64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Saját szabály, vagy valami auto rule? -
Próbaként megcsinálhatod hogy az egyiket a 3.0-ásba a másikat a 2.0-ásba csatlakoztatod. -
Ez mennyire egészséges hogy ezt az IP-t nem engedélyezi a router? Csak most vettem észre..
block_internet_access_IP
Bármelyik TCP+UDP
IP 192.168.1.181 felől lan-ben
To bármelyik gép in wan -
Nekem ebből az jött le, hogy semmi értelme 15k-val többet költeni egy kisebb monitorra... :) -
Szia!
Igen, és az a helyzet, hogy egyszerre csak az egyikre hajlandó feltelepíteni. Abba az egybe bármelyiket csatlakoztathatom, mind a kettő működik külön-külön.
Azt elfelejtettem közölni, hogy Acer laptopról van szó, ami 3 USB-vel rendelkezik... lehet ez számít?
Az asztali masinámon 6-8 van... gond nélkül felrakta két eltérő usb-re a két-két kontrollert.
Ebayen rendeltem őket Honkongból... nincs doboza, meg telepítője. Mezei USB. :) -
TomBond #61321 Köszönöm a tippet, de nekem nincs IDE eszközöm, és a BIOS is mindent rendesen felismer és ír ki. -
Blum #61320 Lehet, hogy specifikacioit es altalanos megbizhatosagat tekintve a DELL semmivel vagy csak minimalisan nyujt tobbet mint az LG..viszont a DELL egyszeruen roppant minosegi benyomast nyujt. Megfogod vagy csak pusztan ranezel es azt erzed, hogy az egy minosegi termek ami bomba biztosan osszevan rakva. Nem recseg,nem ropog,stabil,massziv.
Lehet, hogy ez csak az en egyeni hulyesegem (ami nem igaz, mert sok ember tancolt mar vissza mas markaktol es maradt a DELL-nel pont emiatt) de ez nekem fontos.
A lag idorol meg annyit, hogy az egy nagy bullshit. PR-osok imadnak vele dobalozni, mert sok ember egybol azt nezi meg mert xy forumon valami "szakerto" megmagyarazza, hogy minel kisebb annal jobb. Ez alapvetoen igaz is de kizarolag a g2g erteknel,az meg kb. mindig ugyanaz. Kiveve a hiper-szuper gamer monitoroknal az meg mas arketgoria.
Hasonlo a tortenet mint az 1:735783759218498219 kontrasztaranyt igero adat. Ugye kontrasztnal a statikus a lenyeg ami szinte mindig 1:800 - 1:1200 kozott valtozik. Ezek az orbitalis szamok pedig a dinamikus kontrasztbol vannak kiszamolva es az bizony a kutyat nem erdekli. -
Sőt, a Dell sokkal többért ráadásul cask 23 colos nem 24. -
Ez a kommenet most nem értem. A stat. mutatók szerint a Dell semmiben jobb gyakorlatilag sőt, a lag idő még rosszabb is. Hogyan döntsek? -
Helló!
Azt megpróbáltad hogy miután az egyiket felismerte és telepítette akkor kihúzod és bedugod a másikat?
Lehet így hogy felismeri, vagy az is lehet hogy azzal is fog menni semmi telepítés nélkül....
Kezelőszoftver nincs hozzá ami ezt kiküszöbölné? -
Nekem mikor az IDE kábelem meg volt megtörve akkor csinált ilyeneket hogy lefagyott,kékhalál,a bios meg valami eszméletlen hülye névvel ismerte fel (pl: Qzantem htmgf,vagy minek írta - eredetileg Quantum volt a gyártója)a HDD-t,de egy resettel minden helyre állt,aztán rövid idő múlva ismét ugyanaz állt elő, szóval lehet vezetéktöréses hiba. -
amikor bekapcsolom a gépet a monitoron elkezdi megtükrözni a képet kb. fél mp-ekre, nem nyúlok semmihez, nem csinálok semmit, majd egy fél perc után megjavul... vajon a videokártyám haldoklik, vagy a monitorom ? :-/ -
Blum #61314 Bahh...ertem mar :)
Kattogas sok jot nem jelent. Masik gepben kene kiprobalni.
Pontosan milyen vinyorol van szo? Masolj ra oda-vissza egy nagyobb fajlt (pl. egy par gigas MKV-t) es nezd meg a sebesseget. -
ööö,nem mondtam,h nem enged hozzáférni, hanem, hogy ha hozzá akarok férni, néha 1-2mp-ig semmit nem csinál, majd egy klikk/nyekk hang után megy tovább. -
Blum #61312 Pont ezt. Akkor nem a lemezzel van a gond.
Ha akad keznel egy pendrive akkor arra dobj egy linuxot (Ubuntut vagy akarmit),futtasd LiveCD modban es ha azzal sem enged hozzaferni akkor passz.
Legrosszabb esetben nekiesel GParteddel es megformazod az egeszet. -
Mondom, csak 4. napja ilyen, mióta megvan az új gép és win 8.1. Előtte jó volt. -
Sose használtam, mit nézzek?
teljesítmény/kondíció 100%/100%. -
Blum #61309 HDSentinel mit ir a vinyora? -
H all!
Pár napja összeraktam egy új gépet, azóta a régi gépből áthozott vinyó mindig klikkelő hangot ad, ha vmilyen módon megpróbálom elérni, legyen az maga a vinyő, egy fájl az asztalon, ami a vinyóra mutat, lényeg, h adatokat kelljen betölteni róla. Olyankor megakad a vinyó, nem recseg, hogy ő most tölt, 1-2mp csend,jön a klikk/nyekk és megy tovább. nem mindig csinálja, de gyakran.10-ből nem tom. 3-5x, nem mértem.
Sata2-es vinyó sata3-as lapon, mert csak az van rajta. -
Sikerült, köszi a segítséget :) -
Rárakod egy pendrive-ra vagy végső esetben CD-re. -
wifi-vel se kábellel nem tudok netezni rajta. -
Letöltöd és feltelepíted. Nem kell semmit kiírni CD-re. -
De, hogy tegyem fel, ha valószínűleg csak a CD olvasó megy. ki kell írnom egy cd-re? Létezik ilyen? -
Networking: LAN (Ethernet)
Felteszed a drivert.
#61300 :Úgytűnik meghalt a billentyű vagy csak rosszúl csatlakozik az alaplaphoz. Vedd ki és tedd vissza. -
hello!
Vettem egy lenovo b590 notit, tettem ra win7-et, de valamiert a net nem megy rajta se kabellel se wifin. Olyan mintha illesztoprogram hibaja lenne. "a windows nem eszlelt megfeleloen telepitett halozati adaptert". hogy tudom ezt orvosolni?
-
Axl Rose #61300 Sziasztok,
van egy Fujitsu Siemens notebook-om és tegnap még minden fain volt, de ma nem reagál semmit a billentyűzete.
Az egér működik és ha rádugok egy "külső" USB billt az is működik, csak a sajátja nem.
Villog a kis holdacska rajta, olyan mintha ébren aludna. Fn+F1-re sem reagál.
Vmi 5let? -
Nekem az jut még eszembe (első segítődet kiegészítve), hogy ha töltőn van a laptop, olyankor teljesítmény centrikus séma szerint működik, telepről működtetve viszont visszább vesz a kakaóból és akksikímélőbb módban megy.
Bár ez a működés már lehet feltűnt volna neked is, csak gondoltam beírom "semminél több" alapján. :) -
Köszi.
-
Az FPS nem függ az internet sebességétől. Ilyen hirtelen FPS szám esés elég sok mindentől lehet, de laptopnál pl. a túlzott melegedés egy gyakori ok lehet. Az is lehet, h vmi olyan alkalmazás fut a háttérben, ami terheli a gépet, vagy olyan is lehet, h ha van integrált és dedikált VGA is a laptopban, akkor vmiért az integrált kártyát használja, ami ugye jóval gyengébb. -
Tiszteletem! Érdekelne mitől függ egy játékban az FPS szám? Egyik nap még 35-55 között mozgott most meg 1-25-ig szaladgál. Lapotopon játszom Routerrel vagyok a netre csatlakozva otthon. Kutakodnék a hiba után csak nem tudom mit keressek. A szolgáltatónak van köze hozzá? (T-Home) -
Persze, a portok jól működnek!
Arra tudok gondolni, hogy valahol ott kezdődik a baj, hogy a két kontroller teljesen ugyanaz. Nem tudja kettőnek értelmezni. -
Szia!
Pendrive-ot beveszi az az USB port ami a kontrollert nem? Tehát pendrive-ot felismeri mindegyik port? -
Sziasztok!
Elképesztően nagy problémám van! (Érezd az iróniát :)
Ettől függetlenül idegesítő... retro fanok vagyunk. Rendeltünk két db USB-s SNES kontrollert és Emulátorral Nintendóznánk piszkosul.
A baj ott kezdődik, hogy amint benyomom a két kontrollert az elsőt feltelepíti, de a másodikat nem. A másodikat nem akarja felismerni egyik USB porton se, csak azon amelyiken az előbbit már feltelepítette...
Egyszóval nem tudok egyszerre két USB kontrollert használni Win7 alatt.
Találkoztatok már ilyennel?
Mi lehet rá a megoldás?
Köszönöm! -
TomBond #61292 Mint írtam is bekapcsolás után kapom ezt az üzenetet a betöltés előtt, aztán a gép rögtön újraindul, és utána minden rendben.
Egyébként a rendszer ssd-n van. -
Google-ben csak olyan választ kaptam, hogy kapcsold ki az IDE controllert és a boot menüben, a HDD-t rakjad elsőnek. -
Várjál, most a Windows-t betölti vagy a Windows betöltése helyett írja ki a hibaüzenetet? -
TomBond #61289 Akkor tovább "fokozom az élvezeteket"! A pendrive azóta is működik, és azon a porton minden egyéb eszköz. Ezért nem értem az egészet. -
Első tippem az lenne, hogy a pendrive megsütött valamit. Ha szerencséd van, akkor egy másik SATA port és kábellel működni fog. Velem is történt már hasonló, csak akkor az én mp3 lejátszóm ment tönkre. -
TomBond #61287 Oké, de akkor az újraindulás után miért megy minden rendben?