!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én teljesen tisztában vagyok a firmware fogalmával, firmware frissítésekor még olyant nem láttam hogy halkabb lett volna max többfajta lemezt képes olvasni/írni.
Szerintem te összekevered a firmwaret a driverel. az utóbbi valóban nem segít az ilyen problémákon.
Voltam zárás előtt
Voltam zárás előtt
Voltam zárás előtt
Videókártyáknál a következõ rövidítések mit jelentenek?
HTDP, HTDI, 2DHT.
köszi.
The Matrix has you...
Olyan problémám van,hogy van egy másik gépem és azon is szeretném ha menne az internet van is hozzá kábelem/UTP/ és azon a gépen akkor megy a net ha az én gépem is be van kapcsolva. A kérdésem pedig az hogy mivel tudnám ugy meg oldani,hogyha az én gépem ki van kapcsolva de a másik gépen müködik a net??
A segitségeteket elöre is köszönöm<#felkialtas>#felkialtas><#wave>#wave><#integet2>#integet2><#banplz>#banplz>
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
nos a biosomban ez van init display frist és a beállítás pci slot nemtudom mit jelent az elõbbi de pci slotban van egy agps kártya mert geforce 6600 asom van nem gt és az everest agpt ír!most mivan?
msn: [email protected]
nagyon köszi!!!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ugyan ez van egyébként a DVD lemezeknél is, a feltüntetett 4,7GB valójában 4,38GiB.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
olyan kérdésem lennem, hogy milyen programmal tudnám felvenni azt ahogyan játszom egy játékkal?
elõre is köszönöm!
Thrash \'Till Death
Van valakinek arra ötelete, hogy DVD író tároló szintje 8x-os vagy annál gyorsabb írásnál miért esik le állandóan? Már próbálkoztam Nero újra telepítésével, de nem segített. 4x írásnál érdekes módon, minden rendben.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Hol lehet az a maradék 20G?
A lap szabályozza automatice.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Milyen tápod van?
Nem a táptól függ a VGA teljesítménye.
Az a kérdésem lenne hogy az everszt szerint (feszültségértékekbõl itélve) a 400wattos tápom kevés lenne a kép alapján?
Haverom ezért akarja cserélni a tápját , abban bízik hogy jobban fog teljesítenie a 7950gt je . Elképzelhetõ számottevõ teljesítményjavulás?
Válszotok elõre is köszönöm.
Váratlan fagyást okozhat az is ha a vinyó tápcsatlakozója kontakthibás, egy táp csere javasolt mindenképpen, akár csak egy próba erejéig.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Sajnos a gép hardverelemeirõl nagyon keveset tudok, mert 2-3 éve lányomtól kaptam a gépet, és csak a hardverteszt programok információira hagyatkozom.
Mindenesetre a ventillátor szerepét tisztázom, de egyre inkább a tápegységre gyanakszom. Próbaképpen lecserélem és remélem a lefagyások megszûnnek (lehet, hogy valami kondenzátor kipúposodott).
Köszönöm a választ.
Üdvözlettel: gy?jt?
Az normális hogy a hûtö rajta csak néha megy?
Pl:ha csak töltök akkor nem is megy,ez még érthetö mert nem használom annyira a procit.De ha játszok akkor van amikor megy van amikor nem.
Ezt magának állitja? Ahûtõt hozzá adták a procimhoz (e675oBoxet).
Akkor a passziv hütés miatti ujraindulás kizárva?
Érdekes hogy ilyenekröl is tud ez a progi hogy behatoltam a gépembe 😄
<#vigyor3>#vigyor3>
A 12+ volt az tényleg fura de nem tudom hogy mi is az most...
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
meg behatolás micsoda fogalmak!