!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

peti193
bazzzzzz télleg a konektor!kösszi örök hála!

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Sati
a procinak 1,75 volt kell ugy tudom de autora van állitva minden volt
Memoria videó volt is minden.

ja de elõtte el ne felejtsd bedugni a konnektorba <#idiota>

Banyapapa
bios reset nem vált be?

Meg fagyás leeht bármi mástol is,bár nekem is volt ilyen "megy 1 évig,utána baxakszik",ott a bibi azvolt hogy a cpu-val nem szinkronban ment a memoria.

de ez kiderithetö a memtest futtatása közben is

peti193
segítsen valaki!azzal a nagy gombbal kell bekapcsolni a gépet????

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Sati
de szivessen fogadok tippeket

Sati
nem 64 bites hanem 32 csak.

nekem még sima 2800+ athlonom van agp-s lapon. jó lesz ahhoz is ? mert mintha x64bites platformhoz kellene

Sati
Sziasztok.

Kérnék segitséget ha tudtok segitteni.

MSI KT4 Ultra BSR (MS-6590)alaplapom van
Asus V8460 Ultra Deluxe 128Mb Videókártyám
1 db 512 400Mhz Memoria
Amd Athlon 2100xp Proci
1 db 80 Gb Maxtor Winyo
1 db 80 Gb Samsung Winyo
1 db 160 Gb Samsung Winyo

És mindig fagy serintem a Bios-t csesztem el de ha szervizbe elviszem mindent kitalálnak 😞
Szal szeretnék kérni 1 bios beállitást vagy akár ehez az alaplaphoz 1 bios magyarositást vagy mi mit jelent.
megvan már ez a gépem 5,5éve de kb fél éve ezzel szorakozok.
1 alap játék is fagy NFS Undergound ami szerintem alap nem 1 komolyabb...
Léccives segitsetek

Küldönc
Haliztok. Amint láthatjátok abit an7-es lapom van. Belereaktam 2x256 mb ddr400-as ramot és az everest csak simán ddr400-asnak látja :S , meg ezt irja:
Típus: Dual Channel (128 bit)
Aktív üzemmód: Single Channel (64 bit)
Vmit bekell állitani pl: a Biosban hogy Dual Chanelben mennyen? Itt a lap, nézzétek meg, elõre is köszi a segítséget. 😊Katt ide plz

A Temporary Files-on kívül van olyan mappa, amibe a netrõl jöhetnek le fájlok? Mert sokszor elég kevés hely marad a vinyón?
Hello!

Olyan ingyenes programot keresek, amivel wmv-t avi-ra tudok convertálni, de nem írja ki a video lejátszása közben, hogy próbaverzió.
czky
93,71 vagy 93,81(ez nincs fenn az nvidia honlapján)

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

nagy problémám van.

elég régi drivert, a 91.47-est használtam a gef 7600 gs - emhez. mivel nemrég telepítettem újra a heroes 5-öt, gondoltam tök gyors lesz már felpeccselve új driverrel. hát elsõ meglepetésem az volt hogy lassabb lett, nehézkesebb, ráadásul párszor kilépett

gondoltam van iylen, meg amúgy is lehet vírusos vagyok. a legújabb 162.18-ast telepítettem, és azóta jelentkeznek hibajelenségek, lefagyások, és a kék hibaképernyõn az nv_4_disp_driverre hivatkozik, így még gyanúsabb a dolog

kérdés:
mivel az nvidia oldalán whql driverek vannak, ráadásul csak a legújabb, ezért elképzelhetõ hogy a 7600gs reagál csak rosszul a változtatásra? és más kártyákkal jól mûködik ?

melyik verziószámû drivert javasolnátok hozzá ?

w77d
nem lényeges! az én karimhóz is adták és nem használom! tulajdonképpen az egy tuningoló program, de jobb az ntune vagy a rivatuner

Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek lényeges egy asus 8600 gts kártyához a hozzá adott Gamer OSD nevezetû progi?

Tehát mondjuk nem lesz olyanom hogy nics Opengl -em?
Met
lemerült az elem az alaplapban

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Küldönc
Sziasztok. Köv a configom: Abit An7 lap, Amd athlon 2500+ (512kb) l2 cache. hogy hozhatnám ki a legjobbat belõle? eddig 200mhz-es fsb-ét néztem vele 12x-es szorzóval.Nagyobb húzásnál nem bootol. Nem hiszem hogy ennyi lenne. Tuti hogy többet is kilehet hozni belõle. Kérlek segítsetek.. 😊

Segítséget kérnék!A gépem egy ideje elfelejti a Bios beállításokat.Azt írja CMOS setttings Wrong.Mi a gondja?Elõre is köszönöm.
Köszi a segítséget, biztos hülyén fogalmazok. Sza a házamon van egy óra ami biztos nem az alaplapról szedi az idõinfót; ha én beadom az idõt és kikapcsolom a gépet akkor elfelejti az idõt (csak a ház) a winfosom idejével semmi bajom.

Amúgy Asus gamer OSD hez értesz?
Uraim/Hölgyeim!!! (csak,hogy meg ne sértsek senkit)

Elszorul a torkom a sirástol,hogy magyarországon még mennyi segíttõ kész ember van..... Köszönöm a sok segitséget mindenkinek!!!!
Most amit Jag ajánlott be jött(24 órája nem csinálta),de ha megint szarakszik akkor Met ötletét fogom alkalmazni veszek 1 hangkarit.
Amugy szerintem is jók az integrált kártyák - MÉg1x KÖSZÖNÖM !!!!!<#taps><#puszi><#eljen>

JAG1
Itt megtalász mindent hozzá.
Itt a leírás, hogy mit, hova kell kötni.
Elõször ezt, majd a többi drivert szépen sorban felrakod. Adusio, Lan, stb.
Utána szépen felrakod a VGA [url="http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html"]drivert.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Szia Jag1! Az alaplapom Asus A7N8X-E most már csak annyi kéne,hogy ennek a progija hol tudnám letölteni? Amásik gondom pedig az,hogy egy elektromos segitség kén amit be kell dugnom az alaplap állitott helyzetében ha nézük melyiket hova kell pl:indito gombtol,LED-töl és a gép saját hangszoroja ez összesen nyolc száll/2 pár kék=fehér/egy pár piros=fekete/egy pár sárga=fehér ez a LED/ az egyik kék=fehér a fökapcs.tol jön/ a másik kék=fehér pedig a fökapcs.tol jön csak nem tudom,hogy hova kell.Ha tudsz segiteni csörgess meg és én vissza hivlak:06705236205

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

JAG1
Vedd vissza alapból a ramot és úgy húzd, amíg a ram el nem éri az eredeti ferkit. Esetleg az FSB/Dram arányon is állíthatsz, ha lehet lefelé.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

w77d
az fsb-t emeltem a biosban, de ezzel nõtt a ramok frekije is! valszeg itt a probléma gyökere, legalábbis szerintem, mivel a proci még a legnagyobb terhelés alatt sem melegszik nagyon, 2 óra utáni kemény game után is 64fok! és furcsa, de azóta nem sikerült megint elõcsalnom ezt a jelenséget, de a memóriáknak akkor sem egészséges szerintem ha ilyen forrók (a forrót azt értsd tényleg kib...ott forrónak, amiután sikerült kihalásznom a gépbõl, hogy szemügyre vehessem, szépen megégette az ujjam <#szomoru1><#buck>)

Észrevettétek, hogy egyre több helyen adják el a gépeket driver nélkül, vagy egyáltalán meg sem mondják az embernek, hogy mi az amit kellene kapnia a géphez stb... 😞
Aztán a szerencsétlen, ha van netje töltheti le onnnan, ha nincsen akkor meg vet egy semmit.
Már rengeteg ismerõsöm járt így és meg nem tudom érteni, hogy miért csinálnak ilyet az emberek. 😞(
[ témán kívül, bocsi ]

JAG1
Nem húzod túl a ramokat?
Itt van egy pár...

JAG1
Semmi baj az alaplapi hangkarival.
Az esetek 99%-ban bõven elég...

JAG1
Milyen alaplapod van?
Ha nem tudod, ezzel a progival nézd meg.

JAG1
SP2 fenn van?
Innen szedd le a drivert...

Ja hogy a házban van az óra!!!

Na itt kéne tudni, hogy az alaplaptól szedi az idõt v. külön mûködik. De valszeg az elsõ. Szóval, akkor jó amit írtam az elõbb. 😊

Elemes??? Ja ez ilyen régi fajta beszólás (mint a képcsöves LOL). Ja igen, az alaplapon lévõ elem valszeg megpurcant, nekem is volt ilyen (ASUS-on!), és nem csak a dátumot felejtette el, hanem minden beállítást (pl. állandóan a RAID-et kereste.)

Sziasztok lenne egy olyan problémám, hogy van egy Colorsit A9003-C4 ( http://www.gabatech.hu/?id=226 )nevezetü gépházam beállítom az órát rendesen megy is de amikor újraindítom a gépet akkor elfelejti az idõt. Szerintetek elemes?

Ha valaki tud segítsen.

Met
Vegyél egy PCI-os hangkarit.
Amúgy sem egészséges az alaplapit használni ha nem csak zenét hallgatsz a gépen.
Esetleg BIOS frissítés? Nem tuningolsz semmit?

w77d
hmm.. furcsa dolog történt nemrég: nagyban fsx-ezek egyszer csak kifagy a kép, szép kék képernyõ elõügrik, rajta fizikai memória listázása, meg crash.dmp, gép újraindul és most minden szép és jó! tudni kell hogy a cpu húzva van 3,6 gigára, de figyelem egyfolytába a hõmérsékletét terhelés alatt is, de nem megy 65fölé! szétszedtem a gépet, a memóriák pedik olyan forrók, hogy alig bírom megfogni õket! ez okozhatta a hibát?? ha igen tudtok valami jó memóriahûtõt ajánlani??

Nagyon köszönöm a segitséget!!! De azt már próbáltam. <#csodalk><#conf><#nemtudom>

Keress egy újabb drivert a neten. Az alaplaphoz adott valszeg régi.

Egyékbént nézd meg az eszközkezelõben, nem ütközik-e. Régebbi stand-alone kártyáknál elõfordult, alaplapin nem szabadna, de hátha.

ja Bocsika <#szomoru1> Hát számítógép <#vigyor2>
Asus M2n4-sli alaplap,Athlon64 3500+ proci,A hangkártya integrált Realtek ac97, 2GBram,400GB HDD,Geforce 7600GT Asus, XP Sp2 rendszer
Kihagytam valamit?
HELP!!!!!!!HELP!!!!!HELP!!!!!

Met
csak az maradt ki, hogy milyen gép...

Sziasztok!!
Megmondom öszintén nem tudom jó topikba irók,de ez az utolsó esélyeim 1-ike. Nem tudom mi tévõ legyek. A hangkártyám Drivere állandóan eltünik-törlõdik. 1 hiba üzenettel.Azt hittem,hogy kodek probléma. Lecseréltem a kodekeket.NEM használt. 😞
Aztán megnésztem mit ír a hiba üzenet .svchost.exe miatt van ez. ütána néztem a neten mi a rák ez.leszedtem 1 progit(Processor explorer1021)azt írták ez ok. Átnézettem vele a rendszert,talált is ,de nem sok sikert értem el.....Jah 3x raktam újra a rendszert.Akkor is ez a gond 😞
kezdek kicsit agresszív lenni....
SEGITSETEK 😞 elõre is köszönöm !

Met
Próbálj meg helyesen írni és fogalmazni pls.

Fogalom zavarban vagy, mi kell az videókártyádhoz? Alaplap tuti nem. Mit akarsz vele csinálni, hogy kell az a valami?

Szia Jag1! Szoval az a gond,hogy van egy ASUS 9550-es videokártyám van és ehhez kéne a hozzá valo alaplap/NVIDIA/ nincs meg el veszett. és erre voln a szükségem.Nem tudom,hogy hol vagy honnan tudnám letölteni.Vagy nincs-e valakinek meg.

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

bauer15
helo remélem tudtok segíteni mik lehetnek a problémák ugyaanis ha csatlakoztatni akarok egy usb.dolgot pl: nyomtató mp3 fényképezõ nem jelzi ki mintha be se lennne dugva_?
de az mp3at tölti csak ne jelzi
kösz

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

JAG1
Nem nagyon értem mit szeretnél, de ha VGA Drivert, akkor tess...

Sziasztok mindenkinek! Egy kis segitség kellene lehet,hogy nem ide kéne irnom.Olyan problémám van,hogy keresek ASUS 9550-hez alaplap programot hol és honnan tudnán le tölteni mert csak ez miatt nem tudom fel telepiteni a MOTOROLA modemet.A segitséget elöre is köszönöm!!!!!!

Met
szerintem a lejátszó nem szereti az rw lemezeket, nálam is így van
próbálkozhatsz más típusokkal és az írási sebességgel is játszhatsz, nézz szét neten hátha másnak is van ilyen lejátszója és rw gondokkal küzd

szeretnék újraírható dvdt venni
avi-ból átkonvertálom dvd-be a filmeket és tv-n nézem de sajnos sûrûn akad vagy leáll
jelenleg Sony dvd-rw cdt használok (dmw47a2)
tudnátok tippet adni hogy melyik a legalkalmasabb a célra?

JAG1
Nézd meg a márkáját és a késleltetést is. Azt is kiírja a CPUz.
Jó lenne, ha uolyat vennél...

Bandi 18
A mostani is 1 gigás és 800 mhz-s szóval elég lenne egy darabot venned

nagy bajban vagyok , nem tudom hany mhz-s a ddr ramom .
hol tudom megnezni ? van egy cpuZ nevu progim de en olyat latok a memory fulnel hogy frequency 401,2 MhZ . type ddr2 és size : 1024mb
na most en szeretnek venni meg bele ramokat , olyanra gondoltam hogy 2x1 1Gbos 800Mhz-es ram . JO lenne igy ?