!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is thx!
\" örökké nem eshet.... \"
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/Crysis+_+hiba.JPG
A proci is igy 400 Mhz-en megy.
Kérdezi hogy mitõl lehetséges ez mi okozhatta?
Bekapcsolta a gépet és kiírja hogy hiáynzó NTRLD.Alatta gogy újrainditás ctrl+alt+del és ennyi megállt neki!
Csak akkor megy neki tovább ha CD-rõl bootol
vagy nyom egy boot panelt és ott kiválaszja a vinyót!
Next PC upgrade: 2022
Valaki légyszi írja meg hogy ha én a ddr2-es 533 mhz-es memóriafoglalatú alaplapomba egy ddr2-es 667 vagy 800 mhz-es ramot rakok akkor az mûködni fog-e,vagy csak az 533-as a jó?
Next PC upgrade: 2022
Fel akartam tenni a spy sweeper patchelt verzioját éshát nem müködött az update azt irta ki hogy a 2006os xxx verzionál az update régebbi (XD), ami azért furi mert régebben ezt használtam csak közben kiprobáltam mást 1-2 hétre de most nem müxik. Gondoltam kitalálta a Webroot hogyan védekezzen a hackelés ellen. Aztán leszedtem a honlapjukról hivatalos trial versiont erre azmeg updatolni nem tud, ezt irja ki:
Unable to establish connection.
Go to your web browser to check for program updates...A problem was experienced when attempting to contact Webroot. If you're using firewall, please be sure it allows Spy Sweeper to access the Internet and try again. If the problem continues, contact webroot support (xy szám)
Igen tudom mit jelent 😄 nem tolmács kéne szal megnéztem a tüzfal nem blokkolja nekem viszont nagyon elegem van nem tom mi okozhatja...
Nekem olyan kérdésem éenne, hogy mi a különbség a minuszos és pluszos DVD-k között?
PC melyiket szereti?
Azt tudom, hogy a PS2 a minuszosat.
Elõre is kössz.
Lenne egy problémám ez pedig az lenne,hogy bemásoltam egy játékot a a total commander-ba C/dokument and settings/név/dokumentumok ide kell be másolni de töröltem és azota nem tudom be másolni mert eltünik valahova hogyan lehetne ezt orvosolni, vagy esetleg a winyomat kéne törölni de azt,hogy lehet,hogy ne keljen ujra törölnöm-telepitenem az xp-t?
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
http://www.panoramio.com/user/518310
Csak firefoxban mûködik, meg azt szeretném, hogy egy változóban legyen phpban csak ugy nem müxik sehol se.
<?php
echo "<a href=\"javascript:window.open('what.php','oldal neve','top=1, left=1,width=470, height=680,menubar=0,toolbar=0,scrollbars=0,location=0,resizeable=0');\" >Felirat</a>";
?>
Köszi elõre is a válaszokat.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Shift+del-lel kitöröltem 2 fontos videot, kameráról lett átvéve, wmw-s file. A segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan lehet visszahozni, mert olvastam róla, hogy vannak fájlok, amiket meg lehet menteni.
Fontos lenne!! Köszi!!!
A probléma a következõ:
BIOS frissítés 😛
Már másfél éves a gépem, most frissítettem elõszõr BIOS-t. De már bánom.
Az alaplapom: Gigabyte GA-8I945P-G
Telepítõ lemezén van egy @BIOS nevû program amivel a BIOS-t tudom frissíteni, letõlti a netrõl, telepíti...
El is végezte az egészet. F6-os verzióról F11-re akarta frissíteni.
De mikor újraindítottam csak a nagy semmi, fekete ûr tárult elém, amivel nem tudok most semmit kezdeni. Mondták, hogy vegyem ki az elemet, majd rakjam vissza, de nem segített.
Ti tudtok rá valami megoldást? Egyenlõre még nem akarom szervízbe vinni, mert próbálkozok vele.
Elõre is köszi.
24 - Exile -Nov.23
Tudom, hogy off, de nagyon sürgõs lenne!<#szomoru1>#szomoru1>
Kb. mennyit kaphatnék ezért a configért?
CPU: AMD Athlon XP, 2000 MHz (15 x 133) 2400+
Alaplap: ASRock K7S8X v3 (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)
Memória: 512 MB (DDR SDRAM), 2X256 Mb 1 db 333 Mhz-es, és 1db 400 Mhz-es
Hangkártya: SiS 7012 Audio Device
Videokártya. Ati Radeon 9600 XT
Winchesterek:
- 40 GB Seagate
- 120 GB Maxtor
-Egyéb tartozékok:
17"-os Samsung TFT monitor
4.1-es hangfalszett
Asus DVD író és olvasó
Mobil Rack
Hp Deskjet 710C nyomtató
A válaszokat elõre is köszönöm!
Bandesz.<#help>#help>
24 - Exile -Nov.23
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
akadt egy nagy problémám😞
vettem egy 6600-as vga-t (agp), beleraktam a gépbe , majd indítás következne de nem jön be kép a monitor be sem kapcsol, áramot kap a gép a winyó az mintha megfagyna de világít a töltõled😞, továbbá a kari ventije pörög.
300W-os tápom van (2 winyó 1 dvd író 2 venti), eddig a 9250-es vga-mal ment rendesen semmi baja sem volt és mots is megy de az új karival nem akar elindulni😞
teljes szomrúság😞 tört rám^^
Akinek van valami tippje annak nagyon hálás lennék érte
köszönöm elõre is
Tarti
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
Olyan kérdésem van hogy van egy Intel Guardfish DQ965GF alaplap és rajta egy E4300+ -os proci húzni akarnám a procit, de a biosba nem találom hogy hol van hogy lehessen emelni az orajelet.vki tudna segiteni? van valakinek ilyen lapja?
elöre is kösz
\\__/) (O.o) ( } { )
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
És elötte frissíts Biost ha még nem volt.
(Meg lenne fogadásom, hogy ez a 320-as verzió, mert okosok megmondták, hogy az ugy se számít ...)
Ha frekvenciában akarnánk öszemérni a 2 procit akkor E6750-nel kellett volna sztem.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
"Operating system: vista64
DirectX Version: 10
Ram:4GB
VGA: HD2900xt (512MB GDDR3)
Processor: AMD X2 4200 @ 2.61GHz
Resolution: 1280x1024
Level of Detail: VERY HIGH
FPS: ~45-50, some hitches when entering new areas
Added: That is with 0xAA, if I turn it to 4xAA i get about 30-40 fps."
"Operating system: vista64 (Sadly the game runs in 32bit for me >.<😉
CPU: E6550 @2.4ghz
DirectX Version: 10
Ram: 2gb pc6400
VGA: 8800GTs (600,1300,850x2)
Resolution: 1280x1024 (No AA)
Level of Detail: VERY HIGH
fps 18-30"
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
A gépem sajnos már elég kevés a mostani játékokra elhatároztam hogy kicsit fejlesztek. Ezt elõször is a VGA terén szeretném kezdeni mert lapot meg procit nem akarok cserélni. Szóval én egy Sapphire Radeon HD2600XT-re gondoltam DDR3-as memóval (AGP) mindezt egy AMD 3000+ -os S754-es proci mellé gondoltam (64bit). Ezt a kártyát 27.000-ért láttam, olvastam róla jót is rosszat is szóval nem tudok dönteni. Ha valaki tud jobbat ajánlani szívesen fogadom, léyeg hogy 27-nél ne legyen több AGP-s legyen mert tápot is vennem kell és drágább kari nem fér bele a költségvetésbe.
Köszi
(srt fájl, megegyezik a cim)
Csak azóta nem szól amióta vettem bele Audigy hangkártyát.
Garis javításon volt az alaplapom,mivel nem volt hang.Miután összepakoltam k.b. 20 percet müködött,aztán annyi.Se kép se hang,a bios sem jön be,monitor nem kap jelet.A vga-m jó,leteszteltem,és amíg mûködött a gép,a többi alkatrész is jól ment,bár a gép többször lefagyott.Elôtte tök ugyanezek a cuccok voltak gépben,semmit nem változtattam.Jól gondolom,hogy az alaplap adta be teljesen a kulcsot?
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Azt szeretném kérdezni hogy hogy huzzam fel az AMD Athlon 2500+ 1.84 Ghz-es procit a BIOS-ban???
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester