!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dotkom

http://atwwebmaker.tx.hu/

N1ggA
Hello! Na én ebbõl egy kukkot se értek, de hogy kell beállítani a routeremet, hogy a 27015 (vagy akárhányas) port open és forwarded legyen? 😊

Spread De Love!

tigeroo
azokat tudom. figy, xvid, wmp10-et használok :/

végülis ez egy sorozat, az egyik része rosszalkodik
(mindegyiknél zöld a kép csak a divx játsza le, de akkormeg no felirat)
Arnoux
Megnéztem a GA-965P-DS3 alaplapot, ezt írják ott: Features SATA 3Gb/s interface with RAID function (2 ports with RAID function supported by GIGABYTE SATA2). Kicsit láma kérdés, de ehhez melyik vinyó illik jobban? ATA vagy SATA2?

Met
Nekem volt egy kattogós Quantum-m. Win bejött csak kattogott. Vettem egy másikat és úgy mentettem le róla a cuccokat.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

dotkom
jaja. hasznald az Inquisitor altal leirt lejatszok vmelyiket, es a felirat meg a film legyen egy mappaban, es legyen ugyan az a nevuk. pl: a film: gyuruk_ura.avi akkor a felirat legyen gyuruk_ura.srt .

http://atwwebmaker.tx.hu/

BSPlayer, JetAudio vagy Media Player Classic? Mindegyik kezel feliratot ... (és még van egy csomó másik is)

ez a hardver topic
de ha tudsz nekem segíthetsz 😊

TommoT

tigeroo
sziasztok, van egy AVI fájlom, amihez van egy feliratom.
nos, WMP-be elindítom akkor Zöld(!) a képernyõ és 53másodperces (kb. 22percesnek kéne lennie, 170mb)

Divx lejátsza normálisan, de feliratot nemtudok belerakni

szal ha divx-ben megoldható valahogy a felirat akkor oké (de nemtudom bepipálni az enable subtitle részt, inaktiv)
mármint egyelõre a win sem töltõdik be csak kattog így lementeni sem tudom (vagyis én nem tudom így hogyan lehet)
erre kérdeztem, hogy esetleg ilyenben tapasztaltaknál elindult még a wincsi normálisan?

TommoT

én ezt értem, de most van esélyem rá, hogy elinduljon még vagy nincs? (és akkor mi a teendõ?<#szomoru1>)
köszi a segítséget

TommoT

minnél elõbb mentsd le eg másik vinyóra a fontos adatokat és utáan szerezz be egy másikat... nem jó jel ha kattog és fagyogat

Hi emberek!
"Sürgõs" válasz kéne!
A wincseszterem elkezdett kattogni és emiatt a gép nem tudja beolvasni. (Sajnos csak ezen nincs hûtõ...) Most tönkrement és oda minden vagy pedig csak melege van?
Elõre is köszi a segítséget!
TommoT

TommoT

húha sorry XD
az EAX-nél kellett engedélyezni a CMSS 3D sourroundot. csak kikapcsoltam mert néhány játéknál nagyon zavaró volt
mégyegyszer bocsi <#kuss><#vigyor>

Hali!
Winamp-pal hallgatok zenét. Van itthon egy 5.1-es Genius hangfalszttem. A HAngkártyám Creative Sound Blaster Audigy 5.1.
Azt hogy lehetne megoldani, hogy a zenék 5.1-ben szóljanak, ha egyáltalán meglehet? mert tesztelésnél szól az összes hangfal, csak zenehallgatásnál nem...
valami tipp?
THX

A Trust, Q-Tec és MS Industrial (vagy mi a görcs) és még vagy 3-4 "márka" az ugyan azt a tápot jelöli, kisebb nagyobb csúsztatásokkal (Pl. az "570-es" Trust az "600-as" vagy "650-es" Q-Tec.)

Több tucat táp által kiégett gépet volt alkalmam látni, és nem ad okot a bizakodásra, hogy vagy a fele CodeGen tápos volt, a maradék nagy része Acorp vagy más hasonló ... meg 1x-1x láttam a hibás delta beles 12cm-es Chieftek/Coolink táp által elégetett gépet is.
Jellemzõan a Alaplap, CPU, Ram, VGA, HDD csapatból legalább 3-at magával vitt, de volt ahol még a DVD írót is.

Mondjuk Codegen se egyformán sz*r, de jelenleg a 400W-os szutyok tápjuk elterjedt, ami GYENGÉBB (többen is bemérték szervizesek!), mint a 300 vagy 350W-os verzió! Egy irodai gépet integrált VGA-val és kisfogyasztású procival össze mernék vele rakni, de normális konfigot tutira nem.

Amúgy valami oka csak van, hogy az SP (Super Power) alias Acorp, alias CodeGen házakat az USA-ban miért Deer táppal lehet kapni?

Bocsi de ennek semmi köze a táphoz.
Az alaplaptól függ, hogy mit vihet magával kivétel a vga ha direkbe kap tápot, az valszeg elszáll.
Codegent szídni pedig úgylátom divat lett, általában azok szídják akik valahol olvasnak ezt vagy azt, de még életükben nem használták. Én hosszú évek óta codegent használok. Még egy sem halt ki és bírják a strapát

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

sziasztok, nekem 1 elég érdekes problémám van: sípol a monitorom...ez annyira nemis érdekes de az h CSAK a Counter-Strike nevû játékban az már igen...más játékban nem sípol, windowsba nem sípol...CSAK CSbe de mint állat...ez vicc. PLS help 😊

azt vettem még észre h akkor is sípol ha nincs bedugva a gépbe és bevan kapcsolva

elõre is kösz
Met
Egy 350-es FSP nem is drága és a teljesítménye is bõven elegendõ.

hen-tes
Tápot nem ismerek tõlük, csak rajztáblát, de az egy hányadék, gondolom a többi cucca sem lehet sokkalta jobb.. 😊
FSP, Chieftec, vagy hasonlókat vegyél, igaz hogy kicsit drágák is, de legalább nem kell kidobnod az egész gépet egy esetleges meghibásodásnál. A másik meg, hogy ezek legalább majdnem azt adják le ami rájuk van írva.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
Na azért azt sem egybõl.. Eleve ha kevés neki, mert ki tudja mennyit ad le az a szaros táp, akkor is csak annyit tapasztalsz hogy el sem indul a gép. Ilyen meghibásodás nem egyból történik. Egy hétig még akár ki is lehet húzni vele, ha az alatt jönne ilyen túlfeszültség, akkor feltetováltatod a homlokodra az év lúzere címet, de tényleg kéne bele egy jobb táp. De lényeg, hogy pár hétig talán ki lehet húzni vele, persze ha elindul, de mindenképpen vegyél bele valami márkás tápot.. 400wattos pl elég még egy c2d 8800gts pároshoz is, amivel még jódarabig elleszel, szóval egy táp nem egy éves beruházás, mint pl egy vga.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

es esetleg valaki hallot már a Trust márkáról? Elég olcsóak a tápjai, de nemtudom mennyi mennek jól..
egy ilyen "420W PSU Low Noise Big Fan PW-5250" elvinné a gépet rendesen?

Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)

Met
nem szivatlak 😊
kezdjük azzal, hogy nem adja le stabilan a feszültségeket, ez alapból nem tesz jót az alapi kondiknak
ha esetleg áram ingadozás van az szépen átfolyik rajta és a többi alkatrész kapja és ha esetleg egyszerûen meghibásodik sose lehet tudni, hogy melyik irányba sül ki

Nem mondom, hogy egy Chieftech vagy FSP táppal nem forulhat elõ a meghibásodás de kicsi rá az esély és teljesítmény gondjai sincsenek

jajj.. ugye csak szivatsz hogy húzhat magával valamit?:S
Ez a money se erre ment volna, de ennek az x600-as nak véres a torka...

Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)

Met
csak annyi amit írtál és esetleg magával vihet pár dolgot is pl. alaplap, vinyó stb. 😉

köszi! Bár most ebbe kicsit belenyúltam mert codegen😊 pont a példa... ha nem viszi akkor csak annyi lesz a gond hogy nem áll fel a rendszer, vagy terhelés alatt lefagy/újraindul?

Met
ha jó minõségû táp akkor igen, a Codegen és társai nem azok

Sziasztok!
Egy "ASUS EAX1950PRO/256MB"videókártya elmegy egy 350wattos tápon vagy nagyobb kraft kell neki?

Bandi 18
Az elõzõt jobb elmenti nehogy baj legyen. De ha nem vagy biztos a dolgodban inkább kérj meg valakit hogy csinálja/mutassa meg hogyan kell, mert ezzel elszúrhatod az egész lapod és onnan csak drága pénzért csinálják meg neked

kissadamvikt
leszedtem a pontos biosfrissítéseket(pontosan 2-õt) kimásoltam flopyra és innen hogyan tovább? símán bootolok flopyról és kész?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Csao! Egy olyan problémám lenne hogy Samsung 940 BW monitornál, dvi kábelall lett összekötve, 8800 gts 320 as kártya, ha felrakom az nvdia drivert akkor utána elmossa a képernyöt és nagyon homályos. Miért van ez hogy lehet megcsinálni? analog kábelnál éles a kép!
FLeT
THX!!!

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

Met
bõven

FLeT
Csá nép!!!
Vettem új gépet😄
Cfg: Core2Duo E6600
4 GB Ram 800mhz Samsung
8800 GTS 320

Ennek elég egy Chieftec 450W-os táp?????<#help>

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

agyhalál
Pár napja a 3 winchesterbõl csak kettõt ismer fel a Vista, holott a BIOSban és bootoláskor még mindhárom megvan. Ez az IDE-n levõ, amelyiket nem ismer fel, primary master, a másik IDE pedig primary slave, ezt pedig felismeri. Mi lehet a gond? Mielött ez történt volna, semmi hibát nem észleltem, még csak furcsa zajokat sem lehetett hallani a közelében.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

csá all:
aki ért az LCD monitorokhoz az segítsen pls, mert a nyáron tervezem egy 19 colos wide besezrzését
a következõk jöhetnek szóba:
1.: Acer AL1916 WAs
2.: Asus 19VW192S
3.: Belinea 1925 S1W
4.: LG L194WT-SF

konfigom: Asus A8N SLI Premium, AMD Athlon X2 s939 4200+@5400+, Leadtek 8800 GTS 640 MB, 2*1GB Kingmax ram, Chieftec 400W

PíszLávJuniti
Biosba lépj be,
ott PC HEALTH status menüpont ( or similar ), és a CPU Warning Temperature -t vagy Disabled re állítod, vagy kb 65 fokra.
ha van CPU shutdown akkor azt meg 70 fokra állítod. nem sípol, ha lefagyna akkor meg marad a tisztítás

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
Általában, ott ahol megtalálod a flashelõ progit, mellékelnek leírást is.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
alaplap gyártójától le kell tölteni a legfrisebb flash fájlt, és azt kimásolni floppyra amirõl tudsz bootolni. Szedj le hozzá flashelõ programot is.
Másik lehetõséged hogy windowsos auto update progit felraksz, de nem tudom h asrockhoz csinálnak e ilyen progit.

biomage
Hali
1 a procid HT ha jól láttom ez azt jelenti hogy Hyper-Threadinges járj utána mi az

lenne egy kérdésem, tuningolsz valamit a gépen?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

scorpeeon
Mármegirqhalál :S
Eseménynaplóban:

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ohh köszi<#worship><#worship><#worship>
kissadamvikt
szasztok

van egy asrock p4i45d alaplapom és biost szeretnék rajta frissíteni de nemtom hogy pontosan hogy kell. pls írjátok már le h mit hogy kell csinálni!
ELõre is THX!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Sziasztok!

Lenne 1 kérdésem...
Szerintetek - vagy gyári adatok alapján - egy Sapphire Radeon X1650XT-nek mennyi az ideális hõmérséklet?

Mert az enyém egyfolytába 63-65 fokos amióta megvettem, aztán mondom azért rákérdezek, hogy ez normális-e 😄

Köszi elõre is.

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

Met
mégis, hogy vannak összekötve a gépek?

Bandi 18
Hát általában olyan 60-70 fok de a 70 már a plafon

Prypiat
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Adott egy asztali pc és egy notebook. Mindkettõn xp sp2. Nemtudom õket hálózatba kötni mert a notebookon az hálozat ikonja mellett egy sárga felkiáltójel van és egy felirat,miszerint "a kapcsolat nem jött létre vagy korlátozott" az asztali gépen nincs ilyen probléma ott jelzi stabilan,hogy csatlakoztatva de nem látják egymást. Mi lehet a probléma?

A segítségeteket elõre is köszönöm!

Üdv: Pripyat

Randelz
Helo.
Windowst szereténék telepíteni a gépre mert nem indul mert valami ntdetect.exe hiba végett(win 2000 van most). Ha megpróbálok xp-t installálni akkor amikor ahhoz érne hogy F8-al elfogatom a feltéteket, ez a képernyõ helyett csak fekete képernyõ jön be.
Szerintetek hogyan oldható meg?

u.i.:Win 98-se sikerul mert nem formázza le a hdd-t.