!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
következõ a kérdésem egyik haverom aki informatikus az xp-re esküszik a másik a vistára,én fõként játékra vettem a gépet,na most melyiket rakjam föl? Válaszotokat elõre is köszönöm.
nem kell semmiféle floppy, win alatt simán flash-elheted...
(olyan biost tölts le, ahol flash under vista vagy mifene megjegyzés van mellette, xp alatt is mûxik)
szeretnék biost frissíteni egy asrock lapon. biosfájlok megvannak és flopyt is sikerült szereznem. pontosan mit hogy csináljak hogy sikerüljön a frissítés!?!?!?
Hát nem tudom melyiket vegyem, majd pénteken megyek, amelyik van azt veszem.
Amúgy az a Pioneer elvileg nem is tud DL DVD-t írni, legalábbis a leírásban nincs.
Az az LG meg olcsóbb és LightScribe-os!
ezt nem tudtam mentudom hogy miért nem vettem észre ezt amikor átváltott!
A Feladatkezelõ két különbözõ nézettel rendelkezik. A menükkel és lapokkal rendelkezõ nézet megjelenítéséhez kattintson duplán a Feladatkezelõ ablak szegélyére. A menükkel és lapokkal rendelkezõ nézet elhagyásához kattintson duplán a lapok szegélye körüli területre.
a feladatkezelõm olyan lett hogy csak a cpu használata látszik meg ami mellette van cpu használat visszamenõleg!
az egész egy képem a többi gomb funcíó eltûnt most mit csináljak ezzel!
más: nekem úgy van h van a vidi karin alapból meg procin hûtás + ugye a tápban. A táp hûtése hûti gépházat is belülrõl (vagyis kifújja onnan a meleget?)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
de nemtudod?
mármint hogy milyen játékok futnak el rajta!
halk mivel nincs rajta 5000-el pörgõ ventillátor, azonban javasolt házhûtõ venti alkalmazása
"és tudja valaki annak a honlapnak a címét amivel megnézhetjük a gépünket?"
minek ahhoz honlap? nézz be az asztal alá
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
passzív hûtés mennyire jó?
és tudja valaki annak a honlapnak a címét amivel megnézhetjük a gépünket?
köszi
24 - Exile -Nov.23
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
illetve külsõ Sata csatlakozóra mit lehet dugni?
24 - Exile -Nov.23
Akkor it innét melyiket vennétek?link
A lényeg hogy fekete legyen és max 7-8 ezer!
Met:
A gyártó hivatalos oldaláról szedtem le, Patás drivert, mivel azt mondtad h azt szedjem.
Haveromnak LG van, de csinál néha érdekes dolgokat. pl.: nem töröl dvd-rw-t.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mind1 hagyom a rákba, 6 ezer ftért nem sok az az LG.
Nekem NEC van és eddig tökéletesen mûködik
nem tom én sok helyen azt olvastam hogy az LG-k a legjobbak Optikai meghajtóban, a lordban abból is van a legtöbb.
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Így is úgy is szét kell kapni a gépet...
Veszek egy újat, szerintetek ez jó? link
DIN -> PS2 (megvan a neve 😄) A billentyûhöz
Serial -> PS2 Az egerentyûnek
Saor Alba
Tegnap írtam pár dvd-t és cd-t volt amelyiket megírta , volt amelyiket nem. Ma megpróbáltam újra, nem ismer fel semmit a meghajtó.Se dvd-t, se cd-t. Berakom a cd-t ,kettõt klaffog( hangosan, eddig ezt nem csinálta), oszt jónapot.A következõket probáltam:
Rendszervisszaállítás
Víruskeresés
Az eszköz ( Sony dvd RW DW-D22A ) illesztõprogramjának eltávolítása, majd újratelepítése
Esetleg meglehetne oldani a problémát a fejnek a megtisztításával, vagy ennek annyi?
Valaki tud jobbat?
Üdv! Bojti
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
amugy ha jol látom ahova a billenytûzetet dugnád ott van alatta a ps2 csatlakozo.Eseteleg adok 5ezerért egy teljes p2es gépet😄
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
Ati oldaláról tölts le egy catalystot ne a legujabbat a 7.0áast kb.ha nem megy igy se akkor valoszinu h gyári hiba.
Vásároltam egy HIS Radeon 9250-es PCI foglalatos videókártyát. A kártya egy IBM NetVista gépbe került. Ebben a típusban nincs AGP foglalat, ezért választottam et a megoldást. A telepítés sikeres volt (a hardvert felismeri,a meghajtóprogram rendben), azonban a megjelenítéssel nagy baj van. Minden szellemképesen jelenik meg. A szellemkép piros és kék pixelekbõl áll és a képernyõ nagy részén tönkrevágja a képet. Nem nagyon (most is tudok írni), de ahhoz éppen eléggé, hogy 10 perc után kifojjon az ember szeme.
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy milyen megoldás lenne a jó. Próbáltam átállítani a felbontást, a színmélységet és a frissítést is, de ezek hasztalanok voltak. A monitor jó, mivel az alaplapi kártyán keresztül nincs semmi probléma vele. Megjegyzem, hogy az alaplapi vga a biosban letiltásra került.
Help Me Please!
Köszi
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.