
van egy asrock p4i45d alaplapom és biost szeretnék rajta frissíteni de nemtom hogy pontosan hogy kell. pls írjátok már le h mit hogy kell csinálni!
ELõre is THX!
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Lenne 1 kérdésem...
Szerintetek - vagy gyári adatok alapján - egy Sapphire Radeon X1650XT-nek mennyi az ideális hõmérséklet?
Mert az enyém egyfolytába 63-65 fokos amióta megvettem, aztán mondom azért rákérdezek, hogy ez normális-e 😄
Köszi elõre is.
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
A segítségeteket szeretném kérni. Adott egy asztali pc és egy notebook. Mindkettõn xp sp2. Nemtudom õket hálózatba kötni mert a notebookon az hálozat ikonja mellett egy sárga felkiáltójel van és egy felirat,miszerint "a kapcsolat nem jött létre vagy korlátozott" az asztali gépen nincs ilyen probléma ott jelzi stabilan,hogy csatlakoztatva de nem látják egymást. Mi lehet a probléma?
A segítségeteket elõre is köszönöm!
Üdv: Pripyat
Windowst szereténék telepíteni a gépre mert nem indul mert valami ntdetect.exe hiba végett(win 2000 van most). Ha megpróbálok xp-t installálni akkor amikor ahhoz érne hogy F8-al elfogatom a feltéteket, ez a képernyõ helyett csak fekete képernyõ jön be.
Szerintetek hogyan oldható meg?
u.i.:Win 98-se sikerul mert nem formázza le a hdd-t.