!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak AMD-hez kell program.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
leht hogy hülye kérdés de a c2d procikhoz kell valami program????
sajnos nem tudom és ezért kérdezem meg!
légyszives válaszoljatok
nagy bajban vagyok :C
képtelen vagyok az integrált audio cuccot felismertetni a winfossal!!!
ac97es hang chip, Alaplap neve MSI 945P Neo2-F (MS-7176)
már próbáltam letölteni drivereket, de nem akar megszólalni, biosban engedélyezve van. valaki tud valami jó megoldást???
nagyon fontos! már hetek óta így áll a gép, és hang nélkül elég gáz... 😞
elõre is köszi: imisz
E6320 + 8800 GTS 640 mb asus...
Erõs túlzás, nyilván a technikai fejletségétõl függ, SAS-ból van már 300MB/sec vinyó is.
Mostakkor valaki mondja már meg mekkora fps növekedés lesz jobb proci mellett?
Valaki szondja itten hogy dupla annyi fps lesz, vki azthogy 10%al több, vki meg 0-1 közé teszi az fps változás mértékét.
Az alaplap egy asus p5g-mx. REALTEK alaplapi hangkártya. Az internetet is elszokja dobni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
egy nagyon fontos kérdésem lenne..föleg Soundmax hangkáryával rendelkezö emberkék válaszoljanak..na szal mindig be akadtak vagy begyorsultak a videok (NEM CODEC HIBA VOLT) és kiderittem hogy a hangkártya drivere volt a szar...és msot ujra raktam az xp-t és kiirta a hangkari telepitésnél hogy nem találja kompatibilisnek (ebben az a vicces hogy az 1 honapos alaplapomnak a dobozában volt szal tök eredeti az egész) ..és akkor ez az egész érthetö is..szal leszedtem egy másik drivert és tökéletes nincs akadás gyorsulás CSAK NINCS Sound max control panel..és nem tudodm be állitani az 5.1 et...honna szedjek le egy iylet???csak félek ha azt felrakom megint beakadnak és begyorsulnak a videok:S nem tudodm mit tegyek.
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Az alaplapodon a PCI slotokban milyen dolgok vannak? Megkéne próbálni kivenni õket és megnézni, hogy megy e a gép.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nemtudom, hogy ide ilyeneket lehet-e írni, de azért leírom.
A gépemmel lenne valami iszonyatos gond, nem mindig kapcsol be, amikor bekapcsolom, akkor jön a logoja, majd kiír fekete háttérrel egy BIOS-os szöveget és két nagyob hangosat sípol. És amikor továbbmegyek (mert azt mondja, hogy nyomjak <F1>-et, hogy továbbmenjek, és <F2>-t a BIOS-ba való belépéshez), a Windows nem kezd el tölteni, megvan neki is a logoja és alatta an az a töltõ sáv, amiben 3 kék kocka megy benne, és közben tölt. És abban a sávban nincsenek kék kockák, és a Winowsom nem kezd el tölteni.
Azt javasolták, hogy frissítsek BIOS-t mert valamelyik játékom elállíthatta a BIOS-omat, vagy nem kopmpatibilies a játékaim egy-egy régebbi BIOS-szal. Ezt megcsináltam, de ugyan azt írja ki. Vagy 30-40-50x kell újraindítanom a gépem a WEindows netöltésénBIOS-omat is:
- óriási képek, hogy a szöveg látható legyen - - nagy JPG-vel mert másképp nem megy -
Amit mutat: http://vargallery.extra.hu/mutat.JPG
És a BIOS: http://vargallery.extra.hu/bios1.JPG
http://vargallery.extra.hu/bios2.JPG
http://vargallery.extra.hu/bios3.JPG
http://vargallery.extra.hu/bios4.JPG
http://vargallery.extra.hu/bios5.JPG
Hát ha valakinek van valami ötlete, akkor jól esne ha segíteni, és elõre is köszi - amúgy most is egy 20 percig újraindítgattam, hogy legalább be tudjak lépni, és a legjobb az, hogy amikor anya azt mondja lépjek ki, azt nagyon bírom, mert amikor visszakapcsolhatom egy 10 perc múlva, akkor abból a 10 percbõl fél óra lesz...
Mégegyszer elõre is köszi!
Segítségeteket szeretném kérni. A számítógépem többször ezt az üzenetet küldi:
A Generic Host Process for Win32 services hibát észlel ezért leáll.
Ezután elmegy a hang a géprõl. Újra indítás után nincs semmi probléma, de kb 1-2 óra mulva újra ez a jelenség jön elõ. Újra telepítés után is ez a jelenség elõfordul. Ha tudtok segíteni akkor a [email protected] címre legyetek szívessek írní.
Köszönöm
Nekem is nec dvd íróm van.
Ata-s?
mert nekem is csinált ilyet régen, és kiderült hogy az ide kábelen volt egy kis karc. Kicseréltem egy újra, és jobb volt mint újkorában 😄😄
Nagy különbség van sata1 és sata2 közt? adott egy seagate 320gb sta2 vinyó.
most sata1en van és így is k*va gyors 😊
sokat nyomna rajta a sata2?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Dupla rétegû DVD: sima dvd író írja már kapható 300 alatt is nagyjából 8.5giga fér rá.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
A gépem random idõközönként kékhalálozik 😞
Nem igazán tudom mihez kötni, van, amikor Codozás közben, van amikor egyszerû total commanderes másolás közben fagy le. Windowst is újratettem, friss windowssal is ugyanúgy csinálja 😞
Van bármi ötletetek, hogy mi lehet a baja?
ezt írja ki (sorry, ha nagy a kép)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
Lenne egy ilyen alaplap: Abit IB9 - Intel P965 és nem látja a PATA-s vinyómat, de a SATA-s dvd-írót meg igen. Nemtom felrakni az xp-t, mert asszondja nincs merevlemez. Olvasgattam a User manual-t és benne van hogy fel kell rakni iTE drivert. Dehát ha fenn sincs az xp akkor hogy?
Fákjúal!
Most úgy néz ki, hogy sikerült vmit csinálni, cod4 ment egy órán keresztül és nem állt be. Eddig 5 perc után befagyott, a többi játék meg egy óra után. Sztem valamelyik progi volt a hibás. Azt csináltam, hogy letöröltem pár progit, meg azokat amit az alaplapi cd-röl tettem fel, és ujra visszaraktam az alaplapos cuccokat. Sztem itt volt a baj, mert most tök másképp telepítette fel a cuccokat(2-3-szor ujraindult a gép telepítésnél).Most normálisan felrakta a dolgokat. Remélem most már jó lesz, mer már nagyon idegesítõ...