!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan gondom van hogy egy ideje amikor windows feladatkezelõbõl akarom hibernálni a gépet, akkor elsötétül a kép, majd visszajön és egy olyan hibaüzenetet dob, hogy "Nincsen elegendõ rendszererõforrás az API végrehajtásához."
ezzel a hibával találkozott már valaki? 2 giga ramom van, van elég hely a C: meghajtón a swapfájlnak illetve a hiberfil.sys-nek is, szóval nem értem mi lehet a baja.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
1. Kingston DDRII 800Mhz 2X1024MB HyperX Kit 27.300 Ft
2 x 1Gb modul
800MHz órajel
240pin DIMM
128M x 64-Bit
CL 4-4-4-12 idõzítés
Kék Alu hûtõborda
KHX6400D2LLK2/2G
2.Geil DDRII 800Mhz 2x1024MB Dual Kit Black Dragon 18.790 Ft
- 2 x 1Gb modul
- PC2-6400 800MHz
- CAS 4-4-4-12
- 64Mx8 or 128Mx8 DDR2 FBGA
- 240pin, Non-ECC
Un-buffered DIMM
- Egyedi Black Dragon PCB & LED
- Feszültségek: 1.9V - 2.0V
Miért van ekkora különbség az árakba? Megéri a drágábbat venni?
tud barki olyan programot aminek a segitsegevel megtudnam merni egy keprol pl egy tojasnak vmelyik gorbuletet? kicsit bonyolultra sikeredett de remelem van olyan aki erti.
http://atwwebmaker.tx.hu/
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
DE nem is baj, hogy beírtam a megoldást, hátha leközelebb nálatok is lesz ilyen probléma. Akkor ki tudjátok zárni ezt a hibát is.
púúúúú
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
púúúúú
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Tesómnak raktam volna fel a gépére a windowst és valami gubanc lép fel. Miután betölti azt a halom drivert az installálás elõtt, végére ér és utána semmi. Nem jön be az üdvözlõ képernyõje az installnak, hanem csak a fekete képernyõ és a bal felsõ sarokban a prompt.
Valami hardver gondra gyanakodom, de nem tudom mi lehet. A CD tökéletes állapotban van.
púúúúú
csak az az érdekes, hogy ha egyszer elindul rendesen, utána meg már nem kapcsol le ha napokig megy akkor sem, kivéve ha berakok a dvd-be egy lemezt😛 és másolhatok én a ide oda akármit, nem áll le, viszont ha meg a hdd lenne a hibás akkor nem hiszem hogy bírná ezeket...
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
Nero 8-ban hol lehet a nyelvet beállítani? Mert én a magyar demo-t szedtem le, erre azért angol lett a menü. ÉS nem találom seho laz állítási lehetõséget.
Köszi!
Azért kipróbálom, köszi! Legalább valaki válaszolt! Köszi
Bár most jut eszembe, a másik vinyómon Vista van, azzal se hagyja törölni, azt írja írásvédett a lemez.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Elõre is thx!!!
\" örökké nem eshet.... \"
Egyszer régen már volt ilyen problémám, de elfelejtettem, hogy mi volt a megoldás.
A DVD+RW-mre minden író progi azt írja, ez nem törölhetõ, mert ez egy egyszer írható lemez csak. Közbe meg ugye nem. Így se írni nem tudok rá, se törölni.
Mi okozhatja ezt?
http://www.ipon.hu/?product_id=9626
vagy ez:
http://www.ipon.hu/?product_id=9631
??????
Gigabyte s3 rev 3.3 alaplapom van.
Reinstallnál melyik drivereket kell feltenni?
Az inf update bõl meg van a legfrisebb netrõl, illetve a lané is de van itt a lanban olyan is hogy VCT (virtual cable tester)...stb...meg azt mondták hogy a sata/raid drivert ne tegyem fel mert felesleges...
Szal vki leiná összesen mit kell feltegyek?
Viszont a Crysis-Demó az elindult játszottam is vele,viszont egy ideje kifagy mint azon a (#30880) képen.
A Crysis Beta viszont sosem fagyott meg.Az mindig jól müködött.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
szóval mikor elindítom a gépet, sokszor utána rögtön leáll, még addig sem jut el, amikor az elején csipognia kéne egyet...
körülbelül olyan 10. indításra szokott elindulni nagynehezen:S
ekkor nagyon szoktam már örülni😄 feláll a windows utána viszont amint berakok a dvd íróba egy lemezt rögtön lekapcsol megint:S
érdekesség, hogyha sokáig megy, már legalább fél órája a gép, akkor a lemez miatt sem áll le:S
mi lehet a gond, próbáltam hogyha kihúzom a gépbõl a dvd írót, akkor is ezt csinálja az elején induláskor:S
lécci segítsetek ha tudtok, mert nagyon idegesítõ:S
köszönöm
1.Még a Vistán az EasyBCD-el:
Link.
2.XP-n a VistaBootPRO-al:Link.
3.XP telepítõ cd-rõl indítani a gépet majd belépni a helyreállító konzolba és itt a fixmbr majd a fixboot parancsot kiadni.Fixboot:Egy új partíciós rendszerindító szektort ír a rendszerpartícióra.Fixmbr:Helyreállítja a partíciós betöltõszektor fõ rendszertöltõ szektorát.
NeoMaN ötlete vált be,de Met ötletét is köszönöm!
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
Hálás köszönet