!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
sziasztok!

olyan gondom van hogy egy ideje amikor windows feladatkezelõbõl akarom hibernálni a gépet, akkor elsötétül a kép, majd visszajön és egy olyan hibaüzenetet dob, hogy "Nincsen elegendõ rendszererõforrás az API végrehajtásához."
ezzel a hibával találkozott már valaki? 2 giga ramom van, van elég hely a C: meghajtón a swapfájlnak illetve a hiberfil.sys-nek is, szóval nem értem mi lehet a baja.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

tobias88
kingstonra van élettartam garancia
Bullet
Adott két RAM.

1. Kingston DDRII 800Mhz 2X1024MB HyperX Kit 27.300 Ft
2 x 1Gb modul
800MHz órajel
240pin DIMM
128M x 64-Bit
CL 4-4-4-12 idõzítés
Kék Alu hûtõborda
KHX6400D2LLK2/2G

2.Geil DDRII 800Mhz 2x1024MB Dual Kit Black Dragon 18.790 Ft
- 2 x 1Gb modul
- PC2-6400 800MHz
- CAS 4-4-4-12
- 64Mx8 or 128Mx8 DDR2 FBGA
- 240pin, Non-ECC
Un-buffered DIMM
- Egyedi Black Dragon PCB & LED
- Feszültségek: 1.9V - 2.0V

Miért van ekkora különbség az árakba? Megéri a drágábbat venni?

dotkom
tom hogy nem ide tartozik de
tud barki olyan programot aminek a segitsegevel megtudnam merni egy keprol pl egy tojasnak vmelyik gorbuletet? kicsit bonyolultra sikeredett de remelem van olyan aki erti.

http://atwwebmaker.tx.hu/

GamerAdams007
Igen erre vannak az emulátorok, hogy platformok között lehessen átjátszani a dolgokat, de Xbox360 emulátort ne is keress. Még a sima Xbox-hoz sincs jól mûködõ emulátor, nemhogy a 360-hoz. A géped meg kapásból nem bírná normálisan, bár szerintem alapból nincs olyan PC ami elbírna egy 360as gémet futtatni normálisan.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

üdv. tudtok vmi emulátort ajánlani amivel a xbox360 játékok tudnak a pc-n futni?mert úgye az emulátor arra van nem, hogy a konzolos játékokat pc-n lehet használni

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Saddalim
üdv. akkor bajban talán nem vagyok, de azértis ide fogok írni, mer hardverkérdésem van. a dolog igen egyszerû: a vga elosztóknál a Mhz mit számít? láttam 250-eset és 400-asat és nemtom hogy mi kéne. ATI Radeon 9600XT kártya (igen, tudom két kivezetése van, de mindkettö használt, a kettö közül az egyiket kéne kettéosztani (igen, ugyanazt a képet mind2re)). 1280x1024-es felbontás kéne ha lehet minél magasabb frekvenciával...

n3whous3
Lemaradtál, olvasd már el a #30972-t...

DE nem is baj, hogy beírtam a megoldást, hátha leközelebb nálatok is lesz ilyen probléma. Akkor ki tudjátok zárni ezt a hibát is.

púúúúú

Hedgehunter
Vinyo.....?<#zavart1>
Kongy
Tom,még a 43 is jó,de 48-nál már riaszt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n3whous3
Alaplapi hangkártya vs. különálló c. háború miatt volt a gond. THX azért. Ja és 42°C talán ha 10 évvel ezelõtt volt gond procinál. Ma már ez üzemi hõmérséklet legtöbb procinál 😊

púúúúú

értem, köszi szépen a segítséget, reméljük a "legjobbakat"...<#smile>

tugyiti
Egy memtest-et futass le hogy azt kizárd.
tugyiti
tápcsere próba,de esélyes a dezska hiba is sztem
Kongy
Hát,szerintem nézd meg hogy a proci jól van e bedugva,meg hogy a hûtõborda jó-e rajta,jah és a proci hõmérsékletét is nézd meg. Ha 42 fok fölött van akkor kezd gázos lenni a helyzet. De az is lehet h a cd-vel van vmi probléma,de ha nem hibás akkor nemtom.<#nemtudom>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n3whous3
Van-e közttetek gép-guru? Van egy idegesítõ gondom-bajom, ami sürgõs.

Tesómnak raktam volna fel a gépére a windowst és valami gubanc lép fel. Miután betölti azt a halom drivert az installálás elõtt, végére ér és utána semmi. Nem jön be az üdvözlõ képernyõje az installnak, hanem csak a fekete képernyõ és a bal felsõ sarokban a prompt.

Valami hardver gondra gyanakodom, de nem tudom mi lehet. A CD tökéletes állapotban van.

púúúúú

igen ide, de nem menetközben szoktam, csak egyszer próbáltam úgy ki hogy pár másodperccel késõbb kapcsoltam be a racket és rögtön leállt, tudom nem szabadna mert galibát okozhat, de mindenesetre ettõl akkor sem szabadna leállnia a gépnek

tugyiti
mármint a racket menet közben kapcsolod be? ide ?
olyat már próbáltam hogy a hdd-t húztam le, namost az nekem egy mobile rack-ben van, ha úgy indítom el a gépet, hogy kivan kapcsolva a rack, akkor elindul pöccre és menetközben ahogy bekapcsolom, rögtön leáll a gép:S
csak az az érdekes, hogy ha egyszer elindul rendesen, utána meg már nem kapcsol le ha napokig megy akkor sem, kivéve ha berakok a dvd-be egy lemezt😛 és másolhatok én a ide oda akármit, nem áll le, viszont ha meg a hdd lenne a hibás akkor nem hiszem hogy bírná ezeket...

tugyiti
esetleg még azt megpróbálhatod hogy ha minden eszközt lehúzol (hdd,odd,stb..) akkor is néha kapja el néha nem?
értem, köszönöm szépen a segítséget, nagyon remélem hogy tényleg csak a táp gázos:S

tugyiti
kérj kölcsön egy tápot és próba,az hogy hol elkapja hol nem jobb esetben táp lesz ,rosszabb esetben a deszka kontakt hibás 😞
a táp okozhat ilyet?<#confused>

tugyiti
táp?
Zsolt1964
Szedd le az Ultra Editiont az teljesen magyar, mire feltelepül kb 600mb lessz

SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit

kirol
Na még egy kérdés.
Nero 8-ban hol lehet a nyelvet beállítani? Mert én a magyar demo-t szedtem le, erre azért angol lett a menü. ÉS nem találom seho laz állítási lehetõséget.

kirol
Na kikapcsoltam DT automatikus indítását, gépet újraindítottam és jó lett, tudtam törölni!

Köszi!

kirol
De nekem eddig jó volt, igaz fent van a DT Pro, de eddig ment.

Azért kipróbálom, köszi! Legalább valaki válaszolt! Köszi

Bár most jut eszembe, a másik vinyómon Vista van, azzal se hagyja törölni, azt írja írásvédett a lemez.

Nekem pl a daemon tools pro változata okozott ilyen problémát. Le is szedtem és jó lett 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Skacok pls vki aki Abit KN8 Sli lapot használ dobjon meg egy privivel.

Elõre is thx!!!

\" örökké nem eshet.... \"

tobias88
Hello, azt nem tudja valaki hogyan lehet megcsinálni azt, hogy 2 billentyûzetet a windows külön kezeljen? Például játékban mindkettõt be lehessen tenni külön írányító eszközként, ne egynek érzékelje õket. Elõre is köszi!
balvin
www.argep.hu
www.depo.hu
ezeken bármit megnézhetsz hogy hol milyet mennyiért

kirol
Na valaki légyszives segítsen, mert megõrülök!

Egyszer régen már volt ilyen problémám, de elfelejtettem, hogy mi volt a megoldás.

A DVD+RW-mre minden író progi azt írja, ez nem törölhetõ, mert ez egy egyszer írható lemez csak. Közbe meg ugye nem. Így se írni nem tudok rá, se törölni.

Mi okozhatja ezt?

torrente111
sziasztok-a majomparade uj cimét pm-ben vki el tudná küldeni? köszi

skyman14
melyik a jobb RAM ez:
http://www.ipon.hu/?product_id=9626

vagy ez:
http://www.ipon.hu/?product_id=9631
??????

Hy!
Gigabyte s3 rev 3.3 alaplapom van.
Reinstallnál melyik drivereket kell feltenni?
Az inf update bõl meg van a legfrisebb netrõl, illetve a lané is de van itt a lanban olyan is hogy VCT (virtual cable tester)...stb...meg azt mondták hogy a sata/raid drivert ne tegyem fel mert felesleges...
Szal vki leiná összesen mit kell feltegyek?

Peetboy
A vga-m tudja a SM 3.0-át. A procim csak a SSE1-et.
Viszont a Crysis-Demó az elindult játszottam is vele,viszont egy ideje kifagy mint azon a (#30880) képen.
A Crysis Beta viszont sosem fagyott meg.Az mindig jól müködött.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

AlieN911
KÖszi szépen, sikerült!<#taps>

Honda - The Power of Dreams

KÖSZI SZÉPEN!! Úgy nézki tényleg a jumper volt, csak pont hogy masterre kellett tenni. 😊 Még egyszer köszi

sziasztok! van egy nagyon aggasztó problémám:S
szóval mikor elindítom a gépet, sokszor utána rögtön leáll, még addig sem jut el, amikor az elején csipognia kéne egyet...
körülbelül olyan 10. indításra szokott elindulni nagynehezen:S
ekkor nagyon szoktam már örülni😄 feláll a windows utána viszont amint berakok a dvd íróba egy lemezt rögtön lekapcsol megint:S
érdekesség, hogyha sokáig megy, már legalább fél órája a gép, akkor a lemez miatt sem áll le:S
mi lehet a gond, próbáltam hogyha kihúzom a gépbõl a dvd írót, akkor is ezt csinálja az elején induláskor:S
lécci segítsetek ha tudtok, mert nagyon idegesítõ:S
köszönöm

A Vista BootManager eltávolitására három módszer van:
1.Még a Vistán az EasyBCD-el:
Link.
2.XP-n a VistaBootPRO-al:Link.
3.XP telepítõ cd-rõl indítani a gépet majd belépni a helyreállító konzolba és itt a fixmbr majd a fixboot parancsot kiadni.Fixboot:Egy új partíciós rendszerindító szektort ír a rendszerpartícióra.Fixmbr:Helyreállítja a partíciós betöltõszektor fõ rendszertöltõ szektorát.

AlieN911
#30925 re senki??<#conf><#ijedt><#confused>

Honda - The Power of Dreams

Kongy
Nah! Sikerült!! Szikével kiszedtem a trutyit a proci mögül,és aztán már egyszerûen kijött. Eddig tartott a beszerelés,újratelepítés....stb. De végre kész van!! Köszi mindenkinek aki segétett!
NeoMaN ötlete vált be,de Met ötletét is köszönöm!

A pöcök hogy slaven legyen? Már mondták, alapból slaven volt. Tudsz még valamit légyszi?

Tedd át a jumpert😛 tuti az a hiba😊

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

Tudna valaki segíteni? Vettem egy Pioneer 112D DVD írót, beraktam a régi írom helyére (szintén Pioneer), de nem még csak be se olvas semmit sõt azóta olvasóm se. Az eszköz kezelõ sem ismeri fel mint Pioneer, csak valami kódot ír ki, lemezt nem adtak hozzá. Mit csináljak?
Hálás köszönet

Küldönc
figyeltétek a híreket? 5% visszajön a seagate vinyó árából 😄 ez kamu vagy tényleg visszafizetik..? mindenkinek?!!

Met
milyen proci milyen borda?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Kongy
Nekem sehogy sem akat lejönni,ez odaragadt. Vmi ragasztó oldó kéne dehát ki tudja megmondani milyen fajta ragasztóval van odarögzítve...