!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC összekötve tv-vel. Ma bekapcsolnám a másodlagos kijelzõt, hogy filmet nézzek de nem történik semmi, bepipálom, hogy asztal kibõvítése erre a kijelzõre, alkalmaz és nincs ott a pipa.
Kicseréltem az SVideo-RCA átalakító kábelt, már bent marad a pipa de nincs kép.
Drivert frissítettem de ugyan az a helyzet.
Milyen progi kavarhat be vagy csak elszállt a tvout? Ez egy Radeon 9600Pro kb. 4-5 éves, szóval elképzelhetõ, hogy meghalt csak valahogy nem lehet biztosan kideríteni?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Friss driverek asszem nincsennek fenn,
igen, le volt formázva minden és aztán telepitve a windows.
Többit hogy tudom megnézni?<#lama>#lama>
Újrarakáson egy szûz instalt értesz? (Tehát format C:, stb?)
Meg kéne nézni nem e töredezett a vinyó nagyon. Aztán meg kéne nézni milyen felesleges dolgok futnak a háttérben (vírusírtó, ezerféle bigyó, Quictime server, Creative becsúszó menü, és egyébb felesleges vackok.), és végsõ soron egy fullos updatelt vírusírtós keresés és egy spykeresés sem ártana rajta.
Aztán nem ártana megnézni a Windowsban, hogy csóri vinyó milyen üzemmódban megy, mert lehet UDMA33 vagy valami lasabban, akkor nem csak a töltés, de a swapolás is atomlassú lehet. Meg kéne lesni a Biosban is, nincs e elállítva a HDD-re vonatkozó részek valamelyike.
Helytõl függõen 50-100Ft/db
Már egy ideje van a problémám h mikor indul a gép akkor elég sokáig bootol eztán miutá már betölt, azután is nagyon lassú a gép pl: progrmok nagyon lassan indulnak, játékok szaggatnak stb. Már többször újra lett rakva a gép de nem segített.
Mi lehet a gond?
(ASUS P4P8X, Ati 9600 128MB, Celeron 2,4, 512M😎
Próbáld meg a VirtualDub-ot, nem tudom jó e konvertálni, de vágni lehet vele. Persze fapados, de hát ingyenes. (Vagy a VirtualDubMOD-ot, az többet tud, csak valahogy ritkábban fejlesztik.)
ingyenes programot meg nem tudok, googleban talán tudsz találni...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Freevlog-ról lehet tölteni?
Milyen programmal lehet kivágni részletet egy videoból?
Asus p5k alaplap asus 8600gts kari 400 giga samsung winyó core2 e6600 proci
bekapcsolom a gépem majd eltelik legalább egy perc míg a winfos elkezd töltõdni (addig úgy viselkedik a gép mintha ki lenne fagyva)ez ritkábbik eset.
A leggyakrabban azonban semmi gond nincs simán tölt a windows.
Lószar sem kell ahhoz, hogy a tv-re rákösd. A VGA driver untig elég.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
de a tv tool progit probáltad? itten ezt
Bár nekem ezzelse ment,bezzeg a pic#asz&r ATIn vigan ment a film elötte tv-n (bár ottis kellet az atitray tools,vagymi)
Windows tûzfal, vírusirtó kikapcsolva, bízunk egymásban😊
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Tûzfal?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Segitség kéne, ketten szeretnénk játszani (pl.:fifázni) kettõ billentyûzettel, az egyik ps2-es a másik usb-s billentyûzet. A számitógép felismeri mind a két billentyûzetet, de a játékban csak egy van, nem birom hogy az egyik csapat az egyik billentyûzeten a másik pedig a másikon. Tud valaki segiteni hogy birjunk ketten játszani? Nincs vmi olyan progi ami az egyik billentyûzetet úgy kezeli mint egy joystick? Vagy vmi másik megoldást ha tud vki, fontos lenne.
Elõre is kösz a segitséget.
Hálózati problémám lenne.
Szóval haverokkal mostanában Lanozgatunk 4 egyesben.
Beállítottuk az IP-ket, a switch portjai szerint, mennek a játékok látjuk egymást.
Ugye adatokat is cserélgetünk, mindenki be tud lépni mindenkihez, csak hozzám nem, mert kidobja õket egy hibaüzivel, hogy nincs a joga a hálózati erõforráshoz, lépjen kapcsolatba a kiszolgáló rendzsergazdájával.Attól függetlenül én tudok szedni tõlük, és küldeni is tudok nekik fájlokat.
Ja, nekem modemes adsl netem van, lehet az a kapcsolat zavar be?
2.#28197-ben leírt problémán van
#28199-ben írtak választ, regclenerezni szoktam, de a másik megoldást, nem teljesen értem, mit kellene és hol állítani?
Számlát kérhetsz pilipócsra, józsibácsi nevére is...
Lehet valahol állítani.
A sima, normál TV-k 800*600 / 50-60HRz-et tudnak.
Most szeretnék gépet venni bankkártyával de nem a saját nevemre hanem egyik ismerõsõm ismerõse nevére.
Kérdésem a bankkártya miatt a számlán az én nevem is szerepelni fog?
Next PC upgrade: 2022
Van egy 8600 GT kártyám, és rá akarom kötni a TV-re. Az nVidia vezérlõpultban beállítottam, hogy klónozza a képernyõt, de mikor leokézom a beállításokat, akkor egy pillanatra ugyan megjelenik a TV-n a kép, de utána eltûnik és teljesen fekete marad. Mit lehetne tenni, hogy lássam a TV-n a képet?
Lenne egy olyan gondom hogy van 1 ilyen konfigom
Msi P6N platinum sli
Intel Core duo 6600 proci
kingtone hyperx 800mhz 2gb kit
msi 8800gts 320mb
320sata2 hdd
ez idáig szép és jó de megáll,ill kifagy ezze a gonddal fizikai memória listázása???én elakadtam valaki??
Próbáld ezzel 😊
A problémám az, hogy az 1 G Ram ellenére a gép lassabb lett. Fõleg a játékokon lehet észrevenni, de egyéb alalmazások esetében is. Ha filmet nézek, akkor pedig a kép nem az igazi, pedig a monitor beállításain is próbáltam állítani. A videokártyához az elõzõ alaplapnál használt drivert tettem fel: NVIDIA Display Driver for Windows 2000/XP version 61.21
A CPU pedig egy 2,4 GHz-es Celeron.
Ha valaki ismer valamilyen jobb drivert (esetleg) vagy tudna tanácsot adni, az kérem segítsen.
A választ elõre is köszönöm.
na hátha másnak is kell. amúgy az elsõ 10 találat googléban a 64 bites verzióhoz volt, csak azért kérdeztem, mert elõször csak azt láttam